Sabredenler Kulübü 2012 :)

ah be aleynacım inan ne diycem bilmiyorum :50: böyle iki yüzlü insanların yaptıklarına göz yumulması beni çileden çıkartıyo bir de senin yuvana müdahele etmesi dayanılmaz oluyo gıcık oluyorum :47: o zaman sdtivenin dediği gibi yapacaksın hem diyosun ya yuvamı yıkmaya kalkanı mafederim çok doğru birşey yaparsın bizler evlenelim çocuk doğurup boşanalım diye evlenmiyoruz kendileri nasıl evlenip bir yuva kurdularsa bizim de hakkımız bizde aynısını istiyoruz oğlunu çok seviyordunsa evermiyeydin aaaaaaaaaaaaa sinir oldum şimdi bir hamile kadın hemde son demlerine yetişmiş birine bu yapılmaz kiii bir yandanda eltini düşünüyorum daha ufacık yavrusuyla yuvasına yeni gelen meleğiyle çekip gitmeyi düşünüyyor vee buna eşi göz yumabiliyorsa zaten ondan birşey beklemesin. Ya benim anlamadığım bu erkekler neden şunu anlamıyo anneleride bizim gibiydi gelin geldiler yuva kurmak için çabaladırlar kimsenin yuvasını bozmasına müsade etmediler eee biz ne yapıyoruz biz neyin savaşını veriyoruz be adam neden kendi yuvanıda görmüyosun ki.
Birde eller yokmu eller dilleri kopasıca eller ne der diye diyee herşeyimizden vazgeçiyoruz ne derse desin benim mutluluğumdan önemlimi bee.
Valla kuzum yapacağın şey kocanı kendine çekmek alttan giricen üstten çıkıcan kocanında annesine karşı mesafe koymasını sağlican sanırım senin için huzurun başka yolu yok yada eşinin işi ne bilmiyorum ama şehirdışına gidebiliyosan çekip gidicen.

Şehir dışına gitsek daha fena ya ozaman gelir aylarca gitmez en güzeli yurt dışı :1: Şaka bir yana öyle bir şey söz konusu değil canım çok şükür yine eşimi bayağı çektim kendime hanfendi hergün bıdıbıdı oğlunun başının etini yiyiyor önceden eşim hep yüzü asık gelirdi eve ama artık yapmıyor bunu çok çabaladım gidicem dedim eşyalarımı toplamaya kalktım gözünün önünde hatta eve gelmesine yakın eşyalarımı saklayıp ben de evde saklanıp öyle numara yatığım bile oldu deli divane elinde telefon evde dört dönerdi aç şu telefonu nerdesiiinnn aaaçç açççç gidiyorum dediğimde arkadan yapışır yalvarırdı ne olur gitme beni bırakma öyle öyle çektim kendime şimdi de o huylardan vazgeçti annesini bana şirin göstermeye çalışıyor o sevimsiz kadının nesini şirin göstermeye çalışıyorsa ıııyyy zorla anasını gözüme sokmaya çalışıyor sevmiyorum istemiyorum kendi de farkında benim okadından nefret etmem de eşimin de çok büyük payı oldu anne kelimesi ağzından düşmedi hiç evlendiğimizden beri boğuldum artık yani ben kız olduğum halde onların yaptığını yapmadım yaa benim annem bir tane toprağa bir tanede ele gelin verdi yine de o kadının yaptığını yapmadı evlenirken bile ağla ağla herşeyi burnumuzdan getiriyordu söylediğini hep diyorum ben zaten madem bu kadar kıymetli oğulların vardı alsaydın koynuna da vermeseydin kimselere. Amaaann güzelim sabahtan beri sizinde kafanızı şişirdim ama okadar doldum ki dayanamıyorum artık eşime böyle haykırmak istiyorum annenden nefret ediyorum yüzünü görmek istemiyorum tahammül edemiyorum diye ama maalesef söylenmiyor. Patlamama az kaldı ortalığı çok fena karıştıracağım bakalım neler olacaksa olacak artık :47:

