- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.381
ahsen sende kan pıhtılaşması var ya hergun aspirin yada coaspirin iç ki kanın sulansın..
eşinde genetik sorun derken ne var...
tüp bebek deneyebilirsin cnm embriyoların spermlerin kalitelelilerini seçiyorlar düşük riskin daha azalıyor..
ama onun öncesinde aşılama denesen ..spermler yıkanıp kalitelileri seçiliyor
sende kan pıhtılaşması için igne ilaç kulanırsın
böylece sorunlar kalmış olur..
bak bende kan pıhtılaşması olmamasına ragmen 2 ay igne 1 ay ilaç kulandım nolur nolmaz diye
artık gelcem inş kuzum kendime geldim çok şükür inan iki üç haftadır iyiyim onun öncesinde bebege bşy olcak diye çok korkuyordum internete girincede saçma sapan şeyler okuyup canımı sıkıyordum şimdi söz verdim güzel yerlere bakcam burası gibi:)
beterin beteri var biliyorum,rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin, dermansız dert vermesin,biliyorum bir gün hepsi gelip geçecek,inş bi gün gülerek anıcaz bu günleri ama o günler gelecek mi ya da ne zaman gelecek onu bilmiyorum.kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş ama benim herşeyim böyle sıkıntılı sorunlu oluyor.Rabbim günah yazmasın ama insanın hiç mi bi işi rast gitmez,evlenirken de binbir zorlukla olmuştu.ya benim bildiğim kadınlar adet döneminde hormon dengeleri şaşar (ki bu son zamanlara kadar hiç böyle bişey yaşamadım)depresyona girersin,herşey herkes üstüne geliyormuş gibi,hiç bir şey yolunda gitmiyormuş gibi hissedersin,ağlarsın,kızarsın, bağırırsın... ama ben de nedense tam yumurtlama zamanına denk geliyor bütün bunlar.dün gece yatarken hiç bişeyim yoktu, sabah ben ne giycem şimdi diye ağlıyordum.herşeyi abartıp sabah sabah kocamın da moralini bozdum ve tartıştık,yani bu hafta da büyük ihtimalle böyle değerlendiremeden geçecekya anlamadığım bütün bir ay gülüp eğleşen biz neden tam bu haftalarda böyle papaz oluyoruz(tabi tamamen benden dolayı).geçen düşündüm de bizim de çocuk istediğimiz zamanın üstünden tam iki yıl geçmiş.iki yılda 4 gebelik yaşadım ve hala bir bebek sahibi olmanın hayalini kuruyorum.karnım burnumda hamile kıyafetleri giymeyi,bebeğim için minicik minicik şeyler almayı,patikler örmeyi,isim telaşına düşmeyi,kucağıma alıp kokusunu içime çekmeyi ve kurban olurum seni yaradana diye öpüp koklamayı malesef hayalden öteye geçemiyorum...
Allahım sen büyüksün,ol de olsun allahım...
ah canım, insanoğlu her anımız bir olmuyor ki. insan bazen bir ufacık sıkıntıya dayanamıyor. bazı zaman dağları kaldırıyor. havalar da bizi çok etkiliyor kesinlikle. hasbunallahiveni'melvekil çekmek lazım bol bol (türkçesini yanlış yazmış olabilirim aceleyle) bir de böyle sıkıntılı zamanlarda inşirah suresi okumak insanı öyle rahatlatıyor ki. şimdi ben de kalkıp abdest alayım namaz kılıp biraz okuyayım. benim de çok ihtiyacım var. Allah hepimizin içine ferahlık versin. bizi dünyanın hali de sıkıyor. hergün savaş için çanlar çalıyor saçma sapan şeyler oluyor. bazen düşünüyorum neredeyse savaş patlak vermek üzere bu dünyaya minicik yavruyu getiricez de ne olacak diye. çocukcağız hep pislik açgözlü devletlerin hırsı yüzünden ne aleme geliyor... Senin de kalbin ferahlanacak inşaallah!
