- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.521
hamile olan arkadasi cok tebrik ediyorum...9 ay boyunca yuzu hep gulsun
kizlar, ben sizin sessiz takipcinizim...su siralar tez yazdigim icin sohbetinize cok istememe ragmen katilamiyorum...hos, beni araniza kabul edeceksiniz diye de birsey yok ya...
lakin birsey danisacagim size..kasik agrisi siddetli oldugu zaman (hatta boyle pitpit attigini hissediyorum), iste bu oldugu zaman yumurta catlamismidir yoksa en kisa zamanda catlayacak midir? (catlayacagi varsa eger?)
inş senden de güzel haberler alırız cnm benim
o bebek yok mu sorusuna gelince birini görücem de o soruyu soracaklar diye dışarı bile çıkmak istemiyorum.balkona dahi çıkmıyorum.bi ara acayip bunalıma girmiştim.kendimi eve kapatmıştım.her geldiğinde çocuk muhabbetini açan dengesiz bi komşum var zile basıldığında delikten bakıyodum oysa kapıyı bile açmıyodum.kınarsa kınasın napayım.o da ne konuştuğunun bilsin ama dimi.kaç kere kapatalım bu konuyu diye sinirimden ağladım yine de anlamadı.
kızlar bu sabaha çok üzgün başlamıştım 2 güzel haberi ard arda alınca moralim düzeldi
dün haberlerde devlet artık tüp bebek karşılamayacak herkes kendi ödeyecek diye bi tasarı hazıtlığı yapıyormuş sgk teklif sunmuş ama kesin değilmiş ona çok üzüldüm çünki dün akşam kocişle konuştuk uzun uzun artık yeter gidelim bizimde olsun bebeğimiz dedi 4 yıl oldu paramızda hazır çalışamadığın dönem sıkışırsakta bişiler yaparık ne yapak dedi ... haberleri izlerken bunu görünce çok üzüldüm araım sabah merkezi öyle bi kanun henüz çıkmadı siz gelin dedi
ardından egemn haberi ohh rahatladım valla
inş canım inş...inş öyle bi kanun çıkmaz cnm ya.diğer türlü çok masraflı oluyo.biz de olmazsa ilerleyen zamanda tüp bebek düşünüyoruz.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa açılın uleyynn ben gediiiiiiiiiiiimm bensiz toplandınız haa kaçar mı uleyn hiç benden huhuhuuu açılın yoldan friedman geliyolar amerikanlar eskidi bunlar türküş koboylarr yehuuu torooo
hahahaa sanırım başlamadan sohbete sapıttım hoş hep bir dengesizlik var ama ossun siz beni böle seviyonuz
hoşbulduk kuzumhoşgeldin canım
hadi çabık gel baakk şimdi sen gidiyon ya hacı biz sohbetin dibine vururuzbacılarım kocişim öğle yemeğine geliyomuş.ben çıkayım onu doyurayım bi güzel sonra yine gelirim...
ben yokken çok yazmayın la sonra okuması zor oluyo
eloşş kuzum senin adınada sevindim ya lainşallah senin yumoşda egemnin ki gibim olurda tedaviye gerek kalmaz
inşallhhh cnm rabbim duyar inşallh kurban olduğum vermek isterse zamanı gelmişse 15. gün 25. gün belli olmuyor...
kızlar bende kaçıyorumkociş müşteriyle yemeğe gitti bende yemek yemeyecem işlerimi bitireyim eve gideyim amzom hala çok kötü ağrı kesici içtim inş. işler bitene kadar dayanırım hadi sağlıcakla kalın ..
hadi güle güle kuzum görüşürüz. Bir de kuzum bişi sorucam sana şu küçük mucizeler dükkanını seri halinde mi aldın yoksa sadece bir kitabını aldında devamını sonra mı alıcan soruyom çünkü sen okuyunca hangisi hangisinin devamı bize tam söylersin bizde ona göre okuruk diyin
cnm siz diyince k. mucizeler dükkanı , bir yumak mutluluk, bahçemde yeşeren umutlar ve k. muc. dükkanına dönüş bende bir yumak mutluyluğu dün gece okumaya başladım siz haklısınız devamıymış
o yüzden diğerini yarım bıraktım şimdik buna başladım ben ilk küçük mucizeler dükkanını aldım d&r dan sonra hepsiburada.com dan diğer 3 tanesi indirimdeydi öyle aldım 30 tl üzeri alışverişe kargo ücreti yoktu almışken alayım dedim aldım karlı çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?