- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.501
taam kuzum atarım sen de att ayy hep seni övüyolar çok merak ettim seni ben
sağol kuzuummm güzel gördüğün için öle ama ben senin o gelinlikli haline bayıldım yaaaaa
yok kuzum ya övülecek birşeyim, arkadaşlar sağolsunlar güzel baktıkları için öyle görüyor. üstelik egemn de 60geldin de birbirinden güzel. 60gelsine gelinlikle hakikaten çok hoş olmuş, örtünmek de makyajı da çok yakışmış.
ama senin adresin hala gelmedi bana? nasıl yollayacağım resimlerimi. benim adresim sana geldiyse sen mail at, ben cevap gönderiyim
İnşallah hiç problemsiz gelir miniğin. hakkaten hamile kalmak ayrı dert hamile oluncaki şeyler ayrı dert. hele biraz daha büyüsün o zaman iyice zorlanıyorsun. e yatılmıyor kalkılmıyor artık yavaştan bekleme moduna girdim ben de kasım olsa da glese diye. şişti karnım :)
ne güzel erkenden anlamışsın sen. ben 18. haftada ufak bir hareket görmüştüm. ama benim oğlum akıllı teyzesi. öyle çok çılgınlaşmıyor. en azından beni uyandırmıyor geceleri. ben uyuyunca o da uyuyor. inşallah doğunca da öyle yapıcak. beni sefil etmiycek uykusuzlukla :)
ya kızlar o kadar çok ve hızlı yazıyorsunuz ki geçmişi zor okudum. bazılarınızı arkadaş olarak ekledim kim kaldı onu da bilmiyorum aceleden. isteyen ekleyebilir. ama ben internette hiç bir yere fotoğraf koymadığımdan buraya da koymayacağım. zaten çektirmeyi de sevmem. bir prensip işte benimki de.
bu arada dünki arı olayını gelince eşime gösterdim. artık oralarıı silikonla falan kapatıcaz yoksa korkuttunuz beni valla evin içinde arı kovanı falan olursa. gerçi doğal bal yerimiz fena mı olur
canım öyle olur inşallah niye fantastik hayal olsunrabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah,allah gönlüne göre versin inşallah,inşallah hemencik geliverir meleğin
ayyy raraavis ben de hep öyle hayal ediyom inşalalh hayalin gerçek olur tek nefeste pat doğuveriri yavrun
yok kuzum ya övülecek birşeyim, arkadaşlar sağolsunlar güzel baktıkları için öyle görüyor. üstelik egemn de 60geldin de birbirinden güzel. 60gelsine gelinlikle hakikaten çok hoş olmuş, örtünmek de makyajı da çok yakışmış.
ama senin adresin hala gelmedi bana? nasıl yollayacağım resimlerimi. benim adresim sana geldiyse sen mail at, ben cevap gönderiyim
yolladım kuzum adresi özelden ben de sana yollicam fotoyu seçem du da
eloserce nerde yaa kaç gündürtatilden döndü işlerim var dedi ama sabahları falan bi selam verirdi,kaç gündür o da yok en son gecikmesi olmuştu inşallah hamiledir gelsin de bi de onunla tanışalım:13:
bu iltifatlarla kalkayım da eşime yemek hazırlayıp okula geçeyim tatlılarımm...
hepinizi çok öpüyorummm
çok güzel bu tanışma...
