- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.461
Eki Görüntüle 518226
fotoğraf biraz silik çıktı,net çektim bi tane ama boyutu büyük olduğu için yüklenmedi,görebiliyı musunuz canlarımKan testi de yaptırdım saat 10 da alcam sonucu
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
deneme süresi[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]18 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]19 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]21 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]25 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]26 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]27 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]28 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]1 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün egemn(binnur) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
Eki Görüntüle 518226
fotoğraf biraz silik çıktı,net çektim bi tane ama boyutu büyük olduğu için yüklenmedi,görebiliyı musunuz canlarımKan testi de yaptırdım saat 10 da alcam sonucu
Ayyy ben o kadddem yazdım kismeye günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn dimedim günümüz aydın ossun kuzularıııımm şükür güne güzel haberle başladık Rabbim kalanlarımızında bizlere böyle sabah sattlerinde güzel haberler vermesini nasip etsin
Allahım senin hazinen geniştir ol dersen olur herşey bizleri de lütfunla şereflendir sana layık olamasak da senden başka sığınağımız elimizi açıp yalvaracağımız kimse yok Resulün hatrına bizleri o cennet kokulu meleklerden mahrum etme Yarabbiiimmm yuvalarımızı lütfunla şenlendir Yarabbiiim amiiiiiiiinn amiiiiiiiiiiinnn.
Ayyy ben o kadddem yazdım kismeye günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn dimedim günümüz aydın ossun kuzularıııımm şükür güne güzel haberle başladık Rabbim kalanlarımızında bizlere böyle sabah sattlerinde güzel haberler vermesini nasip etsin
Allahım senin hazinen geniştir ol dersen olur herşey bizleri de lütfunla şereflendir sana layık olamasak da senden başka sığınağımız elimizi açıp yalvaracağımız kimse yok Resulün hatrına bizleri o cennet kokulu meleklerden mahrum etme Yarabbiiimmm yuvalarımızı lütfunla şenlendir Yarabbiiim amiiiiiiiinn amiiiiiiiiiiinnn.
kızlar,gerçekten içimiz ne kadar temizmiş bu dua konusunda,sanırım gerçekten içten bir şekilde birbirimize dua ettiğimiz için!!
bu dua günleri öyle bir denk geliyor ki,ayarlasanız tutturamazsın bu kadar!! egemn hamilelik testi yapacağı güne denk gelmiş dua günü,benim ki de tam bat a denk geliyor.kim bilir sizlerin ki duaya tam anlamıyla ihtiyaç duyduğunuz hangi güne denk geliyordur???!!!!!
canım allah razı olsun evett hamileyim kızlaaaaarraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuzuuuuuummm hamilesiiiiiiinnnnn mii sennnnnnnnnnsabah sabah ayy çok heyecanlandım hadi sonuca az kaldı çabık bekliyoommm
canım allah razı olsun sana da hayırlı doğumlar diliyorum az kalmışşselam fıstıklarım nasılsınız.. uzun zamandır nete giremiyorum ama takibimdesiniz hanımlarrregemm canım inş. hamişsindir fıstıkım kan testinde de mutlu haberi alırsın inş. canımm çok mutlu oldum bu topikten kim hamiş kalsa benim içim kıpır kıpır ediyor yawsss
canımm allh razı olsun çok teşekkür ederim:)))ay ay ayyyyyyyyyyy,hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımmm,merakla bekliyoruz.inş herşey çoooooooooooookkkkkkkkk güssel olurrrrrrrrrr
canım bak diyordu arkadaşlar, kimyasaldan sonra bebiş hemen gelir diye
dün adet belirtilerim var, kuruluk var diyordun, göğüslerimde hiçbirşey yok diyordun... hiç bir gebelik belirtisi bulamamıştın ama demek seninleymiş yavruninşallah kan sonucun da güzel çıkar tatlım, inşallah bu sefer mutluluğunuz sonuna kadar sürer
günaydın tatlım, kocamaaan amin diyorum duana da....
hakikaten öyle, çok güzel denk gelmiş. egemen bir an önce kan sonucunu da yazsa keşke, merak ediyorum...
kızlar bu arada ben diyetisyene gitmeye karar evrdim sanırım, zayıflamam gerekiyor ciddi ciddi. artık sağlıksız hissediyorum. vermem gereken en az 5 kilom var. 7 versem en güzeli
ayyy gerçekten de sen dediğin de farkettim bu çok güzel birşey yaaa Rabbim demek ki bizleri seviyookızlar,gerçekten içimiz ne kadar temizmiş bu dua konusunda,sanırım gerçekten içten bir şekilde birbirimize dua ettiğimiz için!!
bu dua günleri öyle bir denk geliyor ki,ayarlasanız tutturamazsın bu kadar!! egemn hamilelik testi yapacağı güne denk gelmiş dua günü,benim ki de tam bat a denk geliyor.kim bilir sizlerin ki duaya tam anlamıyla ihtiyaç duyduğunuz hangi güne denk geliyordur???!!!!!