ayy öyle deme yaa zaten sinirim bozuk oluyor. sanki almaya güç yok gibi bir de bir tanıdık yeni torunu oldu onun ilk hastane çıkışlarını verecek. gerçi onlar hastane çıkışı gibi getirsin de bakayım. ben de onlardan almayı gereksiz görüyorum hemen ufalıyor. bir karış bile değiller çünkü. ama yine de sinir oldum bugün sanki alamadık da sağdan soldan mı topluyoruz gibi. hafta sonu olmazsa annemle çıkarım ama halim de yok ki iştebiraz daha üst baş alayım miniğime ne bu böyle. ben de hep düşünüyorum zırt pırt kusuyorlar çişi kakası çıkıyor her an yıkayıp da kurumaz ki kış zamanı.. buraya yazdıklarımdan huzursuz oldum sonra... düzeltiyorum bu kısmı. dediğim gibi bugün sinirliyim herşeye ekstra kızıyorum. bebek de o yüzden psikopat olmasa bari bu annem ne tuhaf kadınmış diye
neyse işte her zaman bir stres mevzusu çıkıyor ya şimdi bugün de kıyafetlere ve kayınvalidelerin geç davranmasına uyuz oldum. aslında sordum arkadaşlara çoğusunun ki hiç bir şey yapmamış bile. bizimkiler yine aradı sordular. biliyorum kötü niyetleri falan yok. yaşlılar ve böyle adetleri düşünemiyorlar, biraz da sorayım da yapayım olayı yok. amaan Allah sağlık versin gerisi olur diyorum bazı günde böyle sinir oluyorum. tek üzüldüğüm nokta eşim de bakıyoru böyle üzülüyor kıyamıyorum ona işte...
ahsenülkasas, evet senin imtihanın hakkaten zor. Rabbim çekene veriyor demek ki. bir kimyasal gebelik bile insanı sarsıyor sonuçta. Ama inşallah sen sabrettikçe en güzelinden, en ahlaklısından, eb sağlıklısından evlatlar nasip edecek Allah sana. Bu kulum böyle sabretti, isyan etmedi diye ödülleneceksin. ben senin hikayeni tam bilmiyorum ama kaybettiğin bebişlerin de inşallah cennet kuşu oldu. orada seni karşılayacakne güzel ebedi mekanda evladın olacak :)
benim bugün olduğum gibi hepimiz bazı zaman imtihan dünyasında olduğumuzu unutuyoruz işte. sağa sola çatıyoruz, gereksiz yere kırıyoruz kırılıyoruz. ben hamileliğim süresince hep yalnız, kaldım. en ihtiyacım olduğu zamanlarda en yakınlarımdan hiç ummadığım sıkıntılar yaşadım. çok şaşırdım ilk başta. neden böyle oldu diye. sonra anladım ki Allah'tan başkasına ben dayandıkça onlar da beni hayal kırıklıpına uğratıp durdu. bugün de yine diyorum Allah'ım senden başka kimseden fayda yok. ne eş en anne ne bilmem ne. hepsi bir noktada kilitleniyor. hepsi aciz. hepsi insan. hepsi seni anlama noktasında kısır kalıyor. Ama Allah'tan istedikçe içim ferahladı. ferahlıyor da. yine de tam olarak işte bunu başaramıyorum ki sinir stres yapıyorum...
kızlar valla hakkınızı helal edin,biliyorum insan böyle şeyler duydukça yada okudukça kendini kötü hissediyor.buraya gelince daha güzel şeylerden söz etmek,farklı şeylerle kafa dağıtmak istiyoruz çoğu zaman.ama bugünlük beni mazur görün,söz toparlanınca daha güzel şeyler de yazıcam.ama konuştukça bi nebze olsun rahatladım.azcık yazdım bolca ağladım şimdi biraz daha iyiyim,inş akşama kadar kendimi toparlarım.
KIZLARRR az önce haberlerde ne gördümm
kendim için değil amaaa ssk sı olmayıp maddi durumu olmsyanlar için çok sevindim sevinçten ağladım
sosyal sorumluluk projesi ile devlet 2500 aileye tüp bebek yapacak ve bedava eğer devam ederse başka hastanelerlede anlaşırsa devlet bu çoğalacakmış 2500 aile ile sınırlı kalmayacakmış
kendim için değil ama ham asgeri ücretle geçinip hem maddiyatı yerinde olmayanlar için idael çok sevindim yaaa
aman güzelim internette yazan şeyleri ya da onun bunun dediklerini kafana takma doktoruna güven o ne diyorsa odur. Bebeğe birşey olacak diye neden korktun ki?
