- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.881
Günaydın kızlar,
Bugün saskinannenin dua günü... dilerim o heyecanlı, biraz sabırsız ve çokça umutlu bekleyişi kısa zamanda son bulur ve bebeğine kavuşursağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim ona
vahsihatun uğraşıp galiba, ne zamandır yoktu...
bugün günlerden cuma olmasının mutluluğu var bende...yaşasın haftasonu
o hoşgeldin! bayadır yoktun hakikaten buralarda. ne güzel kafandan saplantı halindeki düşünceyi atmışsın. inşallah Allah en güzel zamanda nasip eder bebiş.
bugün şaşkınannenin dua günüymüş. Rabbim en güzel zamanda en güzel bebişleri ona nasip etsin inşallah!
yemek yapmak için malzemem eksikmiş dolapta var sanıyordum. gidip almaya çok üşeniyorum çünkü dünden beri yine ayaklarım şişti. artık arabayla yakın yere gidip alayım de bari doğru dürüst olsun yemek. herkese hayırlı cumalar!
herkese hayırlı cumalar
dua günü olan arkdaşa bol dualar :)
Allah Razı olsun canım. şimdi bugün cuma ve benim dua günümmüş gözlerim dolduuu. Rabbim aratmadan tez vakitte sadece bana değil bebek isteyen tüm kardeşlerime tattırsın bu duyguyu.şaşkınanne canım Rabbim bu mübarek günde tüm dualarını kabul etsin inş...
hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş kuzum, dualarımdasın...
recsn canım
doktor çok önemli neden dersen benim hayatımı son 1 ayını cehenneme çevirdi doktorun biri.
kızlar bende de takıntı oldu şimdi benim regl dönemlerim çok ağrılı geçince karnıma hep termofor koyardım ayağına koy derlerdi yapışıklık olur derlerdi bugün aklıma geldi aklıma geldiğinde de termofor karnımdaydı ya tüplerim yapıştıysa benim?
:)))) çok güzel bir dua etmişsin canım SABIRSIZ:))) Allah razı olsun dualar karşılıklı :)
Allah razı olsun canım
kızz ben seni tanıdım ama sen tanıyamadın beni :))) belki önceden nick farklıydı ondan mı tanıyamadın. neyse teşekkür ederim
Allah Razı olsun canım. şimdi bugün cuma ve benim dua günümmüş gözlerim dolduuu. Rabbim aratmadan tez vakitte sadece bana değil bebek isteyen tüm kardeşlerime tattırsın bu duyguyu.
yahu bazen çok kısııyom haaaher denilene inanma eskiler ne yapardı valla hep karnına koyardı karnını sıcak tut derlerdi inanma öle her denene yapışmaz hemencik bu mıknatısmıda kıs hemen yapışsın :) içini ferah tut bişi olmaz ama kafana takılmaması içundeeee bundan kelli ayağına koyuvir
canım önceki nickin neydi? :)) aslında bu nick de tanıdık geliyor
:)))) çok güzel bir dua etmişsin canım SABIRSIZ:))) Allah razı olsun dualar karşılıklı :)
Allah razı olsun canım
kızz ben seni tanıdım ama sen tanıyamadın beni :))) belki önceden nick farklıydı ondan mı tanıyamadın. neyse teşekkür ederim
Allah Razı olsun canım. şimdi bugün cuma ve benim dua günümmüş gözlerim dolduuu. Rabbim aratmadan tez vakitte sadece bana değil bebek isteyen tüm kardeşlerime tattırsın bu duyguyu.
öyle yapayım kuzucum :)))
canım ecn... diye başlıyordu:)))
kızlar ben hafta sonu yokum. bu arada kilo almamı yumurtlama düzenimi bozduğunu düşündüğümden dukan diyeti yapmaya karar verdim siparişini verdim ve pazartesi başlıyorum :))) öptümmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?