Zaten yok saymış durumdayım o kadını ama mecburen katlanmak zorunda olmam yani çaresiz olmam beni çileden çıkarıyor.Bir de bende köpek gibi korkmasına rağmen yapacağını da yapıyor ya insan deliriyor ya böyle tekme tokat girişesim var kadına hamileliğin verdiği psikolojiyle geçmişi çok deşmeye başladım kurup kurup hırslanıyorum kendime engel olamıyorum. Ben kuzuma istediğimi alıyorum teyzesi herşeyini aldım odası falan bile tamam ekim sonunda gelecek allah izin verirse. Onun aldıklarını da koyacağım bazanın altına sonra fakir birini bulunca ona vereceğim. Bu kadar tahammülsüz ve takıntılıyken o kadına yarın doğum günümde evimde nasıl karşılayabilirim onu :26: Annem de yok ablama gitti ablam da istanbulun bi ucunda oturuyor beylikdüzünde desem eşime ablama gidelim daha yeni gittik ya dicek önceki hafta oradaydık. Evet kendimii çok yıpratıyorum ama canım hakim olamıyorum yaşadaıklarımı ve yaşayacaklarımı düşündükçe aklımı oynatacak gibi oluyorum.

canım kızlar söylemiş, yapacaksın kocana nazını, baş başa, daha doğrusu 3 kişi yemeğe gideceksiniz, sen eşin bir de bebiş :34::34: durmayacaksın evde, bakalım nereye geliyor o zaman k.valide. bazen biz de çok kuruyoruz kafamızda. benim halam ve babaannem herşeye karışırlar, olur olmadık laflar ederler, patavatsızlık yaparlar. isteme, söz zamanı, nişanda düğünde, öyle korktum ki, kendi kendime öyle kurdum ki herşeyi berbat edecekler diye. kendimi yiyip bitirdiğimle kaldım. hiç de birşey olmadı. söylediklerini duymadım, duyduklarıma kah cevap verdim kah es geçtim... sen de düşündükçe dayanamayacakmışsın gibi geliyordur ama Rabbim güç verecek sana, hakkından geleceksin eminim :41::41::41::9::9::9::9:

Bu kadar düşünüp de üzülme. doğum zamanı annen de gelir, anneni de tembihlersin, korkak davranmasın, lafını esirgemesin diye. eşine de bir iki naz, bir iki cilve, başbaşa kalalım istekleriyle haleldersin evveallah. üzülme bu kadar.

selam kızlarr...:49:
bugün doktora gittim,merak eden varmıııı:3::3:

hoşgeldin, anlat bakalım...

canım benim okudum az önce yazdıklarını... bazen diyorumki karşı taraf ne kadar hassas ince düşünceli olursa, karşısına da o denli kaba düşünceli, hatta düşüncesiz insanlar çıkıyor...
seninde iyi niyetine karşılık, hep tepkisiz, seni üzen biri çıkmış.. insan bir yere kadar sabrediyor, gerçekten sana hak veriyorum. sdtive cim de yazmış artık kendin ve bebeğin için davran kuzum, o kadar birikmişki düşünceler, yaşanmışlıklar sırtında yük yapmarak kendini incitirsin canım. en zor olanı da arada kalıp dengeyi ayarlamak sanırım değil mi?
bence yarın başka bir yere sen ve eşin başbaşa evinizden dışarda geçirseniz olur mu ki :26: tabi sen nasıl uygun görürsen kuzum,
elini göbüşüne koy ve bir tebessüm et şimdi :34:

Ben de öyle istiyorum bir yerlere gidelim farklı birşeyler yapalım şu zamana kadar zaten hep ailemle kutladım doğum günümü ya da hiç kutlanmadı. Bir de artık çocuk olacak çok zor baş başa birşeyler yapmak söylemeyi düşünüyorum eşime ama ne der bilmiyorum onun bildiği toplasın milleti başıma al sana doğum günü zaten belim çok zorluyor artık beni misafir kaldıracak durumda değilim kalkıp bi yemek yapmak bile öldürüyor beni basamıyorum ayaklarımın üstüne belimin ağrısından. Elim zaten hep karnımın üstünde o sıpa kendini unutturtmaz ki tepikleyip tepikleyip duruyor kuduruk anneemmm yerim onu ben herşeyim o benim :16: Düşünüyorum ben de mi böyle olacağım acaba eğer ben de oğluma böyle yapacaksam allah alsın canımı oğlumu evlendirdikten hemen sonra diyorum

merhaba ben de aranıza yeni katıldım,umarım bebişin sana sıkı sıkı tutunur.Allah tamamına erdirsin.bizlere de dua et:(

AMİN İNŞALLAH....

hoşgeldin canım...

