Sabredenler Kulübü 2012 :)

Kızlar günaydın :))

ben geldiiiimmm sonun da evime döndüm....ama ev ev olmaktan çıkmış nasıl toplancak bilmiyorum hamile kaldığımdan beri iş yapmıyodum zaten yasaktı annem kaynanam fln yapmıştı herşeyin yeri iyice karışmış, heryer toz içinde..boya yapılması lazım eve offf nasıl kalkıcam ben bu kadar işin altından bilmiyorum dün oturdum hüngür hüngür ağladım :)) hormonlar fena tavan yaptı...

sizde ne var ne yok..bugün eloserce sonucunu alcaktı ses yok herhalde daha..şaşkınanne de en son kötüydü baya inşallah test yanılmıştır da hamileyimmmmmm diye bağıtra bağıra geri döner :))

friedman cnmmm günün geçmiş hadi hayırlısı olsun..senden de bi bomba patlasın ayyy ne güzel olur :))

sdtive cnm valla sende artık bi şansızlık var anlayamadım..inanır mısın bilmiyorum ama bi kurşun fln döktürsene hem kendin için hem de evin için...göz var bence sende rahat olursun eşin olmaz..eşin rahat olur tatile gidersin yumurtlamazsın..yumurtladığıun ay işin olur görüşemezsiniz valla en sonundea senin bebiş bir gelcek pir gelcek bence fena bişey olcak atom bombası gibi

kızlarrr merhabaaa
60gelsin kuzucum dua gününmüş Rabbim sana sağlıklı bir bebek nasip eder inşaallah.
ben yazmıştım zaten bebek yok diye ama hala da adet olmadım adet ağrım var da ha söktü ha sökecek beklemedeyim

aminnn canımmm... Rabbim cümlemize nasip etsin inş hepimize...

hakkımızda hayırlısı olur inş

Son düzenleme:

canım benim şimdiden kolay gelsin tatlım hiç yormadan kendini yavaş yavaş yaparsın umarım, bebiş gelsin de sana yardım eder inş annesi

slm canlar ben geldim gezdım gezdım geldim dun kardeşime düğün mekanları baktık offf cok zormuş ya ben kendımde bu kdr zorlanmadım Allah evlenecek herkese yardım etsin

recsn gecmiş olsun tatlım canını sıkma olur böyle seyler
60gelsinim kuzucum Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin cnm
friedman sınavın nasıl gecti cnm kurtulmuşsundur inşallah
sdttive herşeyde bi hayır vardır cnm üzülme bu kdr kısmet işte yapcak bişey yok
egemn kolay gelsin cnm
ruhsar sanada kolay gelsin yavaş yavaş yap sıkma kendını
eloserco hadi guzel haberlerle gel cnm
şaşkınanne laboguıck testler benıde yanıltmıştı o zaman görmedim yazını derdim sana silik ikinci çizgiler hep çıkıyor onda galıba

ayy herkese yazmaya calıştım ama unuttuklarım olduysa af olaa

canım benim şimdiden kolay gelsin tatlım hiç yormadan kendini yavaş yavaş yaparsın umarım, bebiş gelsin de sana yardım eder inş annesi

cnmm valla yavaş yavaş yapsam 6 ayda ancak biter o halde yani ama yapılacak bişey yok1 odayı süpürünceye kadar nefes nefese kalıyorum zaten yavaş yavaş yapacağım o yüzden :))

bugün dua gününmüş cnm allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sana da..aslında ben hep kendime şöyle dua etmiştim allah kucağına almayı nasip edecekse versin..senin için de öyle dua ediyorum kucağına almak nasip olacaksa versin cnm kötü şeyler yaşatmasın bir daha..

cnm hoşgeldin...evlilik işleri gerçekten çok zor ya allah yardımcıısı olsun herkesin ama bir bakıma da zevkli telaşlar allah bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin kardeşine de :))

Yoruldum kuzular yahu mutfaığı temizledim veeee daha bitmediii buzdolabın arkası falan temizlenecek onları eşim gelmeden çekemem zaten birazda yavaş yaptım işlerimi ki hamileysem zararı olmasın diye yahu tam temizlemediğim için hala pis gibi geliyo mutfağım

sınavımı sormuşsunuz egemn ve sinhus sağolun kuzularım ehh fena değildi ilk girdiğim gün daha iyidi pazar günü girdiğim beni tedirgin ediyo :18: inşallah geçerim

eloserceden hala ses yok facede de yok inşallah güzel haberlerle gelir bize

karnım acıktı yahu namaz kılayım sonra bişiler yiyip işe devam edeyim o kadar çok şey yapılacak ki anlatamam tüüümm ev dip köşe temizlik istiyor eğer hamileysem yatak odasını boya yapmak lazım küf olmuştu bebeğe zararı olur aha bir iş daha çıktı hayırlısı artık

ben de bayılırım puzzle yapmaya, ben puzzle yaparken evdeki bütün kaseleri meşgul ederim kenarları ayırırım, renklere göre ayırırım. bayağa planlı programlı çalışırım. ve dediğin gibi, insan saatlerce uğraşabiliyor başında. çok iyi yapmışsın tatlım.

