Sabredenler Kulübü 2012 :)

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]12 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]14 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün saskinanne arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Günaydıınn yavru ceylanlarııııııııııımmmmmmmm

Vahsihatun oooo kuzum hoşgeldin nerelerdesin sen yahu kayboldun gittin

60gelsin kuzuum seni o kadar iyi anlıyorum ki bilemezsin ben de çok korkuyorum hatta bu bebek düşüncesini bile ertelememe sbep olacak sanırım o piskolojiyi sanırım hala atamadım bu ay adetim geçince mutlu olamadım hemen belirti aradım kendimde ama onuda bulamadım yine aynısı olacak diye çok korktum şükür adet oldum inan sevindim bile bu sefer adet olduğuma hayırlısı artık Rabbim bir daha yaşatmaz inşalah

Günaydın kızlar,
Bugün saskinannenin dua günü... dilerim o heyecanlı, biraz sabırsız ve çokça umutlu bekleyişi kısa zamanda son bulur ve bebeğine kavuşur sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim ona

vahsihatun uğraşıp galiba, ne zamandır yoktu...

bugün günlerden cuma olmasının mutluluğu var bende...yaşasın haftasonu

Kızlar ben bi aşılama denedim mart ayında.Olmadı . Ondan sonra da bebek isteği uctu gitti sanki benden , kafam gercekten cok rahat. Hiçbirşey düşünmüyorum,aklıma bile gelmiyor ,umudum mu kayboldu yoksa, artık sallamıyorum ne zaman nasip olursa mı ben de bilmiyorum :) ama sizi özlemişim

düşünmemek en güzeli, iyi yapıyorsun. boşver gelirse gelir bebek... ama yaşını da çok geçirme. eğer mutlaka bir çocuğumuz olmalı diyorsanız kendinizi hazır ettiğinizde tedaviye, tüp bebeğe başlamayı da ihmal etmeyin. ilede neden yapmadık demeyin yani...

ben aynı devam ediyorum, hala ufak tefek sıkıntılarımız var ama bugünümüze de şükür. ben de çok istiyorum bebişi beklememeyi ama ben asla beceremeyenlerdenim. yapı olarak da rahat biri değilimdir zaten, bu durum bu sürece de yansıyor işte

canım ben de senin gibiydim.Kadınlar kulübüne yapışmış durumdaydım,ayrılamıyordum başından.Sanki bebek pc ekranından çıkıp gelecek :)) Allaha dua ettim aklımdan alsın bu düşünceyi diye.Resmen kriz geciriyordum bir an bile aklımdan cıkaramıyordum.Ben de yapı olarak senin gibiyim. Kafanın rahat olması gercekten cok güzel bişeymiş.
ilerde tüp bebek yaptırabiliriz şubat gibi olabilir belki öğretmenim ben. Şubat tatilini değerlendirebilirim ben.Şu sıralar eş durumu tayinleri sıkıntısı var başında eşim başka yerde ben başka yerde .
sen neler yaptın görüşmeyeli

Uzun bir aradan sonra yine sahalardayım :)

Bakıyorum da herşey bıraktıgım gibi :) bende de aynı hiçbir değişiklik yok!

o hoşgeldin! bayadır yoktun hakikaten buralarda. ne güzel kafandan saplantı halindeki düşünceyi atmışsın. inşallah Allah en güzel zamanda nasip eder bebiş.

bugün şaşkınannenin dua günüymüş. Rabbim en güzel zamanda en güzel bebişleri ona nasip etsin inşallah!

yemek yapmak için malzemem eksikmiş dolapta var sanıyordum. gidip almaya çok üşeniyorum çünkü dünden beri yine ayaklarım şişti. artık arabayla yakın yere gidip alayım de bari doğru dürüst olsun yemek. herkese hayırlı cumalar!

hoşbulduk canım :)))

eşinle bir araya gelebilirsiniz inşallah, ayrı olmak zor iş...
canım bıraktığın yerden çok da farklı bir noktada değilim. iş güç devam ediyorum işte... eşimin sıkıntıları vardı biraz, ilişkimizi etkiliyordu, onunla ilgili birkaç aydır terapi alıyoruz. fena gitmiyor aslında ama sanırım biraz da sıkıldım, bilmiyorum ne kadar devam eder.

