Sabredenler Kulübü 2012 :)

tatlım hoşgeldin.
nasılsın
işlerin yoğun mu yine

kuzum nasılsın bakem bugün

kızlar yine iş trafiğim çoook yoğun yine bir yurtdışı ziyaretinden kıl payı yırttım. tam reglime denk geliyordu. gitmek istemediğimi söyledim amirime iyi olmadı aslında ama söyledim vallahi. başka bir arkadaş gidecek şimdi de...

o kadar çok iş var ki konudan konuya atlayıp duruyorum.
perihanımızın dua günüymüş bugün, Rabbim gönlündekini hayırlı kılıp tez zamanda nasip etsn inşallah

allah kolaylık versin kuzum valla zor yaa en azından git gel yorgunluğundan kurtarmışsın iyi olmuş :)

allah kolaylık versin kuzum valla zor yaa en azından git gel yorgunluğundan kurtarmışsın iyi olmuş :)

tek başıma gitmeyi hiç sevmiyorum, iyi oldu hakikaten. bir an önce hamile kalsam da bir daha uzun süre gitmesem biryerlere

kızçeler en son doktora gittiğimde 4-5 ay daha normal deneriz sonra aşılama vs başka yollara gireriz diyorduk. ama ben şimdi bebeişi 1-2 ay erteleyeceğimden şubat marttan önce aşılama falan denemem gibi. bazen aşılama olsun ne farkeder diyorum, bazen de ikimiz de sağlıklıyken tedavi ile çocuk sahibi olma fikri çok itici geliyor. eşimle ilişkilerimizi bir düzene koysak, ama bebiş yine olmasa belki daha teslimiyetçi olacağım ama şimdi içimden bir ses, doğru düzgün deneyemiyorsun ondan olmuyor diyor. ne biliyim işte kafam yoğun yine

kuzum bence tedavi olmana gerek yok içinde ki sese kulak ver derim ben sana öncelikle senin eşinle olan sıkıntıları üzerinden atman gerekiyor diye düşünüyorum ben çok stres bebek oluşumunu engellediğini biliyoruz bana stresden gecikiyo gibi geliyo ama kafanı bir rahatlatıp sonra bebek işine bakarsan tekrar bence herşey beklediğinden daha da güzel ilerler

kuzum ben kaçar eşim geliyomuş bugün erkenci yemek yapmadım daha kalkam da bişiler hazırlayam öptüm seni pambııkkkk şekeriii

bir atabilsem tatlım... eşimi bu stresten kurtarıcam diye kendime öyle bir yüklenmişim ki, bütün o birikimleri kusuyor şimdi içim...gerçekten rahatlamaya ihtiyacım var. çok özlerim dayanamam aslında ama eşim şöyle 1-2 hafta hatta 1 ay göreve gitse diye geçiriyorum bazen kafamdan

kuzum ben kaçar eşim geliyomuş bugün erkenci yemek yapmadım daha kalkam da bişiler hazırlayam öptüm seni pambııkkkk şekeriii

hadi yap bakalım canım, kolay gelsin sana. benim bugün yemeğim var şükür, annem h.sonu lahana sarmış dün gece onu pişirdim bugün onu mideye indireceğiz inşalalh

ahh canım benim yaa bu ne kadar sevindrici bi haer aslında biliyo musun,düzeliyosun şekerim iyi leşiyosun işte ne güzell hakkında hayırlısı olsun her zamn,biz yumurtluyoz da noluyo sanki hemen tutuyo nasipten öteye köy yok

ayy cnm inşallah yaa..vallah kızlar kırmızılıar henüz teşrif etmedi..herhangi bi belirti yok gebeliğe dair..adet olcakmış gibi ağrım var belim ağrıyo o kadar.göğüslerim falan şişmedi,akıntım da yok,adet öncesi kuruluk olur bende şimdi de kuruyum..kimyasaldan dolayı gecikme olur mu bilmiyorum,sonuçta ben 20.gün yumurtladım ve bgn 34.gün adet olmam gerekmiyo mu:26: yarın sabah test yapcam bu heyecanla yaşayamam çok stres oldum bu ay

bebişin bekletmeden gelecek mi acaba kuzum heyecenlandım:18::18::18:testi yapar yapmaz bize haber ver olur mu...belki de belirtisiz başlayan bi gebelik olur

canım benim hakkında en hayırlısını nasip etsin Rabbim... zamanı geldiğinde hepimizin bebişleri bizimle olacak inş kuzum benim...