bence de geç yumurtlayabilirsin bu ay, sen düzenini bozma, belki sessiz sedasız gelir bebiş

evine hoşgeldin tatlım. işler için canını sıkmana gerek yok. bir şekilde yapılırlar, elinden geldiğince sen yaparsın, yardımcı akraba falan derken hallolur. ama dağınık ya da temizlenmesi gereken bir evde oturmanın huzursuzluğunu bilirim ben. seni anlayabiliyorum. ama kendini bunun için yıpratma.

bendeki kısmetsizlik zaten aşikar yok yok Rabbimin gücüne gitmesin, çok şükür bugünüme. sanırım benim hatam çok fazla üzerine düşüyor olmam. biraz rahat olmam lazım. yavaş yavaş öğreniyorum "vardır bir hayır" demeyi. ben üstelledikçe altından başka şeyler çıkıyor. gideceğime başta üzülmüştüm. ama sonradan dedim ki, belki de Rabbim bir ayı rahat geçirelim de stresimizi unutalım diye fırsat veriyordur. Ama ben tam böyle demeye başlamıştım kiii, makamdan haber geldi vee GİTMİYORUUUUUM

Rabbim hayırlısını versin demekten başka yapılacak birşey yok, inşallah bu ay güzellikler getirir hepimize

oh oh ne güzel temizlik yapıyorsunuz...
ben artık 2.5 yılın sonunda tek başıma yetişemediğime karar verdim. eski iş yerimde eve 6 gibi geliyordum, hatta yazın ve sömestr de 3-4 gibi geldiğim oluyordu. akademik personeldim ve öğretim yılı haricinde işlerimiz rahat oluyordu. hafta içi temizliğimi, yemeğimi ütümü herşeyimi yapıyordum. eşim hiçbirşeye elini sürmüyordu, gerek olmuyordu. haftasonları sadece geziyorduk.
ama şimdi 7de geliyorum, herşey haftasonuna kalıyor ve eşim de benim kadar ev işi yapıyor, yoruluyor.
bir yardımcı almaya karar verdim, haftada 1-2 gün birkaç saatliğine gelecek, eli devamlı evin üstünde olacak yani. birgün perdeleri yıkadıysa, bir geldiğinde ütü yapacak, bir geldiğinde yer silecek gibi... yakın bir aile dostumuz var. normalde bu işleri yapmıyor, rica ettim, kendi evin gibi bil, ablam teyzem gibi bana yardımcı ol dedim. Bakalım 15inden sonra başlayacağız kısmetse...

sen de kendini yorma çok, dediğin gibi hamile olabilirsin. ağır ağır yap işlerini

ayy canım çok sevindim yaa gitmemene bende sabahtan beri parçaları renklerine göre ayırıyorum,ben buzdolabı poşetlerine koyuyorum valla acaip kafa dağıtıyorum iyi oldu camcılar da gitmedi bi türlü hala takıyolar

aaaaaaaaa bakıp gitcektim kiii sdtivem müjdeli haber vermişsinnn gitmiyomuşsun ayyy valla çok am açoooooookkkk sevindim inşallaahhh herşey istediğin gibi olur baakk ama bu ay hiç ama hi düşünme hatta erteledin farzet kafana takma ayyy inşallah bu senin için güzel olur

Valla kıslar şimdi çalışmadığım için mi bilmiyorum ama ben başkasının yaptığı temizliği beğenmem sanırım Çok titizim bu konuda bazen kendime bile kızıyorum ne biçim yaptım diye baştan yapıyorum inşallah gelen yardımcın temiz ve titiz olur ayol senin yerine ben kaygıya düştüm şimdiden sdtivecim

a bak buzdolabı poşeti de süper fikir

friedmanciğim, gelecek olan yardımcım aile dostumuz, acayip titiz ve temiz bir kadın. ben taşınırken de yardıma gelmiştir, beni beğenmez çoğu zaman ve kendi evi gibi canla başla temizlik yapar. annem kadar güvenirim ona. zaten normalde dedim ya öyle temizliğe falan giden biri değil, ben çok rica ettim, kimseyi evime alamam diye, o yüzden gelicek. ama belli olmaz, belki 1 ay sonra ben yapamıyorum da diyebilir kadıncağız. çünkü işi o değil... bakıcaz bakalım

hadi bakalım canım gözün aydın,rabbim gönlüne göre verdi, inş bebiş konusunda da hayırlısıyla gönlüne göre verir. ya bak ne diycem senin yerine şirket beni gönderse olmaz mı, ben seve seve giderim

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr o kadar mutluyum ki anlatammaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm,biricik ablam atanmıııııııııııııışşşş hem de oturduğu semte avcılara atanmıııııııııııııııııııııışşşşşş allahıma sonsuz şükürler olsun il dışı da yazmıştı,siirt falan,ödüm kopuyodu oralar çıkcak diye,çok şükür çıkmadı rabbim dualarımızı kabul etti

İyi bari kuzum zaten insan o konuda herkese güvenemiyo inşallah devamda eder senin için iyi olur

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilk gözaydını ben vercemmmmm allahım sankim ben atanmış gibi oldum birden içim kıpır kıpı rolduuu kuzum allahım utandırmasın maşallah darısı isteyen diğer kardeşlerimize olsun inşallah kııısss darısı bize inşallahhhhhhhhh

gözünüz aydın canım,hayırlı olsun darısı senin müjdeli haberlerini almaya olsun

bir konuşıyım belki gönderirler

canım gözünüz aydııın hayırlı uğurlu olsun, ne güzel, gözlünüze göre olmuş
Rabbim hep böyle dualarınızı kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…