- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.341
ayy ne güzel seninki tekmeliyodur da,inşallah o zamanlar çabuk gelir bana
canım ilk bebek olduğu için 20.haftadan sonra hissedersin hareketlerini dedi doktor.Daha hissedilir bişey duymadım henüz.
beklemedeyim.
Bana da doktor 20. haftada hissedersin dedi ben 17. haftada tamamen hissetmeye başlamıştım. 16. haftada birşeyler oynuyor gibi sanki diyordum yok o bağırsak hareketi diyordu. Bu bağırsaklar daha önce de vardı bende çocukla birlikte oluşmadı yaa ozaman niye hissetmiyordumeğer içinde böyle seyirme gibi birşeyler oluyorsa damar atması gibi bebeğin oynuyordur canım.
aynen canım seğirmeler hissediyorum,hatta doktora da söyledim,aynısını söyledi."yok yok...bebek hareketi değildir" dedi.
hep hissetmiyorm,arada hissediyorum ve bebişimdir diye düşünüyorum hemen.
evet canım bence de bebişindir obenimki son ayında yapması gereken kasılmaları şimdi yapıyor karnımın halini bir görsen bir oyana yamuluyor bir buyana totosunu mu dayıyor naapıyor bilmem dün çok rahatszı etti beni azdı resmen normalde çok hareketli zaten bir de böyle arada azıtıyor kızıyorum ben de daha doğrusu koktuğum için kızıyorum erkenden doğar falan diye allah korusun :18: Bebekler hep uyur ama bizimki hiç uyumuyor sürekli hareket halinde valla doğunca da böyle olursa yandım ben imanımı gevretecek bu velet benim
futbolcu olacak o annesi.
benimkisi bu sabah ultrasonda uyuyordu,maşşalllahh.
taekwondocu olacak bence
ooyy yerim onu ben uyusunda büyüsün
oyyy oyyy korusun kendisini canım,zararı yok....
bugün çok değişik geldi bana,kalp atışını gördüm,minicik kalbimi.Çok duygulandım,Rabbi'm ona da can vermiş,o da yaşıyor...çok çok değişik birşey.
10 ay bekledim,10 ay sabrettim,hep bugünleri hayal ettim.Allah'ın izniyle hayallerim gerçek oluyor....
Allah'ım olmayanlara da nasip eder inşallah.
Canlarım ya, yopiğimizin kıymetli hamişleri...yazılarınızı okumak çok keyifli. birgün aynı şeyleri yaşayabileceğimi düşünmek heyecanlandırıyor beni. beynim bazen olumsuzu düşünmekte ısrar ediyor, bebek olmaması için sebep buluyor. ama zaman kızıyorum kendime, kendine gel diyorum, bir sebep yokken 1 seneye kadar bekledi arkadaşların, öyle geldi bebişleri, seninki de gelecek. üzerine düşmemem lazım biliyorum artık. ben stres yapıp üstüne düştükçe olmuyor. eşim o kadar çk sperm testi verdi ki, oluruna bırakmadık hiç. ne biliyim, hayalimduam ya da egemn eşinin sperm sayısını biliyor mu, hatırladığım kadar test yaptırmadılar. belki de çok yüksek değil, bir baktırsa morfoloji düşük belki de... ne kadar önemli ki bunlar... Rabbimin nasip etmesi önemli. herşeyi oluruna bırakabilmeyi istiyorum, çok istiyorum hem de... inşallah bu aydan itibaren daha plansız olucam bu konuda. bahara kadar bekleyip, tedaviye başlıcam. herşeyin hayırlısı artık...
zaten bu aralar benim işlerim de eşimin işleri de çok yoğun. o da mesaiye kalıp duruyor. iş güç bayram seyran derken geçiririz vakti... kısmetse bu sene benim adıma kesicez kurbanı, geçen sene evi yeni almıştık, elimiz sıkışıktı kesemedik. kredi ödemenin düzenine alıştık bu sene, kesicez Allah kısmet ederse...
bu bayram Allah sağlık verirse evimdeyim, annemlerde burada olucak. baklava falan yaparız artıktabi ben diyette olurum, muhtemelen 1 tane ancak yerim...
Canlarım ya, yopiğimizin kıymetli hamişleri...yazılarınızı okumak çok keyifli. birgün aynı şeyleri yaşayabileceğimi düşünmek heyecanlandırıyor beni. beynim bazen olumsuzu düşünmekte ısrar ediyor, bebek olmaması için sebep buluyor. ama zaman kızıyorum kendime, kendine gel diyorum, bir sebep yokken 1 seneye kadar bekledi arkadaşların, öyle geldi bebişleri, seninki de gelecek. üzerine düşmemem lazım biliyorum artık. ben stres yapıp üstüne düştükçe olmuyor. eşim o kadar çk sperm testi verdi ki, oluruna bırakmadık hiç. ne biliyim, hayalimduam ya da egemn eşinin sperm sayısını biliyor mu, hatırladığım kadar test yaptırmadılar. belki de çok yüksek değil, bir baktırsa morfoloji düşük belki de... ne kadar önemli ki bunlar... Rabbimin nasip etmesi önemli. herşeyi oluruna bırakabilmeyi istiyorum, çok istiyorum hem de... inşallah bu aydan itibaren daha plansız olucam bu konuda. bahara kadar bekleyip, tedaviye başlıcam. herşeyin hayırlısı artık...
