- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.661
canım her zaman hayırlısını dilemiyor muyuz,neden hemen karaları bağlıyosunallah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşallah
inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelir canım,rabbim dileyen herkese nasip etsin inşşş. sen ne yapıyon nasıl gidiyor?
kendini benim yerime koy tatlım yaa, daha başından olmayacağını bilmek ne kadar kötübu ay çok zor geçer bana...
keşke yurt dışı görevimi onaylamasalar...
uff tabii herşeyin hayırlısı ama bilemiyorum, içim sıkıldı işte...
yeni hamilelerimiz olacak inşallah, ne güzel
canım ben ovulasyon testini kullanıyordum, o dönem gebelik testi kullandığımda hamile değildim ve doğru bir şekilde negatif gösteriyordu. ama pozitifte yanlış sonuç veriyor mu bilmiyorum. inşallah doğrudur, inşallah hamilesindir
gidip kan versene, heyecanlandım ben de
bacım goş git kan ver ne duruyosuuuuuuunnnnn
cnm valla hemen başka bi test al bidaha yap ya da git kan ver ne bileyim burda bal gibi pozitif inşallahhh gerçektir :))))))))
benimde içimden kan vermek geliyor ama minikgelin de biliyordu 2 ay önce falandı sanırım bu test yine pozitif göstermişti kan vermiştim negatifti sonrada adet olmuştum. zaten adet ağrılarım var az daha bekleyim olmazsam yaptırcam
bacım hoşgeldin nasılsınbence de bal gibi pozitif inşallah hamiledir yaa,eloserce de dün sabah test yapmış ama akşam işten gelince bakmış pozitifmiş,kan vermiş p.tesi çıkcakmış sonuç inş.o da poztiftir bu ay 2 hamilemiz olcak
ayy inşallah hem de iki tane birden olcak allahın izniyledua etmekten,hayırılısını dilemekten başka yapcak bişey yok ki cnm ama,geçen ay da ne güzel tatile denk geldi dedin bu sefer de yumurtlamadın hem belki bu ay da yumurtlamıcan doktor fitil falan vermişti:26: akışına bırakmak zorundayız biliyorum çok zor ama başka şansımız yok
benimde içimden kan vermek geliyor ama minikgelin de biliyordu 2 ay önce falandı sanırım bu test yine pozitif göstermişti kan vermiştim negatifti sonrada adet olmuştum. zaten adet ağrılarım var az daha bekleyim olmazsam yaptırcam
ya nası bekliyosun yaptır gitsin,sen de kurtul bu meraktan biz debat geçti mi,bugün mü:26: ya da başka marka bi test al,fortel markasını iyi diyolar yapsana bacım nolur yaa
zaten elimden hiçbirşey gelmiyor canım...sadece çok üzülüyorum...
dediğin gibi daha mantıklı sanırım, maden öyle kötü bir tecrüben oldu beklemek daha iyi. pazartesi gider kan verirsin.inşallah hamilesindir canım
hoşbulduk cnmm iyiyim çok şükür sen nasılsın? arada girip bakıyorum ama takip edemiyorum son durumları eloserceyi görmemiştim inşallah o da hamiledir ayyy çok mutlu oluyorum böyle duyunca haberler..ama eloserce sabırlıymış pazartesiye kadar bekleyecek ben olsam şimdi 10 tane test yapmıştım...
canım çok üzülüyorum ya. okadar acayip bir merakım da yok hakkımda hayırlısı olsun bat bugün dü canım olmadım daha
cnm o zaman git bitane daha test yap eğer o da pozitif çıkarsa tereddüt kalmaz içinde böyle bekleme cnm böyle daha kötü biran önce emin ol rahat rahat sevin :))
olmıcaksın da inşallah hamilesindirsabah testi yapınca haber ver mutlaka meraktan çatlarım belirti falan var mı,yumurta akı gibi akıntı,göğüslerde şişlik,iştahın açık mı,gaz var mı:26:
yok beyaz akıntım var göğüslerim normal gaz vardı şimdi yok hiç belirti yok sadece adet ağrım var. şimdi yapsam çıkarmı? yapayım o zaman şimdi 5 dakikaya yazarım
ben de iyiym teşekkür ederimvalla yaa nası bekliyo anlamıyorum yarın sabah bi daha test yapcam dedi inş.pozitif çıkar
inşallah cnm pozitif çıkar herkesin haberini almak için ben de çok sabırsızım ayrılamıyorum burdan :))
ben yine çok yedim kızlar yaa balon olucam bu gidişle sürekli bişey yemek istiyorum sonrada midem kötü oluyor..3 ayım kaldı zaman geçmek bilmiyor hayatımda ilk defa kış gelsin biran önce diye bekliyorum..
önümüzdeki hafta kontrole gidicem burdayken başka bi doktora gitmek zorunda kaldım geçen hafta herşey yolunda dedi ama yine de kendi doktorum görsün istiyorum...
heran bişey olacakmış gibi geliyor neden bilmiyorum ama korkum hiç geçmedi zaman biran önce geçse de gelse oğlum ancak o zaman normale dönücem galiba
selammlarrrrr gündemi şöyle bir takip edip geldimm...
betselcim kuzum geçmiş olsun.. recsn canım benim senin de cuman mübarek olsun kuzum, bebişini de öpüyoruzz
şaşkınanne canımm bak şimdi beni de heyecan sardıinş kuzun seninledir
sdtive canımmm aynı süreçlerdeyiz ve seni çook iyi anlıyorum... ama şuna da inanıyorum ben illa yumurtlama gününde olacak diye bir şey yok Rabbim ne zaman verirse geliyor o annesi. şöyleki mayısta biz doğru dürüst çalışma yapmadık buradanda diyordum, misafirlerim vardı kalmaya gelmişlerdi yani, o ay hiiççç olmaz diyordum amaa bak kuzum o ay gelmişti
naçizane fikrim daha bu ay yeni başlamışken kendini bu kadar yıpratma tatlım, bol enerjili olmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?