Sabredenler Kulübü 2012 :)

peri kusuumm nasılsın bakem. Senin tavsiye ettiğin filmlerden 300 spartlıyla truvayı izledim ikiside gerçekten güzel sonra farkettim ki içimde bir cani var benim

ahh cnm allh razı olsun darısı en kısa zamanda sana inşallah
ayy cnm allah razı olsun,sana da kolaylıklar diliyorum
göğüs uçlarımda falan acıma yok,ama büyüdü yani şişmedi ama büyüdü,iç çamaşırımdan taşıyo
kuzum yoksa hamile misin ayyyyy hade inşallh inşallahhh yüzümüz gülsün accık yaa çoktandır hamiş haberi alamıyoruk... inşallah inşallh....
yaa evet komik olmuş,evet bacım hamileyim
amin cnm allah razı olsun darısı sizlere inşalah
cnm çok teşekkür ederim,valla o kadar detayını bilmiyorum siz sıkı çalışın her türlü

cnm süpersin hep böyle devam kırmızılar gelmedikçe umut kesilmez!!! belirti falan aramayın,takılmayın! bnm sadece aşırı belim ağrıyo

inannnmıyooooooooooooooorummmmmmmmmmmm

egemncimm hamileşmişsin şimdi öğrendim ve çook sevindim canım...

Rabbi'm sağ salim kucağına almayı nasip eder inşalalh.

ben de denemenin 10.ayında hamile kalmıştımmm

bazen fiziksel olarak yanımda olmanıza çok ihtiyacım oluyor ki... içtenliğini çok iyi hissediyorum seldacım inan bana dualarımız kabul olur inşallah...benim için dilediğin iyiliklerin mislini versin sana Rabbim, hakediyorsun... inşallah burada sıkıntılarımdan öte sevinçlerimi paylaşacağım günler gelecektir

selam kızlarrrr

herkes iyimi???

hoşgeldin, bugün keyfimiz yerinde, egemnden iyi haber aldık ya, mutluyuz...

sen nasılsın, bebiş nasıl?

hoşgeldin, bugün keyfimiz yerinde, egemnden iyi haber aldık ya, mutluyuz...

sen nasılsın, bebiş nasıl?

evet canm,yeni duydum ben de çok sevindim,darısı sizin başınıza inşallah..

ben de iyiyim çok şükür,gece bel ve kasık ağrılarım var.cuma günü 3lü test için kan vereceğim,kapsamlı ultrasona gireceğim.Heyecanlıyım.

ağrıların normaldir herhalde değil mi? heyacanlı olman çok normal, çok da güzel heyecanlar bunlar. eminim detaylı bir şekilde oğlunu görmek çok güzel olacaktır

kilolarla aran nasıl? aldın mı hiç?

ay inşallah süt ağrsıdır yoksa doktora sorucam endişe ediyorum tek göğüste hissediyorum diye. o tuvalet işi valla beni korkutuyor. kadın da kocası da çalışıyor geç saate kadar eve gelmiyorlar ki tamir ettirsinler. benim evden iş çıkmasından nasıl olursa olsun şu an tek duam bu
hoşgeldin. inşallah iyisin. burada hamiş görmek herkesin moralini yükseltiyor!
veee günün en güzel haberi galiba!!! ben sana demiştim ya işte benim gibi oldun sen de bu kimyasallar falan vucüdün hazırlanması oluyor işte! ne güzel ne güzel! Rabbim sağlıkla devamını da getirsin. geçmişi okuyamadım kan değerin kaç çıktı acaba?
selam kızlarrrr

herkes iyimi???

iyiyiz sen de iyisin inşallah bebişinle birlikte!!!

Bugün daha erken girmeyi planlıyordum ama eşim sürpriz yaptı eve geldi öğlene doğru anca bakabildim. egemn e çok sevindim! başka da geçmişi okuyamadım valla. şimdi de ütü yapmam lazım:2: belim de malum beni öldürüyor. artık dinlenirken burayı kontrol ederim başka yazan eden olursa diye.

kusmalarımdan dolayı kilo vermiştim,şu an aldım 2-3 kilo almışımdır,1 haftadır tartılmadım ama 70'i geçmişimdir herhalde.5.ayıma girdim,artık göbek çıktı bende.
oğlumu görmek ayrı bir heyecan,nasıl olduğunu öğrenmek ayrı bir heyecan.

iyiyim çok şükür,benim de senin gibi bel ağrım var özellikle geceleri.kasıklarımda da sürekli batma hissi duyuyorum,iyice belirdi ufaklık.maşallah subhanallah...

isim bulamadık biz daha kızlarrrrrr:18::18:

kaç kiloyla hamile kalmıştın kuzum sen? doktorun bir üst limit belirtiyor mu? bir hedef kilo koydu mu geçme diye?

