Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım zaten gebelik sırasında iğne kullanıyordum ama bu defa tedbir amaçlı yaklaşık 5 aydır iğne yapıyorum(hamile olmadan her gün onu yapmak da ayrı bir dert zaten),coraspin dengi ecopirin var onu,folbiol ve glifor kullanıyorum.eşimde de kromozomal translokasyon adı verilen bir genetik problem varmış.iki kromozomun yeri değişmiş yani,normalde bu testi yapmasak ölene kadar da bilemezdik öyle bişey olduğunu çünkü kişiye bi zararı yok ama döllenme sırasında sağlıklsız spermlere denk gelebiliyormuş.PGT yöntemi önerdiler ama dediğim gibi onun için de kesin gözüyle bakmıyor dr.lar.bu yöntemde de sağlıklı sperme ulaşamayabiliriz demişlerdi.o yüzden doğal yoldan denemek istiyoruz.sonuçta tüp bebek için burda o yöntemi uygulamıyorlar,en iyi dr.lar ist.memorial da varmış bu konuda.o da fazlaca külfetli oluyor bizim için.bakalım artık kısmet herşey.tabiki sonunda doğal yoldan olmazsa biz de o yolu deniycez.kim bilir o da olmazsa belki de evlat edinmeye kadar gider ucu

kızlar valla hakkınızı helal edin,biliyorum insan böyle şeyler duydukça yada okudukça kendini kötü hissediyor.buraya gelince daha güzel şeylerden söz etmek,farklı şeylerle kafa dağıtmak istiyoruz çoğu zaman.ama bugünlük beni mazur görün,söz toparlanınca daha güzel şeyler de yazıcam.ama konuştukça bi nebze olsun rahatladım.azcık yazdım bolca ağladım şimdi biraz daha iyiyim,inş akşama kadar kendimi toparlarım.

nerdeyse 1 ay gıbı bır zamanım kaldı 3 aylık korunma donemımızın bıtmesıne.kızlar dua edın bana ınsallah saglıklı sıhhatlı bebegım olsun.hepımıze anne olmayı saglıklı evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın allah ım

aman güzelim internette yazan şeyleri ya da onun bunun dediklerini kafana takma doktoruna güven o ne diyorsa odur. Bebeğe birşey olacak diye neden korktun ki?

Ah bee kuzuumm inan anlıyorum seni insanın daralınca gözünün birşey görmediğini herşeyin üstüne üstüne geldiğini biliyorum ama yine de hayallerimiz için dik durmamız gerek. Hem o günlerde gelecek o yavruya kardeş düşündüğün günler de. Eşinle yaşadığın şeylerde de vardır bir hayır kuzum ruh dengenin yumurtlama döneminde bozuk olması ve birşeyler yaşanmamasında da belki vardır bir hayır kuzum bilemezsin ki bak bunları burda hemen hemen hepimiz yaşadık gördük. Ben hamileyken eğer düşük olmasaydı beşinci ayımda abimin düğünü olacaktı ve annem yapayalnız kalacaktı ona yardım eden kimse olmicaktı o halimle de ben ne kadar koşuşturabilirdim ki gelinimiz dediğimiz öküzlerde kıçını kırıp oturdular bir çöple yardımları olmadı aksine bizi sinir edip daha da sıkıntı yarattılar eğer hamile olsaydım annem iyice kötü olacaktı demek ki düşük yapmamda böyle bir hayır vardı anneme yardımcı olmam için yani o kadar anlattım demem o ki olmuyosa onda da bizim bilmediğimiz bir hayır var kuzum ama ağlaa ağma demem ben sana kii için açılsın rahatlayasın ama kendine eziyet etme kuzum elbet herşey yoluna girecek

hiç huzursuz olma kuzum ben de bazen buraya çok daralınca yazıyorum sonra keşke yazmasaydım diyorum ama rahatlıyo insan bizi bizden daha iyi anlayan yok çünkü kendini hiç kasma üzme oku sürekli rahatlarsın yavrunda huzur bulur hem kimseye de bakma yaa o çocuğu sen ne halle yaptın :) ne istiyosa canın al gitsin :d valla ben bazen doğmamış bebeye don biçilirmi diyom ama dayanamayıp aldığımda oluyo

şşşşş duymamış olalım busözleri biz kah ağlar kah güleriz kuzu yanımızdakiyle ağlamayı da gülmeyide biliyoruz yavru ceylan kasma kendini hep iyi olucan diye birşey de yok sen kendini toparla gerisi sorun diil

kızlarr ben geldim acaip sancım var olamıyorum kahve rengi ve koyu olarak damal damal oluyor sabah işe gelemeidm yataktada kalamdım havada kapalıydı kalktım dolandım evin içinde...

yürüdükçe sancım azaldığı için ortalığı topladım yemek yaptım evi sildim çamaşırı topladım derken baktım sancı azaldı kocişi aradım gel beni al diye yaptığım yemeğide alıp iş yerin egeldim yemeği yedik oturdum sancım gene başladı anammm yarın sabah 8 de doktora gidiyorum bakalımdotkorum muayenden sonra bana renadevu alacak tüp bebek merkezi için...

