- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.181
hiç öyle düşünme kendini üzüyorsun, yeni bir doktor, yeni bir pencere demiştik ya, güzel neticelenek inş.
hep böyle güzel hissedelim olur mu kuzum
Ahhh benim güzel arkadaşım neden böyle söylüyorsun bizi de üzüyorsun. Elbet senin de hamiş haberini alacağız burda heyecanlı heyecanlı doktor kontrollerini anlatacaksın sen dehiç olmayacak diye birşey yok rabbim gülecek yüzüne inanmazsak olmaz biliyorsun. Bir daha böyle umutsuzca konuşma lütfen tamam mı
merhaba kızlar,
azıcık geçmişi okudum ne çok yazmışsınız. ben bu aralar pek yoğun oluyorum, bazen de annemlerde kalıyorum eşim şehir dışına falan gidiyor diye o yüzden takip edemiyorum doğru dürüst.
minikgelin, ne gü<el kalp atışı da duyulmuş. Rabbim kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin hamileliği. Her anı ayrı bir telaş oluyor. Anne olmak kolay değilmiş, endişeler sürekli peşinde oluyor. Annelere verilen kıymeti şimdi çok daha iyi anlıyorum valla.
Sdtive, biliyorum çok üzülüyorsun, haklısın. her ay yeni bir problem geliyor karşına sanki. İnşallah sen sabırla Allah'a sığındığın için mükafatın çok güzel olacak, en uygun zamanı Rabbim biliyor ya, senin için de en uygun zaman da öyle şirin bir bebişin olacak ki bütün bunları unutturacak sana.
Bana gelirsek, ramazan'dan bu yana doğru dürüst evimde değildim, bu hafta sonu ilk kez evdeyim. yapmam gereken işlerim var ama artık bebek büyüdüğünden halsizlik var nasıl yapılacak o işler hiç bilemiyorum.Kansızlık da çıkmış değerlerde, şimdi demir hapına da başlayacağım. inşallah biraz dirilirim. toplamda çok kilo almadım şimdiye kadar 4 kilo aldım,daha yeni iştahım açıldı (hatta korkuyorum birden duba gibi olurum diye) galiba bebek de benim stokları bitiriyor çünkü kendisi 900 küsurdu dün gittiğimde. Zaten o kilo alsın ben almak istemiyorum hiç, bu kadarı bile zor geliyor, yürüyüş falan yapamıyorum ayaklarım ağrıyor şimdiden :)
Bugün için bir biber dolması pişirmek istiyorum bir de çorba bulsam aklıma gelmiyor ne pişirsem diye. evde yoğurt azalmış olmasaydı yoğurtlu erzurum çorbası yapacaktım ama şimdi mayalasam bile yetişmez. ben de çorbasız duramıyorum işte.
Bir de ben hala biber dolması için bile tariflere bakınıyorum ya. her seferinde şöyle bir internetten bakıyorum. nedense aradığım lezzeti tutturamıyorum hiç. ben bu yemek işini pek kıvıramadım gibime geliyor. iki sene olacak evleneli pek umutsuzum bu konuda.
bir de önümüzdeki hafta eşimin doğum günü. onun için bir yaş pasta yapasım var. ya kolaya kaçıp hazır pasta keki ile mevyeli pasta yapıcam, ya da başka türlü ama ne yapsam bilemiyorum. güya sürpriz yapacaktım ama galiba o gün erkenden evde olacak planladığım şeyleri hiç yapamam gibime geliyordur bakalım ne olur. neyse ben çok yazdım. herkese selamlar!
çok şükür cnm gözünaydın..inş hep güzel haberler alırsın böyle
ah tatlım çok iyi anlıyorum senii inş biz de birgün böyle güzel haberler veririz.ben de senin gibi çok bunaldığım zamanlar oluyo ama çocuksuzlukla edildiğim bu imtihan sanki bana daha çok şükretmeyi öğretti.herşeyin başı sağlık cnm.çok şükür ki sağlığımız yerinde.aİlemiz eşimiz yanımızda.rabbimize binlerce şükür olsun.inş bu derdimiz de dermansız değildir ve bizlerde mutlusona ulaşırız.
