- Konu Sahibi minikgelin
- #29.721
ah be aleynacım inan ne diycem bilmiyorumböyle iki yüzlü insanların yaptıklarına göz yumulması beni çileden çıkartıyo bir de senin yuvana müdahele etmesi dayanılmaz oluyo gıcık oluyorum
o zaman sdtivenin dediği gibi yapacaksın hem diyosun ya yuvamı yıkmaya kalkanı mafederim çok doğru birşey yaparsın bizler evlenelim çocuk doğurup boşanalım diye evlenmiyoruz kendileri nasıl evlenip bir yuva kurdularsa bizim de hakkımız bizde aynısını istiyoruz oğlunu çok seviyordunsa evermiyeydin aaaaaaaaaaaaa sinir oldum şimdi bir hamile kadın hemde son demlerine yetişmiş birine bu yapılmaz kiii bir yandanda eltini düşünüyorum daha ufacık yavrusuyla yuvasına yeni gelen meleğiyle çekip gitmeyi düşünüyyor vee buna eşi göz yumabiliyorsa zaten ondan birşey beklemesin. Ya benim anlamadığım bu erkekler neden şunu anlamıyo anneleride bizim gibiydi gelin geldiler yuva kurmak için çabaladırlar kimsenin yuvasını bozmasına müsade etmediler eee biz ne yapıyoruz biz neyin savaşını veriyoruz be adam neden kendi yuvanıda görmüyosun ki.
Birde eller yokmu eller dilleri kopasıca eller ne der diye diyee herşeyimizden vazgeçiyoruz ne derse desin benim mutluluğumdan önemlimi bee.
Valla kuzum yapacağın şey kocanı kendine çekmek alttan giricen üstten çıkıcan kocanında annesine karşı mesafe koymasını sağlican sanırım senin için huzurun başka yolu yok yada eşinin işi ne bilmiyorum ama şehirdışına gidebiliyosan çekip gidicen.
Şehir dışına gitsek daha fena ya ozaman gelir aylarca gitmez en güzeli yurt dışı