Sabredenler Kulübü 2012 :)

ay ne güzelll! Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah!!!! çok sevindim oh oh oh!!!!

cnmm çok sevindim..tatil dönüşü muhteşem oldu:)) şimdi çoook dikkat etme vakti yat bütün gün zorunlu olmadıkça kalkma progestan ii bi ilaç koruyacaktır bebişini cnm inşallah kalp atışlarını da duyarsın biran önce o zaman insan daha çok inanıyor içinde bir can olduğuna..
allah seni de bebişini de korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimm darısı isteyen herkesin başına...

ay ne güzelll! Allah tamamına sağlıkla erdirsin inşallah!!!! çok sevindim oh oh oh!!!!
amin inşallah,hepimizinkini inşallah çok teşekkür ederim..bi de şu lekelenme olmasa hatta lekelnmeden çok kan,inanılmaz korkuyorum:18::18::18:

çok sağol allah razı olsun canım..evet zaman geçsin şu kanama geçsin istiyorum,inşallah duyarız pıt pıtları:2: yatıyorum hep karnım aç korkumdan yemek hazırlamaya kalkamıyorum dua edin nolur,hayırlısı olsun

İNANMIYORUUUUM
NE HARİKA BİR HABER BU!
Ben hala tatildeyim, ege sahillerinde. aklıma düştünüz, ne yapıyor acaba bizimkiler dedim ve ne göreyim...egemenim hamiş
Haziran ayında tatildeyken aynen bu şekilde gece yatmadan aklıma gelmiştiniz, girdiğimde hayalimduamın hamile olduğunu öğrenmiştim, şimdi de seni öğreniyorum. ben her ay tatile çıksam, birinizi hamile bırakabilirim
canım benim, egemn, öyle sevindim ki...süpriz yapmış size bebiş. inşallah sorunsuz ilerler gebeliğin, iyi haberlerini bekliyoruz hep...
kızlar ben tatilden önce doktora gittiğimde fitil vermişti doktor bana hatırlarsınız belki. ben onu 5 gün kullanabildim çünkü şehır dışına otobüsle çıkınca yanıma alamadım. buzdolabında saklanan birşeydi. ama çok şükür şikayetlerim geçti şimdilik. Yalnız ben bu ay yumurtlamadım kızlar 14-15. gün, hadi bilemedin son zamanlarda 17. günde yumurtlardım ve bazen hafif bazen şiddetli kasık ağrım olurdu. bugün 19. gün, ne kasık ağrım oldu ne de akıntım değişti...hiç birşey hissetmedim. kim bilir ne zaman regl olurum. doktor düzenleyici vermişti bana, bir sonraki reglinde başla diye, cyclo progynova mı ne öyle bişey. çok yan etkisi var yazıyordu internette, kullanmam diyordum ama bu ay da böyle yumurtlamayınca kullanmamın iyi olacağına karar verdim...
ben pazar günü döneceğim kızçeler, kendinmize çok iyi bakın.
egemn kendine ve bebişe çook dikkat et tekrar tekrar tebrik ederim, Rabbim tamamına erdirsin inşallah

egemn canım hayırlı olsun..
Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
Kucağına almayıda nasip etsin..

vee evet şimdi gelelim bana..
en son 4 ağustosta regl olmuştum..
bidahaki regl tarihim muhtemelen 3yada 4 eylül olması gerekirken,
dün yani 23 ağustosta kanama başladı...
ve ben tatildeydim..
alt üst oldum..
tatilim yarım kaldı.tedaviye başalayacaktım o sarktı bi daha ki aya..
ve en kötüsü tam yumurtlama zamanlarımda kanama tekrar başladı..
offf napıcam kızlar ben ya..
sizlerde de oldu mu böyle hiç..
aceba denizden filan etkilenmiş olabilir miyim?
çünkü tatilde denize girdim bi kaç gün...