bi rüya gördüm.oğlum oldu ve doğduğu gün öldü.rüyamda hem evlat sevgisini hem evlat acısını yaşadım.gerçek gibiydi çok kötüydü çok etkilendim ama hep iyiye yoruyorum erkek çocuk iyi haberdir.inş hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evladım olacak.rabbime inanıyorum.
kızçeler, yazmıştım buraya salı günü için medicana da bir erkek doktordan randevu almıştım. Ama iptal ettim. Çünkü bugün terapi seansımız vardı eşimle. Aile danışmanına gidiyoruz ya 2 aydır, hatta 3... yine o vardı, çok da verimli geçiyor. Oldukça maliyetli oluyor ama Rabbim bir yolunu bulduruyor bize. Neyse yine ona ditmiştik, gittiğimiz hanım ünlü bir kadın doğum kliniğinde çalışıyor. Ankaradayım ya ben, belki duymuşsunuzdur,, hş klinik, prof. dr. hakan şatıroğlu'nun kliniği. aynı zamanda tüp bebek merkezi..
Bugünkü seanstai adet düzensizliğimden lekelenmemden bahsedince bizim doktorumuzla görüşmenizi öneririm çok iyidir dedi. bütün randevuları doluydu ama bize arada bir randevu ayarladılar. Orta yaşın üstünde babacan bir doktor. Anlattım şikayetlerimi ve muayeneye aldı, bu arada kanamam da hala başlamadı. lekelenmem devam ediyor.
Rahim ağzında yara var dedi, lekelenmeni büyük ihtimalle bu yapıyordur dedi. Önce bunu halledelim dedi ve 18 günlük bir fitil verdi.ama fitil sırasında ilişki yasağı yokmuş. sağ yumurtalığımda çatlamayan yumurtam varmış ne yazık ki, kilo verme problemin var mı dedi. diyorum ya kilo aldım diye. muhtemelen polikistik over(pko)dan şüphelendi. yine kan tahlili istedi benden. kanaman başlayınca yaptırmam için hormon tahlilleri verdi yani. ve salı günü o çatlamayan yumurta için tekrar gitmemi istedi. durumuna bakacaklarmış. sanırım bir süre de bu doktorla devam edeceğim... Muayene ücreti bayağa fazla ama ödeyebilir miyiz, ne kadar dayanabiliriz bilemiyorum :26: kendi kendine, sorunsuz, doktorsuz hamile kalabilenlere biraz da bu yüzden özeniyorum işte. Ama çok şükür ki, çalışıp kazanabiliyoruz. Rabbim aratmasın...
Bazen diyorum, en başından doktora gitmeseydim, daha az şey bilseydim herşey daha mı iyi olurdu...Ama girdik bir yola, şimdi de dönüşü yok...
Bende haberler böyle, başka bir doktor planlarken, birden bire böyle gelişti. İnşallah bundan sonrası hayırlı olur
kuzum hadi hayırlı uğurlu olsun yeni doktorun inşallah senin için çok ama çok iyi olur bebeğin tutunmaması belkide yaradan kaynaklanıyodu ayyyyyyyy neyse şuydu buydu diye yorum yapmicam çünkü yazını okuyunca içim kıpır kıpır oldu sanki biranda herşey yoluna girecek gibi hissettim inşalahda öyle olur bacım yaaaaaaabir de senin durumun düzelince gitmezsin yani şart değil ya doğum olana kadar onunla devam etmen yoluna girince herşey başka doktora girersin ayy inşallah da herşey iyi olur seneye yaza bizlerde doğururuz
kızçeler, yazmıştım buraya salı günü için medicana da bir erkek doktordan randevu almıştım. Ama iptal ettim. Çünkü bugün terapi seansımız vardı eşimle. Aile danışmanına gidiyoruz ya 2 aydır, hatta 3... yine o vardı, çok da verimli geçiyor. Oldukça maliyetli oluyor ama Rabbim bir yolunu bulduruyor bize. Neyse yine ona ditmiştik, gittiğimiz hanım ünlü bir kadın doğum kliniğinde çalışıyor. Ankaradayım ya ben, belki duymuşsunuzdur,, hş klinik, prof. dr. hakan şatıroğlu'nun kliniği. aynı zamanda tüp bebek merkezi..
