Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım çok üzüldüm ya....Rabbi'm hayırlısıyla nasip eder inşallah,ve bu sefer bebişin tutunur sanaaa inşallah.

çok teşekkür ederim inşallah 1 günü bile çok güzeldi,kıymetini bil,tadını çıkar ve nolur çook dua et tekrar hayırlısıyla hamile kalıyım anca o zaman unuturum,inanılmaz üzüldüm

bacım inan seni bekliyodum...sen de bi düşük yapmıştın sanırım o kimyasal mıydı,düşük müydü nolur bişeyler söyle çok ihtiyacım var dokunsalar ağlıcam

bacım inan seni bekliyodum...sen de bi düşük yapmıştın sanırım o kimyasal mıydı,düşük müydü nolur bişeyler söyle çok ihtiyacım var dokunsalar ağlıcam
cnm bnde sana yazacaktim tam. ilk mesajini gorunce gozlerim dolmustu cok sevinmistim ama nasip degilmis hayirlisi olsun gercekten. cnm bnm degerim ikiye katlanmisti doktor normal demisti ama progesteron degerim dusuktu. en az 10 olmasi gerekiyormus bnm 11 di. tam sinirdaydi. fitil vermisti onu kullaniyordum ama sonra kanamam basladi ve dusuk oldu. ultrasonla falan gormemistik daha. bnm hemen diger ay oldu ins sen de beklemezsin diger aya gelir bebisin saglikli bir sekilde

anladım canım sağol...inşallah olur ancak o zaman hafiflerim heralde ,çok kötü bişeymiş,keşke haberim olmadan akıp gitseydi rabbim beterinden korusun inşallah ben de senin kadar şanslı olurum

anladım canım sağol...inşallah olur ancak o zaman hafiflerim heralde ,çok kötü bişeymiş,keşke haberim olmadan akıp gitseydi rabbim beterinden korusun inşallah ben de senin kadar şanslı olurum

seni cok iyi anliyorum cnm. uzun bir aradan sonra hamile oldugunu ogreniyorsun havalara ucuyorsun ve sonra calikiliyorsun diplere. bn ilk gunler konusmadim bile kimseyle kotuydum baya ama geciyor inan. bana herkes cok sevindigini soylemisti bu olaydan sonra. gerisi gelir bak hamile kalabiliyormussun dediler. gercekten de oyle oldu Rabbim cok bekletmedi. bnm o ay ovu zamanim degismisti 4 gun falan one geldi. sen de ona dikkat et. degismis olabilir. kendini uzmemeye calis lutfen. aci belki ama bi basamak daha atlamis gibi dusun. bebegine yaklasiyorsun ins

tamam canım dikkat ederim...çok teşekkür ederim,zaman herşeyin ilacı..bir an önce adet bitse de çalışmalara başlasak evet bnm de tek tesellim o zaten,hamile kalabiliyomuşum çok şükür inşallah ben de fazla beklemem dualarını esirgeme nolur inşallah sen de sağ sağlim alırsın kucağına,rabbim tamamına erdirsin

Allah razi olsun cnm bnm. dualarim seninle ins Rabbim bekletmesin

çok teşekkür ederim inşallah 1 günü bile çok güzeldi,kıymetini bil,tadını çıkar ve nolur çook dua et tekrar hayırlısıyla hamile kalıyım anca o zaman unuturum,inanılmaz üzüldüm

canım dualarım isim isim bilemesem bile hep sizinle...
Benim de bi akrabamın çocuğu olmuyomuş,onu öğrendim dün,hep dua ediyorum size,ve çocuğu olmayan,çocuk özlemi ile tutuşan herkesi içimden geçiriyorum,dua ediyorum.ben de 10 ay o yollardan geçtim,nasıl bir durum olduğunu benden başka yine çok uzun zaman bekleyenler anlar.Rabbi'm daha fazla sınamasın,sizleri,bizleri...Allah hayırlı,sağlıklı sıhhatli hamilelik ve en önemlisi hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah.

uzun zaman oldu yazmayalı,özledim sizleriiiiii.......
cumanız mübarek olsun biraz geç oldu ama anca yazabildim....
egemn canım ne desem üzüntünü hafifletmez zor bi durum,ama inş bidahaki ay sıkı sıkı tutunur bebişin sana tatlım ne olur stres yapma olurmu dualarımdasın...
teyzoşlar bizde bugün dra gittik büyümüş miniğim
dr herşey yolunda dedi şimdilik,tek sorun benim kilommuş biraz kilolu hamile kaldım ama şu ana kadar kilo almadım....
sanırım bundan sonra alıcam,mide bulantılarım azaldı şükür iştahım arttı bu seferde aç kalınca midem çok fena bulanıyor mutlaka yemem gerekiyor...
bundan sonra gelsin kilolar,kapılardan sığamıcam galiba.......
bizden haberler bu kadar teyzeleri,umarım hepiniz iyisinizdir....
dualarımdasınız,sizlerde benden dualarınızı esirgemeyin olurmu kib