ayy cnm ne güzel bi haber bu tebrik ederim ben de hala tatildeyim annemlerin yanında bi gireyim topiğe dedim ve güzel haberi aldım allah tamamına erdirsin sağlıcakla yavruna kavuştursun seni inş

egemnciiiiiiimmmmmmmm çok sevindim kuzum yaaaaaaaa.....Bir hamiş haberi duyacağımı hissettim resmen,tatilden döndüm geldim hemennnn

canım inşallah kalp atışlarını da duyarsın,sen dinlen iyice....

kızlar günaydın hepinize çok teşekkür ederim ama maalesef değer katlamadı sabahın köründe gittim kan verdim çarş.günü 80,bugün 82 çıktı doktorum kimyasal dedi telefonda moral verdi ama ben çok kötüyüm allahtan kimseye söylemedik en azından hamile kalabiliyorum,tüpler falan açık amaaan ne biliyim çok kötüyüm

Müjde mesajın gözlerimi yaşartmıştı,sevindirmişti,ama şer gibi görünen şeylerde hayır,hayır gibi görünenlerde şer olabilr..rabbm inşallah en kısa zamanda bebeğini sağ salim kucagına almayı nasip eder..sabır her şeyin ilacı...sabır ve tevekkül...

Arkadaşlar size bir sorum olacak bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.

Adet günüme daha 12 gün var ama benim kasığımda şişme, ağrı, özellikle sol yumurtamda batma, bacakalrımda özellikle sol bacağımda kasılma, karnımda şişlik, iştah açıklığı (özellikle son iki gündür inanılmaz zeytin tükettim), bazal ataşimde çok az artış var. Ama uyku durumum yok. yani denildiği gibi çok uykum gelmiyor. Ama yatınca sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorum. Yüzüstü kasığımda sırtüstü de çok hafif belimde ağrı oluyor. Çok arada da kalçamda ağrı oluyor.

Sizce hamile miyim? birde belirtileri bu kadar erken çıkar mı?

canımm yaaa,valla şu an duygu bombardımanına soktun beni bi sevindim ne güzel diye daha tebrik msj yazacaktım,biraz daha okuyayım durumunu dedim,bu seferde çok üzüldüm senin adına.rabbim herşeyin en hayırlısını versin güzelim.bunda da vardır bir hayır deyip tevekkül et.inş rabbim doğru zamanda gönderecek bebişlerimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla. senin de dediğin gibi gördün ki hamile kalabiliyorsun bu en büyük teselli bence.tabiki (benim hiç yapamadığım) stresten ve sıkıntıdan uzak durmak en iyi ilaç...

aynen biz de duygu bombardımanı yaşadık valla amin inşallah beklemeyiz daha fazla hayırlıyla ve sağlıkla gelsin bebişler..tek tesellim hamile kalıyor olabilmem,çok şükür inşallah stres yapmamayı becerebilirim...

çok teşekkür ederim arkadaşım allah razı olsun...rabbim beterinden korusun..inşallah sen de hayırlısyla sağlıklı bi gebelik geçirirsin ve kucağına alırsın

cnm çok üzüldüm senin de neler hissettiğini anlıyorum.inşallah en kısa zamanda bebişin gelir sana..bu deneyim oldu sana sorunların vardı lekelenmelerin bunların hamile kalmak için engel olmadığını öğrendin.. ve çook yakında sağlıklı bi şekilde hamiş olacaksın cnm inan ki....

çok teşekkür ederim canım...evet en büyük teselli bu zaten..allah razı olsun,beterinden korusun hepimizi

ah tatlım ya, ben de güzel haberlerin devamını alırım ümidiyle girmiştim nete. ne demek lazım demek böylesi hayırlıymış... hamile kalabiliyor olman gerçekten sevindirici. insan hayallerinin birgün gerçek olacağına inanıyor böylece. hakkında hayırlısı olsun tatlım. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebişlerini kucağına almayı nasip etsin

inşallah canım inşallah çok teşekkür ederim

canım çok üzüldüm ya....Rabbi'm hayırlısıyla nasip eder inşallah,ve bu sefer bebişin tutunur sanaaa inşallah.

canım çok üzüldüm ya....Rabbi'm hayırlısıyla nasip eder inşallah,ve bu sefer bebişin tutunur sanaaa inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…