Bugünkü seanstai adet düzensizliğimden lekelenmemden bahsedince bizim doktorumuzla görüşmenizi öneririm çok iyidir dedi. bütün randevuları doluydu ama bize arada bir randevu ayarladılar. Orta yaşın üstünde babacan bir doktor. Anlattım şikayetlerimi ve muayeneye aldı, bu arada kanamam da hala başlamadı. lekelenmem devam ediyor.
Rahim ağzında yara var dedi, lekelenmeni büyük ihtimalle bu yapıyordur dedi. Önce bunu halledelim dedi ve 18 günlük bir fitil verdi.ama fitil sırasında ilişki yasağı yokmuş. sağ yumurtalığımda çatlamayan yumurtam varmış ne yazık ki, kilo verme problemin var mı dedi. diyorum ya kilo aldım diye. muhtemelen polikistik over(pko)dan şüphelendi. yine kan tahlili istedi benden. kanaman başlayınca yaptırmam için hormon tahlilleri verdi yani. ve salı günü o çatlamayan yumurta için tekrar gitmemi istedi. durumuna bakacaklarmış. sanırım bir süre de bu doktorla devam edeceğim... Muayene ücreti bayağa fazla ama ödeyebilir miyiz, ne kadar dayanabiliriz bilemiyorum :26: kendi kendine, sorunsuz, doktorsuz hamile kalabilenlere biraz da bu yüzden özeniyorum işte. Ama çok şükür ki, çalışıp kazanabiliyoruz. Rabbim aratmasın...
Bazen diyorum, en başından doktora gitmeseydim, daha az şey bilseydim herşey daha mı iyi olurdu...Ama girdik bir yola, şimdi de dönüşü yok...
Bende haberler böyle, başka bir doktor planlarken, birden bire böyle gelişti. İnşallah bundan sonrası hayırlı olur
şu yazından bile iyi niyetini, samimiyetini öyle yakından hissedebiliyorum ki seldacımminşallah dediğin gibi olur tatlım.. artık ayda 1 birşey mi var diye doktora gitmek istemiyorum. istiyorum ki, içim rahat olsun, sadece Rabbim zamanı değil dediği için olmadığını bileyim. altında bir hatalık, bir fizyolojik neden aramayayım...
dediğin gibi, gücümüz yettiğince gebe kalana kadar takibe giderim. olmazsa sadece muayene ücretlerini biriktiririz. tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırırım. ona izin veriyorlar çünkü... hayırlısı tatlım, bismillah deyip başlayacağım.
sen nasılsın? gittin mi deniz kenarına?
canım yeni doktorun hayırlı olsun...çatlamayan yumurtan muhtemelen kanamayla atılır..18 gün nedir bacım geçer gider...rabbim şifanı verin inşallah hemnecik geçer yara inşallah..bi süre git bu doktora bence,herşeyi yoluna koyunca gitmezsinallah bol kazançlar versin,sağlık için harcancak tabi ne için çalışıyoruz ve bence iyiki biliyoruz bu şeyleri,iyiki bilinçliyiz,bu bize çok zaman kazandırıyo
kuzum hadi hayırlı uğurlu olsun yeni doktorun inşallah senin için çok ama çok iyi olur bebeğin tutunmaması belkide yaradan kaynaklanıyodu ayyyyyyyy neyse şuydu buydu diye yorum yapmicam çünkü yazını okuyunca içim kıpır kıpır oldu sanki biranda herşey yoluna girecek gibi hissettim inşalahda öyle olur bacım yaaaaaaabir de senin durumun düzelince gitmezsin yani şart değil ya doğum olana kadar onunla devam etmen yoluna girince herşey başka doktora girersin ayy inşallah da herşey iyi olur seneye yaza bizlerde doğururuz
bgn pek giremedim bn de temizlik yaptım,çok yoruldummiss gibi oldu evim veee sonunda reglım bitti,şnanılmaz mutluyum 15 günde anca temizlendim,malum kimyasaldan dolayı çok rahatladım ama eşime hasret kalmıştım valla,çalışmalar başladı namazıma da başladım çok şükür,özlemişim valla neyse kızlar öptüm hadi hepinizi
bgn pek giremedim bn de temizlik yaptım,çok yoruldummiss gibi oldu evim veee sonunda reglım bitti,şnanılmaz mutluyum 15 günde anca temizlendim,malum kimyasaldan dolayı çok rahatladım ama eşime hasret kalmıştım valla,çalışmalar başladı namazıma da başladım çok şükür,özlemişim valla neyse kızlar öptüm hadi hepinizi
bak güzelmiş o tahlillerde az para değil çünkü. Yaf zaten şurda bir ay gitcen bak gör o yaradan sonra düzelicen gitmene bile gerek kalmicak inşallaaaahhhhhhhhhhhhh
ben de evde oturdum kuzum ya gitmedim ben ancaa haftaya gidebilirimsınav çıkışı
sağol tatlım. muhtemelen atılacak mı diye çağırdı beni kontrole. 20mm olmuş yumurta, bana da gösterdi. ama atılmamış. zaten diyordum ya bu ay hiiç sancı hissetmedim diye. inşallaah atılır da kistleşmez egemnim, şimdilik dileğim o. yoksa sanırıım doğum kontrol hapı falan verilecek... dediğin gibi bir süre giderim, gücüm yettiğince. inşallah faydalı olur.
