- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.761
slm canlar ben geldim....
bugün işe geç geldim görümcemle çarşıda işimiz vardı gezdik geldik işe koyuldum bide aklıma geldi ki bu gün kan testimin sonucu çıkacaktı az önce aradım fıssss kandada çıkmadığına göre yarın sabah ya allah diyip soğan kürüne başlayacam 15 günden fazla oldu adet olamıyorum şişti göbüşümmm neyse hayırlıs ya yeminle üzülmedim canım sıkılmadıhatta sonucu ben zaten biliyordum desem
neyse ban kaçıyorum kızlar iş yerine yeni standlar geldi onlarla ilgilenmemiz lazım hepinizi öptüm allaha emanet olun...
sen üzülmedin ama ben üzüldümhayırlısı olsun bakalım
üzülme kuzum ya hayırlısı... derken aklıam geldin ülen bi terslik yokmu bu işte benim üzülmem senin bana bu lafları demen lazımdı ama neyse şaka bi yana üzülmüyorum üzülseydim 24 ayımı yabni 2 yılımı zehir ederdim bekliyorum vereceği zamanı sabırla ve tevekkülle bekliyorum elbetverecek neyse kuzu kaçtım bende hadi by
canlar...
bugün pek az sohbet oldu burada,
ben yoğundum işyerinde, elifin de işi varmış, friedman temizlik yapıyordu, egemn puzzle...
diğerleri de yoğundu herhalde pek kaynatamadık.
yurtdışına çıkmayacak olmak keyfimi yerine getirdi bugün açıkçası, belki yine bebişi tutturamayacağız ama o günleri ayrı geçirmek gelmedi işte içimden. yüce Rabbim bu ay hayırlısı ise yüzümüzü güldürür inşallah.
geçen hafta hakan şatıroğluna gitmiştim ya, kan tahlillerim sonucunda, orada başka bir k.doğum uzmanı arayıp bilgi vermişti. tiroid hormonum 2.75 çıkmış, üst sınır 4.00. adan dedi ki biz gebelik öncesi 2.50 ve altı olsun isteriz size ilaç başlayalım. benim de içime sinmedi ilaç kullanmak, hormon almak. sonuçta ilacı veren endokrin uzmanı değil, bir k.doğum uzmanı nasıl tiroid hormonu yazar ki? üstelik tsh hormonum haziran ayında 1.90dı. bir iki hafta sonra yeniden ölçtürücem. eğer yine yüksek çıkarsa ve bir endokrin uzmanı gerek görürse o zaman ilaç kullanıcam.
bu ctesi, terapi seansımız var, sonrasında da bu beni arayan doktorla görüşeceğiz. ilerleyen vadede nasıl hareket edeceğimizi planlayacağız. adam kesin bozulacak ilaç kullanmıyor olmama ama ona da söyleyeceğim bu durumu
canlar...
ben yoğundum işyerinde, elifin de işi varmış, friedman temizlik yapıyordu, egemn puzzle...
yurtdışına çıkmayacak olmak keyfimi yerine getirdi bugün açıkçası, belki yine bebişi tutturamayacağız ama o günleri ayrı geçirmek gelmedi işte içimden. yüce Rabbim bu ay hayırlısı ise yüzümüzü güldürür inşallah.
geçen hafta hakan şatıroğluna gitmiştim ya, kan tahlillerim sonucunda, orada başka bir k.doğum uzmanı arayıp bilgi vermişti. tiroid hormonum 2.75 çıkmış, üst sınır 4.00. adan dedi ki biz gebelik öncesi 2.50 ve altı olsun isteriz size ilaç başlayalım. benim de içime sinmedi ilaç kullanmak, hormon almak. sonuçta ilacı veren endokrin uzmanı değil, bir k.doğum uzmanı nasıl tiroid hormonu yazar ki? üstelik tsh hormonum haziran ayında 1.90dı. bir iki hafta sonra yeniden ölçtürücem. eğer yine yüksek çıkarsa ve bir endokrin uzmanı gerek görürse o zaman ilaç kullanıcam.
bu ctesi, terapi seansımız var, sonrasında da bu beni arayan doktorla görüşeceğiz. ilerleyen vadede nasıl hareket edeceğimizi planlayacağız. adam kesin bozulacak ilaç kullanmıyor olmama ama ona da söyleyeceğim bu durumu
Günaydın kuzularrrkisme gelmemiş daha nerelerdesin ayol bugün ben yokum kuzular arkadaşıma gitcem elifimi sevmeye didiyoommm
günaydınnn kuzummm benim de arkadaşım gelecek uzun oldu görüşememiştikuzak diyarlarda olunca ama şimdi çok şükür herkes yanımda
hepinizi öpüyorumm
bu arada sdtivecimm adına çokk sevindimm şöye yuppyyy dedim
gunaydın arkadaslar
benı de sabredenler kulubune alır mısınız
canım yaa süpersin ben olsam kullanırdım valla,tabi ki boşu boşuna ilaç kullanma,inşallah c.tesi günü iyi haberlerini bekliyoruzcanlar...
sağol tatlım, eksik olma
friedmancim, çok bilmek değil ama bu tıp konularına merakım ve ilgim var açıkçası... daha sonra devlette çalışan bir k.doğum uzmanına da sordum, dedi ki bir k.doğum doktoru tsh ile ilgili en fazla endokrine yönlendirebilir, ilaç yazmak da ne oluyor dedi. bana da garip gelmişti zaten. o da öyle diyince kullanmamaya karar verdim.
demek sizler yoksunuz bugün, hadi bakalım, sohbetiniz bol olsun öyleyse...öpüyorum
bugün egemn kuzumun dua günü, Rabbim en hayırlı zamanda, akıl ve beden sağlığı yerinde, güzel mi güzel bir evlat nasip etsin ona. Yokluğuyla imtihan etmesin... gönlündekini nasip edeceği zamanı yakın kılsın inşallah
canım yaa süpersin ben olsam kullanırdım valla,tabi ki boşu boşuna ilaç kullanma,inşallah c.tesi günü iyi haberlerini bekliyoruzcanlar...
sağol tatlım, eksik olma
friedmancim, çok bilmek değil ama bu tıp konularına merakım ve ilgim var açıkçası... daha sonra devlette çalışan bir k.doğum uzmanına da sordum, dedi ki bir k.doğum doktoru tsh ile ilgili en fazla endokrine yönlendirebilir, ilaç yazmak da ne oluyor dedi. bana da garip gelmişti zaten. o da öyle diyince kullanmamaya karar verdim.
demek sizler yoksunuz bugün, hadi bakalım, sohbetiniz bol olsun öyleyse...öpüyorum
bugün egemn kuzumun dua günü, Rabbim en hayırlı zamanda, akıl ve beden sağlığı yerinde, güzel mi güzel bir evlat nasip etsin ona. Yokluğuyla imtihan etmesin... gönlündekini nasip edeceği zamanı yakın kılsın inşallah
günaydın kuzular
bugün egemn'in dua günüymüş Rabbim sağlıklı bir ömür ve evlat nasip eder inşaallah.
ben hala adet olmadım. cumaya kadar olmazsam test yapacağım ama ağrım var bugün söker sanırım
slm kızlarrryine kimsecikler yok, bugün de olmayacak anladığım kadarıyla, herkes bi yerlere kaçmaya başlamış bile herkescikler iyidir umarım. bu aralar hayalimduam ı pek göremiyom sanki,herşey yolunda mı acaba??
egemn canım hayırlısıyla bebişin sağlıklı bir şekilde gelir bu ay inşşş göbüşüne.. aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?