Sabredenler Kulübü 2012 :)

gözün aydın hep böyle normal gitsin herşey...
bana öyle uzak ki...sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor Rabbim sabır versin

hiç öyle düşünme kendini üzüyorsun, yeni bir doktor, yeni bir pencere demiştik ya, güzel neticelenek inş.

hep böyle güzel hissedelim olur mu kuzum

yaa bir göründünüz gittiniz nereye gittiniz hemencik nysm tek kaldım bende gidiyorummm görüşürüzzz

kuzucum kusuruma bakma sen birden çıkmak zorunda kaldım, komşu ziyaretleri başladı da tanışmaya gelmişlerdi

sen gelll devam edeceğiz nişanı anlatacaksın daha bize, Rabbim hayırlı uğurlu etsin kuzum...

Günaydın yavru ceylanlaaaaaaaarrrrrrr enfes bir kahvaltı hazırlıyorum gelin kuzularım beraber yapalım ayy birden canım deniz kenarı çekti acep kahvaltıdan sonra dışarı mı çıksak kocişle güzel hafta sonları bizlerin olsun yavlulalıımmm öpüyorum siziiiii

Allah mutlulugunu daım etsın mınıkgelın gec oldu guzel olur hep ıns allah ısteyen herkese nasıp etsın

Ahhh benim güzel arkadaşım neden böyle söylüyorsun bizi de üzüyorsun. Elbet senin de hamiş haberini alacağız burda heyecanlı heyecanlı doktor kontrollerini anlatacaksın sen de hiç olmayacak diye birşey yok rabbim gülecek yüzüne inanmazsak olmaz biliyorsun. Bir daha böyle umutsuzca konuşma lütfen tamam mı

merhaba kızlar,
azıcık geçmişi okudum ne çok yazmışsınız. ben bu aralar pek yoğun oluyorum, bazen de annemlerde kalıyorum eşim şehir dışına falan gidiyor diye o yüzden takip edemiyorum doğru dürüst.
minikgelin, ne gü<el kalp atışı da duyulmuş. Rabbim kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin hamileliği. Her anı ayrı bir telaş oluyor. Anne olmak kolay değilmiş, endişeler sürekli peşinde oluyor. Annelere verilen kıymeti şimdi çok daha iyi anlıyorum valla.
Sdtive, biliyorum çok üzülüyorsun, haklısın. her ay yeni bir problem geliyor karşına sanki. İnşallah sen sabırla Allah'a sığındığın için mükafatın çok güzel olacak, en uygun zamanı Rabbim biliyor ya, senin için de en uygun zaman da öyle şirin bir bebişin olacak ki bütün bunları unutturacak sana.
Bana gelirsek, ramazan'dan bu yana doğru dürüst evimde değildim, bu hafta sonu ilk kez evdeyim. yapmam gereken işlerim var ama artık bebek büyüdüğünden halsizlik var nasıl yapılacak o işler hiç bilemiyorum.Kansızlık da çıkmış değerlerde, şimdi demir hapına da başlayacağım. inşallah biraz dirilirim. toplamda çok kilo almadım şimdiye kadar 4 kilo aldım,daha yeni iştahım açıldı (hatta korkuyorum birden duba gibi olurum diye) galiba bebek de benim stokları bitiriyor çünkü kendisi 900 küsurdu dün gittiğimde. Zaten o kilo alsın ben almak istemiyorum hiç, bu kadarı bile zor geliyor, yürüyüş falan yapamıyorum ayaklarım ağrıyor şimdiden :)
Bugün için bir biber dolması pişirmek istiyorum bir de çorba bulsam aklıma gelmiyor ne pişirsem diye. evde yoğurt azalmış olmasaydı yoğurtlu erzurum çorbası yapacaktım ama şimdi mayalasam bile yetişmez. ben de çorbasız duramıyorum işte.
Bir de ben hala biber dolması için bile tariflere bakınıyorum ya. her seferinde şöyle bir internetten bakıyorum. nedense aradığım lezzeti tutturamıyorum hiç. ben bu yemek işini pek kıvıramadım gibime geliyor. iki sene olacak evleneli pek umutsuzum bu konuda.
bir de önümüzdeki hafta eşimin doğum günü. onun için bir yaş pasta yapasım var. ya kolaya kaçıp hazır pasta keki ile mevyeli pasta yapıcam, ya da başka türlü ama ne yapsam bilemiyorum. güya sürpriz yapacaktım ama galiba o gün erkenden evde olacak planladığım şeyleri hiç yapamam gibime geliyor dur bakalım ne olur. neyse ben çok yazdım. herkese selamlar!