Dualarımda, hep bize şifa olacak hayırlı kapılar aç diyorum Rabbime, inşallah bu doktor iyi şeylere vesile olur
seni çapkın seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiihadi bakalım hayıllı ossun gııızzzz yeni günlerin iyi performans bekliyos senden haaa o kaddem dinlendin yani
selam şekerim naberben de nedense sdtivein mesajını okuyunca içim kıpır kıpır oldu,biz şimdi hamile kalınca tee yazın doğurcaz dimi,ayy kızlar ne kadar uzun bi süre dimi,resmen 3 mevsim geçiyo doğurana kadar,bunu hiç düşünmemiştim
ah tatlım yaa, bayağa uzun hakikaten. ben kendim kış çocuğuyum, bebişim de hep kışın doğsun istiyordum. o nedenle korunmayı ocak gibi bırakmıştım, sonbahat kış olur diye...ama bak bu günlere geldik. bu aylarda tutarsa kısmetse yaz bebği olacak. bizim aile de, yeğenlerde falan hep yaz bebği dolu... ama açıkçası şubat marta kadar tutmamasındansa yaz bebği olsun razıyım. ikincisi kısmetse kışın doğar
olucak canım inşallahbenim de hani cayclo progynova kullanırken olmuştu ya sol tarafta hayırlıyo musun,o da işte çatlamayan yumurtaymış,kistleşmiş,genelde atıyo adetle canım merak etme atar kesin bu arada maşallah güzel yumurtluyomuşsun bak,en azından onda sorun yok,çok şükür..bu yüzden pko falan olcağını sanmıyorum çünkü pkolu olanlarda öyle bi sorun oluyo,ya yumurtlayamıyolar ya da yeterince büyümüyo..sanırım elosercede vardı öyle bişey,yanlış bilgi vermiyim yine de ..yarın gelince sorarız,2 eylül de bitiyo tatil diyodu
eh gözün aydın canım, geçmiş de olsun... inşallah bu ay hemencecik yakalarsınız sağlıklı bebişiinsan o kadar uzak kalınca eşini özlüyor hakikaten, ama özlem iyidir biz de öptük seni, kendine iyi bak
evet tatlım az değil, eşimin işyeri de o tahlilleri karşılıyor, yani anlaşmalı laboratuvarları var onların. işyerindeki doktora yazdırınca karşılıyorlar. bir şekilde idare etmeye çalışacağız.
senin açıköğretim sınavların vardı değil mi? ama bitiyordu kısmetse sanki, sondu değil mi?
resmen utandım okurken friedmanama çok güldürdün beni,allah da seni güldürsün emi
friedman canım yarınki bütte başarılar dilerim,inşallah verirsin canım,ben mezun oldum,diplomamı da aldım,darısı başına
hıh bak o ilacı sen söyleyince, bu doktor onu kullan falan demedi. salı günü gidince yine sorarım olmazsa ama gerek görmedi bu doktor o ilaca. inşallah dediğin gibi olur da atılır tatlım yaa. haklısın, çok şükür ki büyümüş yumurtam. bu doktor belki yumurta takibi de yapmak ister bilemiyorum ne diyecek...
eloserce gelir bu hafta inşallah, tatilin mahmurluğunu atabilirsetabi işler de biriktiyse, yine çok gelemeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?