Sabredenler Kulübü 2012 :)

Seni var yazıyorum sayın perihan hanım zira bu aralar önemli günleriniz ammada ciddi oldum ha aaaaneeeeemmmmmmmmm kıısss süprizi bizede anlat bende çok merak ettim valla haaa kolay gelsin kuzum ilk iş günün güzel geçsin inşallah

sağoll kusuuuuummm verdiğin bilgi içün çookk teşekkür ederim cumartesi inşallah kuşlar öter çiçekler açar çoookkk güzel bir gün olur güneş tepede herkez deniz kenarında olur inşallahhh sen de eğlence de olun inşallah kuzum

Günaydınlar canlarımmm
Bugün ahsenelkasasın dua günü. Rabbim onu da çok bekletmeden sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah.

Ctesi hem terapimiz hem de doktor kontrolümüz vardı kızçelerim... psikoloğumuz, artık daha uzun aralıklarla görüşebileceğimizi, iyi olduğumuz söyledi zaten biz de öyle hissediyoruz. Ben eşimib dönem dönem iş stresi vs nedeniyle isteksiz olabileceğini ve bu duruma kızmamayı öğrendim, eşim de cinselliği başarı-başarısızlık olarak görmemyi... bir de artık stres yapmamyı iyi gidiyoruz bu aralar, inşallah böyle devam eder

Sonra kadın doğum uzmanına gittik, zaten aynı klinikte. adam dedi ki, normal yolla çocuk olmamsı için hiç bir sebep yok. ama bir süredir olmamış, sebepsiz böyle şeyler oluyor dedi. Yumurta takibi istermisiniz diye sordu. Biz de hem bize uygun değil, hem de psikolğumuz önermiyor dedik. Bir süre daha, 4-5 ay normal yolla denemeye karar verdik. Sonrası için aşılama düşünüyoruz. Oradaki doktorum, biz klinik olarak herhangi bir karın ameliyatı, apandisit, rahim vs geçirmeyen genç hastalarımız için rahim filmini gerekli görmüyoru dedi. aşılama öncesi çekmeyeceklermiş. Bundan emin olamadım sadece...

Ya kızlar bu arada benim yumurtam, geçen ay olduğu gibi bu ay da çatlamadı galiba çünkü bugün 15. gün ve zerre sancım yok. Birazcık üzülüyorum bu durum ama elimden gelen birşey de yok...

herkese iyi günler. bir sürü ziyaretçi var. acaba giriş yapmadan mı okuyorsunuz kızlar? yoksa biri bizi gözetliyor mu? :))
yorucu bir hafta sonu geçirdim. ne yaptım da yoruldum derseniz evin içinde azıcık orayı burayı toplamaya kalksam, yemek bile yapsam yoruluyorum artık. o yüzden çok yorucu idi :))
bu hafta içi bebeğin mobilyaları gelecek, ondan sonra da çok uzun bir ara verdim, ev pislik içinde teyze gelecek evi temizleyecek. ben de bebeğin ilk etapta giyeceği şeyleri yıkayıp ütüleyeceğim. yengem öyle yap dedi. esasen üşeniyorum hiç giyilmemiş şeyleri yıkamaya ama ne bileyim bir yandan da tekstil ürünlerini yıkamadan giymeyin diyip duruyorlar. bebeğe de öyle yapcaz artık. bugün internette bazı bebek kıyafetleri beğendim ama kararsızlıktan alamadım. bir de kendime doğum sonrası giymek için korse alıcam ama ona da karar veremiyorum çünkü, şu an bedenimi bilemiyorum. aslında markafoni'de iyi bir kampanya var kaçırmak da istemiyorum. aman işte böyle bir alışveriş hevesim var ama kendimi dizginliyorum anlayacağınız :)

kuzuuumm ne güzel haberler bunlar böyle valla maşlalah ilerleme olmasına çok ama çok sevindim inşallah daha da iyi olur normal yolla hamile kalırsın yumurtlamada olur kuzum inşallah çatlar kuzum sen stres yapma bak o günü düşünmemeyide öğren

