- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #27.881
çantamı yıkamıştım çamaşır makinesinde,içinde 4 gb flash bellek kalmış,o da yıkanmış,şimdi taktım bilgisayara ve çalışıyo
canım eşim benimmmmkızlar ben sıkı mı sıkı bi şebnem ferah hayranıyım evimde kocaman posteri vardır 22 eylülde cemil topuzlu daymış veeeee eşim 2 tane bilet almış,daha önce hiç gidememiştim,acaip heyecanlandım
canım allah razı olsun inşallah sen de daha fazla beklemezsinve kaç tane kadın doğum dr ile konuştum bunu şunu dediler yumoş döllenir tam tutunacakken vucuttaki koruyucu hücreler onu tanımadığı için (çünki babadanda hücre geldği için ona yabancılık çekiyolar) istemez atarlar kimyasal gebelik budur dediler... ama 2, ye vucut onu tanır artık ve aynı sorun üstüste yaşayanlar çok nadirdir dediler... bende çok heyecenlanmıştım ama doktorum bana boşa ümitlenme değerin çook düşük demişti ilkinde 62 ikincisinde 120 3, testimde 90 a düşmüştü artık 2, testten sonra doktorum bile geç döllenme sanırım bu bebek benide şaşırttı demişti ama sonradan hepimizi şaşırtmıştı ne yapalım kaderimiz kuzum sakın üzülme..... çok öpüyorum senihatta şuanda kucaklıyorum sarılıyorum sırtınıda sıvazlıyorum şuanda (teselli vermek amaçlı yani)mujukss XXXXXx
valla süper bişeymiş bacım,bu ay batı değil,konser tarihini beklicemohh ohhh Allah versin kaptın gene şebo biletlerini.... bizde nişanlıykene kociş beni emre altuğ konbserine götürmüştü hemde babam annem izin vermediler az kıskançtır bizimkiler öyle gece vakti tek başımıza gidemezdik bi yerlere halam ve kuzenlerime iş birşliği yapmış çukurova üniv bahar şenliklerine gelmişti emre altuğ süpriz yapıp götürmüştü acaip heyecanlamıştım seni çok iyi anlıyorum yaniii
kızlar ben bu gün izne ayrılıyorum... çarşamba günü trabzona uçuyoruz turumuz 2 eylülde bitiyor kısmetse pazar günü adanaya dönüyoruz... bu hafta giremem pek fazla eşya elışveriş tatil heyecenı ver yorgunluğu ile
şimdiden hepinizi öpüyorum yarın benim batım bakalım ne olcek hiiiç ümidim yok olursa uçaka nasıl binerim onu düşünüyorum (olduda uçağa binmesi kaldı diyeceksiniz şimdi ama hayal kurmak harika bişi.)
kızlar günaydın hepinize çok teşekkür ederim ama maalesef değer katlamadısabahın köründe gittim kan verdim çarş.günü 80,bugün 82 çıktı doktorum kimyasal dedi telefonda moral verdi ama ben çok kötüyüm allahtan kimseye söylemedik en azından hamile kalabiliyorum,tüpler falan açık amaaan ne biliyim çok kötüyüm
huuu huuu ben geldimmmm
bendeniz geldiii yorgun topikdaşınızz
bir yoruldum pir yoruldum çok şükür taşınma işlemimiz bitti, yerleştim, şimdi de kışlık hazırlıklarına başladım durdurak yok bana
herkes nasıl, şöyle bir toplaşım sohbete başlayalımmm :13:
hoşgeldin!
işlerinde kolaylıklar dilerim. bayramdan beri halim olmadığından değil öyle kışlık hazırlık falan evi bile temizleyemiyorum. ne güzel yapıyorsun :)
buralar ramazan'dan bu yana pek sessizleşmiş artık yavaş yavaş toplanırız pazartesinden itibaren bence :)
ayy canım ne güzell inşallah ben de senin kadar şanslı olurum,dualarını esirgeme olur muegemn,
son durum ne oldu diye bir bakayım dedim. hakkında hayırlısı olsun. ama çok üzülme lütfen. ben de iki kimyasal gebelikten sonra bebişe hamile kaldım. vücıt kendini hazırlıyor. test yaptırmasan adetim gecikti diyecektin haberin bile olmayacaktı böyle düşünerek dert etme yani. hem de kimyasallar falan sağlıksız bebişler.Allah ne güzel en sağlıklısı için eleme yapıyor erken vakitte. İnşallah böyle şipşirin sapasağlam bebişin hemencecik geliverir. ben kimyasalların birini hastalığım için ilaç kullanırken yaşamıştım. onu saymıyorum ama ikinci kimyasalın üstünden bir adet gördüm sonra bebiş geldi. Yani yakındır inşallah senin güzel haberler de!
kuzum benimm geçmişler olsun, geçmiş mesajlara bakıp geleyim demiştim ...
