Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım her zaman hayırlısını dilemiyor muyuz,neden hemen karaları bağlıyosun allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşallah

kendini benim yerime koy tatlım yaa, daha başından olmayacağını bilmek ne kadar kötü bu ay çok zor geçer bana...
keşke yurt dışı görevimi onaylamasalar...
uff tabii herşeyin hayırlısı ama bilemiyorum, içim sıkıldı işte...
yeni hamilelerimiz olacak inşallah, ne güzel

inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelir canım,rabbim dileyen herkese nasip etsin inşşş. sen ne yapıyon nasıl gidiyor?

inşallah canım inşallah napıyım canım yaa kimyasal gebelik yaşadım ya ağustos sonu,temizlendim çalışmalar gün aşırı istikrarlı bi biçimde devam ediyo dün 14.gündü normalde 14.gün yumurtluyodum ama kimyasal gebelikten dolayı kanama geç başladı o yüzden adet günüm değişti ya henüz yumurtlamadım yada yumurtladım hissetmedim:26: biz her ihtimale karşı gün aşırı devam edyoruz bakalım nolcak

ayy inşallah hem de iki tane birden olcak allahın izniyle dua etmekten,hayırılısını dilemekten başka yapcak bişey yok ki cnm ama,geçen ay da ne güzel tatile denk geldi dedin bu sefer de yumurtlamadın hem belki bu ay da yumurtlamıcan doktor fitil falan vermişti:26: akışına bırakmak zorundayız biliyorum çok zor ama başka şansımız yok

bacım goş git kan ver ne duruyosuuuuuuunnnnn

cnm valla hemen başka bi test al bidaha yap ya da git kan ver ne bileyim burda bal gibi pozitif inşallahhh gerçektir :))))))))

benimde içimden kan vermek geliyor ama minikgelin de biliyordu 2 ay önce falandı sanırım bu test yine pozitif göstermişti kan vermiştim negatifti sonrada adet olmuştum. zaten adet ağrılarım var az daha bekleyim olmazsam yaptırcam

ya nası bekliyosun yaptır gitsin,sen de kurtul bu meraktan biz de bat geçti mi,bugün mü:26: ya da başka marka bi test al,fortel markasını iyi diyolar yapsana bacım nolur yaa

Son düzenleme:

hoşbulduk cnmm iyiyim çok şükür sen nasılsın? arada girip bakıyorum ama takip edemiyorum son durumları eloserceyi görmemiştim inşallah o da hamiledir ayyy çok mutlu oluyorum böyle duyunca haberler..ama eloserce sabırlıymış pazartesiye kadar bekleyecek ben olsam şimdi 10 tane test yapmıştım...

zaten elimden hiçbirşey gelmiyor canım...sadece çok üzülüyorum...

dediğin gibi daha mantıklı sanırım, maden öyle kötü bir tecrüben oldu beklemek daha iyi. pazartesi gider kan verirsin.inşallah hamilesindir canım

ya nası bekliyosun yaptır gitsin,sen de kurtul bu meraktan biz de bat geçti mi,bugün mü:26: ya da başka marka bi test al,fortel markasını iyi diyolar yapsana bacım nolur yaa

canım çok üzülüyorum ya. okadar acayip bir merakım da yok hakkımda hayırlısı olsun bat bugün dü canım olmadım daha

canım benim ümidim yok çünkü eşimin doktora gitmesi lazım çocukken kemoterapi almış ama ikna edemiyorum sanki öcü var orada yiyecekler bizimkini. birde o 0.01 sonucunu görmek o kadar kötü ki anlatamam o yüzden kendi kendime söz verdim adetim 1 hafta geçene kadar test yok. ama başka bir gebelik testi aldım sabaha yaparım

cnm o zaman git bitane daha test yap eğer o da pozitif çıkarsa tereddüt kalmaz içinde böyle bekleme cnm böyle daha kötü biran önce emin ol rahat rahat sevin :))

ben de iyiym teşekkür ederim valla yaa nası bekliyo anlamıyorum yarın sabah bi daha test yapcam dedi inş.pozitif çıkar

canım çok üzülüyorum ya. okadar acayip bir merakım da yok hakkımda hayırlısı olsun bat bugün dü canım olmadım daha

olmıcaksın da inşallah hamilesindir sabah testi yapınca haber ver mutlaka meraktan çatlarım belirti falan var mı,yumurta akı gibi akıntı,göğüslerde şişlik,iştahın açık mı,gaz var mı:26:

selammlarrrrr gündemi şöyle bir takip edip geldimm...

betselcim kuzum geçmiş olsun.. recsn canım benim senin de cuman mübarek olsun kuzum, bebişini de öpüyoruzz

