Sabredenler Kulübü 2012 :)

hadi güle güle canım afiyet olsun,kolay gelsin

haaa bu arada bırakın bebeleriniz yazın doğsun yaf bakın bana ben yaz bebesiyim nassılda kıpır kıpır fıkır fıkır vıcık vıcıkım dimi ama bebeklerimizde böle neşeli falan filan olur işte niyse sanırım yazdıkça saçmaliceemm ben kaçtım ayrıca eloserceee sen tatile falan gitme burdan ayrılmak yasak sana taam mı aaaaaaaaaaaa ayy ii cene sapıttım ben kaçtım ayol

yaaa tatlım biraz da işe göre planlamam lazım. işyerinde de uzmanlık sınavına girmem ve tez yazmam lazım, o kısma gelmeden bir tane doğurmak istedim ama bak hala olmadı, elimi çabuk tutmam lazım. bana göre 3-4 yaş ideal ama bilemiyorum. zaten gördük ki ha deyince de olmuyormuş, o nedenle arayı çok açmak istemiyorum. alında ikiz olsa, sonra da 1 tek, 3 çocuk, oh misss

ya canım benim doktorum lekelenmen rahim ağzı yarandandır dedi, zaten öteki doktor da kızarıklık var diyordu. sen doktorundan memnunsun değil mi? yani böyle bir ihtimali atlaması gibi bir durum yok? gerçi zaten hafif yaralar hamileliğe endel değil de...

hayırlısı olsun canım,ben ikiz olduğum için,çok istiyorum ikiz çocuklarım olsun,daha da doğurmam,tabi rabbimin takdiri,herşeyin hayırılısı...
canım ben doktorumdan çok memnunum..farklı farklı doktorlara gittim hiç biri öyle bişey demedi,,hepsi de basit hormon dengesizliği dedi...ayrıca ben ergenlikten beri adet olduğum zaman önce lekelenme başlar2-3 gün sonra kanamam başlar,ikiz kardeşimde de öyle..

aman iyi tatlım, nedenini bil de... ben de yeni yeni tecrübe etmeye başladım, o nedenle paylaşmak istedim... ne güzel ikizin varmış
annenden geçmiştir belki sana da. Rabbim gönlüne göre versin tatlım. ikizin bakımı, büyütmesi zor. her yaştaki masraf maddi manevi 2 kat...ama eminim hem anne baba hem de çocuklar için çok keyiflidir.

çok istiyorum 3 çocuk ama kaç yaşıma geldim, daha ilki nasip olmadı...bundan sonrası da hayırlısı

tabiki canım her zman önce hayır ve sağlık
sana tarif edemem inanılmaz güzel bi duydu ikiz olmak,hem ablam hem abim var onlar bi yana ikizim bi yana annem keyfi bakımından daha çok diyo...ablamla 5,abimle 3 yaş aramız var..biz doğduğumuzda abim3,ablam 5 yaşındaymış düşün yani

şuna çok inanıyorum her şeyde bir hayır var gerçekten kuzum çok sevindim Rabbim her zaman fırsatlarımızı bize getiriyor,
ve sonunda da nasip ediyor inş. maddi olarak çok düşünme dediğin gibi ikinizde çalışıyorsunuz en azından aklın rahat şimdi doktorun tecrübeli ve buna değer

friedman canım yarınki bütte başarılar dilerim,inşallah verirsin canım,ben mezun oldum,diplomamı da aldım,darısı başına

tebriik ederiiimmm

çok teşekkür ederim hoşgeldin canım,naber biz de sdtivele sohbet ediyoduk:13:

bende de buna yakın bir tarif var. vaktim olursa bu tarifi yaparım bir çünkü bendeki tarif de çok güzel oluyor. bu da eminim öyledir. ama o gün biraz karışık işte sürpriz olsun istediğimden, evde olursa nasıl olur bilemiyorum.
ayrıca nedense ben de yeni doktorla ilgili yazdıklarını okuyunca kızlar gibi bir heyecanlandım. galiba olacak bu doktorla dedim. inşallah öyle olur!!

