Sabredenler Kulübü 2012 :)

evet bunu herkes söylüyo,hamiş kalmak bi dert,kaldıktan sonrası ayrı dert,ama 1 tekme herşeyi unutturur eminim nasıl,başladı mı hareketler canım doktorlar kim bilir kaç kez karşılaşıyordur böyle kistlerle falan onun için stres yapmamak en iyisi bebğe de sana da zarar..ben de inanıyorum geçicek hayırlısıyla....amin inşallah her zmaan hayırlısı dualarını esirgeme taze anne

Kuduruk zaten hiç durmuyor ki karnımı daha şimdiden şekilden şekile sokuyor daha sertleştiği zaman hareketler ne yapacağım bilmiyorum avaz avaz bağırtacak sanırım beni İnşallah canım benim yaaa en kısa zamanda size de nasip olu, burda bebişlerinizin yaptıklarından, doktor kontrollerinizden bahsetmek.

anlaştık kuzum özelden bekliyorum adresini eklerim geldiğinde kuzum. evet dediğin gibi olabilir, msn de havalı olmaya başladı artık

ekledim canım seni,davet geldiyse kabul et,gelmediyse ben de atıyım adresimi,friedmane neden gitmemiş anlamadım,ben de ona gönderiyim adresimi o da eklesin beni:26:

canım anladım 60 gelsine gönderdim şimdi,10 dk geçsin sana göndercem

ekledim canım seni,davet geldiyse kabul et,gelmediyse ben de atıyım adresimi,friedmane neden gitmemiş anlamadım,ben de ona gönderiyim adresimi o da eklesin beni:26:

istek gelmedi kuzum ben de seni ekleyim de öyle kaynaşalım yahu ne zormuş

özelden bana gönderirsen kuzum adresini eklerim

geldi geldi canım hemen ekliyorummm

Son düzenleme:
ama siz şimdi msnden konuşup ya buraya gelmezseniz?! benim msnim yok, zaten işyerinde hiç giremem...ben nooolucammmm....

hareketlerimiz 17. haftada başladı 18 de tamamen kudurmaya başladı şimdi zaten kendini aşmış durumda Doğru canım dediğin gibi bir tekme herşeyi unutturuyor Esirgemiyorum canım merak etme

hareketlerimiz 17. haftada başladı 18 de tamamen kudurmaya başladı şimdi zaten kendini aşmış durumda Doğru canım dediğin gibi bir tekme herşeyi unutturuyor Esirgemiyorum canım merak etme

allah razı olsun canım çok sağol maşallah kızına,yaramaz olcak galiba allah kolaylık versin herşey gönlünüzce,sağlıkla ve hayırla gelsin dünyaya inşallah

60gelsin,mesaj kutum dolmuş, bana mesajın gelmedi. ama boşalttım şimdi gönderirsen gelir diye düşünüyorum. benim adresim ulaştı mı sana?

kızlar işyerinde o kadar işim var ki ama takıldım buraya... neyse egemni gördüm, 60gelsini bekliyorum şimdi, onu da göriyim, çalışmaya başlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…