Rabbim sabrını veriyor her şeyde bir hayır vardır kuzum, inş birlikte tekrar güzel haberler vereceğiz
ayy canım ne güzell inşallah ben de senin kadar şanslı olurum,dualarını esirgeme olur mu
sağol canım çok teşekkür ederim,allah razı olsunhoşgeldin bu arada güle güle oturun yeni evinizde,inşallah bebiş gelir hemen,memleket size uğurlu gelir
kızlar döndüm ttailden, ama dönüş yolculuğum çok yorucuydu... ayaklarım öyle şişmiş ki saatlerdir inmedi...
yarın işyerinde çok işim olur, tatilden dönmüş olacağım için. buraya gelemeyebilirim. merak etmeyin...
elosercem...iyi tatiller, ben bu yaz meemleketime gidemedim. benim yerime de bol bol gez..
egemn tatlım birazcık da olsa toparlanmana çok sevindim...
60gelsin, taşınma işleriniz bitmiş, gözün aydın... benim de kışlık bir iki şey yapmam lazım. en azından buzluğa fasülye barbunya falan koymam gerekiyor. haftaya yapıcam artık...
diğer kısçeler, sizlerle sohbeti de çok özledim, freidmen, hayalimduam, recsn, raraavis, sweet85 ve ismini şuan yazamadığım diğerleri... kendinize ve hamile olanlar, bebişlerinize çok iyi bakın...
görüşmek üzere
hoş geldin canımcımmyarın için kolaylıklar diliyorum, hemen işlerin biter de dinlenirsin inş kuzum
ben de konserve yaptım canım domates sosu, menenlikler, patlıcanlardan, dolmalık kabak koydum biberleri yemeklik doğrayıp koydum...
malum kışın bunların hiçbirini almıyorum ben. daha devam edeceğim bugünlük yoruldum,
evet tam söylediğin gibi birlikte toplanıp sohbet ederiz inş..
gelemem demiştim ama bir fırsat bulup hemen koştum buraya, kimseler de yokmuş...
canım benim domestes soslarımı menemenlerimi falan k.validem ve annem yapıyorlar sağolsunlar. çalışınca onlara vaktim olmuyor, birazcık sebze koyarım ben de...
biber koymayı denemedim hiç, iyi oluyor mu?
gerçi bazı insanlar soğanı bile yemeklik doğrayıp koyuyormuş pratik olsun diye...aslında mantıklı...
neyse bakalım...
olsun denk gelemesek de birbirimizi takip ediyoruz kuzum
benim de turşular, reçeller annemlerdeniyiki varlarr
bu arada biber harika oluyor kışın biber almadığım için yemeklik doğrayıp saklama poşetlerinde kullanıyorum gayet taze ve kullanıışlı oluyor canım tavsiye ederimkırmızı biberi de bu şekilde saklıyorum...
tatlı teleşlarr bizim için
allah razı olsun,hepimizin dualarını kabul etsin inşallahtabi dua ediyorum. siz de dualarınızda unutmayın. bana da şeker yüklemesi yapılacak şekerim yüksek çıktı işte. çok sevimsiz bir sıvıyı içiyorsun ya hiç canım istemiyor. ama ne yapalım işte :)
hoş geldin canımmkızlar döndüm ttailden, ama dönüş yolculuğum çok yorucuydu... ayaklarım öyle şişmiş ki saatlerdir inmedi...
yarın işyerinde çok işim olur, tatilden dönmüş olacağım için. buraya gelemeyebilirim. merak etmeyin...
elosercem...iyi tatiller, ben bu yaz meemleketime gidemedim. benim yerime de bol bol gez..
egemn tatlım birazcık da olsa toparlanmana çok sevindim...
60gelsin, taşınma işleriniz bitmiş, gözün aydın... benim de kışlık bir iki şey yapmam lazım. en azından buzluğa fasülye barbunya falan koymam gerekiyor. haftaya yapıcam artık...
diğer kısçeler, sizlerle sohbeti de çok özledim, freidmen, hayalimduam, recsn, raraavis, sweet85 ve ismini şuan yazamadığım diğerleri... kendinize ve hamile olanlar, bebişlerinize çok iyi bakın...
görüşmek üzere
Selam kızlar keyifler nasıl? Benim yaramaz veledim açtı sonunda bacaklarını veee bibilisini gördükçok yaramaz bir oğluşum var artık hareketleri de hissetmeye başladım hiç durmak bilmiyor çok yoracak beni çoookk
allah razı olsun,hepimizin dualarını kabul etsin inşallahumarım şeker testi sonucu da hayırlı olur,bizimle de paylaş sonucu
hoş geldin canımm
hepimizi yazmışsın,çok naziksiniyiyim işte canım napıyım kendimi temizliğe verdim camları sildim,perdeleri yıkadım,süpürdüm sildim,ütü yaptım çook yoruldum sabahtan beri de giremedim bu yüzden,kimse de gelmemiş zaten ben de çok özledim sohbeti,kızlar toplşalım artık hadiiiii
hadi hayırlı olsun bakalımrabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?