Sabredenler Kulübü 2012 :)

:)))) çok güzel bir dua etmişsin canım SABIRSIZ:))) Allah razı olsun dualar karşılıklı :)

Allah razı olsun canım
herkese hayırlı cumalar

dua günü olan arkdaşa bol dualar :)

kızz ben seni tanıdım ama sen tanıyamadın beni :))) belki önceden nick farklıydı ondan mı tanıyamadın. neyse teşekkür ederim

şaşkınanne canım Rabbim bu mübarek günde tüm dualarını kabul etsin inş...

hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş kuzum, dualarımdasın...
Allah Razı olsun canım. şimdi bugün cuma ve benim dua günümmüş gözlerim dolduuu. Rabbim aratmadan tez vakitte sadece bana değil bebek isteyen tüm kardeşlerime tattırsın bu duyguyu.

recsn canım
doktor çok önemli neden dersen benim hayatımı son 1 ayını cehenneme çevirdi doktorun biri.

kızlar bende de takıntı oldu şimdi benim regl dönemlerim çok ağrılı geçince karnıma hep termofor koyardım ayağına koy derlerdi yapışıklık olur derlerdi bugün aklıma geldi aklıma geldiğinde de termofor karnımdaydı ya tüplerim yapıştıysa benim?

Son düzenleme:
Ayyyy valla kıslar ben de bittim ama evimde bitti şükür misk gibim oldum vallaaa gelin de hepicinizi ağırlıyam tertemiz evimde Allahım temizlik ne gözeel birşeymiş yahu çok yoruldum ama değdi

Recsn kuzummm neden ilgilenmeyelim seninle datlu annecik Ben böle doktorları alıp evire çevire boğazlıyasım geliyo yahu işini sevmiyorsan neden bu mesleği seçtin madem seçtin neden insanları üzüyorsun yada anlamıyorsan ben anlamıyom de geri doktor kuzum sen takma tutarsız konuşmuş en iyisi tabiki de başka doktor zaman ilerlemedn başka doktor bulursun bak burdaki herkes zamanla kendi için en iyi olduğunu düşündüğü doktoru buldu üzülme sakın yavrunun sağlığı yerinde o yüzden gerisini boşveerrr

yahu bazen çok kısııyom haaa her denilene inanma eskiler ne yapardı valla hep karnına koyardı karnını sıcak tut derlerdi inanma öle her denene yapışmaz hemencik bu mıknatısmıda kıs hemen yapışsın :) içini ferah tut bişi olmaz ama kafana takılmaması içundeeee bundan kelli ayağına koyuvir

canım önceki nickin neydi? :)) aslında bu nick de tanıdık geliyor

hepinize günaydınnn dün hiç giremedim buraya bilgisayarım bozuldu,bgn garantiye göndercem 15 gün kadar da olmıcak,uğrayamayabilirim bgn işler de yoğun zaten kimse de olmaz haftasonu hadi öptüm kızlar görüşürüz inşallah

öyle yapayım kuzucum :)))
canım önceki nickin neydi? :)) aslında bu nick de tanıdık geliyor

canım ecn... diye başlıyordu:)))

kızlar ben hafta sonu yokum. bu arada kilo almamı yumurtlama düzenimi bozduğunu düşündüğümden dukan diyeti yapmaya karar verdim siparişini verdim ve pazartesi başlıyorum :))) öptümmmmmm

Hatırlıyorum seni :)

canım diyette başarılar dilerim sana :))

selamlarr mutlu geceler...

nasılsınız hanımlarr maşallah bugün çok sohbet olmuş

tembelleştik iyice tamam tamam bugün haftasonu ve hepimiz dışardaydık diyorsunuz

ben de dışardan yeni gelmiştim zaten şöyle bir bakayım dedim bakalım şimdi eşimle film izleyeceğiz

şimdilik bu kadar tatlı gecelerr ayy salı günü yaklaşıyor mu ne

slm kızlar eminim şuan hepiniz rüya görüyorsunuzdur :) bende saat daha 00:30 eşimin işten gelmesini beklerken dayanamadım size yazayım dedim. birkaç aydır girmeme kararı almıştım acaba kafayı çokmu taktım biraz gündemimi degiştirsem belki hamile kalırım dedim ve ara sıra girip okusamda bişe yazmıyordum valla hiç bir etkisi olamadı halen daha hamile kalamadım5 gün leke ve 3gündürde normal kanama olmak üzere adetimin 8. günü pzt si eşime semen testi yapılacak ama sorun oldugunu sanmıyorum çünkü eşimin yabancı kadından garimeşru çocukları var bendede hiç bir sorun yok dedi doktor ama olmuyor olmuyor olmuyor ((((