bu egemin haberini alınca içmden gerek yaptığım bir du kuzum birden öyle çıktı inşallah kabul olur Rabbim sesimizi duyar ki dualarımızada cevap veriyo sadece sabredin kullarım diyo allahım çok mutluyum ben yaaaaaaaaaaaaadua çok güzelmiş.Allah razı olsun canım senden.deminden beri kaç defa okudum.her okuduğum da istem dışı gözümden yaşlar akıyor,Rabbim duyar inş sesimizi.
canım allah razı olsun evett hamileyim kızlaaaaarr
canım allah razı olsun sana da hayırlı doğumlar diliyorum az kalmışş
canımm allh razı olsun çok teşekkür ederim:)))
evet canım hiç ama hiç gebelik belirtim yok..sadece adet olcakmış gibi ağrım var,akıntı bgn biraz başladı şeffaf,sarı renkte..göğüslerim aynı..bi de ishal olmuşum
canım sen şimdi deyince aklıma geldi,benim eski bir arkadaşımın da bebeği olmuyordu,detayını bilmiyorum ama yumurtasının çatlamadığını söylemişti doktor ona.biraz da kiloluydu balık etliden biraz fazla :) sıkı bir rejim yaptı herhalde 7-8 kilo vermiştir baya fark ediliyordu.o arada çatlatma iğnesini ne zaman yaptı bilmiyorum ama,biz ne kadar zayıflamış derken hamile olduğunu öğrendik.yarın kilo verir vermez hamile kalmıştı,şimdi bebeği 8-9 aylık sanırım.darısı sana inşş
canım benim yaa tekrar tekrar tebrik ederim...bak Rabbim hiiiç bekletmedi senisizler adına öyle mutlu oluyorum ki. inşallah bu defa sağlıkla kucağına alacaksın...
aramızdan biri daha bekleme sürecini, sıkıntıları atlattıdarısı bizlere inşallah
sen 20. gün yumurtladım demiştin ya, test mi yapmıştın kuzum nasıl anlamıştın?
ya canım işte benim de kilo vermeyi istememin sebeplerinden bir de bu. benim kilom da ne yazık ki, genetik olarak bel bölgemde toplanıyor. ve o iyi birşey değil. aslında normal kiloda görünüyorum ama bel ve göbek çevremdeki yağ fazla. onu yok etmem lazım
doktorumu aradım pazartesi gel dedi,tebrik etti:)) ve kızlar bu ay 20.gün yumurtladım,ovu da pozitif gördüm ama 19.ve 21.gün ilişki oldu..ve 20.gün sadece ovu da pozitif gördüm her ay olan yumurtlama ağrısı olmadı,hemen dölledndi galiba..19.ve 21 gün ilişkiden sonra ayaklarımı 5 dakka dikip yattım..kür mür hiç bişey yapmadım biliyosunuz zaten..vee bu ayçok stres oldum hiç bu kadar stres olmamıştım bat gelmek bilmedi,çok heycan yaptım çünkü kimyasaldan sonra allak bullak oldum,deli gibi gün saydım..elle tutulur kesin hamileyim dediğim bi belirti olmadı..kirpiklerim çok uzun 1 haftadır bi alakası var mı bilmiyorum ama burda öle bişey okumuştum sanki:26: işte böyle canlarım ve bgn dua günümmüş,lütfen hepiniz bebeğimin sağlıklı ve hayırlı olması için dua eder misinizsizler her zaman bnm kalbimdesiniz zaten biliyosunuz
şuan içim kıpır kıpır kıızzz çok mutluyum vallaa varyaaaa ben bu gazla bugünn ooo neler yaparım neler dört dönerim eviAllahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsiinnn kuzumm oohhh beeeeeeeee uzuunn bir aradan sonra güzel bir haber aha geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::81::81::81::81::81::81::81::81:
evet cnm test yapmıştım,bnm yumurtlama günlerinde cinsel isteğim artıyo ordan şüphelenmiştim ve test yapmıştım pozitif çıkmıştı ama hani yumurtalıkta batma gibi bi ağrı olur ya her ay o olmadı işte o yüzden yumurtladığımdan falan şüphe etmiştim yani..çok sıkı çalıştığımız için o günü değerlendirememiştik 19.gündeki spermlerle oldu sanırım:26:
brn sormuştum, sen anlatmışsın zaten kuzum... kirpiklerinin karışık olduğunu yazanlar olduğunu okumuştum sanki ama uzunluğuyla ilgili birşey hatırlamıyorum. stres yapmana rağmen gelmiş bebiş, zamanıymış demek.
biz zaten her hamiş haberinde sağlıkla annesinin kucağına gelsin diye dua ediyoruz kuzum, endişen olmasınbütün süreçleri de bizimle paylaşman çin sabırsızlanıyoruz. diğerleri gibi uzaklaşma buralardan olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?