Bizde kocamla henüz konuşmadık ama bebek meselesini erteleyebiliriz düşükten sonra bu üç ay içinde de olmayınca ne yalan söyliyim biraz hevesim kaçtı gibi o heyecanı tekrar yaşama kistiyorum bebek isteğinin yeniden canlanması lazım sanırım birde çevrenin atkisi olduğu için sanırım ben birazda çevreye inat mı vazgeçtim ney bakalım neler olucakhayırlısı olsun

yavaş yavaş yap kuzum işini yorma kendini bu giyim konusunda katılıyorum güzelce yıkanıp ütülenmeli heleki bebciklerinki kesin öyle olmalı baaakk şimdiden başla valla bebeklerinki çok detaylı oluyo ütüsü zor oluyo minicik oldukları içün zorluyo adamı alışveriş dedinmi bende dizginliyemiyorum kendimiiiii geçen arkadaşıma gittiğimde yeğnim içüünn ceket aldım bi datlu kiiii tüylü ceket çok kokoş olucak benim ecemim

ben geldim kızlar haber vereyim dedim ama bugün pek uğrayamayacağım.eşim hastalandı çünkü.işe de gitmedii.bugün onunla ilgilenicem.
geçmişi okuyamadım.hepiniz iyisinizdir inş.
bildiğiniz gibi ankaraya gitmiştik doktora.tahlillerimiz yapıldı.sonuçlar bu hafta içinde çıkacak galiba.eğer tahliller sonucunda bi sorun olduğu ortaya çıkarsa 5-6 aylık bir tedaviyle normal yolla hamile kalma ihtimalim olabilecekmiş ama bi sorun çıkmazsa bebek sahibi olabilmemizin tek yolu aşılma veye tüp bebek.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.kendimi ikisine de alıştırdım.rabbim hangi yolla sağlılıkı hayırlı evlat nasip edecekse o olsun.

slm canlar kızlar halen gribi tam atamadım aman haa bu havalarda cok dikkat edin aldatıcı hava önce hamişlerimiz sonra calışanlar daha cok dikkat etsin cunku cok ağır geciriyorsun ama zor olanı yırttım ben tabiki yumurtlama falan kalmadı bu ayı teğet gectik sağlık olsun herseyın başı sağlık valla
şimdik 2 sayfa okudum kötü haberler yok cok şükür
friedman yenı kararlar almış vazgecme hedeflerinden cnm
sdtivenin güzel haberleri var hersey yolunda gidiyor egemn pc si bozuk
60 gelsinim yenı okul dönemı ve evlılık yıldonumu için heyecanlı
betsel tahlil sonuçlarını beklıyor herkes hakkında hayırlısı olsun özledim yahu sizi su hasta halımle kalktım buralara geldim ama kimseler yok friedman ve 60 gelsinim gelinde bi msn açıverin yahu

ben de seni merak etmiştim canım, nasıl geçti kontrol? Ulaşımınız kolay oldu mu? Kaan Hocayı nasıl buldunuz? Vaktin olunca detaylı anlat olur mu tatlım?

Canım çok şükür, iyiye giden şeyler de var, can sıkıcı şeyler de...
yumurtlamamla ilgili sıkıntı olmaya başladı. Bugün 15. gün çatlama falan yok bir de bu yeni klinikte eşimin verdiği sperm örneğinde morfoloji 0 çıktı normalde eşimin morfolojisi %12-14 civarında falan çıkıyordu. Doktor dedi ki, biz aynı zamanda tüp bebek merkezi olduğumuz için daha hassas bakıyoruz dedi. Ama buna üzülmeyin, bu 0 demek değildir dedi. Biz milyonlarca spermin içinden 100 tane seçiyoruz ve ona bakıyoruz, o 100 taneye denk gelmemiş olabilir dedi. Umutsuz konuşmadı yani ama bilemiyorum. benim biraz canım sıkıldı açıkçası. Artık herşeyin hayırlısı

hoşş geldinn kuzumm

geçmiş olsun canım inş çabucak atlatırsın canım kuşburnuçayını tavsiye edebilirim sana kuzum gerçi sen de bilirsin

bu arada msn mi açtım ama seni göremedim kuzum inş denk geliriz hemen

çok şükür canım benim, mutlu ve huzurlu geçmiş her ikisi de
arkadaşlarımın da dediği gibi inş hiç bir şeye gerek kalmadan gelir paşan ya da prensesin
ayy inş o günleri de görürüz canım

bu arada hepinzi çok özledim.güzel haberler var mı? bakalım

biz de seni çok özledik canım... şu an için hepimiz beklemedeyiz inş yaramazlar annelerini daha fazla bekletmez

sonuçlarınız da çok iyi neticelenir inş canım. bize sen güzel haberler verirsin inş

cıız nirdesin sen bakem gelin yahu buralara valla özledim haa hepicimizle ilgili dip notları görüp cup vermişsin gözündende kaçmamış haaa o kaddem çok hedefim varkine ayol kendimi hedef tahtası gibim hissettim
bugün matematiğe başladım hemde en baştan bakalım neler olcek düzenli kitapda okiycem uzun zamandır okumuyodum eski heyecanımı yakalamalıyım kitap okuma konusunda

