- Konu Sahibi minikgelin
- #29.701
Bana daha önce sizinle yaşamak istiyorum demişti. Onun aklı benim evimde bu eve yerleşmeye çalışıyor kadın onu istemediğimi sevmediğimi bildiği halde benim evime gelmek için deli oluyor. Kafaya takmamayı okadar çok isterdim ki ama çok zor bunu yapmak. İki ağlıyor oğullarına bir de bayılıyor numaradan bütün suçlu biz oluyoruz hep hasta heepp hasta hastanelerden çıkmıyor hiç birşeyi yok maşallahın var bile diyor ona doktorlar. Bir keresinde efora girdi gayet de güzel bir şekilde geçmiş anneme diyormuş ki eforu geçemedim ben biliyor musun annem de aleyna geçti dedi demiş ayy guatırım var demiş sonra da lafı değiştirip hemen. Kendini düşkünmüş gibi gösterip baktırmaya çalışıyor. Bu doktorlar da ne cahiller canım hiçbirşeyden anlamıyorlar niye okumuşlar okadar sene bilmem bir türlü bulamıyorlar benim kayınvalideciğimde ne olduğunu. Kadıncağız çoookk hasta.. O kadını evimde görmek istemiyorum tahammülüm edemiyorum sırf o kadın yüzünden o sevimsiz suratını görmemek için eşimden boşanmayı bile aklıma getiriyorum bu aralar çok taktım eşime de annesi yüzünden bir suçum olmadığı halde bana yaptıkları geliyor aklıma sinirden oturup ağlıyorum eşim farkında bana birşeyler olduğunun sorup duruyor yok birşeyim diyorum ama kafam sürekli uyuşuk ben daha önce psikilojik rahatsızlık geçirdim çok zor toparladım ciddi şeyler atlattım tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
canım öncelikle eşinle olan sıkıntıları ve k.validenle olan sıkıntıları birbirinden ayır. dönem dönem eşlerimize olan tavırlarımız, kızgınlığımız tavan yapabiliyor. O geçicidir, eşine k.validen üstünden yüklenme çok. Ama bence kendini bu kadar bunalmış hissediyorsan, bir psikoloğa gitmende fayda var. Kesinlikle iyi gelecektir