Sabredenler Kulübü 2012 :)

şöyle bir kapı aralığından bakıp, şimdilik kaçıyorum tatlılarımm, birazcık gezmeye gidiyoruz da

balıklarıma yeni yem alacağız, gitmişken de pek çok kuzumu severim her çeşit hayvan varr

döndüğümde inş herbirimiz burada olurr

hiç öyle düşünme kendini üzüyorsun, yeni bir doktor, yeni bir pencere demiştik ya, güzel neticelenek inş.

hep böyle güzel hissedelim olur mu kuzum

inşallah tatlım...regl yüzünden iyice depresifim...geçicek inşallah

kuzum sizleri de kendimi de üzmek istemem asla...ama aylardır sıkıntılarla boğuşunca böyle umutsuz olduğum zamanlar oluyor. regl zamanı böyle oluyorum daha çok. inşallah Rabbim bizi kendi sağlığımızla sınamaz, ne diyelim

sağol tatlım, hepiniz derdimizle ilgileniyorsunuz, Allah razı olsun... inşallah dediğin gibi sağlıklı bir evladım olur da, bu yaşananları unuturum...

sana güzel bir pasta keki tarifi veriyim ben, hep güzel tutuyor, istersen arasına muhallebi sür, istersen puding. muz falan da koyarsın şahane olur. Garantili tariftir bak söyliyim :)

 3 yumurta
 1 su bardağından 2 parmak eksik şeker
 1 su bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ
 ½ su bardağı su
 1,5 su bardağı un
 ½ paket hamur kabartma tozu
 1 paket vanilya

önce yumurtayla şekeri çırp köpürene kadar, sonra da kalanları ekle. keki 150 derecede pişireceksin unutma. dediğim gibi piştikten sonra bir iplik ya da uzun bıçak yardımıyla ikiye kesip, ister pasta kreması, ister muhallebi istersen puding sürersin. ben tek başına krem şanti sevmiyorum ama bazen muhallebi yapıp, piştikten sonra içine toz kremşanti koyuyorum yarım paket ve çırpıyorum muhallebiyi, çok lezzetli oluyor aklında bulunsun

dediğin gibi, belki Rabbim bize bu hayatta çocuk nasip etmeyecek. O zaman inşallah eşlerimizle bir ömür nasip eder, sağlıklı bir ömür...bugünümüze hamdolsun...

kızçeler, yazmıştım buraya salı günü için medicana da bir erkek doktordan randevu almıştım. Ama iptal ettim. Çünkü bugün terapi seansımız vardı eşimle. Aile danışmanına gidiyoruz ya 2 aydır, hatta 3... yine o vardı, çok da verimli geçiyor. Oldukça maliyetli oluyor ama Rabbim bir yolunu bulduruyor bize. Neyse yine ona ditmiştik, gittiğimiz hanım ünlü bir kadın doğum kliniğinde çalışıyor. Ankaradayım ya ben, belki duymuşsunuzdur,, hş klinik, prof. dr. hakan şatıroğlu'nun kliniği. aynı zamanda tüp bebek merkezi..
Bugünkü seanstai adet düzensizliğimden lekelenmemden bahsedince bizim doktorumuzla görüşmenizi öneririm çok iyidir dedi. bütün randevuları doluydu ama bize arada bir randevu ayarladılar. Orta yaşın üstünde babacan bir doktor. Anlattım şikayetlerimi ve muayeneye aldı, bu arada kanamam da hala başlamadı. lekelenmem devam ediyor.
Rahim ağzında yara var dedi, lekelenmeni büyük ihtimalle bu yapıyordur dedi. Önce bunu halledelim dedi ve 18 günlük bir fitil verdi. ama fitil sırasında ilişki yasağı yokmuş. sağ yumurtalığımda çatlamayan yumurtam varmış ne yazık ki, kilo verme problemin var mı dedi. diyorum ya kilo aldım diye. muhtemelen polikistik over(pko)dan şüphelendi. yine kan tahlili istedi benden. kanaman başlayınca yaptırmam için hormon tahlilleri verdi yani. ve salı günü o çatlamayan yumurta için tekrar gitmemi istedi. durumuna bakacaklarmış. sanırım bir süre de bu doktorla devam edeceğim... Muayene ücreti bayağa fazla ama ödeyebilir miyiz, ne kadar dayanabiliriz bilemiyorum :26: kendi kendine, sorunsuz, doktorsuz hamile kalabilenlere biraz da bu yüzden özeniyorum işte. Ama çok şükür ki, çalışıp kazanabiliyoruz. Rabbim aratmasın...
Bazen diyorum, en başından doktora gitmeseydim, daha az şey bilseydim herşey daha mı iyi olurdu...Ama girdik bir yola, şimdi de dönüşü yok...
Bende haberler böyle, başka bir doktor planlarken, birden bire böyle gelişti. İnşallah bundan sonrası hayırlı olur