şaşkınanne canımm bak şimdi beni de heyecan sardı inş kuzun seninledir

sdtive canımmm aynı süreçlerdeyiz ve seni çook iyi anlıyorum... ama şuna da inanıyorum ben illa yumurtlama gününde olacak diye bir şey yok Rabbim ne zaman verirse geliyor o annesi. şöyleki mayısta biz doğru dürüst çalışma yapmadık buradanda diyordum, misafirlerim vardı kalmaya gelmişlerdi yani, o ay hiiççç olmaz diyordum amaa bak kuzum o ay gelmişti

naçizane fikrim daha bu ay yeni başlamışken kendini bu kadar yıpratma tatlım, bol enerjili olmalısın

canım bgn dua gününmüş rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah her zmaan,herşey gölünce olsun,tez zamanda bebeişin gelsin hayırlısıyla

cnm o zaman git bitane daha test yap eğer o da pozitif çıkarsa tereddüt kalmaz içinde böyle bekleme cnm böyle daha kötü biran önce emin ol rahat rahat sevin :))

olmıcaksın da inşallah hamilesindir sabah testi yapınca haber ver mutlaka meraktan çatlarım belirti falan var mı,yumurta akı gibi akıntı,göğüslerde şişlik,iştahın açık mı,gaz var mı:26:

yok beyaz akıntım var göğüslerim normal gaz vardı şimdi yok hiç belirti yok sadece adet ağrım var. şimdi yapsam çıkarmı? yapayım o zaman şimdi 5 dakikaya yazarım

yok beyaz akıntım var göğüslerim normal gaz vardı şimdi yok hiç belirti yok sadece adet ağrım var. şimdi yapsam çıkarmı? yapayım o zaman şimdi 5 dakikaya yazarım

çıkmayabilir,sabah ilk idrarla en sağlıklı sonucu veriyo:26: beyaz akıntı göğüs şişliğinden sonra en büyük belirti zaten btn hamileler öyle söylüyo ben de ağustosta kimyasal gebelik yaşadım ya inanılmaz gazım ve iştahım vardı ondan sordum tabi ben anlmadım neden olduğunu,göğüslerim şiş değil ama dolgundu bunu adet bitince anladım o zaman farkında değildim hatta eşim demişti göğüslerin şişmiş diye ben akşama kadar iç çamaşırın içinde şişmiş olabilir dedim tatildeydik ve inanılmaz yorulmuştuk gezmekten onun için:26: oysa hamileymişim...

Son düzenleme:
ben de iyiym teşekkür ederim valla yaa nası bekliyo anlamıyorum yarın sabah bi daha test yapcam dedi inş.pozitif çıkar

inşallah cnm pozitif çıkar herkesin haberini almak için ben de çok sabırsızım ayrılamıyorum burdan :))

ben yine çok yedim kızlar yaa balon olucam bu gidişle sürekli bişey yemek istiyorum sonrada midem kötü oluyor..3 ayım kaldı zaman geçmek bilmiyor hayatımda ilk defa kış gelsin biran önce diye bekliyorum..
önümüzdeki hafta kontrole gidicem burdayken başka bi doktora gitmek zorunda kaldım geçen hafta herşey yolunda dedi ama yine de kendi doktorum görsün istiyorum...
heran bişey olacakmış gibi geliyor neden bilmiyorum ama korkum hiç geçmedi zaman biran önce geçse de gelse oğlum ancak o zaman normale dönücem galiba

yaptım kızlar ve negatif artık anladım ben hamile kalamıyorum kalamayacağım da neyse sinirlerim boşaldı banyoya giricem sadece orada rahat ağlayabiliyorum görüşürüz

olsun cnm 3 ay kalmış ne ki sabret hiç bişey olmaz dua et bol bol allahın izniyle meleğin O'na emanet yemeğini de ye bol bol bebek vitaminsiz kalamsın yararlı şeyler ye

canım tabi ki Allah'ın takdiri ama yumurtlama zamanını bir şekilde yakalaması lazım. Senin için de öyle olmuştur, yani misafir nedeniyle sık veya düzenli ilişki olamamıştır ama olan zaman o günlere denk gelmiştir. Benim regl döngüm zaten uzadı. en iyi ihtimal 15-16. gün yumurtam çatlıyor. Eşimle 15. gün sabah ilişki olsa diyorum, ama adamın işe gitmemesi lazım, çünkü sabahın köründe gidiyor. Üstelik o kadar planlı olunca sıkıntı olabiliyor bizde biliyorsunuz. benim kocam dengesiz, tatilde günde 3 oluyor afedersiniz , yapmamız gereken zamanda bir stres bir panik, başlıyoruz tartışmaya. O yüzden 15i sabah ilişki olamaz, adım gibi biliyorum. Bir ihtimal 14ü akşam olabilir. O spermler içrde yumurta çatlayana kadar yaşar mı kim bilir döndüğümde zaten 18. gün olacak... ufff anlatırken bile içim sıkıldı. Hoş dediğin gibi olacağı varsa, o sperm 2 gün de yaşar ama daha baştan mucize beklemek moral bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…