çok heyecanlıyım ama korkuyorumda acaba daha mı beklesek tüp bebek için diye.... valla bilmiyorum

sabah adana da hava kapkaraydı ışık yaktım evde şimdi güneşli süperrrr

msj takrarı olmuş...

öptüö herkesi ben kaçıyorum eve gidip yatacam karnım belim çook ağrıyoooo

Son düzenleme:
kuzularımm ben geldimmm inanın yeni oturuyorum hoş otursam da az sonra annemlere gideceğiz

geçmişe bakamadım inş herkes iyidir, çoook özledim sizleri

hepinizi çook öpüyorum, akşam eve geldiğimizde yazarım inş detaylı

KIZLARRR az önce haberlerde ne gördümm

kendim için değil amaaa ssk sı olmayıp maddi durumu olmsyanlar için çok sevindim sevinçten ağladım

sosyal sorumluluk projesi ile devlet 2500 aileye tüp bebek yapacak ve bedava eğer devam ederse başka hastanelerlede anlaşırsa devlet bu çoğalacakmış 2500 aile ile sınırlı kalmayacakmış

kendim için değil ama ham asgeri ücretle geçinip hem maddiyatı yerinde olmayanlar için idael çok sevindim yaaa

Bende gördüm ve ağladım izlerken nekdr çok para gıdıyor cok sukur zorlanmadan verdım tam 9000 tl tabı bızımkı farklıydı esın amlyt oldu sperm döndürüldü falan hepsıne ayrı para ..
Hatta tedavı olurken rabbım olmayanlara versın dedım
Anemın komşusu 10 senelık evlı madde durumu olmadıgından tup bebek yaptırmıyordu hemen o aklıma geldı cok sevındım rabbım ısteyen her kadına annelık duygusunu tattırsın

aman güzelim internette yazan şeyleri ya da onun bunun dediklerini kafana takma doktoruna güven o ne diyorsa odur. Bebeğe birşey olacak diye neden korktun ki?

Cnm bı ara karnım cok ağrıdı bı ara kahve lekelenmelerım oldu tabı o sıralar hep Internet'ten araştırdım ıyıcene canım sıkıldı falan korktum

Cnm sen neden tup bebek yaptırcan sebebınız ney..
Hoş benle aynı gun transferi olan bı kız vardı ıkı senedır olmamış cocukları ve ne kadında ne erkekte sorun yokmuş tup bebek doktoru 1 sene daha bekleyın demıs ama sabırsızlığından bekleyememıs ..

iyi akşamlar arkadaşlar
geçen yaz haziranda evlendim 4 ay önce korunmaya bıraktık ama 4 kere de olmadı

sonra memleketimde annemin ısrarıyla farklı doktora göründüm
bu doktor geniş anlamda baktı eşime de baktı bana da HSG çekti tekrar hormonlara baktı
ama her şey tertemiz kanallarım açık hiçbir anormallik yok
eşimin sonuçları da güzel hormonlarda iyi
doktor siz denemeye devam edin dedi
bizde bu ay yine denedik
batım 15 ekim
dün akşam adetime 5 gün varken saat 5 gibi tuvalete gittiğimde açık pembe leke geldi peçeteye
dedim yine adet oluyorsun ama devamı nokta kadar bile gelmedi
Şuan beklemedeyim ne olduğunu da kestiremiyorum sizce ne bu?

sizlerden tüm arkadaşlardan birbirimiz için dua istiyorum
özellikle hamile arkadaşlar duanızı eksik etmeyin lütfen
ALLAHIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN HAYIRLISIYLA...

Cnm oncelıkle daha yenı korunmayı bırakmış sayılırsınız ama kontrole gıtmenız ıyı olmuş bi istatislıge göre genel olarak korunmayı bıraktıktan sonra 6-8. Aylarda hamıle kalınırmış doktorlar 1 sene denmeyin olmazsa gelın derler hep
Pembe akıntı yerleşme kanaması olabılır cnm bu iki gun içinde kanaman olmazsa bence yerleşme kanamasıdır ..

Cok sukur cnm :) sen nasılsın:)

iyiyim bende tatlım

bu çok normal. bunun için canını sıkma daha çok yeni. bak ben evlendim hiç korunmadım ve dokuz ay sonra hamile kaldım. sıkma canını çok çok normal bu durum. en yakın zamanda gelir bebeğin inşallah

minikgelinim görüşemedik nasılsın canım maşallah senin bebişin de büyümüş annesi

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...

o haberi ben görmemiştim,, şimdi sizden öğrendim evet çook sevindim bende... Rabbim yardımcımız olsun

evet canımm ne güzel sayenizde öğrendim... ne güzel Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…