bu didiğim edebiyatçımıza duyruluuurrr arsızım ben yahu

bu arada videoyu izlerken gözüme birşey batmaya başladı yıkadım uğraştım geçmedi hala batıyo canımı çok sıktı

burdayım..
burdayım renkdaş burdayım..
kendime başka uğraşlar buldum..
daha doğrusu beni ittiler o uğraşlara
öyle kaptırdım ki kendimi pc elime alınca direk onlara bakıyorum..
oyun oynuyorum evet yanlış duymadınız oyun..
vee bide çiftliğim var
bende de değişik hiç bişe yok..
aşılama için tahlildi evrakdı onları topluyorum..
ne kadar zormuş yahu..sonucun biri bu gün çıkar diğeri 10 gün sonra biri 15 gün sonra..
tabi araya başka olaylar da giriyor.
misafirdi hastalıkdı oydu buydu derken..epey zaman geçti.
şükür tahliller bitti sonuçlarını bekliyoruz.işte bikaçda ssk prim belgesi foto filan o işler kaldı..
devlet hastanesi işte prosedür prosedür prosedür..
ha bu arada tek tüpümün kapalı olduğu kesinleşti.
ve doktor bence operasyona gerek yok. tek tüpde işimizi görür dedi..ama başka doktor dedi tabi bunu..
işte bizde tek tüple önce aşılama deniycez devlet hastanesinde.. sonrada sanırım illaki operasyon derlerse operasyon ve tüp bebek..
sesnin içinde çok mutlu oldum.. güzel gelişmeler varmış..
diğer arkadaşlarında keyifleri yerlerinde maşallah..
rabbim daha çok aratmasın hiçbirimize..

tatlım ben de haberler iyi mi kötü mü inan bilemiyorum. eşimle ilişki sıkıntılarımı aşıyoruz gibi ama bu sefer de benim yumurtlama sıkıntım başladı. geçe ay çatlamamaıştı, galiba bu ay da çatlamadı üstelik yeni gittiğimiz merkezde eşimin morfolojisi de 0 çıktı, gerçi doktor sallamayın o önemli değil dedi ama takıldı gibi aklıma. içimden bir ses tedavi ile hamile kalabileceğimi söylüyor, aşılama ya da tüp bebek gibi. kendimi bu fikre alıştırmaya çalışıyorum işte ben de...

sen de koşturuyormuşsun aşılama için. bizi de süreçten haberdar et tatlım ya, merak ediyorum ben de. ocaktan sonra o yönteme başvurabilirim ben de çünkü...

duydumm duydumm

evet canımm bol bol okumak lazım tam destek benden eline aldıktan sonra seni bırakmaz onlar...
bu konuda çook hassasım bencilce olacak belki ama dikkatsizce kullandıkları için kitaplarımı pek kimseyle paylaşamıyorum
bir kez ağzım yandı da... ayy bak şimdi konu kitap olunca yazasım geliyor...

bizde sabah namazıyla çıkacağız kızlar bilginize yarın burada olmam

haber edeyim çiçeklerr

Son düzenleme:
iyi akşamlar güzel anne adayları bugün yumurta kontrolüne gittim yumurtam daha büyümemiş 12 mm idi. tembellikten dedi doktor bugün adetin 14. günü bu 3. klomen kullanışım ilk klomende 14. gün 19 mm oldu. 2. klomende 14. gün 14 mm oldu şimdide 14. gün 12 mm olmuş yaa git gide daha da geç büyüyor anlamadım ama adetim klomen kullanalı adet 3-4 gün erkenden de geliyor anlamadım ya

Ayyy sorma o konuda ben de öyleyim kuzum yaa imzalı kitaplarımı kaybettim çok üzülmüştüm kitaplarım katlanmadan okunmalı yıllar sonra bilem sıfır gibi olmalılar hadi o vakit bana böyle çook güzel kitaplar tavsiye et yabancı ossun yazarım aksiyon ossun içinde sanırım ben sherlock holmes mu istiyom niy bugün biraz inceledimde çok güzel diyolar valla filmleriyle alakalımı bilmem ama filmleri süperdi kitabıda okuyim dimi hocam şuan elimde doğunun limanları var sonra okumam gereken beni bekleyen bir kaç tane daha var sonrada bakalım neler olursa

bu aradaaaa yarının çooook güzel geçsin inşallah kuzummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…