kuzulaar asılsınız bakem.
Ayoll kocacımla izlicek film bulamayıncık belgesel izleyelim didik aman allahım o ne müthiş görüntüler yarebbiiiimmm bayıldım kıslar kesin izlemelisiniz varyaa öğrenmek için bile değil o büyüleyici yerleri görmek için kesin izleyin Kuş Bakışı Dünya diye bir belgesel süperdi kıslaarr süper görüntü kaliteside çok iyiydi hele birde büyük ekranda izlerseniz ohh mis Belgesel sevmeyen biri olarak ben bakın ne kaddem övdüm yani gerisini siz düşünün

Kocamla bir çalışma programı hazırlıyoruz kıslar inşallah uygulayabiliriz alese gircez ben kpss ye hazırlanıcam ingilizce öğrenicem puuff şimdiden yoruldum ben şuuuu puzzleci kuzular bana dünya haritasının puzzlesi lazım bilginizmi varmı acep nirden alabilirem yada siz hiç yaptınız mı bakem beni bu konuda aydınlatcek arkadaşlar varsa aydınlanmaya hazırım laa

Buaralar işler güçler dizisini izlemeye başladık ammaneeeyyy çok komik bi dizi haa komedi sevenler için bence gözeelll

Sonraaaa nu aralar egemn yok diye aklıma düştüydü ki uğramış kaçmış hacı puzzle sen yapıyodun dimi sonraa betsel yok raraavis yok nirdesiniz laa ahsenelkasasda gelmez oduu hacı tanıştıydık hepiniz puuuff oldunuz ne oldu yahuuu nirdesiniz bakem pazartesi sabahı içtima var baaakkk ona göre hirkes boy sırasına göre burda ossun valla kırarım baceklerinizi haaaaaa

ayol elim düştü ne kaddem çok yazdım böle fıt fıtı fıtı fıtııı ıımmmm dahada yazasım var valla ne yalan diyem emmeee yazacak bişi bulamıyom saçmalamaktan korkuyom hani biriniz burda ossanız ondanda kormicem koyvercem gitsin emme yoksunuz niyse hepiciniz nanaktan öptüm eyy geceler

maşallah kuzum döktürmüşsün seldacımm tatlım her planında başarılı olursun inş. canımmm lakin bugün okullar açılıyor ve pazartesi içtimasına geciksem olur mu kuzum
okuldan gelince sayın beni olmaz mıı

günayydınnn herkesee mutlu mutlu günlerr (fazla coştu sanırsam bunlar)

eşim bir süpriz hazırlamış yarın için hiç sır vermiyor bakalım ne olacak

artık kalkayım da hazırlanayım hepinizi öpüyorummm :115:

günaydın kızçeler bgn bilgisayarım tamire gitcek,ben iş yerinde başka bilgisayardan yazıyorum...o yüzden yazamıciim bgn de friedman bacım harita puzzle tabisi bulabilirsin,D&R da,Armağan oyuncak mağazalarında bulabilirsin..ve kasım ayında tüyap kitap fuarı olcak orda anatolian puzzle,stand açıyo orda daha uygun fiyata bulabirsin canımcım veee diğerleri hepinize sağlıklı mutlu ve huzurlu haftalar diliyorum...bata son 1 hafta,heyecanlı bekleyiş başladı...dün ilişkiden sonra yani ayağa kalkıp tuvalate gittiğimde pembe kan gelmiş,eşime dedim daha da ilişki yok..tahriş olabilcek bi durum yoktu ama ben kistten falan korkuyorum,hani yumurtam çatlamamıştır falan,eşim de ilaç falan kullanmadın ne kisti diyo,amaan ne biliyim:18: ben cumartesi gününe odaklıyım valla bat falan umrumda değil,22 temmuz da şebnem ferah konserimiz var inanılmaz heyecanlıyım,onu çok seviyorum ve çok hayranıyım,noluuuur dua edin c.tesi hava çokk güzel olsun,yağmur yağmasın:18::18::18::18::18: yazdan kalan bir gün olsun hatta bunun için bana dua günü düzenleyin,c.tesi herkes dua etsin hava güzel olsun hadi canlarım öpüyorum hepiniz...bgn dua günü olan arkadaşıma da rabbimden kalbinden geçen bütün dua ve dileklerini hakkında hayırlı kılarak nasip etmesini diliyorum (amin) hepinizi seviyorum,beni özleyinn

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]12 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]14 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün ahsenelkasas arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…