Sabredenler Kulübü 2012 :)

selam kızlaar,doktordan geldim şimdi,beyzadem olacak hayırlısıyla inşallahh,sağlıkla sıhhatle...

Hayırlı olsun cnm bnm bakalım benimki ne Olcak merak ediyorummmmmm:)))

size yazdım tuvalete bir gittim kırmızılar gelmiş ((((
benim yeni bat 10 ekim güncellerseniz sevinirim
((((((( dualarımdasin ins guzel haber vereceksin sende diger bacılarında insss

ben geldim,güzel hatunlar...herkes iyidir umarım...
hayalimduamın oğlu oluyormuşinş rabbim sağlıkla ve hayırla kucağına almayıda nasip eder...bizde gitcez cuma günü bakalım...ne gösterecek kızmı-erkekmi...sağlıklı olsunda farketmez bizim için...
fridman için tam sevinecektimki,adet olmuş...rabbim inş çok bekletmeden gönderir kuzusunu...
sdtive,sende toplantıya gitmiyormuşsun...çok sevindim inann...
raraavis,geri sayım başlamış tatlı telaşlardasın şu anda ne güzel...rabbim sağlıkla hayırla kucağına almay nasip eder inş...bizim daha çok var...zaman çabuk geçsin istiyorum...biran önce kuzuma kavuşmak için...
sinhus,rabbim kolaylığını verir inş...hem yumurtlama günlerin güzel geçer,hemde temizlik işin hallolur inş...
bende artık başlamak istiyorum temizliğe,eşimle annem kadın gelsin diyor temizlik için ama ben kendim yapmak istiyorum bakalım ne olcak....
betsel,canım umarım ileşmişsindir...
60gelsin-egemn,görüşemiyoruz tatlım umarım sizde iyisinizdir...unuttuğum varsa kusura bakmayın canlarım unutkanlık çok var...bazen buraya girince ne yazcağımı unutuyorum...
kocişim bana dün hediye aldı,çok güzel bi kolye müjde olarak aslında o daha önce alcaktıda ben istemedim biraz ilerlemesini istedim hamileliğimin...bide çok sinirliyim ben özellikle 2 gündür hat safada sinirim kendime hakim olamıyorum...psikoloğun yolu görünüyor bana galiba...büyük bi ihtimal yarın giremem annem gelcek...cumada dra gidicem...dua edin olurmu canlarım sonuçlarım güzel çıksın 3lü test yaptırıcam...hepiniz aeo öptümammada yazmışım ya

canım ne güzel eşin hediye almış sana, çok ince bir davranış...
cuma da kontrolün varmış, eminim iyi geçecektir. artık bebiş cinsiyetini de gösterir, hazırlıklı ol bakalım

canim, gusel anne, hersey yolundadir insallah..sormak istedigim, senin dondurulan yumurta miydi yoksa emriyo muydu? hangisiyse eger, dondurulduktan sonra ne kadar saklanabilecegi konusunda ne soylemisti doktorun? cok tesekkur ediyorum...

tatlım ben çok teşekkür ederim şükür çok iyiyim

senin de bebişinin de sağlıklı olduğunu bilmek çok güzel, cinsiyetini de merak ediyor teyzeleri

çokk öpüyorumm kuzum

canim, gusel anne, hersey yolundadir insallah..sormak istedigim, senin dondurulan yumurta miydi yoksa emriyo muydu? hangisiyse eger, dondurulduktan sonra ne kadar saklanabilecegi konusunda ne soylemisti doktorun? cok tesekkur ediyorum...

Cnm benim embriyolarim donduruldu 3 sene saklanilacak 3 sene sonunda bizi ariycaklar istersek 2 sene daha kalacak yani 5 sene .. İkinci cocuğu yaparsam 3 sene sonra düşünüyorum zaten:) sende donduracaksan dölleyip embriyo olduktan sonra dondur öyle daha iyi ...

oooo sen ne diyorsunnnnn, bana 2 sene bile yeterdi, ben saniyordum ki 3-4 ay saklaniliyor....bana ne gusel bi haber verdin biliyo musun...:86:

slmmmmm

pek kimseler yok ama benim içimi dökmeye ihtiyacım var kızlar...

dün doktora gittim bebeğim iyiydi çok şükür ama benim şekerim biraz yüksek çıktı diyete başladım ( biraz da gözüm korktu olabileceklere karşı açıkçası..oğlum 1 kg olmuş normalde kilosu iyi dedi ama uzun boylu olacakmış anne ve babası gibi kollar ve bacaklar normalden uzun çıktı o yüzden de zayıf bi bebek dedi bende onu iyi besleyecek ne var ne yoksa araştırmalara başladım 2 hafta sonra tekrar gidicem hem bebeğime kilo aldırıcam hem de şekerimi düşürücem inat ettim..bu kadarla da bitmedi benim sıpanın kordonu ensesinde duruyodu doğumda zorluk çıkarabilirmiş böyle giderse sezeryan gibi gözüküyo doğumum ki sezeryandan oldum olası korkuyorum...

tek iyi yanı oğlum ilk defa yüzünü gösterdi bize onda da ayakları kafasındaydı biraz uğraştık kıpırdatmak için işe yaradı sonunda ama çok güzel bir duyguydu anlatamam o anı :))

tek korkum şimdi o kordunu boğazına dolaması..allah korusun ama insanın içine korku düşüyor işte..

heh bir de bütün işlerim kaldı kızlar hiçbişey yapamıyorum çünkü anne tarafında ilk çocuklar hep erken doğuyor bizde..ben de 8 aylığım mesela doktor da önlem olarak hiçbirşey yapmayacaksın dedi..ben de ne kadar evin bu haline çıldırsam da bütün gün oturuyorum..