kuzum hadi hayırlı uğurlu olsun yeni doktorun inşallah senin için çok ama çok iyi olur bebeğin tutunmaması belkide yaradan kaynaklanıyodu ayyyyyyyy neyse şuydu buydu diye yorum yapmicam çünkü yazını okuyunca içim kıpır kıpır oldu sanki biranda herşey yoluna girecek gibi hissettim inşalahda öyle olur bacım yaaaaaaa bir de senin durumun düzelince gitmezsin yani şart değil ya doğum olana kadar onunla devam etmen yoluna girince herşey başka doktora girersin ayy inşallah da herşey iyi olur seneye yaza bizlerde doğururuz

şu yazından bile iyi niyetini, samimiyetini öyle yakından hissedebiliyorum ki seldacımm inşallah dediğin gibi olur tatlım.. artık ayda 1 birşey mi var diye doktora gitmek istemiyorum. istiyorum ki, içim rahat olsun, sadece Rabbim zamanı değil dediği için olmadığını bileyim. altında bir hatalık, bir fizyolojik neden aramayayım...

dediğin gibi, gücümüz yettiğince gebe kalana kadar takibe giderim. olmazsa sadece muayene ücretlerini biriktiririz. tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırırım. ona izin veriyorlar çünkü... hayırlısı tatlım, bismillah deyip başlayacağım.
sen nasılsın? gittin mi deniz kenarına?

canım yeni doktorun hayırlı olsun...çatlamayan yumurtan muhtemelen kanamayla atılır..18 gün nedir bacım geçer gider...rabbim şifanı verin inşallah hemnecik geçer yara inşallah..bi süre git bu doktora bence,herşeyi yoluna koyunca gitmezsin allah bol kazançlar versin,sağlık için harcancak tabi ne için çalışıyoruz ve bence iyiki biliyoruz bu şeyleri,iyiki bilinçliyiz,bu bize çok zaman kazandırıyo

bgn pek giremedim bn de temizlik yaptım,çok yoruldum miss gibi oldu evim veee sonunda reglım bitti,şnanılmaz mutluyum 15 günde anca temizlendim,malum kimyasaldan dolayı çok rahatladım ama eşime hasret kalmıştım valla,çalışmalar başladı namazıma da başladım çok şükür,özlemişim valla neyse kızlar öptüm hadi hepinizi

bak güzelmiş o tahlillerde az para değil çünkü. Yaf zaten şurda bir ay gitcen bak gör o yaradan sonra düzelicen gitmene bile gerek kalmicak inşallaaaahhhhhhhhhhhhh

ben de evde oturdum kuzum ya gitmedim ben ancaa haftaya gidebilirim sınav çıkışı

sağol tatlım. muhtemelen atılacak mı diye çağırdı beni kontrole. 20mm olmuş yumurta, bana da gösterdi. ama atılmamış. zaten diyordum ya bu ay hiiç sancı hissetmedim diye. inşallaah atılır da kistleşmez egemnim, şimdilik dileğim o. yoksa sanırıım doğum kontrol hapı falan verilecek... dediğin gibi bir süre giderim, gücüm yettiğince. inşallah faydalı olur.
Dualarımda, hep bize şifa olacak hayırlı kapılar aç diyorum Rabbime, inşallah bu doktor iyi şeylere vesile olur

selam şekerim naber ben de nedense sdtivein mesajını okuyunca içim kıpır kıpır oldu,biz şimdi hamile kalınca tee yazın doğurcaz dimi,ayy kızlar ne kadar uzun bi süre dimi,resmen 3 mevsim geçiyo doğurana kadar,bunu hiç düşünmemiştim