kızlar dun batımdı gelen giden yok offf çok yoruldum artık bu kdr işimin varken bugun girip size 2 seyler yazayım dedim hastalancam ruh halimde kötü saçma sapan şarkıda ağlıyorum artık isyan etmek istemiyorum ama gercekten yoruldum yaa dun akşam telde biri ibrahim tatlıses kadar olamadınız dedi o kdr cnm sıkıldı ki anlatamam ne alaka yaaa offf kimsede yok

milletin lafına ne bakıyorsunuz ya? herkes herşeyi söylüyor. hamile olsan bu seferde başka laflar işitiyorsun. hiç dert etme konuşsun dursunlar. yalnız bu ibrahim tatlıses kadar olamadınız ne alaka?

bekleyince o batlar iyice gecikiyor. insan iyice sıkılıyor oldu olmadı diye. biliyorum zor ama kendine uğraş vs. bulup onlarla kafayı dağıtmak lazım

KiZlar cok sukur her şey yolunda kalp atışını dinledik esimle ağladık ne garip bsy :)
Herseyi normal :) cok sukur bugünüme:)

çok şükür cnm gözünaydın..inş hep güzel haberler alırsın böyle

ah tatlım çok iyi anlıyorum senii inş biz de birgün böyle güzel haberler veririz.ben de senin gibi çok bunaldığım zamanlar oluyo ama çocuksuzlukla edildiğim bu imtihan sanki bana daha çok şükretmeyi öğretti.herşeyin başı sağlık cnm.çok şükür ki sağlığımız yerinde.aİlemiz eşimiz yanımızda.rabbimize binlerce şükür olsun.inş bu derdimiz de dermansız değildir ve bizlerde mutlusona ulaşırız.

bi rüya gördüm.oğlum oldu ve doğduğu gün öldü.rüyamda hem evlat sevgisini hem evlat acısını yaşadım.gerçek gibiydi çok kötüydü çok etkilendim ama hep iyiye yoruyorum erkek çocuk iyi haberdir.inş hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evladım olacak.rabbime inanıyorum.

o teldeki kişiye sinir oldum bak şimdi kızmazsan içimden küfrediyorum.bize ne ibrahim tatlısesten onun çocuğundan.tekrar baba olacakmış olursa olsun.allah ona veriyo bize vermiyo napalım.allah sevdiği kulunu huzurunda görmek için yalvartırmış.valla böyle dengesiz insanlara sinir oluyorum

birilerinin moralini bozmak çok kolay değil mi? iki laf edince üzüveriyorsun gereksiz yere. ben de çok kızıyorum böyle şeylere. dikkat etmeye çalışıyorum aynı hatayı yapmamak için. Allah bizim her istediğimizi istediğimiz anda verseydi, hepimiz şöyle bir geçmişimize bakıp düşünsek, şimdi "aman iyi ki olmamış" dediğimiz bir sürü şeyle karşılaşırız. Şüphesiz ki çocuk sahibi olmak da bunların içinde. sizler bebek bekleyerek imtihan olunuyorsunuz, bizler de bu bebeklerin geleceği, sağlığı vs. diye düşünerek imtihan oluyoruz. Mühim olan bulunduğumuz duruma sabır göstermek isyan etmemek. Maşallah ben burada kimseyi öyle isyankar da görmedim ne güzel! Mutlaka bebek bekleyenler için de Allah'ın uygun gördüğü zamanlar, şeyler var. İnşallah hepinizin yüzü gülecek. Emin olun kendi açımdan söylüyorum, bebek olsun diye beklediğim zamanlar bundan daha kolaydı. Şu an o kadar çok endişe içinde oluyorum ki zaman zaman. Ne olacak nasıl olacak diye diye korkuyorum dua edip duruyorum. Benim hep yaptığım bir hatadıri çoğu insanlar da bunu yapıyor. Yaşadığımız anların güzelliğini, kıymetini, keyfini gelecek endişeleriyle rezil ediyoruz. Sonra da keşke öyle yapmasaydım diyoruz. Ben bu konuda çok kızıyorum kendime ama elde olmuyor işte huyum kurusun.
Allah dediğin gibi sağlıktan ayırmasın gerisi kolay gerçekten. ben bir yıl öncesine kadar düzenli iğne vuruluyordum. Evliliğimin daha balayı zamanlarıydı 3. ayında hastalığımı öğrendim. çok zor günler yaşadım. Şimdi düşünüyorum sağlık olmadıktan sonra hakikaten gerisi hikaye oluyor.
Of neyse çok yazdım çenem düştü....

böyle yazma ki üzülmeyeyim, herbirimiz sabırla bekliyoruz kuzucum, bak belki gideceğin doktor sana uğurlu gelecek kıyamam üzülme olur mu

bu arada o teldeki cümleyi kuranı kınamak istiyorum

tatlı annemiz hoş gelmişş ve ellerine sağlık canımm anne eli değiyor yemeklerin eminim harikadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…