Sabredenler Kulübü 2012 :)

hoşgeldin cnm.
yumurtlama dönemi belirtileri kişiden kişiye değişiyo cnm.ben kendiminkini söyleyim
öyle kasık ağrısı hissettiğim zaman yumurtladığımı hissediyorum ben.bi süre sonra da çatlıyo zaten.ağrım gidiyo.akıntım da yavaş yavaş adete doğru azalıyo

cocuk mocuk yok, hayatimi yasiyorum simdilik de...

ayyy geriden okuyarak gelincik komik oldu önce hamişsindir falan dedim ayyy hamişsin yazmışım diğer mesajda kendime bayağı güldüm geçmişi okutarak gelince öyle oldu...

neyse çok acaip sevindim bu duruma içim kıpır kıpır oldu veeee yumoşum 20, günü çatladı demen beni kendi adıma acaip umutlandırdı

dün doktora gitmiştimde 3,72 lik yumoşum vardı doktor 15, günü çatlalamış artık bu yumoş bi işe yaramaz demişti ama şu durumda kendimede bir pay çıkarıp umudumu yitirmiyorum ve

çalışmaları tekrardan hızlandırıyom bu geceden itibarem hehehehhe

kızlar bu sabaha çok üzgün başlamıştım 2 güzel haberi ard arda alınca moralim düzeldi

dün haberlerde devlet artık tüp bebek karşılamayacak herkes kendi ödeyecek diye bi tasarı hazıtlığı yapıyormuş sgk teklif sunmuş ama kesin değilmiş ona çok üzüldüm çünki dün akşam kocişle konuştuk uzun uzun artık yeter gidelim bizimde olsun bebeğimiz dedi 4 yıl oldu paramızda hazır çalışamadığın dönem sıkışırsakta bişiler yaparık ne yapak dedi ... haberleri izlerken bunu görünce çok üzüldüm araım sabah merkezi öyle bi kanun henüz çıkmadı siz gelin dedi

ardından egemn haberi ohh rahatladım valla

inş öyle bi kanun çıkmaz cnm ya.diğer türlü çok masraflı oluyo.biz de olmazsa ilerleyen zamanda tüp bebek düşünüyoruz.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa açılın uleyynn ben gediiiiiiiiiiiimm bensiz toplandınız haa kaçar mı uleyn hiç benden huhuhuuu açılın yoldan friedman geliyolar amerikanlar eskidi bunlar türküş koboylarr yehuuu torooo

hahahaa sanırım başlamadan sohbete sapıttım hoş hep bir dengesizlik var ama ossun siz beni böle seviyonuz

hoşgeldin canım

sdtive kuzuuumm eşinle konuşmana sevindim konuşmak sorunlarınızı halledebilmeniz için büyük bir adım bence içine kapanmaktansa birlikte aşmak herşeyi bak oda ynı düşünüyomuş inşallah buda bir birinizi daha iyi anlamanızı sağlar inşallah aayyy kuzum inşallah çookk güzel olur senin için de herşey hep aklımdasın kuzum bazen inan senin için ne yapabilirim diye düşünürken buluyorum kendimi sonra yapabileceğim en güzel şey dua diyorum senin için çok dua ediyorum vee bize çookk mutluyum dediğin günü bekliyorum yavru ceylan

eloşş kuzum senin adınada sevindim ya la inşallah senin yumoşda egemnin ki gibim olurda tedaviye gerek kalmaz

bacılarım kocişim öğle yemeğine geliyomuş.ben çıkayım onu doyurayım bi güzel sonra yine gelirim...
ben yokken çok yazmayın la sonra okuması zor oluyo

kızlar bende kaçıyorumkociş müşteriyle yemeğe gitti bende yemek yemeyecem işlerimi bitireyim eve gideyim amzom hala çok kötü ağrı kesici içtim inş. işler bitene kadar dayanırım hadi sağlıcakla kalın ..

hadi güle güle kuzum görüşürüz. Bir de kuzum bişi sorucam sana şu küçük mucizeler dükkanını seri halinde mi aldın yoksa sadece bir kitabını aldında devamını sonra mı alıcan soruyom çünkü sen okuyunca hangisi hangisinin devamı bize tam söylersin bizde ona göre okuruk diyin

Dün netten bir kaç kitap araştırdım ben doğru düzgün yabancı bir yazarın kitabını okumadım diye hep yabancı baktım onlarıda çok merak ettim bakyıklarımı aneeemmm elimde kitap gözümde büyüdü de büyüdü bitmek bilmiyo çok sıkıcı gelmeye başladı bir de Ama sanırsam ben maeve binchy tarzını pek beğenmedim :26:

cnm siz diyince k. mucizeler dükkanı , bir yumak mutluluk, bahçemde yeşeren umutlar ve k. muc. dükkanına dönüş bende bir yumak mutluyluğu dün gece okumaya başladım siz haklısınız devamıymış

o yüzden diğerini yarım bıraktım şimdik buna başladım ben ilk küçük mucizeler dükkanını aldım d&r dan sonra hepsiburada.com dan diğer 3 tanesi indirimdeydi öyle aldım 30 tl üzeri alışverişe kargo ücreti yoktu almışken alayım dedim aldım karlı çıktım

keyifle oku kuzum iyi yapmışsın çok safool kuzum o zamanbizde o sıraya göre alıp okuruz artıkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…