Dualarım,sizlerle...Allah'ım bebek hasretiyle yanan tüm bayan arkadaşlarıma,akrabalarıma,arkadaşlarıma bu güzel mucizeyi tez zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah.

kız dün hep burdaydım siz yoktunuz,ondan önceki gün de.bak istersen yazılarıma,karşılamadık bir türlü.:30::30:

normal canım herşey çok şükür.gününden 5 gün geride gidiyor,ama 3 aydır o şekilde.sanırım geç döllendi vb.Rabbi'm korusun,içimi ferah tutmaya çalışıyorum.3lü test için kan verdim,haftaya alacağım sonucu.:34:

ikili testin güzel çıktıysa üçlüde de problem çıkacağını sanmıyorum doktorlar en çok ikiliyi önemsiyorlar bizim doktorumuz üçlüyü gerek görmedi. Benim sıpam da önde gidiyor aman insanın aklı karışıyor böyle olunca SAT a göre mi ultrasona göre mi takip etsem diye şaşırıyosun :1:

Şehir dışına gitsek daha fena ya ozaman gelir aylarca gitmez en güzeli yurt dışı :1: Şaka bir yana öyle bir şey söz konusu değil canım çok şükür yine eşimi bayağı çektim kendime hanfendi hergün bıdıbıdı oğlunun başının etini yiyiyor önceden eşim hep yüzü asık gelirdi eve ama artık yapmıyor bunu çok çabaladım gidicem dedim eşyalarımı toplamaya kalktım gözünün önünde hatta eve gelmesine yakın eşyalarımı saklayıp ben de evde saklanıp öyle numara yatığım bile oldu deli divane elinde telefon evde dört dönerdi aç şu telefonu nerdesiiinnn aaaçç açççç gidiyorum dediğimde arkadan yapışır yalvarırdı ne olur gitme beni bırakma öyle öyle çektim kendime şimdi de o huylardan vazgeçti annesini bana şirin göstermeye çalışıyor o sevimsiz kadının nesini şirin göstermeye çalışıyorsa ıııyyy zorla anasını gözüme sokmaya çalışıyor sevmiyorum istemiyorum kendi de farkında benim okadından nefret etmem de eşimin de çok büyük payı oldu anne kelimesi ağzından düşmedi hiç evlendiğimizden beri boğuldum artık yani ben kız olduğum halde onların yaptığını yapmadım yaa benim annem bir tane toprağa bir tanede ele gelin verdi yine de o kadının yaptığını yapmadı evlenirken bile ağla ağla herşeyi burnumuzdan getiriyordu söylediğini hep diyorum ben zaten madem bu kadar kıymetli oğulların vardı alsaydın koynuna da vermeseydin kimselere. Amaaann güzelim sabahtan beri sizinde kafanızı şişirdim ama okadar doldum ki dayanamıyorum artık eşime böyle haykırmak istiyorum annenden nefret ediyorum yüzünü görmek istemiyorum tahammül edemiyorum diye ama maalesef söylenmiyor. Patlamama az kaldı ortalığı çok fena karıştıracağım bakalım neler olacaksa olacak artık :47:

suan patlama gibi bir luksun yok, olmamali da...onu daha en basta yapacaktin, sinirlari cizecektin, esini karsina alip konusup (ne kadar ciddi oldugunu da gistererek) bu isi noktalayacaktin...kayinvalidene hurmetinin sonsuz oldugunu, basinin ustunde yeri oldugunu ama bu sekilde devam ederse evliliginizin tehlikeye girecegini daha en basta soyleyecektin...
simdi durum farkli, bir sorumlulugun var, senin caninla, mutlulugunla, uzuntulerinle beslenen kucucuk bir can var...o yuzden patlamalari, haykirmalari bebisinin sagligini tehlikeye atma riski nedeniyle yapmamalisin...herseyin zamani var, insanin sagligi yerinde oldugu muddetce herseye care var...ama zamani gelince...