oh valla erken kalkan erken yol alır diye boşa demiyolar.kaynaşıvermişsiniz msnler filan.ben nolcem.ben de istiyom işte.küserim yoksa
tmm kuzum bekliyom :)bacım aşkolsun,hemen gönderiyim sana adresimi,sen de bana gönder
Belimde düzleşme olduğu için geceleri belim çok ağırıyor ondan yatamıyorum yoksa hareket falan hissetmiyorum uyuyor sanırım o da. Benim sıpa kuduruk valla inşallah doğduğunda uslu olur. 2 ayın kaldı demek rabbim hayırlı zamanda kolay bir doğum nasip etsin inşallah. Benim de yarın eltim doğuma giriyor çok heyecanlıyıızz sanki ben gireceğim doğuma gece rüyamda hep eltimle uğraştım. Bir de önceki gebeliğimde eltimle aynı anda hamile kalmıştık o yüzden de o bebek benim için çok kıymetli ona baktığımda hep kaybettiğim bebeğimi hatırlayacağım. Rabbim miniklerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
oh valla erken kalkan erken yol alır diye boşa demiyolar.kaynaşıvermişsiniz msnler filan.ben nolcem.ben de istiyom işte.küserim yoksa
sdtive sana foto yolalamaya çalışıyom
ama varyaaaaaaaaaa çok beğendim valla övgüyü hakediyon hani çok havalısın da haa
2-2.5 ay kadar işte. Allah eltine de sana da sağlıklı doğumlar nasip etsin. şimdi korkuyorum ama bebeği kucağına aldın mı hepsini unutuyormuşsun. bakalım inş öyle olur :)
of bu arada canım sıkıldı annemle konuştum. daha yeni tadilat yaptılar evde çok da zor oldu. şimdi alt komşu banyodan suu aktığını söylemiş. bir daha mı gelip delip deşecekler ya? annem de çok titizdir. ustaların eve girmesi onun için kabus gibi bir şey. heryere eşyalarını falan koyuyor ya ustaalar annem çıldırıyor. zaten bu aralar çok sıkıntıları var. valla kadına bir şey olacak diye korkuyorum. amaan ya. dünyanın hiç tadı tuzu yok. bir yerden illa bir sıkıntı olacak. gerçi böylelikle bu dünyada imtihanda olduğumuzu unutmuyoruz ama işte insan bazı zaman üst üste olaylardan çok etkileniyor...
eloserce nerde yaa kaç gündürtatilden döndü işlerim var dedi ama sabahları falan bi selam verirdi,kaç gündür o da yok en son gecikmesi olmuştu inşallah hamiledir gelsin de bi de onunla tanışalım:13:
bu iltifatlarla kalkayım da eşime yemek hazırlayıp okula geçeyim tatlılarımm...
hepinizi çok öpüyorummm
çok güzel bu tanışma...
kızlar selamınaleykum herkese.. güne 25 şehit haberı ile kötü başladım çok üzüldüm...
rabbim sabır versin analarına babalarına.. doğurmak çocuk sahibi olmak için çabalarken ne kadar acı çekiyoruz bide evlat acısı daha zordur ...
kızlar bu gün 11 gün oldu adetim geçeli sabah test yaptım çıkmadı açık pempe bi çizik çıktıydıda oda bütün testlerde çıkıyor zaten az öncede çamur gibi kahve rengi lekelenmem oldu sanırım rahatlayacam artık...
kendime bi adam gibi yeni doktor bulamadım 3 seçeneğim vardı kriterime uyan 1 i çok beklettiği için vazgeçtimö diğeri gerekli gereksiz çok test yaptırım masraf yaptırıyomuş vazgeçtimgeriye 1 seçenek kaldı bakalım ona gidecem yada eski doktoruma gidip adetimi düzene koyacak hamile kalmam durumunda bebeğe bana zarar vermeyecek bi ilaç isteyecem 3-5 ay kullanacam kısmetse yılbaşı sonrası ilk bahar gibi tüp bebeğe gidecez.... içimden bi ses gerek kalmayacak tüp bebeğe diyo son 2-5 haftadır ama kısmet rabbim hayırlısını versin...
neyse tatil dönüşü hiç durmadan çalıştım valla evdede iş yerindede işler yığılmış koşturdum durdum az önce ara vereyim dedim geçmişi okuyamadım var mı yeni hamiş havadisleri kısaca verecek olan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?