seni çapkın seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi bakalım hayıllı ossun gııızzzz yeni günlerin iyi performans bekliyos senden haaa o kaddem dinlendin yani

eh gözün aydın canım, geçmiş de olsun... inşallah bu ay hemencecik yakalarsınız sağlıklı bebişi insan o kadar uzak kalınca eşini özlüyor hakikaten, ama özlem iyidir biz de öptük seni, kendine iyi bak

evet tatlım az değil, eşimin işyeri de o tahlilleri karşılıyor, yani anlaşmalı laboratuvarları var onların. işyerindeki doktora yazdırınca karşılıyorlar. bir şekilde idare etmeye çalışacağız.

senin açıköğretim sınavların vardı değil mi? ama bitiyordu kısmetse sanki, sondu değil mi?

olucak canım inşallah benim de hani cayclo progynova kullanırken olmuştu ya sol tarafta hayırlıyo musun,o da işte çatlamayan yumurtaymış,kistleşmiş,genelde atıyo adetle canım merak etme atar kesin bu arada maşallah güzel yumurtluyomuşsun bak,en azından onda sorun yok,çok şükür..bu yüzden pko falan olcağını sanmıyorum çünkü pkolu olanlarda öyle bi sorun oluyo,ya yumurtlayamıyolar ya da yeterince büyümüyo..sanırım elosercede vardı öyle bişey,yanlış bilgi vermiyim yine de ..yarın gelince sorarız,2 eylül de bitiyo tatil diyodu

ah tatlım yaa, bayağa uzun hakikaten. ben kendim kış çocuğuyum, bebişim de hep kışın doğsun istiyordum. o nedenle korunmayı ocak gibi bırakmıştım, sonbahat kış olur diye...ama bak bu günlere geldik. bu aylarda tutarsa kısmetse yaz bebği olacak. bizim aile de, yeğenlerde falan hep yaz bebği dolu... ama açıkçası şubat marta kadar tutmamasındansa yaz bebği olsun razıyım. ikincisi kısmetse kışın doğar

friedman canım yarınki bütte başarılar dilerim,inşallah verirsin canım,ben mezun oldum,diplomamı da aldım,darısı başına

ay inşallah canım yaa olsun da hiç farketmez ben de kış çocuğum,şubat doğumluyum,bebişim de yazın olsun farketmez 2.yi ne zman düşünüyosun,aralırında kaç yaş ideal sence? 1.yi yaptık da 2.yi düşünüyoz

hıh bak o ilacı sen söyleyince, bu doktor onu kullan falan demedi. salı günü gidince yine sorarım olmazsa ama gerek görmedi bu doktor o ilaca. inşallah dediğin gibi olur da atılır tatlım yaa. haklısın, çok şükür ki büyümüş yumurtam. bu doktor belki yumurta takibi de yapmak ister bilemiyorum ne diyecek...

eloserce gelir bu hafta inşallah, tatilin mahmurluğunu atabilirse tabi işler de biriktiyse, yine çok gelemeyebilir

evet kuzum açıköğretim sınavı inşallah son sınavbir daha olmicak olmasında yaf sıkıldım artık ayol
resmen utandım okurken friedman ama çok güldürdün beni,allah da seni güldürsün emi

friedman canım yarınki bütte başarılar dilerim,inşallah verirsin canım,ben mezun oldum,diplomamı da aldım,darısı başına

sağol kuzum ama sınavım haftaya ossun ben başarılar kelimesini şimdiden duymalıyım bir hafta o gazla ders çalışam darısı bana kuzum inşallah ben de mezun olurum

kuzular ben kaçar gidem bulaşık yıkıyam çay demliyem görüşürüz öptüm hepicinizi nanaktan

gelse iyi olur ya özletti kendini,işi olsa bile en azından sabah akşam bi selam verir resmen dağıldık yazın yaa,kışın topalansın herkes özledim valla sor bi canım bakalım ne dicek,bu arada ben de artık adete 10 gün kala lekelenme için ilaç kullanmıcam sonuçta gebe kalmama engel değilmiş,onu gördüm bu ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…