ikili testin güzel çıktıysa üçlüde de problem çıkacağını sanmıyorum doktorlar en çok ikiliyi önemsiyorlar bizim doktorumuz üçlüyü gerek görmedi. Benim sıpam da önde gidiyor aman insanın aklı karışıyor böyle olunca SAT a göre mi ultrasona göre mi takip etsem diye şaşırıyosun :1:

maşşallh kuzuna,
ben 2li testi yaptırmadım canım,direkt 3lüyü yaptırdım.ben şaşırmış durumdayım şu an,hangisini takip etmem lazım,sanrım ultrason doğruyu söylüyor.:26::26:

maşşallh kuzuna,
ben 2li testi yaptırmadım canım,direkt 3lüyü yaptırdım.ben şaşırmış durumdayım şu an,hangisini takip etmem lazım,sanrım ultrason doğruyu söylüyor.:26::26:

ultrasonda da totosu başka kafası başka göbüşü bambaşka gösteriyor mesela göbek kısmı gelişimine göre 10 gün erken gösteriyor doğumu başına göre 3-4 gün zaten gittikçe aşağı düşüyor 28 le başladık doğum tarihine şuan 23 teyiz bakalım birdahaki gidişte kaç gösterecek.

ultrasonda da totosu başka kafası başka göbüşü bambaşka gösteriyor mesela göbek kısmı gelişimine göre 10 gün erken gösteriyor doğumu başına göre 3-4 gün zaten gittikçe aşağı düşüyor 28 le başladık doğum tarihine şuan 23 teyiz bakalım birdahaki gidişte kaç gösterecek.

ozaman ultrason da yalaannnnn:47::47::47:
son adete göre 2 mart-
ilk ultrason 9 mart
2-3 ultrason 7 mart gözüktü.

kız dün hep burdaydım siz yoktunuz,ondan önceki gün de.bak istersen yazılarıma,karşılamadık bir türlü.:30::30:

normal canım herşey çok şükür.gününden 5 gün geride gidiyor,ama 3 aydır o şekilde.sanırım geç döllendi vb.Rabbi'm korusun,içimi ferah tutmaya çalışıyorum.3lü test için kan verdim,haftaya alacağım sonucu.:34:

misamirim gelcek kusum ondan gelemiuyorum iki gündür bak şimdide gittim yemeklerimi yaptım geri geldim bulaşığı bırakıp ne olmuş bakim didim :9: ayy kopamıyorum burdan akşama misafir var mutfakda bulaşık ben burda çene veriyom :D

sonuçların güzel çıkmasına sevindim kuzum nice güzel güzel haberler getiresin bize emi :16:

suan patlama gibi bir luksun yok, olmamali da...onu daha en basta yapacaktin, sinirlari cizecektin, esini karsina alip konusup (ne kadar ciddi oldugunu da gistererek) bu isi noktalayacaktin...kayinvalidene hurmetinin sonsuz oldugunu, basinin ustunde yeri oldugunu ama bu sekilde devam ederse evliliginizin tehlikeye girecegini daha en basta soyleyecektin...
simdi durum farkli, bir sorumlulugun var, senin caninla, mutlulugunla, uzuntulerinle beslenen kucucuk bir can var...o yuzden patlamalari, haykirmalari bebisinin sagligini tehlikeye atma riski nedeniyle yapmamalisin...herseyin zamani var, insanin sagligi yerinde oldugu muddetce herseye care var...ama zamani gelince...

ben bunların hepsini söyledim hepsini konuştum burdaki arkadaşlarım ne diyorsa hepsini uyguladım ama kocalarımız da iş yok daha önceden kayınvalideye de patladım ondan sonra sınırları çizdim ama karşındaki insan olması lazım ki anlasın kadın laftan anlamıyor hasta bence kliniğe falan yatması gerekiyor yaptıkları söyledikleri hareketleri çok tutarsız dengesiz. Ben yavrumu hep seviyorum konuşuyorum daha şimdiden onun mutlu olması için herşeyi yapıyorum ama malum gebelik psikolojisi gerçekten çok farklı küçücük şeyler bile çok büyük olabiliyor gözünde.