keşke bir resim koysan göbüşüne ait, merak ediyorum ya da biraz daha büyüyünce koyarsın...

canım 68'le hamile kaldım,3.ayın sonunda 67'e kadar düştüm,geçen hafta 69 kiloydum.Bu hafta da 70-71 fln olmuşumdur.Ekmek vb fazla tüketmiyorum ama ister istemez kilo almaya başladım,çok şükür şu anlık sadece göbek bölgemde kilom var.fotoğraf çektim de bilgisayara aktarabilmem için usb kablom yok canım.
doktorum üst limit koymadı.normal gidiyorum çünkü,5.aya girdim ama minibüste bile ayakta kaldığım oldu,hamile zannetmiyorlar beni,hafif göbeklenmiş birisi gibiyim.

iyiyim çok şükür,benim de senin gibi bel ağrım var özellikle geceleri.kasıklarımda da sürekli batma hissi duyuyorum,iyice belirdi ufaklık.maşallah subhanallah...

isim bulamadık biz daha kızlarrrrrr:18::18:
of sorma bu bel ağrısından zaten korkuyordum ben her adet dönemi bile çok beli ağrıyan azıcık yürüsem bel ağrısı çeken biri olarak şimdi yük bindikçe iptal oluyorum azıcık ayakta dursam hemen oturma ihtiyacım oluyor kasıklar da zorlanıyor tabi git gide dolaşım azalıyor işte.
isim işi zor hakkaten biz d ebulduk sayılmaz vakit de daralıyor. artık bakalım son dakka ne olacak :)

ne güzel iyi kilodasın bence. ben de 58.5 ile hamile kaldım şimdi 62.5 çok şükür iyi gittim şimdiye kadar. zaten son aylarda alınıyor diyorlar ben de alıyorum artık yavaştan yavaştan :) benim hedefim 68'i geçmemek çünkü emzirirken de çok kilo alınıyormuş. malum büyükler falan şekerli şerbetleri dayıyor adama süt olsun diye ya. bir de çok acıkıyormuş insan gözün dönüyor resmen diyorlar :))) of ya hala ütüye başlamadım ama başlamam lazım bir ya Allah bismillah diyerek kalkıyorum inşallah!

kaç kiloyla hamile kalmıştın kuzum sen? doktorun bir üst limit belirtiyor mu? bir hedef kilo koydu mu geçme diye?

keşke bir resim koysan göbüşüne ait, merak ediyorum ya da biraz daha büyüyünce koyarsın...

aynen canım bende başladı bel ve kasık ağrıları...napalım katlanıyoruz artık...geceleri özellikle sağa sola dönerken işkence gibi geliyor bana herşey.

senin kilon maşallah çok iyi gitmiş,ben aldım başımı gidiyorum kiloda,çok yediğimden değil,bebeğim 5 gün geriden geliyordu,azıcık yetişsin diye dayandım herşeye.

maşallah canım ya, ne kadar az kilo almışsın aferin sana.. vücudunun ağırlık merkezi öne kayıyor, bel ağrın olması çok normal. ütüyü oturarak yapıyorsundur herhalde, değil mi?

hemen not ettim bir kenara bu kitapları.zaten küçük mucizeler dükkanı aklımdaydı,geçen kitap reyonunda baktım k.muc.dük.dönüş vardı ilkini okumadan onu almıyayım dedim,şimdi iyi yapmışım diyorum,öncesinde 3 kitap daha varmış
bir blog da gördüğüm başka bir kitap da ilgimi çekti o da güzele benziyor.sanırım onu da alıcam,tam şu an ihtiyacım olan şey,1.kitabın ana fikri kısacası iyi düşün iyi olsun.bana da bu düşünceyi örgütleyecek bişeyler lazım
1-evrenden torpilim var. 2-bu egoları şişirsek de mi saklasak :))
kitap okurlara duyrulur

canım yabancı yazar okumadım demişsin.dünya klasiklerini okumadıysan bence bir an önce başlamalısın.
john steinbeck-gazap üzümleri (mükemmel bir kitap)
dan brown-da vinci şifresi - melkeler ve şeytanlar (filmlerini izlediysen okumayabilirsin )
suç ve ceza / savaş ve barış / madam bovary

bunlar ilk aklıma gelenler.bi de sen aksiyon seviyon. agatha cristine romanları dedektiflik konulu.hazırlık kitaplarımızda ingilizce bir iki parçasını okumuştum bayılmıştım,kitaplarını okumayı çok istedim ama bi türlü fırsat bulamadım

canım çook teşekkür ederim allah razı olsun raraavis cnm 300,74 çıktı değer,gecikmede ilk günüm..kilolardan falan bahsetmişsiniz benim iştahım çok açıldı ben bayaa alcam galiba 56 kg hamile kaldım,bakalım hayırlsı hayalimduam cnm;test sonuçlarınız temiz çıkar inşallah,sonucu haber ver bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…