korunmayı bırakalı 10 ay oldu. yarın bi doktorla görüşmemiz var. önümüzdeki süreci planlayacağız. kafamdaki planda, yeni yıla kadar böyle devam edip, bebiş gelmezse ocak şubat gibi rahim filmi çektirmek var. onun sonucuna göre aşılama tüp bebk vs karar veririz diye düşünüyorum. çok da gecikmek istemiyorum çünkü yaşım küçük değil sonuçta. yine her namazımdan sonra dualarımda hayırlı zamanda hayırlı evlak diyorum. Bakalım Rabbim ne zaman kısmet edecek

hayırlı cumalar tatlım..bir koşu git gel bakalım

:))) korunmayı bırakalı daha ne olmuş ki şunun şurasında. Eşinle ilgili sorunlar inş çözülür o da çok önemli. Herşeyin hayırlısı ...geleceğimizi görsek ona göre isteriz istediklerimizi ama malesef.... :))) kaç yaşındasın 83 lüyüm ben sanki snei de öyle hatırlıyorum.Evet zaten yaşımız küçük olsa hiççç takmıycam ben de. Gerçi takmıyorum artık

84 aralık doğumluyum canım ben de... erken anne olmak istiyordum ama lisans, yüksek lisans, iş güç derken zaten bu vakitlere kaldı. artık zamanıdır diye düşünüyorum. bakalım göreceğiz hayat bize ne getirecek..
bebek gelene kadar kilo verseydim iyiydi ama aksine alıyorum

hayırlı cumalar kızlar...
drdan geldik,pekte iyi haberlerle gelmedim...bu drda fos çıktı...
ilk 14 haftalık ölçtü,sonra dedim 3hafta önce geldiğimde 13 haftalık ölçmüştünüz dedim...yanlış ölçmüşümdür dedi bidaha ölçtü 15haftalık dedi benimde güvenim sarsıldı yanlışlık olmuştur dediğinde....başka dr aramay başladım,ama büyük bi ihtimal istanbul üniversitesine gitcem,diğer ay dayım orda oranın en iyi druna randevu aldırıcam bakalım orası ne dicek...olmazsa medicale gitmeyi düşünüyorum... cinsiyetini bile sölemedi gıcık dr küçük dedi daha millet 12.haftada öğreniyor...çok canım sıkıldı ama...bebeğin iyi olduğunu söledi,hatta banada gösterdi hareket ettiğini ama insanın güveni yıkılınca bi kere olmuyor...
morelim çok bozuk kızlar....

inşallah hayat bize güzel şeyler getirir canım benim.Kiloyu falan sorun etme boşver almayım dedikçe alırsın çünkü rahat bırak kendini bak nasıl normale döncen.İnsan stresten yemek yiyip kilo alıyor zaten . Ohooo ben ne ayarlamalar yapıyordum doğum iznini falan ayarlıyodum ona göre hamile kalıyodum şimdi gülüyorum :)))) Rabbim ne zaman kısmet edecek bakalım

Canım inş iyi bi doktor bulursun bebişin iyi ya maşallah bozma moralini.Doktor bulmak da ne var :))

şaşkınanne canım Rabbim bu mübarek günde tüm dualarını kabul etsin inş...

hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş kuzum, dualarımdasın...

hiçkimsede umursamamış beni,ne güzel neyse uzun bi süre uğramam heralde buraya kib kızlar
bu arada vahsihatun,teşekkür ederim canım dr bulmak kolayda güvenilir birini bulmak kolay değil bu hamileliğimden itibaren 3.drumdu bi türlü kafama yatan bi dr bulamadım...Allah inş hayırlı bi dr çıkarır karşıma sürekli ikilemde kalıyorum çünkü...

kendi adıma konuşmak gerekirse ancak girebiliyorum foruma ve yazdığını yeni görüyorum recs, kimsenin kasti bir umursamamazlık da yaptığını düşünmüyorum. bazı günler herkesin yoğun olduğu oluyor, ve buraya az geliyor herkes. yoksa hamişler bizim için çok kıymetli

inşallah iyi bir doktor bulursun tatlım, gerçekten önemli bir konu bu. başka insanların tecrübelerinden faydalanmayı dene. Başka türlü nasıl bulunur bilemiyorum. Allah gönlüne göre versin

daha yeni gördüm. doktor bulmak hakkaten zor. bu dr da seni boş yere güvensizliğe itmiş belli ki. inşallah iyi bir doktor bulursun. aslında biliyor musun ya burada okudum ya başka topikte. yurtdışında bu kadar sık ultrasondu bilmem neydi kontrol yapmıyorlar drlar. kilo takibi karnın büyümesi gibi şeyleri takip ediyorlarmış ultrasona çok sokmuyorlarmış bile. biz de burada sık sık gidiyoruz ve iyice endişeleniyoruz. bir daha hamile olursam ben de dah aaz gitmeyi bile düşünüyorum açıkcası. sürekli endişelenecek bir laf duyacağız diye yüreğimiz ağzımızda. sonra da drlar bunu hiç önemsemeden laf söylüyorlar ve hamileliğin sürekli şöyle mi böyle mi diye diye geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…