Canim hicbir gebelik bu kadar erken belirti vermez cunku gebelik belirtisi vermen icin gebelik hormonlarinin yuksek degerlerde saliniyor olmasi lazim oda adetin gecikmesinden yaklasik 1 hafta sonra basliyor bu senin bahsettigin belirtiler yuksek ihtimalle yumurtlama donemi belirtileri , sen yinede belirtilere ve benim dedigim bilimsel gercekliklere takilma sakin umarim gebesindir

allah senden de razı olsun,çok teşekkür ederim

Sakin uzulme genetigi saglam ve saglikli bir bebek sen ne yaparsan tutunur ve orda kalir ,
kendine ve bebege sorun yaratacak bir durumdada sen ne yaparsan yap istersen dokuz ay yat yinede tutunmaz o yuzden hayirlisini dile bir sonraki saglikli ve sihhatli bir sekilde tutunsun ve seni coook mutlu etsin ne guzel bak gebe kababiliyormussun demek ki , ama sakin illa olsun diyede stres yapma kendinide ruhunuda ozgur birak hersey olacagina varsin hayirli haberlerle insallah Allah yolunu acik etsin

kuzum üzülme bende yaşadım bunu hemen ardından tekrar hamiş kalma olasılığın çok yüksek dikkat et takma kafana... senin msjları uzun uzun okuyunca bunu yaşayacağını tahmin ettim çünki günün geçtiği zaman göre değerin çok düşüktü banada aynısı oldu üzülme hayırlısı genelde bütün vucutlar ilk hamişliklerini atarmış ama sonrakinden sıkı sıkı tutarmış bunu veren rabbim bi daha bidaha verecek elbet.... sakın sıkma canını ablamda kimyasal yaşadı diğer aya kızına hamiş kaldı sorunun yoksa sende kalırsın bende pco var diye tedaviyede başlamadım sıkıntım ondan oldu sende bence gelecek aya sağlıklı hamişlik yaşayacaksın inşallah....

canım sağol allah razı olsun..rabbim beterinden korusun en azından hamile kalabiliyorum,hiç olmayanlar da var doğru,rabbimize sonsuz şükürler olsun
rabbimden dileğim inşallah bu güzel duyguyu sizlerde tadarsınız.buradan da müjdeli haberlerinizi alırız (amin)
allah razı olsun...evlatlarını sana bağışlasın
biz de özledik valla,özletiyosun kendini maşallah miniğine rabbim korusun uzun ömürler versin inşallahçok teşekkür ederim,allah razı olsun
çok çok teşekkür ederim mesajın yüreğime su serpti,rabbim hiç birimizi daha fazla bekletmesin inşallah
Günaydınlar kuzularr...sanırım herkes uyuyor şu anda.....

günaydın canımmmm...valla ben uyumuyodum,saat 9 dan beri temizlik yapıyorum,bir dakika durmadım,kendimi temizliğe verdim,2 saatte her iş bitmiş,farkında bile değilim

canım benim de aklıma gelmedi değil,ama nedense konduramadım bunun olmasını istemedim,ama korkunun ecele faydası yok,olan oldu inşallah canım inşallah rabbime sığınıyorum şükrediyorum beterinden koruduğu için,inşallah ben de hemen diğer ay hamiş kalırım,ve bu sefer sağlıklı olur rabbim hiç birimize tekrar yaşatmasın,çok teşekkür ederim,yürrğime su serptiniz hepiniz,siz de olmasanız çatlardım heralde allah hepinizden razı olsun

canım eşim benimmmm kızlar ben sıkı mı sıkı bi şebnem ferah hayranıyım evimde kocaman posteri vardır 22 eylülde cemil topuzlu daymış veeeee eşim 2 tane bilet almış,daha önce hiç gidememiştim,acaip heyecanlandım

çantamı yıkamıştım çamaşır makinesinde,içinde 4 gb flash bellek kalmış,o da yıkanmış,şimdi taktım bilgisayara ve çalışıyo

ve kaç tane kadın doğum dr ile konuştum bunu şunu dediler yumoş döllenir tam tutunacakken vucuttaki koruyucu hücreler onu tanımadığı için (çünki babadanda hücre geldği için ona yabancılık çekiyolar) istemez atarlar kimyasal gebelik budur dediler... ama 2, ye vucut onu tanır artık ve aynı sorun üstüste yaşayanlar çok nadirdir dediler... bende çok heyecenlanmıştım ama doktorum bana boşa ümitlenme değerin çook düşük demişti ilkinde 62 ikincisinde 120 3, testimde 90 a düşmüştü artık 2, testten sonra doktorum bile geç döllenme sanırım bu bebek benide şaşırttı demişti ama sonradan hepimizi şaşırtmıştı ne yapalım kaderimiz kuzum sakın üzülme..... çok öpüyorum senihatta şuanda kucaklıyorum sarılıyorum sırtınıda sıvazlıyorum şuanda (teselli vermek amaçlı yani)mujukss XXXXXx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…