- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.721
Rabbim analı babalı büyütsün inş. gözünüz aydın canım, en yakın zamanda bu tatlı duyguları sen de yaşayasın inş kuzumm
mutluluğunuz daim olsun...
Günaydın kızlar
Aleyyna yeğeninizi Allah bağışlasın, sağlıklı büyüsün...darısı da sana olsun inşallah
Bugün ya da yarın y.dışı görevim kesinleşir kızlar, şuan gergin bir bekleyişteyim, hayırlısı artık...
Kuzularım günaydıınnnn mutlu ve huzurlu bir hafta bizlerin olsuuuuuuunnnnnnnnnnn
Aleynaa kuzum gözünüz aydın darısı sana ve diğer hamişlerimize olsun
sdtive kuzum inşallah seni de göndermezler de bu ayı güzel değerlendirirsin.
Bu arada kuzular ben bugün adet olcem bakalım neler olcek :18:
sağol canım.. ayyy inşallah sezeryan olmam hiç bana göre değil çok korktum valla :18:
Sağol canım. Seni de umarım yollamazlar yurtdışınayollarlarsa oğlumu getiririm oraya tepikler onları görürler günleriniiiii
Kuzularım günaydıınnnn mutlu ve huzurlu bir hafta bizlerin olsuuuuuuunnnnnnnnnnn
Aleynaa kuzum gözünüz aydın darısı sana ve diğer hamişlerimize olsun
sdtive kuzum inşallah seni de göndermezler de bu ayı güzel değerlendirirsin.
Bu arada kuzular ben bugün adet olcem bakalım neler olcek :18:
bir de kıslaaaaaaaarrrrrrr ben bugün batım edimdi yaa yanılmışım ben ayın 9 u sanıyodum bugünü dünmüş adet günüm üç aydır düzenli ayın 9 u dedin mi adet oluyorum ama şimdi olmadım :18: bu ay hamile olma ihtimalim hem çok düşük hem bu ay nedense hiç hamile olmak istemiyorumayyyyy kendimi garip hissettim şimdi yoksa hamilemiyim ayol :18:
Ayyy inşallah ben de hiç istemem sezeryanıinşallah seninki normal olur artık kolay kolay kimse normal istemiyo ama sezeryanda çok kötü yaaa
bir de kıslaaaaaaaarrrrrrr ben bugün batım edimdi yaa yanılmışım ben ayın 9 u sanıyodum bugünü dünmüş adet günüm üç aydır düzenli ayın 9 u dedin mi adet oluyorum ama şimdi olmadım :18: bu ay hamile olma ihtimalim hem çok düşük hem bu ay nedense hiç hamile olmak istemiyorumayyyyy kendimi garip hissettim şimdi yoksa hamilemiyim ayol :18:
ayy hadi inş kuzummkimbilirr bakk şimdi heyecan sardıı
sen öncekindede hemen test yapmamıştın kuzum, belki yarın yapıverirsin bir tane
inşallah göndermezler kızçeler ama, sanki gidecek gibiyimofff içim sıkılıyor yemin ederim...zaten uçak yolculuğunu da sevmem. hayırlısı demekten öte yapılacak birşey yok
yok mu bir testin fıstıkım ya, aklında kalmasın yapıver
Günaydın hanımlaarrEltim sonunda cuma günü doğum yaptı çok zilli bir kızımız oldu. Hastanede ben kaldım, bütün gece uyutmadı beni sıpa maalesef gece vardiyasında çalışmaya niyetli kızımız Geceleri uyumuyor gündüzleri de ne yaparsan yap ayılamıyor çok tatlıııı yaa harika birşey Şimdi kahvaltımı yapıp yanına gideceğim kızımın yengesi özledi onuu Bu arada dün akşam doktorumuza gittik kistlere bakmak için çağırmıştı çok kesin konuştu bebeğiniz gayet sağlıklı bunlarla alakalı bir problem kesinlikle çıkmaz evinize gidin rahat rahat uyuyun dedi. Çok şükür kızlar eşim de rahatladı resmen hastanenin merdivenlerinden hoplaya zıplaya indi ben de durumlar bu umarım sizler de iyisinizdir hepinizi çookk öpüyorum kendinize iyi bakın
bugün 60gelsinin dua günü... Rabbim ona en hayırlı zamanda sağlıklı mı sağlıklı, tatlı mı tatlı bir bebiş nasip etsin inşallah
O hayırlı zaman da çok beklemeden gelir umarım
hepinize günaydınnnben bugün oruçluyum,ramazanda tutamadığım 9 günü kazaya başladım
aferin yaaa...ben ne zaman tutabilirim acaba... bu kaza işleri zor oluyor, ramazan ayında tutmak gibi olmuyor. Allah yardımcın olsun ve oruçlarını kabul etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?