- Konu Sahibi minikgelin
-
- #2.841
ooohh ohh maşallah. Allah içine sindirsin. Uyku yeniden oluşacak yumoşlarına yarasın :)) Tatili değerlendirip uyumak güzel. Bende çalışıyorken kalan tüm boş zamanlarımı neredeyse uyumak için kullanırdım.
ovulasyon testim negatif
ay_she cnm sana bende birşey sormak istiyorum. Tabi diğer arkadaşlarımda soruyorum bunu yaşayanlar neye göre hesaplıyor ? Benim geçen ay 31 ve 32.gün lekelenmelerim oldu ama az az hep oldu. 33.gün iyice gelmeye başladı. SAT hangisine gör hesaplanması lazım ? Lekelenmenin başlangıcına göremi yoksa 33.gün mü?
Cnm, arkadaşım, Çiçekkaram, niye günlere şartlıyorsunuz kendinizi. :) Yapmayın gözünüzü seveyim bu kadar. Ovulasyon günleri tamam en önemlisi ama eşleri de kendimizi de buna göre şartlandırmak bebiş beklentisinde sakıncalı bir hal alıyor. Bunu konuştuk arkadaşlarla az önce. Günlerin takibini kaçırmamak için hepimiz yapıyoruz ama sadece o günlere koşullanmak stres açısından iyi değil. Öneri sadece cnm. Önceden söz almayı bırak boşver, o gün geldiğinde olması için gereknei yap. Ruhsar_ kendisini açıkladı mesela az önce :) bence başaıya giden yolu izliyor.
Tamam cnm sğl. Benim geçen aya kadar istikrarlıydı işte ama şaştı. Bekliyorum artık napıyim. Bende lekelenme değilde 33.güne göre hesap ettim bakalım nolcek..
kızlar adetin düzensizleşmesi ya bebek beklediğimizden beynin oyun oynamasından yada rahmin gebeliğe hazırlanmasından oluyor.
şekerler ben sımdı işlere gömülcem sonna görürşüz anacım :)
KIZLAR DEĞERİM 236 YA YÜKSELMİŞ
KIZLAR DEĞERİM 236 YA YÜKSELMİŞ
MERHABALARRR KIZLLARRR;
cadicuk arkadaşım tebrik ederim seni canım,darısı başımıza.
Kızlar kırmızıar gitmedi daha.bugun 5.gün.Dün felaket ağrıyla sanki 2.Tura çıktım...Kesileceği yok gibi.:26::26:
Halsizim,başım ağrıyor;Her zamankinden daha yorgun hissediyorum;sanırım içtiğim kas gevşeticilerinden kaynaklanıyor.
Sizde ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?