- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.681
yaptım kızlar ve negatifartık anladım ben hamile kalamıyorum kalamayacağım da neyse sinirlerim boşaldı banyoya giricem sadece orada rahat ağlayabiliyorum görüşürüz
yaptım kızlar ve negatifartık anladım ben hamile kalamıyorum kalamayacağım da neyse sinirlerim boşaldı banyoya giricem sadece orada rahat ağlayabiliyorum görüşürüz
olsun cnm 3 ay kalmış ne ki sabret hiç bişey olmaz dua et bol bol allahın izniyle meleğin O'na emanetyemeğini de ye bol bol bebek vitaminsiz kalamsın yararlı şeyler ye
şimdi su falan içtiysen çıkmaz tabi,en güzel sonucu sabah ilk idrar veriyo,bekleyelim mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
cnm hemen ağlayop moral bozma biraz daha bekle bakalım..hem hamile kalamayacağım diye bişey yok hepimiz bu yollardan geçerek geldik bu günlere..ayrı ayrı sorunlar yaşadık çoğumuz hala da yaşıyoruz..karamsarlığa kapılıp pes etmek yok.
az kaldı gerçekten allah korusun hepimizin bebeklerini..bekleyenleri de biran önce kavuştursun yavrularına inşallah..isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...
biraz sakinleşmem lazım benim. üzülüyorum ama yapacak bişey yok ne yapalım. şimdi eşime söylesem "ben sana söylüyorum sen ilişkiye girmiyorsun der" ya 1 hafta yapmadıkmı senin yüzünden bebeğimiz olmuyor diyor bana ona göre hergün yapılacak sanki. her adet olduğumda aynı şeyi yaşıyorum herkese korunuyorum diyorum yalan söylüyorum cezam bu oluyor. neyse belki birkaç gün giremem psikolojimi düzelteyim ilk olarak
az kaldı gerçekten allah korusun hepimizin bebeklerini..bekleyenleri de biran önce kavuştursun yavrularına inşallah..isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...
sdtive canım seni çok iyi anlıyorum :
ben son düşüğümü yaptıktan sonra üç ay korunma sürecine girdim ve bu üç ay boyunca korunmayı bırakacağımız ayı düşünerek geçirdim.bir yandan hergün iğne yapıyorum kendime biliyorsunuz.iğnelere ilaçlara her seferinde bu defa işe yararlar inş diyerek kullanıyorum,korunmayı bıraktığımız ay yan,i ağustos ayı için,hem kendime hem eşime sağlıklı bir beslenme listesi yaptım kafamdan,şunları yeriz bunlarız yapmayız dedim.şu günlerde ilişki olur bu yüzden eşimin gönlünü hoş tutarım ve tabi bu arada sırf çocuk için olduğunu da çaktırmamaya çalışırım diyordum.yani ilaç,beslenme,ilişki,elimden gelen her şeyi yapmaya odaklanmıştım. tam yumurtlayacağım gün yatılı misafirimiz vardı,ertesi gün de kaldı,arkasından eşim rahatsızlandı bir kaç günde öyle geçti derken,tüm yumurtlama zamanlarını kaçırdık ve geçen ay sadece iki kere ilişki oldu.sen bütün üç ay boyunca bunun günün hesabını yap,uzun zamandır yatılı misafirin olmasın,ne hikmettir ki tam o günlerde misafir çıkagelsin
yani diyeceğim o ki evdeki hesap çarşıya uymadı
işte öyle olunca da insanın kolu kanadı kırılıyor... yumurtlama gününü takip edelim derken eşimin sorunları başladı, tam toparlanacağız dedik, geçen ay yumurtam çatlamadı, bu ay da birbirimizden uzak olacağız galiba. ne diyeyim, bir hayır vardır elbette.
inşallah bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız günler uzak değildir. bu aralar annem, arkadaşlarım birçok kişi rüyasında beni hamile görüyor, daha doğrusu hamileliğe yorulacak şekilde göüyor. hatta direk soruyorlar hamile misin diyekeşke diyorum içimden tabii... ah ah Rabbim aratmasın daha fazla, ne diyim
aminn canımmm... yavrularımızı en yakın ve hayırlı zamanda nasip etsin bize... inanıyorumm...
bu arada eşimle milli eğitime gitmiştik öğleden sonra gitmeden de masada yarım bardak içeceğim kalmıştı, gelir gelmez içmeye yöneldim kii bir yudum içtimm bir de ne olsa !
arıı içine girmişş bardağı birden bırakmamla çığlık atmam an meselesi oldu az daha canlı canlı :83: eşim baktı hayvancağız canlıymış neyse ben bakamadım da kurtarıp uçurdu balkondan... şu an bir garibimmm ayy
neeeeeeeeeeeeeeeeee pozitif mi çıktııııallahım nası bu kadar soğukkanlısın yaaa,ben burda ne biçim heyecanlandım pazartesi ya kadar nasıl bekşicez yaa,ne biçim sağlık ocağı ayy inşallah hayırlısyla ve sağlıkla pozitif çıkar
Günaydııınn kuzularııımmm
Dün baya gerginmişsin hepiniz kuzular tam okumadım geçmişi ama üzülmeyin yaa
sdtive kuzum sen ne kadar bebeğin üstüne gidersen sanki oda senden kaçıyomuş gibi tam günlerinde birşeyler çıkıyo bana senin kafanda hiç olmadığı bir ay süpriz yapıp gelecek gibi geliyor senin ufaklık üzülme nolur ya yavruna kavuşucan inşallah
şaşkınaanne kuzum neden bu kadar stres yaptın ki test yaptığında zamanı tutturamadın gibi geldi burda genelde net sonuçları hep ilk idrar testiyle gördük inşallah bu sabah sana çift çizgi görünür kuzum
(bu arada aklıma geldi hemen yazayım dedim rüyamda gebelik testi gördüm çift çizgi oda sanırım elosercenindi tam hatırlamıyorum ama eloserceye diyorum ki tabi o yok yanımda ikinci çizgi çıkmadı diyor ahanda kabak gibi ortada ikinci çizgi diyorumsonrada söylemeye gittim galiba inşallah gerçekleşir rüyam )
eloserce kuzum inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhh sen de testin sonucunda pozitif diye gelir bize söylersin bu ay senle şaşkınanne bizi çok mutlu eder inşallah
veee kalan kuzularım 60 gelsin, egemn, betsel, sinhus, ahsenelkasas, recsn, ruhsar,raraavis vee diğer kuzular sizler nasılsınız hepiniz hep iyi olun inşallaaaaaaaahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?