- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.781
amin kızlar çok teşekkür ederim allah razı olsunşaşkınanne cnm gelişmelerden haberdar et,hiç gecikirmiydin? neden gecikti acaba:26:
bende zaten yumurtlama bozukluğu var canım 2 aydır düzene sokmuştum ama diyorum acaba yine mi bozuldu:26:
bende zaten yumurtlama bozukluğu var canım 2 aydır düzene sokmuştum ama diyorum acaba yine mi bozuldu:26:
hakkında hayırlısı olsun canım ya,inş hayırlara vesiledir bu gecikmeya keşke bu ay geriye kalanlarımızın hepsi hamile olsak,parti verirdik yaaa
daha dün aynı şeyi düşündüm canım. evlendikten sonra 12 kilo aldım hatta anneme de anlattım düzenin ondan mı bozuldu diye. kiloda veremiyorum doktora gitsem glukofenemi başlasam diye düşündüm. bir ara diyet yaptım 8 kilo verdim ama aynısını geri aldım. tutamıyorum boğazımı. metobalizma çayım var benim bir tane yapıyorum onunla baya veriyorum bugün pazardan elma alayım da yapayım yacanım senin kilo problemin var mı? ben evlenirken 54-55 kiloydum. şimdi 62 kiloyum. ve o aldığım 7-8 kilo göbek ve bel çevremde toplandı. buna bağlı olarak yumurtlama düzenimin değiştiğini düşünüyorum ben. biraz kilo versem iyi gelecek sanki bana...
acaba dedim sen de son zamanlarda kilo falan aldın mı?
ahsenelkasas, haklısın vallahi, hayalimduam gelmiyor birkaç gündür. inşallah bebeği ile ilgili herşey yolundadır
anladım cnm,hayırlısı olsun bakalım
ben pazara gidiyorum kızlarr gelince girerim yine
hanimlar bisey sormak istiyorum. bu topicin konu sahibi minik gelin hamile mi acaba cok merak ediyorum. en son tup bebek tedavisindeydi. baska bir topic i vardi ama onu sayfalar arasinda bulamadim ben.bilginiz varmi acaba?
herkese merahab kuzular...
dün akşam soğan kürüme başladım sabah kalktım erkenden yaptım içtim işe geldim inş sökecek şu göbeğimdeki şişlikte gidecek..
neyse benim kociş bu gün mersine malzeme götürdü ben yalnızım işler bana bakıyor tlf susumuyor deli oluyorum..
neyse soğan kürüne başladığım için kendimi çok iyi hissediyorum iyi geleceğine çok inanaıyorum
herkese merahab kuzular...
dün akşam soğan kürüme başladım sabah kalktım erkenden yaptım içtim işe geldim inş sökecek şu göbeğimdeki şişlikte gidecek..
neyse benim kociş bu gün mersine malzeme götürdü ben yalnızım işler bana bakıyor tlf susumuyor deli oluyorum..
neyse soğan kürüne başladığım için kendimi çok iyi hissediyorum iyi geleceğine çok inanaıyorum
şöyle rahat olup da uzun uzun internette olduğun zamanları özledim inan... işlerin çok yoğun gelemiyorsun bir türlü. neyse bakalım, kolaylıklar diliyorum... inşallah reglin de sökülür de fizyolojik olarak yarattığı sıkıntın geçer canım.
bana da bir uyku bastırdı sormayın gitsin, kafamı koysam anında uyurum. dün de erkenden yattım zaten, bir de çok üşüyorum. hasta olmazsam iyi
geçmiş olsun cnm dikkat et geçen hafta ben öyle oturduğumyerde arabada yolda asansörde hep uyku modundaydım ama çok yorulmuştum bu hafta enerjikim... perşembe günü lise arkadaşlarım gelecek bana heyecanlıyım ilk kez gelecek çoğu ...
temizlik hazırlık yapacağım o yüzden enerjik hissetmem çok normal değil mi
eskiden netten uzun vakit geçirirdim şimdi işlerimizin yoğun dönemi hele bu gün eşimde mersinde yaa sinir oldum deli etti müşteriler beni... valla huniyi taktırcaklardı bana daha 2 dk önce öğle yemeğimi yedim o derece yoğunluk var... neyse kuzu sende dikkat et sıcak tut kendini.. hasta olma aman diyim...
lise arkadaşların gelecek demekk, ne güzel...hakikaten heyecanlanır insan. nasıl ağırlasam nasıl memnun etsem diye döner durursun şimdi..
yaa tatlım serinledi ankara..ama ben daha kalın giyinme fikrine alışamadım. çorap falan da giymiyorum işe gelirken. üşüyorum galiba. ben kolay kolay hasta olmam, çook nadirdir öyle atşlendiğim ya da ağır grip geçirdiğim.ama nedense çook nadir de olsa içimden hasta olmak gelir. şöyle uzun uzun uyuyım, yatak döşek yatıyım da bir bünyeyi resetliyim derim. sanki yine canım hastalık çekmiş gibi. şimdi ne düyor bu kız salak mı kafayı mı üşüttü diyorsunuzdur ama bazen olur bana öyle... tvnin karşısında battaniyenin altında, sıcak çorba meyve falan bütün gün yatmak istedim vallahi
minikgelin ile ozelden gorusen var mi arkadaslar? birseyler danisacaktim ama uzun suredir gormuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?