çok teşekkür ederim hoşgeldin canım,naber biz de sdtivele sohbet ediyoduk:13:

canım benim kusuruma bakma. annemler şehirdışındaydı iki haftadır, bugün de yoldalardı. biz geldik diye haber verince onlar, apar topar evden çıkıp onlara gittik. hoşçakal bile diyemedim, bırakıp gitmiş gibi oldum. affet olur mu? :26: güzel sohbet ediyorduk...

ne güzel 4 kardeşsiniz...benim sadece 1 abim var. ama canım o benim

güünnaaayyyyddıııınnn tatlılarıımmm

hava çok güzel bugün, çiçeklerimi suladım, böreğim fırında sabah sabah hamaratım mı ne

bugün kışlık hazırlıklarımı bitiriyorum çok şükür, sadece domates sosum kaldı onu da bugün yapayım bitiyor, menemenliklerim, konserve patlıcanlarım, kurutmalık biber, fasülye ve patlıcanlarım hazır... bir de dolmalık kabak da koyuyorum ben buzluğa, çiğden içleri oyulmuş olarak, tavsiye ederim biber ve domateslerimi de çiğden koydum biliyorsunuz,

annecim benimm reçellerim ve turşularım annemdem haa bu arada biraz da elma kurutacağım inş...

hepinizi çook öpüyorumm, aslında pazar günlerini nedense pek sevmem ama mutlu pazarlarr

Son düzenleme:
Gün ayyyyy dıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel hatunlarrr

vaaaaaaaayyyy kuzum afiyet ossun maşallah herşeyin hazır darısı bana ossun kışın afiyetle ye inşallah

herkese günaydın ben forumu yaklasık bır yıldır sessızce takıp edenlerdenım. bır yıldır bebek ıstıyordum ama olmadı maalesef.sımdı ıse tüp bebek tedavisine basladım.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah!
buarada hisar hastanesinde tedavim basladı.

herkese hayırlı pazarlar...maşallah 2 gün girmedim oku oku bitmedi kızlar...
minikgelin,canım çokkkk sevindim rabbim tamamına erdirsin inş...
sdtive,canım bacım hakkında hayırlısı olur inş...yeni drun sana uğur getirsin inş tatlım...bu dr sayesinde inş tez zamanda miniğine kavuşursun canım benim...ne olursa olsun stres yapma sakın
60 gelsin canım,çok hamaratsın maşallah...burda bi tek benim galiba tembel olan...
sinhus,bacım sana telefonda onu diyene deseydin ya...veren de Allah vermeyende töbe töbe Rabbim'den dahamı iyi biliyolar neyin ne zaman hakkımızda hayırlısı olduğunu....herşeyin hayırlısı olsun hakkında canım,bir an önce dra git görün sakın korkma...
ve diğer canlarım,umarım hepiniz iyisinizdir...
he unutmadan fridman,canım inş sınavın güzel geçer...güzel sonuçlar alırsın tatlım....

hoşbulduk canım cevap yazmakta geciktim ama :26: kocişle film izliyorduk da

yarın denk geliriz inş kuzum sohbet ederiz ,tatlı gecelerr

önemli değil canlarım anladım zaten işiniz olduğunu biz de gezmelere gittik,şimdi geldik eve,yorulmuşuz eşimle kahve keyfi yapıyoruz

iyi pazarlar canlarım.

maaşallah 60gelsin, halletmişsin bir sürü şeyi. ben de barbunya ve taze fasülye attım bugün buzluğa. bir iki paket bamyam ve börülcem var. bir iki paket de mısır. biraz da yaprak...zaten buzluğum doldu bunlarla. kırmızı biber de közleyip koyacaktım, nasıl yer bulacağım bilemiyorum...

kızlar hala kanamam başlayamadı tam olarak. ama bugün hafif hafif karın ağrım var. hayır bir an önce başlasın ki salı günü tekrar kontrole gideceğim. ben de yor4uldum bugün, annemle kışlıklarla uğraşınca, eve gelip yemek yaptım. sağolsun eşim yaptı ütüyü de bir de onla uğraşmadım

sana da iyi pazarlar ohh ne güzel,elinize sağlık,afiyetle yiyin kışın...benim eşim hiç ama hiç anlamaz ev işinden adetin sökülmemiştir daha,yarına falan sökülür inş..adetin kaçıncı günü gel dedi dokotr?

canım dün muayene ettiğinde, rahim içinde de kanama başlamış gibi dedi. ve o yüzden belki de salı günü çağırdı beni. adetin şu günü gel demedi. eğer yarın sökülürse, salı akşam gidicem, 2 gün olmuş olucak. inşallah birşeyler görebilir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…