- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.461
Günaydın hanımlar nasılsınız? Salı günü ayrıntılı ultrasonumuz vardı, rüyalarımda bana benziyordu ama ayyy aynı babasına benziyor. Bebeğimin beyninde kist vardı 2 tane biri çok minikti aynı boyutta olmuşlar ve mercek gibiler üstelik ön taraftalar. Daha önce de plasantamda kanama olmuş çok önemli değil ama dikkat et ağır kaldırma dedi. Kistler için hem kendi doktorum hem de ayrıntılı ultrasonu çeken doktor gayet rahat %1 gibi bir risk veriyorlar hem yaşımın genç, hem ikili testin normal, hem de bebeğin gelişiminin normal olmasından dolayı 25. haftaya kadar geçmesi gerekiyor eğer geçmezse beyin dokusunu büyütüyormuş ben inanıyorum kaybolacağına o yüzden içim rahat. Kendi doktorumuzla telefonda konuşmuştuk bir de bu akşam yüz yüze konuşacağız. OOff hayırlısıyla alabilseydim çocuğumu kucağımaHamile kalmaya çalışmak stres hamile olmak ayrı bir stres çocuklar anne rahmine düştüğü andan itibaren derdi de başlıyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar
canım bence de o kistler kaybolacaktır. zaten doktorlar çok sık benzer vakalar gördükleri için rahat oluyorlar. senin de olumlu düşünmen çok güzel. dediğin gibi insan sabırsızlanıyor kucağına almak için. ama bugünlerin de çok güzel, tadını çıkarmaya bak. şimdi iyice hareketleri tekmeleri hissetmeye başlarsıninşallah bize de nasip olur kuzum yaa
kuzular ben daha önce bir arkadaşımla msn de görüşeceğimde ben onu ekledim istek gitmedi ona oda beni ekledi banda istek gelmedi ama kaydetmiş nasıl oluyo anlamıyom beno yüzden beni sizde ekleyin ben de sizi ekliyeyim umarım anlatabilmişimdir :26:
canım müsaitsen gönder fotounu tanışalımben de sana mezuniyet için çektirdiğimi gönderiyim
kuzular ben daha önce bir arkadaşımla msn de görüşeceğimde ben onu ekledim istek gitmedi ona oda beni ekledi banda istek gelmedi ama kaydetmiş nasıl oluyo anlamıyom beno yüzden beni sizde ekleyin ben de sizi ekliyeyim umarım anlatabilmişimdir :26:
canım ben adresini bilmiyorum ama? gönderir misin?
ekledim canım seni,davet geldiyse kabul et,gelmediyse ben de atıyım adresimi,friedmane neden gitmemiş anlamadım,ben de ona gönderiyim adresimi o da eklesin beni:26:
istek gelmedi kuzum ben de seni ekleyim de öyle kaynaşalım yahu ne zormuş
özelden bana gönderirsen kuzum adresini eklerim
geldi geldi canım hemen ekliyorummm
ama siz şimdi msnden konuşup ya buraya gelmezseniz?! benim msnim yok, zaten işyerinde hiç giremem...ben nooolucammmm....
yokk ben de pek kullanmam msn,burda konuşurız cnm yine,dur 10 dk geçmiştir sana atıyorum hemen adresimi
evet bunu herkes söylüyo,hamiş kalmak bi dert,kaldıktan sonrası ayrı dert,ama 1 tekme herşeyi unutturur eminimnasıl,başladı mı hareketler canım doktorlar kim bilir kaç kez karşılaşıyordur böyle kistlerle falan onun için stres yapmamak en iyisi bebğe de sana da zarar..ben de inanıyorum geçicek hayırlısıyla....amin inşallah her zmaan hayırlısı dualarını esirgeme taze anne
tamam ben resimlerimi hallettim, bekliyorum adresini
yok yok kuzum burada oluruz denk geldikçe de msnde görüşülür kuzucum şimdi resimleri görmek adına uğraşıyoruzbende gönderiyorum sana adresimi
hareketlerimiz 17. haftada başladı 18 de tamamen kudurmaya başladışimdi zaten kendini aşmış durumda Doğru canım dediğin gibi bir tekme herşeyi unutturuyor Esirgemiyorum canım merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?