zaten bu aralar benim işlerim de eşimin işleri de çok yoğun. o da mesaiye kalıp duruyor. iş güç bayram seyran derken geçiririz vakti... kısmetse bu sene benim adıma kesicez kurbanı, geçen sene evi yeni almıştık, elimiz sıkışıktı kesemedik. kredi ödemenin düzenine alıştık bu sene, kesicez Allah kısmet ederse...
bu bayram Allah sağlık verirse evimdeyim, annemlerde burada olucak. baklava falan yaparız artıktabi ben diyette olurum, muhtemelen 1 tane ancak yerim...
Canım benimmm beynin olumsuzu hiç düşünmesin. İnsanın kalbine söz geçirmesi çok zor her aya bu sefer takmayacağım rahat olacağım diye başlanıyor ama maalesef öyle olmuyor. Sabrın sonu selamettir hayırlı zamanda alacaksın evladını kucağına.. Biz bu sene kesemeyeceğiz sanırım eşim sağolsun çok açıldı bebeğe de birsürü şey alındı bir de gitmiş bana çoook pahalı saat almış doğum günümde kredi kartıyla almış ama tek çekim çok kızdım ne gerek var sanki yok muydu diye bu ay çok yüklü ödememiz var. Bir de ocak ayında bebek doğunca keseceğiz biz kurbanı oğlumuz için Allah şimdiden kabul etsin kurbanınızı canım bayramın ilk günü yersin anneciğinin baklavalarından sonra devam edersin yine rejimine benim tontişimin de (Anneciğimin) bugün doğum günü eşim gelecek birazdan oraya gideceğiz çookk öpüyorum seni canım kendine iyi bak
canımm benim,Allah'ın izniyle inşallah sen de bugünleri yaşarsın,Rabbi'm sıkıntı çektikten sonra bizim yüzümüzü güldürdü.Eşim sperm testi yaptırmıştı,doktor normal demişti,ondan sonra bi daha eşim teste gitmemişti,ben doktor yollarını aşındırmıştım,kan testleri,ultrasonlar,ilaçlar....ben çok gelgit yaşadım hastane kapılarında.En sonunki de tamamen derler ya kazara oldu.RAbbi'm böyle nasip etti,böyle uygun gördü.İnşallah senin de hamile kalma günlerin yaklaşmıştır...inşallah.
kendini serbest bırak,düşüncelerini de....Ben hiç öyle yapamamıştım ama son ay farketmeden meğerse o ay hiç aldırmamışım,hatırlarsanız çift çizgi çıktığı halde hamile deilimdir demiştim.
iyi az kalmış senin,yavaştan hissediyomuşsun da maşallahcanım ilk bebek olduğu için 20.haftadan sonra hissedersin hareketlerini dedi doktor.Daha hissedilir bişey duymadım henüz.
beklemedeyim.
canm çok teşekkürler,Allah razı olsun.
Rabbi'm tez zamanda sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla size de nasip eder inşallah.
ahh cnm bnm olcak inşallahüzülme bunun için sakın herşeyin bi zamanı var,rabbim sizin için en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah rabbim sabır versin tez zamnada hasretini dindirsin herkesin
betselcim bu kadar hamiş dua ediyor bizler için,inş duaları kabul olur da dediğin gibi bizler de o günleri görürüz inş.senin yazdıklarını okuyunca benim de içim burkuldu birden.bi an kendimi hayal ettim o hastane odasındainşşş Rabbimin izniyle yakındır o günler.ben inanıyorum buna (belki de inanmak istiyorum) biz de çalışmalara başladık tekrardan umarım hayırlısıyla bu defa olur sağlıklı bir şekilde,Allahım duy sesimi nolurrrr
günaydın kızlaaarrrbgn işyerine geldik hayırlısıyla,10.30ta eşime randevu aldım doktora götürcem bide dün yazmıştım gördünüz mü? bizimkiler kurbanın parasını bağışlayalım diyolar,biz her sene kv,eşimin kardeşi ve biz giriyoduk 2 hisse büyükbaşa,onlar bu sene parasını bağışlayalım diyolar öyle olur mu sizce? yani kurban farz bize şuan o şekilde vazifemiz yerine gelmiş olur mu? bnm bildiğim olmaz illa kan akması gerek ama tam da emin değilim 1 hisse olsun girelim diyorum,onlar bağışlayalım gitsin diyolar..sizin bi bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?