kızlarr ben geldim acaip sancım var olamıyorum kahve rengi ve koyu olarak damal damal oluyor sabah işe gelemeidm yataktada kalamdım havada kapalıydı kalktım dolandım evin içinde...
yürüdükçe sancım azaldığı için ortalığı topladım yemek yaptım evi sildim çamaşırı topladım derken baktım sancı azaldı kocişi aradım gel beni al diye yaptığım yemeğide alıp iş yerin egeldim yemeği yedik oturdum sancım gene başladı anammm yarın sabah 8 de doktora gidiyorum bakalımdotkorum muayenden sonra bana renadevu alacak tüp bebek merkezi için...
çok heyecanlıyım ama korkuyorumda acaba daha mı beklesek tüp bebek için diye.... valla bilmiyorum
sabah adana da hava kapkaraydı ışık yaktım evde şimdi güneşli süperrrr
nasılsınız hanımlar. umarım herkes iyidir
iyi akşamlar arkadaşlar
geçen yaz haziranda evlendim 4 ay önce korunmaya bıraktık ama 4 kere de olmadı
sonra memleketimde annemin ısrarıyla farklı doktora göründüm
bu doktor geniş anlamda baktı eşime de baktı bana da HSG çekti tekrar hormonlara baktı
ama her şey tertemiz kanallarım açık hiçbir anormallik yok
eşimin sonuçları da güzel hormonlarda iyi
doktor siz denemeye devam edin dedi
bizde bu ay yine denedik
batım 15 ekim
dün akşam adetime 5 gün varken saat 5 gibi tuvalete gittiğimde açık pembe leke geldi peçeteye
dedim yine adet oluyorsun ama devamı nokta kadar bile gelmedi
Şuan beklemedeyim ne olduğunu da kestiremiyorum sizce ne bu?
sizlerden tüm arkadaşlardan birbirimiz için dua istiyorum
özellikle hamile arkadaşlar duanızı eksik etmeyin lütfen
ALLAHIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN HAYIRLISIYLA...
Cok sukur cnm :) sen nasılsın:)
iyi akşamlar arkadaşlar
geçen yaz haziranda evlendim 4 ay önce korunmaya bıraktık ama 4 kere de olmadı
sonra memleketimde annemin ısrarıyla farklı doktora göründüm
bu doktor geniş anlamda baktı eşime de baktı bana da HSG çekti tekrar hormonlara baktı
ama her şey tertemiz kanallarım açık hiçbir anormallik yok
eşimin sonuçları da güzel hormonlarda iyi
doktor siz denemeye devam edin dedi
bizde bu ay yine denedik
batım 15 ekim
dün akşam adetime 5 gün varken saat 5 gibi tuvalete gittiğimde açık pembe leke geldi peçeteye
dedim yine adet oluyorsun ama devamı nokta kadar bile gelmedi
Şuan beklemedeyim ne olduğunu da kestiremiyorum sizce ne bu?
sizlerden tüm arkadaşlardan birbirimiz için dua istiyorum
özellikle hamile arkadaşlar duanızı eksik etmeyin lütfen
ALLAHIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN HAYIRLISIYLA...
Bende gördüm ve ağladım izlerken nekdr çok para gıdıyor cok sukur zorlanmadan verdım tam 9000 tl tabı bızımkı farklıydı esın amlyt oldu sperm döndürüldü falan hepsıne ayrı para ..
Hatta tedavı olurken rabbım olmayanlara versın dedım
Anemın komşusu 10 senelık evlı madde durumu olmadıgından tup bebek yaptırmıyordu hemen o aklıma geldı cok sevındım rabbım ısteyen her kadına annelık duygusunu tattırsın
KIZLARRR az önce haberlerde ne gördümm
kendim için değil amaaa ssk sı olmayıp maddi durumu olmsyanlar için çok sevindim sevinçten ağladım
sosyal sorumluluk projesi ile devlet 2500 aileye tüp bebek yapacak ve bedava eğer devam ederse başka hastanelerlede anlaşırsa devlet bu çoğalacakmış 2500 aile ile sınırlı kalmayacakmış
kendim için değil ama ham asgeri ücretle geçinip hem maddiyatı yerinde olmayanlar için idael çok sevindim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?