kuzular ezanda okunuyo artık ben kaçar hepiniz öpüyorum çookk mutlu olun emi buda ben size hediye ;)

aleynam inşallah yarın senin için güzel olur başbaşa kalacak bir fırsat yaratırsın ve yalnız olursuunuuuuzzzz :16:
225834_408713825849233_1449801550_n.jpg

son adete göre 2 mart-
ilk ultrason 9 mart

sen yine de ultrasonu dikkate al ben artık öyle yapıyorum mesela SATa göre 23 haftalığım ama ultrasona göre 24. haftaya girdim bile. Aman sağlıklı olsunlar da geride önde olmaları önemli değil ooyy ısırırım onların totolarını :52:

misamirim gelcek kusum ondan gelemiuyorum iki gündür bak şimdide gittim yemeklerimi yaptım geri geldim bulaşığı bırakıp ne olmuş bakim didim :9: ayy kopamıyorum burdan akşama misafir var mutfakda bulaşık ben burda çene veriyom :D

sonuçların güzel çıkmasına sevindim kuzum nice güzel güzel haberler getiresin bize emi :16:

Allah kolaylık versin gülüm,benim de misafirim pazar yarına.yemek,temizlik,alışveriş....hiçbişey yapılmadı daha...zor işim benim.:18::18:

inşallah güzel haberler veririm sizlere,ve güzel haberler duyrım sizlerden.:nazar:

biz de kalkalım babamıza yemek hazırlayalım babamız bize bugün balık getirecek çok şükür balık ve et tüketmeye başladım. Hepinizi öpüyorum kuzular kendinize iyi bakın seldacım güzel dileklerin için de teşekkür ederim. Kolay gelsin misafir ağırlayacaklara :3: :54:

kızlar bugün hiç uğrayamadım topiciğe.kayınvalidemler bendeydi.ancak fırsat bulabildim.geçmişi okudum.hamişler döktürmüş maaşallah.onları aramızda görmek ne güzel.herzaman bekleriz...

biz de doktorun verdiği ilaçları sipariş vermiştik ancak geldi.yarın sabahtan itibaren nasip olursa eşim kullanmaya başlayacak.rabbim inş şifa verir.
tedaviye başlamamız tesadüfen mübarek bir güne geldi.rabbim bu mübarek cuma gecesi hürmetine hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısıyla versin,hayırlı sağılıklı evlatlar nasip etsin bize inş:16::16:
rabbim inşallah bu tedavi ile senin de yüzüün güldürür!!!

Günaydın herkeseee :21::21:
benim ara ara gelen adet sancılarım başladı kızçelerim, herhalde pazar pazartesi olurum. Hani öncesinde 3-4 gün süren kahverengi lekelenmem oluyordu ya, doktor rahim ağzındaki yaradan demişti ve 18 günlük fitil vermişti. en çok onu merak ediyorum, biraz olsun iyi geldi mi acaba... inşallah iyi gelmiştir...

Dua günümmüş bugün, Rabbim görüp dua eden, edemeyen, göremeyen herkesten razı olsun, hamile olanları sağlıkla evlatlarına kavuştursun, olmayanlara da tez zamanda bebiş nazip etsin inşallah :16::16:
ben artık dua gününe bakmıyorum bile kızlar. hepiniz aklımdasınız hep dua ediyorum. insan dopum anında panikleyip unutuyor diyorlar ama inşallah doğum zamanımda sizlere dua edeceğim hepiniz bebişlerinize kabuşursunuz!
günayydınn hanımmmlarrrr :71:

ve de görüşmek üzere, bir geldim, bir kayboluverdim yahu :1:
hepinizi öpüyorum, hamiş arkadaşlarımızı tekrar tebrik ediyorumm ne güzel buradaki paylaşımlarr :34:

dua listesine baktım da çok az kişi kalmışız inş bizlerde ekleniriz listemiz tamamlanmış olur... :16: dualarımdasınız...
sana da hayırlı günler! o az kalan kişiler de inşallah sıradan hamiş kalacak!

