Sabredenler Kulübü 2012 :)

allah razı olsun canım çok sağol maşallah kızına,yaramaz olcak galiba allah kolaylık versin herşey gönlünüzce,sağlıkla ve hayırla gelsin dünyaya inşallah

Benim oğluşuma kız mı dedin seeenn teyzesiii onun toocaman bibilisi vaarr

İnşallah hiç problemsiz gelir miniğin. hakkaten hamile kalmak ayrı dert hamile oluncaki şeyler ayrı dert. hele biraz daha büyüsün o zaman iyice zorlanıyorsun. e yatılmıyor kalkılmıyor artık yavaştan bekleme moduna girdim ben de kasım olsa da glese diye. şişti karnım :)
hareketlerimiz 17. haftada başladı 18 de tamamen kudurmaya başladı şimdi zaten kendini aşmış durumda Doğru canım dediğin gibi bir tekme herşeyi unutturuyor Esirgemiyorum canım merak etme

ne güzel erkenden anlamışsın sen. ben 18. haftada ufak bir hareket görmüştüm. ama benim oğlum akıllı teyzesi. öyle çok çılgınlaşmıyor. en azından beni uyandırmıyor geceleri. ben uyuyunca o da uyuyor. inşallah doğunca da öyle yapıcak. beni sefil etmiycek uykusuzlukla :)

ya kızlar o kadar çok ve hızlı yazıyorsunuz ki geçmişi zor okudum. bazılarınızı arkadaş olarak ekledim kim kaldı onu da bilmiyorum aceleden. isteyen ekleyebilir. ama ben internette hiç bir yere fotoğraf koymadığımdan buraya da koymayacağım. zaten çektirmeyi de sevmem. bir prensip işte benimki de.
bu arada dünki arı olayını gelince eşime gösterdim. artık oralarıı silikonla falan kapatıcaz yoksa korkuttunuz beni valla evin içinde arı kovanı falan olursa. gerçi doğal bal yerimiz fena mı olur

gönderdimm tatlımmm

ayy ben seni çook beğendimm

gördüm canım benim... sen de pek güzelsin herkese maşallah hakikaten

şimdi gönderttim guzum sdtive sana da on dakka sonra gelcek inşallah önceden ben bir kaç kişiye birden yolluyodum mesaj şimdi yolluyamadım neden anlamadım :26:

ben de adresimi göndericem canım, mail atarsın resimlerini sen de

canım biz de buraya koymuyoruz resimlerimizi, birbirimizin şahsi e-posta adreslerine gönderiyoruz. o nedenle sıkıntı olacağını düşünmüyorum. ama için nasıl rahat edecekse öyle yap
canım eğer duvarın içinde yer yaptılarsa, siz sadece dışarı çıkmalarını engellersiniz. onlar tuğlalar arasında yaşamaya devam ederler gibime geliyor. inşallah sorun teşkil etmez sizin için, silikon çözüm olur

valla canım şöyle evde değil de balkonda falan yuva yapsaydı iyiydialbüm yapınca sadece arkadaşlar görüyo ama yeni konu açmışsın gibi mi oluyomuş ne friedman öyle dedi ben de sildim albümü msnden ekledik birbirrimizi istersen seni de ekliyim? bu arada maşşallah oğluna inşallah doğunca da uykusu böyle olur

yaaa korkutmayın beni öyle duvar içinde yaşamasınlar. gitsinler sitenin kocaman bahçesi ağaçları var onlarda yaşasınlar. ühüüüüüü zaten annemlerde karınca baskını var. duvarların içinde yuvaları var önünü alamıyorlar. bizde de arı kovanı mı olacak şimdi? ay neyse bu işe acil bir çözüm bulmam lazım kesinlikle. şimdi bir zararları yok ama koloni haline gelirlerse odanın içinde arıdan geçilmez mazallah di mi?:18:

maşallah herkes pek bir güzell

sdtive canım harika maşallah çok beğendim seldam da öyle...

Son düzenleme:
bu arada bu hamilelik takvimi beni korkutmaya başladı yazılara bak
Her geçen gün bebeğinizi doğuma daha da yaklaştırıyor ve bebeğinizin doğum öncesi gelişiminin tamamlanmasının sonuna getiriyor. Her geçen gün bebeğiniz rahminiz dışında yaşama becerisini geliştiriyor.
geçen gün de doğarsa yaşayabilir falan gibi birşeyler yazıyordu. Allah'ım dedim ne bu böyle erken doğum için ön hazırlık mı yapıyor
artık hareketleri çok belirginleşti zaten. vücudunu öyle bir döndürüp duruyor ki, suyun içinde bir o yana bu bu yana keyif yapıyor belli.

e bacım normal değil mi,şurda ne kalmış doğuma,ay zaman ne çabuk geçiyo yaa

ya tatlım bir iki kez benzer konular görmüştüm haberlerde ona istinaden söylüyorum, korkutmak istemem. ama önlem alamk lazım. silikonladıktan sonra bir süre takip edin bakalım. sesler uğultular duvarda devam edecekmi. eğer öyle bir durum oluşursa, ilgilileri ararsınız

e bacım normal değil mi,şurda ne kalmış doğuma,ay zaman ne çabuk geçiyo yaa

evet az kaldı ama ben düşünmüyorum pek. niye dersen korkuyorum. böyle fantastik hayallerim var,suyum gelecek hastaneye gidicem ondan sonra bir iki sancıdan hemen sonra hoop gelecek inşallah. öyle bağırıp çağırmadan falan. hatta direk hastaneye gidicem bir iki saat sonra kucağımda olacak o doğum anını es geçiyorum beynimde. yok öyle birşey gibi

gördüm canım benim... sen de pek güzelsin herkese maşallah hakikaten

ben de adresimi göndericem canım, mail atarsın resimlerini sen de
taam kuzum atarım sen de att ayy hep seni övüyolar çok merak ettim seni ben

maşallah herkes pek bir güzell

sdtive canım harika maşallah çok beğendim seldam da öyle...

sağol kuzuummm güzel gördüğün için öle ama ben senin o gelinlikli haline bayıldım yaaaaa

canım öyle olur inşallah niye fantastik hayal olsun rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah,allah gönlüne göre versin inşallah,inşallah hemencik geliverir meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…