- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.701
işte öyle olunca da insanın kolu kanadı kırılıyor... yumurtlama gününü takip edelim derken eşimin sorunları başladı, tam toparlanacağız dedik, geçen ay yumurtam çatlamadı, bu ay da birbirimizden uzak olacağız galiba. ne diyeyim, bir hayır vardır elbette.
inşallah bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız günler uzak değildir. bu aralar annem, arkadaşlarım birçok kişi rüyasında beni hamile görüyor, daha doğrusu hamileliğe yorulacak şekilde göüyor. hatta direk soruyorlar hamile misin diyekeşke diyorum içimden tabii... ah ah Rabbim aratmasın daha fazla, ne diyim
iyilik canım nolsun yaa hepimizi sormuşsun pek naziksinGünaydııınn kuzularııımmm
Dün baya gerginmişsin hepiniz kuzular tam okumadım geçmişi ama üzülmeyin yaa
sdtive kuzum sen ne kadar bebeğin üstüne gidersen sanki oda senden kaçıyomuş gibi tam günlerinde birşeyler çıkıyo bana senin kafanda hiç olmadığı bir ay süpriz yapıp gelecek gibi geliyor senin ufaklık üzülme nolur ya yavruna kavuşucan inşallah
şaşkınaanne kuzum neden bu kadar stres yaptın ki test yaptığında zamanı tutturamadın gibi geldi burda genelde net sonuçları hep ilk idrar testiyle gördük inşallah bu sabah sana çift çizgi görünür kuzum
(bu arada aklıma geldi hemen yazayım dedim rüyamda gebelik testi gördüm çift çizgi oda sanırım elosercenindi tam hatırlamıyorum ama eloserceye diyorum ki tabi o yok yanımda ikinci çizgi çıkmadı diyor ahanda kabak gibi ortada ikinci çizgi diyorumsonrada söylemeye gittim galiba inşallah gerçekleşir rüyam )
eloserce kuzum inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhh sen de testin sonucunda pozitif diye gelir bize söylersin bu ay senle şaşkınanne bizi çok mutlu eder inşallah
veee kalan kuzularım 60 gelsin, egemn, betsel, sinhus, ahsenelkasas, recsn, ruhsar,raraavis vee diğer kuzular sizler nasılsınız hepiniz hep iyi olun inşallaaaaaaaahhhhhhh
kuzum 2 yılı geçdindir çocuk denemesi yapıyorum her defasında o kadar çok heyecan umutla yaklaştım ki olaya hayal kırıklıklarımdan dolayı artık heyecan yok umduudm var tabi rabbimden asla kesmiyorum ama ne bilim işte hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum artık ondan dolayı takmıyorum unuttum gittim yanieskiden 1-2 günüm geçse hemen abla sölerdim geçti falan filan millette benle heyecanyaşardı artık fıssss olduğunda zaten bi şekilde öğrenecem 1 gün geç 3 gün erken ne fark eder olsunda sağlıcakla....
ve artık tüp bebek için görüşmelere başlayacaz arayıoşa girdik ya merkezleri falan o yüzdende pek umursamıyorum sanırım
egemn günaydın bacuuuu evde misin iş yerindemi?
selammlarrrrr gündemi şöyle bir takip edip geldimm...
betselcim kuzum geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun canım,aman iyi bak kendine,kırmızılar geldi diye bozulma,herşeyin hayırlısı..pazartesiye kadar iyileş,ankaraya nası gitcen,çok iyi bak kendine
betsel,canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol dikkat et kendine...
çok geçmiş olsun canım yaaa...demek ağır bir boğaz enfeksiyonu geçiriyorsun. iyice dinlen. aslında doktora gidip antibiyotik alman en iyisi ama yine de sen bilirsin.
canım nasıl sıkmıyım amazaten sıkıntılarımız vardı, hadi yavaş yavaş onları aşıyoruz derken böyle şeyler çıkınca deliriyorum. işyerinde hıçkıra hıçkıra ağlamamk için nasıl zor tuttum kendimi anlatamam hala da o ağlama isteğim geçmiş değil.
benim reglim 29-30 gün sürüyor ve y.dışında olacağım günler 15-16-17-18... Allah aşkına bu kadar kötü bir tesadüf olabilir mi?! nasıl moral kalsın bende... bu ay hepten boş yani
selam kızlarrr,nasılsınız....geçmişi okuyamadım...
az önce başıma çok kötü bişey geldi....çok utanıyorummm...
ilacımı içmek için ayağı kalktım,midem fena oldu salona uzanayımda geçsin dedim...normalde uzanınca geçiyor...
nasıl olduğunu anlayamadan salonun ortasına çıkardım...ilk defa böyle bişey geldi başıma...
hem çok utanıyorum,hemde nasıl temizlicem diye düşünüyorum...
sizce nasıl temizleyebilirim,halımı....
ahh canım yaa geçmiş olsun:26:
eski atletlerle falan,bezlerle al direk çöpe at bezle beraber...sonra halı şampuanıyla şööyle bi sil sonra da yıkamaya ver halıyı bence,kokabilir:26:
herkese günaydınn
kuzum 2 yılı geçdindir çocuk denemesi yapıyorum her defasında o kadar çok heyecan umutla yaklaştım ki olaya hayal kırıklıklarımdan dolayı artık heyecan yok umduudm var tabi rabbimden asla kesmiyorum ama ne bilim işte hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum artık ondan dolayı takmıyorum unuttum gittim yanieskiden 1-2 günüm geçse hemen abla sölerdim geçti falan filan millette benle heyecanyaşardı artık fıssss olduğunda zaten bi şekilde öğrenecem 1 gün geç 3 gün erken ne fark eder olsunda sağlıcakla....
ve artık tüp bebek için görüşmelere başlayacaz arayıoşa girdik ya merkezleri falan o yüzdende pek umursamıyorum sanırım
kızlar merak edenler için söylüyorum dün bhcg yaptırdım negatif çıktı. doktorum da kızdı neden erken yaptırdın adetine daha yok mu senin falan filan. sanki 1 günde derğer yükselecek te. neyse adet olmayı bekliyorum artık
Günaydın hanımlaarrEltim sonunda cuma günü doğum yaptı çok zilli bir kızımız oldu. Hastanede ben kaldım, bütün gece uyutmadı beni sıpa maalesef gece vardiyasında çalışmaya niyetli kızımız Geceleri uyumuyor gündüzleri de ne yaparsan yap ayılamıyor çok tatlıııı yaa harika birşey Şimdi kahvaltımı yapıp yanına gideceğim kızımın yengesi özledi onuu Bu arada dün akşam doktorumuza gittik kistlere bakmak için çağırmıştı çok kesin konuştu bebeğiniz gayet sağlıklı bunlarla alakalı bir problem kesinlikle çıkmaz evinize gidin rahat rahat uyuyun dedi. Çok şükür kızlar eşim de rahatladı resmen hastanenin merdivenlerinden hoplaya zıplaya indi ben de durumlar bu umarım sizler de iyisinizdir hepinizi çookk öpüyorum kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?