kıyamam çok da stres yapma diyeceğim ama al benden de o kadar inan bak şimdiden heyecanlandım bile kuzum benim sonuç ne olursa olsun, keyfimiz hep yerinde olsun

kızlar merhaba! kac gundur anca yazabiliyorum. bir suru sey yazmıssınız ben de cooook yorgunum valla okuyamadım.
hafta sonu esim yoktu diye annemlerdeydim. dun de doktora gittim 30 haftayı bitirmişim şükür. artık kasım ortasından itibaren beklemeye başlıyoruz. miniğim iyiymiş .çok da hareketli bir dakka durmadı rahat ki doktor baksın :)
bugün de feci yoruldum. ne yaptım derseniz bir iki çamaşır astım bir de yemek. ama bu bel ağrısı ile çooook zor oluyor.
dun doktordan sonra bir güzel yere düştüm. Allah korudu valla, ellerimi ve dizimi öne attım ki gobegime bir sey olmasın. ama cok korktum. bebege bir şey olmamıstır inşalaah. işin kotusu aynı gun ikinci bir duşme tehlikesi de yaşadım. yine zor kurtardım. şimdi biraz bileğim ağrıyor zorlandı demek ki dün. neyse işte özetle durumlar boyle bende...

slm kızlar herkes iyidir umarım,bayadır giremedim...bi slm vereyim dedim...çok yorgunum daha yeni geldim eve çok yoruldum geçmişi okuyamadım yarın bakarım inş...
biz bugün dra gittik 3lü testimizi yaptırdık,1 hafta sonra çıkcakmış sonuçlarımız...bide idrar tahlili yaptırdım kum döküyomuşum dr doğrudüzgün bi açıklama yapmadı sağolsun...cinsiyetinide öğrenemedim yine inş haftaya öğrenicem...haftaya 3lü test sonucum çıktıktan sonra başka dra gitmeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı artık bugün 17 haftalık olmuş kuzucum bizden haberler böle...öptüm hepinizi kib...

topiğimizin cici hamileleri gemiiçççç
aman diyim kuzum dikkat et kendine oku kendini sürekli benim arkadaşımda hamilleliğinde iki sefer öyle kaza atlattı nazar olduğunu hissettim valla dedi sürekli sen de oku kendini kuzum herkes iyi düşünmez şimdi tosuncuğu kucağında darısı sana kuzum ayyy birden heyecan yaptım kıısss tarihi görüncük az kalmışşş :18: aramızda hamile olup da bizi bırakmayıp hamileliği yaklaşan ilk sensin ayyyy çok heyecan yaptım anı anına bizimle yaşıycaninşallah herşeyi ayyy kuzum yaaa inşallah herşey çok ama çok güzel olur

hamişlerimiz çok çabuk yoruluyo dikkat edin kendinize datlu annelerimiz acaba senin bebek kız mı olacak kuzum birdeniçime öyle doğdu allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendinizi çok özletmeyin yaaa gelin valla özlüyoz sizleri. Doktorundan memnun değilsen kuzum biran önce değiştirmek en iyisi sanırım sonlara kalınca doktorda kabul etmiyomuş hastayı artık takibini yapamıyolar ondan mı neyse anlamadım saçma bişi :26: inşallah test sonucunda güzel çıkar kuzum

geçmiş olsun! inşallah test sonucun da güzel çıkar, bebişin cinsiyetini öğrenirsin. inşallah güzel bir dr denk gelir seni böyle rahatlatan. valla drlar adamı ya sinir ediyor ya da lay lay lom moda sokuyor. o yüzden önemli. esasen sürekli dr takibinde olmak istememizin en önemli sebebi de bize bir nevi psikolojik destek olmaları. ama çok açıklama falan yapmazlarsa işte daha sinir oluyorsun. Rabbim sana da en iyisinden bir dr nasip etsin!!!