kızlaaaaaaaaaaarrr aldım sonucu:52: 839 çıktıııııııııııııııııııııııı,çok mutluyummm dualarınızı esirgemeyin nolur,benim dualrım sizlerle:16: sdtive in de bgn dua günüymüş rabbim kalbinden geçen bütün dua ve dilekleri hakkında hayırlı kılarak nasip etsin,daha fazla bekletmeden göndersin hayırla ve sağlıkla meleğini inşallah:emir_bebek::16::29::49::46::40::38:
oh sonucun yine güzel çıkmış. maşallah! devamını bekliyoruz :)
Günaydınlar herkese.. Bana belki kızacaksınız karnında bebişin var sağlığı yerinde herşeyi yolunda zorun ne senin şimdi diye ama ben mutsuzum inanın bir süre dünyayla ilişkimi kesip uzaklaşmak istiyorum bazı şeylerden yoksa bu gebe halimle depresyona girip psikolojik olarak büyük bir çöküntü içerisine gireceğim..

ah canıım. yazdıklarını hp okudum. Valla imtihan olmuş seninki. aman ne bileyim işte konuşması kolay. ama eşinin kesin sınırlar koyması şart. esasen bence eşin de diğer oğlu da sınırlarını ve tavırlarını belirginleştirse belki de o da mecbur kalıp kendine çeki düzen verir. Hamileyken hiç üzülüp sıkılmayayım diyorsun ama işte böyle gerekli gereksiz herşey yüzünden stres yapıyorsun. zaten hormon değişikliği,bel ağrısı mide bulantısı bilmem ne yetmiyor gibi. Sonra da dediğin gibi minikler içeride tepinip duruyor. kesinlikle bizim stresimizden onlar da kasılıyor. doğunca da huysuz bu çocuk diyecekler. halbuki biz onu geriyoruz istemeden :(
neyse en güzeli herşeyi sallayabildiğin kadar sallamak. yoksa olmuyor bu hayatta. Allah içine ferahlık versin. bu problemine de güzel bir çözüm nasip etsin inşallah!
son adete göre 2 mart-
ilk ultrason 9 mart

ultrason yalan olabiliyor bence de. ama şunu unutmaman lazım mesela bende öyle oluyor benim sat 13 şubat ama doktorların ve ultrasonun beklediği yumrtlama tarihinden geç yumrtladım ben. doktorla en son gittiğimde konuşunca kadın bebeğin geri olmadığını anladı. yoksa sat a göre bebek biraz geri falan diyorlar. aslında sen de mhtemel gebe kalma tarihini bilirsin şöyle bir geçmişe gidersen. ben mesela tahmin ediyorum az çok. bana önce yumurtlamamışssın dediklerinden 13-14-15. günler falan değildi benim hamile kalışım. ona göre de diyorum muhtemelen işte ilaç falan kullandım ondan sonra yumrtlama oldu diye :)

off kızlar bugün evde temizlik var biliyorsunuz. Allah'tan ben bazı işleri önceden yapmışım bugün hiç halim yok. şu an uykudan ölüyorum mesela. bir de midem bulanıyor ki güya yemek yedim ama geçmedi de :( ben tekrardan ilk aylara dönüyorum bazı günler. mide bulantısı tiksintiler vs. çok şükür teyze çoğu işi halletti tahminimden daha hızlı gittik yani bugün. artık bir kaç hafta sonra da bir başkasını denemek için alıcam mecbur çünkü bu teyzenin talibi çok ayarlamakta sıkıntı çekiyor. dua edin de iyi biri olsun beni pişman etmesin eve aldığıma. şimdilik bu kadar benden. gidip namaz kılayım azıcık da midemin bulantısını geçirecek birşeyler atıştırayım ne bulursam artık!

canım anlattıkların aynı benim uyuz kaynana
oğlu yokken atar tutar oğlu gelir amannn canım oğlum...vs
beni arar anlatır anlatır oğlum duymasın der tamam derim kendi anlatır sonra
bana defalarca kısır dedi diyetteyim deyince obezlerin çocuğu olmazmış dedi ki benim anormal bir kilom bile yok
hastayım dedim geçenlerde oğluma iyi bak bulaştırma dedi
sayısız defa bağırdım her seferinde lafı yedi ama yüzsüzzzz devam etti. annemle bozmuş kafayı annem diyorum beni annenden çok seveceksin diyor ne münasebet sen kimsin benim anneme hiç bişey olmasa bile 9 aylık borcum var
babamın bir durumu vardı duymuş kimse duymasın dedim koca dünyaya yetiştirdi işte böyle bir pislik

Back
X