şimdilik benden bu kadar kızlar birçoğunuz sabah görürsünüz yazdıklarımı ben de sabah gelebilirsem görüşürüz..

ruhsar_86 canım çok sevindim bebeğinin yüzünü görmene,maşallah inşallah 2 haftaya kadar toparlarsın hayırlısıyla yeter ki sağlıklı olsun...sezeryan,normal faketmez sağlıkla ve hayırla gelsin inşallahbenim de bi arkadaşım 8 aylık doğum yaptı bebeği 3kg doğdu doğduktan sonra da gayet iyi ilerledi,şuan da onunla aynı doğanlarla,normal..inşallah sen de sıkıntı yaşamazsın canım hakkında hayırlısı olsun

hepinize günaydın kızlarr bu hafta resmen çalışmadım,bugün perşembe işyerindeyim yarın da gelcem,c.tesi temizlik günüm zaten oruçta da 4.günüm,5 günüm var daha

canıııımmmm, demek oğlun oluyor Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın, sünnetini, askerliğini, düğününü görmeyi nasip etsin inşallah...bir isim bulursanız minik beyzadeye, haberimiz olsun
Canım benim darısı başına inşallah,isim olarak şu anlık Selim düşünüyoruz.

canım sağolasın,evet bu sene oğlan senesi,farketmeden o ağa ben de yakalandım,Rabbi'm sağlıklı sıhhatli hayırlı bir erkek evlat nasip etsin inşallah.

Hayırlı olsun cnm bnm bakalım benimki ne Olcak merak ediyorummmmmm:)))
Allah gönlündekini nasip etsin en önemlisi her zaman söylediğim gibi hayırlısı,sağlıklısı,sıhhatlis olsun inşallah.

had bakalım senin için de büyük heyecandır şimdi,Rabbi'm sana da aynı şekilde sağlıklı,sıhhatli,hayırlı br evlat nasip etsin inşallah.

ahh cnm hayirli olsun Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin ins. bn taaa 17 ekimde ogrenebilcem
Çok çok sağolasın canımcım,senin de cinsiyetni öğrenmeyi nasp etsin Allah inşalalh.

tebrikleriniz için teşekkürler kızlar,Rabbi'm olmayan arkadaşlaarıma tez vakitte bu güzel duyguyu nasip eyle inşallah...

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun öncelikle, şeker sorunun dikkatli beslenerek aşılır. sen de zaten inat etmişsin, bu da demek oluyor ki kesinlikle başaracaksın maşallah uzun boylu olacakmış bebiş, kilosunu dert etme kendine, onu da daha faydalı şeyler yiyerek halledebilirsin. hem zaten asıl bundan sonra kilo alacak o. ne güzel yüzüne de görmüşsün benzetebildiniz mi bari birine
kordonu da kendine yok yere dert etme. birşey olmaz. sezeryandan da korkmana gerk yok hem, oldukça hızlı geçen bir operasyon. hem arkadaşlar da demişler ya, mühim olan sağlıkla doğması. kadınlar özlüyormuş hamilelik zamanlarını, sen de bu aylarının keyfini çıkar. yat dinlen bol bol. işler elbet yapılır...

hepinize günaydın kızlarr bu hafta resmen çalışmadım,bugün perşembe işyerindeyim yarın da gelcem,c.tesi temizlik günüm zaten oruçta da 4.günüm,5 günüm var daha

aferin sana bizim de yoğunluğumuz devam ediyor.

herkeslere de günaydın

Günaydın kuzularım nasılsınız bakem.

Hayalimduam paşan olucakmış allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana inşallah.

Ruhsar kuzum bebeğin yüzünü görmene sevindim endişelenecek birşey yoksa korkma sağlığı yerinde ne güzel uzun boylu poslu olur kilo alması şart değil yeter ki sağlıklı olsun. Beslenme dikkat ederekde şeker sorununu aşarsın inşallah.

egemn kıskandım valla bacım maşallah orucu bitirmişsin benim de tutmaz lazım artık ne zaman kısmet olursa bakalım bir başlayabilsem gerisi gelcekde eccik tembelmiyim niy

eeeee topiğimin kalan gülleri sizler nasılsınız bakem

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]30 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]12 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]12 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]14 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sdtive arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

kııısss allah gönlüne göre versin emi duygulandırdın beni sizin için dua edicem diyince gerçekten içim bir hoş olldu kuzum allah razı olsun sağ sağlim sen de diğer kuzularımızda kurtulursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…