- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.281
biri bana mı seslendi
moralcağızım bozuk kızlar,eşim mert ali isminden de caydı...tam sinirlikk
varyaa burayı gözüm resmen kapalı okuyomm yaaa çok uykuummm vareee git uyu diyceksiniz haklısınız ama oturduğum sandalyeden kalkmayaçok eriniyoomm
eeeeeeeee eeeeeeeeee eeeeeeeeee
uyusun da büyüsün ninni, tosun gibi yavruları olsun ninniiiiiiii
tam size mesaj yazdım sonra esim mesaj attı biz geliyoruz diye acele bir şekilde kalktım telaşla megerse eşimi eve bırakıp yola devam etmişler cok sevindim valla :)))ay gelmezler inşallah o zaman hem ne oöyle bacım hamiş kadınsız hem sabah kahvaltısı hem akşam yemeği otel mi hamiş olmasan başının üstünde yeri var git dinlen sen şurda bebişinin gelmesine ne kaldı bide akşama gelırlerse enerjı depolarsın benım en yakın arkadaşım hamişti ben 80 km lik yolu onu görmeye giderdim karnımı doyurur çaya kız derdi ya bizde yemek yıyoz ne bulursak onu yeriz yemeğe gelın derdi gitmezdım gider çayları ben hazırlardım bebişlerin kıyafetlerini ütüler gelırdım bak üzüldüm sana şimdi haydi durma buralarda bari
ya daha çıkmasın biraz daha dursun. ben korkuyorum. şöyle kasım 15 den sonra olabilir bekleriz kendisini müsaitiz :)))yerim onun tekmelerini ben :) e az kaldı artık o da dayanamıyo.çıksam da annem de ben de rahat rahat yatsak diyo.
çok sevindim! hem hastalığı atlatmana hem bebeğine. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin!merhaba arkadaşlar. çok uzun zamandır uğramıyordum kk forumuna. tanıyan arkadaşlar biliyolar evlendiğim andan itibaren hep çocuk istedim ama önce olmadı sonra da rahatsızlandım vs. hepsini atlattım çok şükür. bende mutluluğumu paylaşmak istedim tam olarak beş haftalık hamileyim. dilerim herkes bu mutluluğu yaşar
slm kızlar nslsınız :)ben iyi sayılırım ara ara bulantı kusma baş agrısı yuvarlanıp gidiyoruz her kustugumda mutlu oluyorum rabbim bana o anları yaşattıgı için:)pskopat oldum acı çekmekten hoşlanıyorum:):):)
cinsiyetini ögrenemedik catlıycam meraktan:)
iki test sonucunu aldım sorun çıkmadı çok şükür:)
iş ev iş ev arası git gel yapıyorum cok şukur:)
bu arada asunayy cnm 45 milyon spermle aşılama neden denemiyorsun ben senin yerinde olsam tüp bebek yapmazdım ..cogu arkadaşım aşılama yaptılar sperm sayısı düşük diye hepside ilk denemesinde hamile kaldı inan...bence sayı çok iyi düşün sende 45 milyon sperm varken bizde 1 tane bile yok...şanslısın belkide hiç bşye gerek kalmadan bebiş gelcekkkk azospermi oolupta hamile kalanlar bile oluyor inan
bunlar senin için güzelim;tabi şimdilik mertte karar kıldığınızı varsayıyorum
Eki Görüntüle 528124
Eki Görüntüle 528126
Eki Görüntüle 528127
moralim bozuk((((((((((
neden bebeğimm :26:
ya kuzum normalde yumurtlama zamanında kasık ağrısı olur ya oldu ama sonrasında geçmedi aman kistmi var diye düşünürken yumurtlamadan sonra 5. günde bel ağrılarım başladı halen devam ediyor. adet ağrılarımda var çok kötüyüm. daha adetimde pazar günü erkenden ağrısı başladı belim çok fena ağrıyor
neden bebeğimm :26:
bazen olabiliyor canım yumurta döllensin veya döllenmesin takılma böyle şeylere. Herşey de moralini bozma biliyorum sakin olmak kolay değil ama birazcık da olsa kendine ferahlık ver stres yapmamaya çalış engelliyor çünkü döllenmeyi çoğu kadın stres yüzünden hamile kalamıyor.
bende ilk bebekmi diye düşündüm ama bel ağrım arttı korkuyorum
ya cnm daha 1 hafta falan önce senı konuştum bende burda cok sevındım hastalığı atlatmana ve hamiş olmana hayırlı olsun Allah kucağınada almayı nasip etsin
evet evet hatırladım canım seni. çok sevindim sağlıklı olmana ve bebeğin için de ayrıca tebrik ederim
tebrik ederim hayırla kucağına almayıda nasip etsin rabbim
çok geçmiş olsunbebeğin de sağlıkla ve hayorla gelsin inşallah bnde 6 haftalık hamileyim,daha sık uğra artık muhabbet ederiz:34
cnm holşgeldin hayırlı olsunnnn ark arkya dogurcaz negüzel:)gögsünde kötü huylu kist vardı demi öle hatırlıyıorum çok üzülmüştüm iyleştigine çok sevindim ve bebiş haberine ayrı bi sevindimmmm hayırlı olsun rabbim kimseyi saglıgıyla evladıyla sınmasın inş..
çok sevindim! hem hastalığı atlatmana hem bebeğine. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin!
yaaa işinmi var hadi git akşam girmeye çalışırım bende:)
eloserce den haber yok cnm güzel haberlerle gelsin inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?