Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızçelerim ben de gidiyorum yavaştan, kendinize iyi bakın belki mesai bitimine yakın gelebilirim yine...

slm hatunlar ayyy sıcağı sıcağına anlatcak birini arıyorum annemı aradım yok size anlatım bari içim soğusun yarım saat önce yönetimden aradılar tedaştan geldiler elektirik kesilcek dediler tmm ne kdr bilmiyorum dedi iyi tmm dedim sonra ulenn dedim içime bi kurt düştü aradım bizim mi kesiliyor sadece dedim yok 13 kişinin salak ya
site 560 hane desene borçtan dolayı die borçtan mı dedim evet dedi ama biziim haberimiz yok dedim nys eşimi aradım koşşş elektiriği kesiyor die ODA BEN ÖDEDİM DEDİ dedim cnm ödediğin şeyi nasıl kescekler dedi tedaşa gidiyorum aşağı indim dedim ödemeye gidiyor eşim diğer yerleri gezin siz bana gelene kdr ödenmiş olur nys eşim ödemiş meğersem ödeme merkezi kaçmış bizim o borç ondan var ve haberimiz yok ayyy cok sinir oldum rezil oldum makbuz elimizde varmış adam tedaşa giderken onuda yolda düşürmüş mü şimdi kardeşimde onu bağlamaz zaten dedi boyle işte aman aklınızda olsun bılmediğinz yerlere faturanızı yatırmayınnnnnn

slm hatunlar ben geldim siz gittiniz mi tuhhh elektirik işiyle uğraşmaktan erken gelemedim
egemnnn kuzucummm kesenın gördun pıtları gördun sesını duymayı da nasip etsin Rabbim
perihanım hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin sana cnm kocamannnnn aminnnnn diyorum
hayalimduam sonuçların güzel cıkmış gözun aydın o 1 haftanın lafını bile etme tadını çıkar hamişliğin diğer hatunlar nasılsınız

paranormal activity gibi olmus, beni de korkuttun yafff

slm kızlarrrrr

sinhus canım,doğru söylüyorsun dikkat etmek gerek böyle şeylere.neyse ki zamanında müdahale etmişsiniz.sonra bi de tekrar açtırmak için çağırıcan adamları,artık ne zaman gelirlerse ödeme yaptığın halde ceremesini çekicen,üstüne bi de açtırma parası da vericen,ohoo..

perihancım,rabbim hakkında herşeyin hayırlısını,evladında sağlıklısını tez zamanda nasip etsin inşşşş

egemn ve hayalimduam kontrolleriniz güzel geçmiş,inşş bundan sonrakiler de hep böyle güzel geçer,yavrucaklarınızın hep iyi haberlerini alırsınız inşş

diğer bacılarım sizlere de kocaman sevgilerimi iletiyorum

teşekkür ederimm tüm arkadaşlarıma Rabbim hepimize nasip etsin hep birlikte inş. kuzularım

hayırlı zamanda hamiş oluruz inş. önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlarımız olur inş ...

kuzummmm tebrik ederimm maşaallah

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, öyle sevindim ki kendim görmüşüm gibi

evet canım büyük geçmiş olsun siz kuzumm bazen diyorum olacağı varmış diye, hakikaten de öyle ...

evet aklımızda bulunsun eşim genelde netten yatırıyor bunları... :44: tavsiyene dikkat edeceğim kuzum

kızlar tek tek alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederim,darısı inşallah olmayan arkadaşlarıma olsun,hamiş arkadaşlarla beraber hayırla ve sağlıkla doğurmayı nasip etsn rabbim

60gelsin cnm rabbim inşallah tez zamnada hayırla ve sağlıkla yollar meleğini,herşey gönlünce olsun inşallah

eloserce cnm hayırlısı olsun,inşallah tüp bebekte yüzün güler,iyi bi merkez olduğuna emin olun,bak aysunayy arkadaş da yaptırmış hiç memnun kalmamış,aman iyi araştırın

hayalimduam herkes söylemiş bn de çok sorun olcağını zannetmiyorum,sağlığı yerindeymiş çok şükür test soncu da iyi çıkmış,hadi gözün aydın,inşallah darısı başıma

sinhus cnm ya çok geçmiş olsun şimdi yeniden mi ödiceksiniz o parayı cana bişey gelmesin,bizler de çok dikkat edelim haklısın

ruhsarcığım,aleynacığım,ahsenalkasascığım,sdtiveciğim ve diğeleri kızlar sizleri de çok öpüyorum biz şimdi evdeyiz eşim soğuk algınlığı var dinlenyo bn de ona bakıyorum giremem daha görüşürüz

sevsinler bebişini...
ben de bugün gördüm tekrardan kuzucuğumu,yavrumun maşallahı vardı.Oy yesinler kuzucuklarımızı....

ben de iyiyim cnm allah şükür.yarın sıpanı daha da büyümüş görürsün artık

inşallah cnm,rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin güzel allahımmmm

kocaman bi amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn diyorum cnm.bana ve benim durumumda olan tüm arkadaşlarıma nasip etsin inş.

ayy kızlar şimdi hastaneden geldim ben de.bi tanıdığımız doğum yaptı.kıskanmamak özenmemek elde değil ki.ne kadar güzel bi duygudur kimbilir.kocası bebeğin başından hiç ayrılmıyo.sürekli seviyo.çok özendim inş o duyguları biz de yaşarız.eşimi o halde görmeyi çok istiyorum.rabbim en kısa zamanda eşlerimize babalık bize de annelik duygusunu tattırır inş

hayalimduam cnm test sonuçlarınız güzel çıkmış çok şükür.o 1 haftalık farkı da kafaya takma tatlım.ben inanıyorum oğluşun çabucak büyüyüp kapatacak o farkı
eloserce tatlım inş ilk tüp bebek denemenizde gelir bebişin
sinhus cnm geçmiş olsun size de.karşı çıkmasan boşu boşuna keseceklerdi elektriğinizi

canm çok teşekkürler,Allah razı olsun.
Rabbi'm tez zamanda sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla size de nasip eder inşallah.

canım, geçmiş olsun eşine çok...dikkat et de sen hastalanma
teşekkürler cnm çok sağol..çok dikkat etmeye çalışıyorum,kolay kolay hastalanmam inşallah yakalanmam gribe falan
sevsinler bebişini...
ben de bugün gördüm tekrardan kuzucuğumu,yavrumun maşallahı vardı.Oy yesinler kuzucuklarımızı....
ayy ne güzel seninki tekmeliyodur da,inşallah o zamanlar çabuk gelir bana

ahh cnm bnm olcak inşallah üzülme bunun için sakın herşeyin bi zamanı var,rabbim sizin için en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah rabbim sabır versin tez zamnada hasretini dindirsin herkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…