Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayy kız yarasın yarasın.evet yarın okul var :) sonra tatil. valla bi tatil bi okul. devrimiz döndü yaa :)))

ovulasyon testim negatif

heeuumm e akıntı neci ??? bi de testı he rdakka yapabılıyomuyuz kı ben hıc yapamdım ov. testı

canım ovulasyon tarıhı hesaplamak ıcın siklusun istikrarlı olması lazım ama kanamanın tam anlamıyla başladığı
il günden itibaren gecerlı sanıyorum diğerleri sayılmaz.

evet canım çok doğru ama o günlerde özellikle çalışmak için yanı mesela benım ov. 15 ocakta baslıo ama
benim regl salı bitti ben bu akşam baslıcam çalışmaya yanı sadece o gun şaapmıyorum o gunelr bıraz daha ozen

Tamam cnm sğl. Benim geçen aya kadar istikrarlıydı işte ama şaştı. Bekliyorum artık napıyim. Bende lekelenme değilde 33.güne göre hesap ettim bakalım nolcek..

kızlar adetin düzensizleşmesi ya bebek beklediğimizden beynin oyun oynamasından yada rahmin gebeliğe hazırlanmasından oluyor.

Tamam cnm sğl. Benim geçen aya kadar istikrarlıydı işte ama şaştı. Bekliyorum artık napıyim. Bende lekelenme değilde 33.güne göre hesap ettim bakalım nolcek..

bakalım bakalımm :) :) :)

kızlar adetin düzensizleşmesi ya bebek beklediğimizden beynin oyun oynamasından yada rahmin gebeliğe hazırlanmasından oluyor.

evet canım aynen stres yapıyoruz ondan oluyo :)

olaylar olaylaarrrr ay_she yi soru bombardımanına tutmuşsunuz yahuu ama ne güzel birşey aramızda bilen birinin olması bize ne güzel akıl veriyoo

kızlar forumda gezerken görmüştüm. buraya da yazdım daha önce. "branca ursului " diye bir ilaç duydunuz mu? forumda birçok kişi bu ilaç sayesinde hamile kalmış diyorlar?

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]11 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]31 ocak
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]?? ocak
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Listeyi sürekli göz önünde bulundurmakda fayda var sanırım. Bugün sevgul34 arkadaşımıza dua edicez kızlaarr

forumda gezinirken bir sayfaya yazmış birisi. ama bu ilaç romanyada bulunuyormuş. internette de satış yeri bulamadım.her şeyi deniyoruz nasılsa bir de bunu deneyelim demiştim ama yok
(

MERHABALARRR KIZLLARRR;
cadicuk arkadaşım tebrik ederim seni canım,darısı başımıza.
Kızlar kırmızıar gitmedi daha.bugun 5.gün.Dün felaket ağrıyla sanki 2.Tura çıktım...Kesileceği yok gibi.:26::26:
Halsizim,başım ağrıyor;Her zamankinden daha yorgun hissediyorum;sanırım içtiğim kas gevşeticilerinden kaynaklanıyor.
Sizde ne var ne yok?

canım geçmiş olsun.dikkat etkendine. üşütmemeye çalış.

kızlar bir ablam var çok sevdiğim;sen bu ay hamile kalacaksımnn;baksana ne çok acıkıyorsun fln dedi.Bünyen gebeliğe hazırlanyor dedi bana.Sanırım kafayı yedim,o sözleri bile umutla besliyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…