sorma ya bence de nazar değdi hem de kendi nazarımız. dr a gittik her şey yolunda falan. eşim de böyle güzel güzel konuştuk. sonra ben paaat yere yapıştım biz de dedik kendi nazarımız değdi galiba sadaka falan da verelim. valla az kaldı ya di mi?:18: ben de bu sefer doktora gebeliğin ilk başlangıcını anlattım ve geç yumurtlama durumunu bahsettim bu doktor ondan habersizdi hatta geçen sefer gittiğimde endişelenmiş bana pek bir şey dememiş, bebek ultrason haftasına göre geriden geliyor diye :) şimdi 30. haftayı bitirmişim. bu gebelik takvimini değiştirmiyorum. ama bana kasım ortasından itibaren bekliyoruz dedi. yani o zaman 37 hafta oluyor işte. 41 e kadar yolu var ya. Artık beyfendi ne zaman içerideki keyfinden vazgeçerse bakıcaz
bu hafta biraz yoğunum ben yine. cuma günü nihayet bir aksilik olmazsa temizliğe kadın gelecek. ondan önce ben de ufak tefek ayrıntı işlerini yapmaya çalışıcam çünkü kesinlikle yetiştirmesi mümkün değil.
bu arada bir de üst komşudan bizim banyoya su akmış onu farkettim. hatta geçen hafta sürekli akmış da ben kaç gün sonra onun üstten geldiğini anladım. tam klozetin yanında bir su lekeleri oluyor böyle kirli birşeyler .her halde bizim klozet akıtıyor diyip siliyorum ama bakıyorum klozetin dibine kuru oluyor. kafam da basmıyor işte. günler sonra bir kafayı yukarı kaldırayım ki ne göreyim tavanda da leke var. belli ki üstten akmış! neyse bugün de komşuyla konuştum sağolsun ilgilenecek. inşallah bizden yana yapılacak bir iş çıkmaz valla kadın bulamıyorum bir de tamirci falan girerse eve kafayı yerim. ay neyse bu aralar böyle eften püften streslerle meşgulüm
bir de hamişlerden okuyan olursa onlara sorayım bari iki üç gündür bir göğsüme böyle hafif bıçak saplanması gibi bir sızı anlık olarak giriyor. geçenlerde de bu gebelik takviminde bu haftalarda süt gelebilir vs. gibi birşey yazıyordu. acaba süt mü gelecek hazırlık yapıyor? inşallah başka bir şey değildir.
neyse çok geç olmuş saat! herkeslere güzel güzel rüyalar olsun inşallah!!!

fotoğraf biraz silik çıktı,net çektim bi tane ama boyutu büyük olduğu için yüklenmedi,görebiliyı musunuz canlarım Kan testi de yaptırdım saat 10 da alcam sonucu

Eki Görüntüle 518226

fotoğraf biraz silik çıktı,net çektim bi tane ama boyutu büyük olduğu için yüklenmedi,görebiliyı musunuz canlarım Kan testi de yaptırdım saat 10 da alcam sonucu

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuzuuuuuummm hamilesiiiiiiinnnnn mii sennnnnnnnnn sabah sabah ayy çok heyecanlandım hadi sonuca az kaldı çabık bekliyoommm

selam fıstıklarım nasılsınız.. uzun zamandır nete giremiyorum ama takibimdesiniz hanımlarrr egemm canım inş. hamişsindir fıstıkım kan testinde de mutlu haberi alırsın inş. canımm çok mutlu oldum bu topikten kim hamiş kalsa benim içim kıpır kıpır ediyor yawsss

aman dikkat et kuzum yavaş yavaş yap işlerini artık en ağır dönemlerindesin İnşallah üst komşunuz yaptırır banyoyu o sorun bizde de var tuvalet akıyo gidip söylüyoz tamam diyo sonra tuvaleti kullanmıyolar mı neyse (evleri en üst kat dubleks diğerini kullanıyolar galiba) duruyo yaptırdık diyo geçiştiriyo oysa kullanırlarsa aynısı oluyo neyse allahtan şimdilik bişi yok kuzum hamiş falan değilim ama söylemedden geçemicem duyduğum kadarıyla süt dolarken ağrı olurmuş kii sanırım artık senin sütünün olma zamanı geldi yani endişelenme kuzum

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]18 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]19 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]21 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]25 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]26 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]27 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]28 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]1 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün egemn(binnur) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

slm canım iyiyiz sen nasılsınsın bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…