- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.761
inşllah cnm rabbim duysun seni.... hepimizi..
yalnız ağlayarak çıktı kısmı beni ürküttü nede ağladı kihem korkulacak bişi yok demiş hem ağlamış nasıl oluyor bu durum bu ne yaman çelişkidir böyle breee moreee
kıss o kdr stres yapmıştıkı duymayınca temızde cıkınca saldı kendını onu gördum ya hsg den korkmuyom ben aaa bak bunları konuşcakmışım belkıde dun ruyamda bana hsg cekılcekmış adam iğneyı vuuryor 1 2 3 dıo uyumuyorum dıorum kı ben alışkınım anestezıye hemen bayılmam adam tekrar vuruyo iğne 1 2 3 dio bende sersemlik oluyor ama gene uyumuyorum bayılamadım bır turlu aklıma geldi şimdi korkma cnm ben korkumuyorum k ben yanı çataldan korkan hatun
amin cümlemize inş
evet ayaklarım ağrıyorr ben hiç oturmayınca okulda, bitkin geliyorum minik minik dinlenmeye geçerim birazdan
kızmayın bana
eloserce kuzum güzell haberlerini bekliyoruzzz
allahım sohbetin en dadlı yerinde 2 lafın belinini en acımasızca kırıldı anda neden ben gitmek zorundayım nedennnn nedennnnnnnnnn
sizi özliycem anacım bayyyyyy hadi allaha emanet olun... benim popo yusuf yusuf etmeye başladı valla aama neyse allah emanetim bende haydi dua edin bana öptüm sizi...
oğlum bak gitaaa dellendirme beni kapıda niymiş kaçmıyo ya ama bak şimdi tek tek kaçacaz ben biliyom mesela yani kendimden biliyom iki dakka daha sabret sonra kapılar senin sil uleyn sabahlara kaddem
sen hayırlı haberle gel bize kuzu dah açook sohbet ederik hadi bakalım dualarımız seninle burayı dşn içini rahatlat bana dua eden bir çok kişi var şuan arkamda inşallah iyi olacak diye dşün kuzu allaha emanetsin kuzmallahım sohbetin en dadlı yerinde 2 lafın belinini en acımasızca kırıldı anda neden ben gitmek zorundayım nedennnn nedennnnnnnnnn
sizi özliycem anacım bayyyyyy hadi allaha emanet olun... benim popo yusuf yusuf etmeye başladı valla aama neyse allah emanetim bende haydi dua edin bana öptüm sizi...
kafamı dağıtmaya geldim,kocayla kavga ettik,kaçgündür konuşmuyoruz.annemde kaldım 2 gün.acuk moral verin kuzulrrr
Hazır elin deymişken benim eve de bir el at şekerimdün enerjim çoktu ama bugün hiç yok
ayyyy kuzum hayırdır ne oldu ki :26: neden üzdü seni kocan
yok kız kızarmıyız sen friedmana bakma benım gb aylak o burada dün türkiye macı vardı adam macı izleme sevdası 90 dk masaj yaptı ohh rahatladım sende arada kocişin yanına uzan ohh mis
ulennn sabahtan beri beklıyor kapılar hazı olda kıpırdamıyolar bı yere bayram temızlığıne başlıcaktım ya bak simdiden dicem ben yarın slm bile vermeye gelmem ona göre
annen bebeğe bakmak için bizde kalmasın,gitsin gelsin,yol parası veririz dedim.kabul etmedi haliyle.aynen böyle kaldı...ve ardından saydırdı.
kızzz kocan haklı be onları sevmesekte koçişimizin anası bebişimizin babannesi kadın gelcek senın için hem kalsın yardımı olur
ve bata göre 21.haftama girdim,hala bebeği hissetmiyorum,endişeliyim.
ve bata göre 21.haftama girdim,hala bebeği hissetmiyorum,endişeliyim.
kafamı dağıtmaya geldim,kocayla kavga ettik,kaçgündür konuşmuyoruz.annemde kaldım 2 gün.acuk moral verin kuzulrrr
annen bebeğe bakmak için bizde kalmasın,gitsin gelsin,yol parası veririz dedim.kabul etmedi haliyle.aynen böyle kaldı...ve ardından saydırdı.
bilmiyorum...
hacım şimdi çok aşşalamasan bizi hani aylak maylak yaniasıl en önemli işi biz yapıyok topike sahip çıkıyok
he kısss demi topik için herşey
beklesin bişi olmaz yrın sen de ben de gelmicez anlaşılan ben de valşiz falan hazır değil amaaa belkim bir üsürü işim var heberimbile yokhem ecemime örecem patiği yetiştirmem lazım onuda götrecem ooo baktımda amma işim varmış ya la benim de
ayyyy kuzum yaaa sıkma canını diycem ama kayınvalidenle problemliysen bu senin iin çok sıkıntı yaratır inşallah uygun bir yol bulursunuz yalnız alışmış olan bizler için aslında zor olur birinin gelip kalması ama bak bir de iyi yönlerinden bakmaya çalış olaya (gerçi içini dışını tam bilmiyorum ama olsun) işten geldiğinde evin temiz yemeğin hazır olur bebeğin emin ellerde için rahat eder yedirdiği içirdiği besinden haberdarsın en azından olaya belki böyle bakarsan seni bir parça rahatlatabilir :26:annen bebeğe bakmak için bizde kalmasın,gitsin gelsin,yol parası veririz dedim.kabul etmedi haliyle.aynen böyle kaldı...ve ardından saydırdı.
kuzum endişe etme bizim gelinde hareket falan beşinci ayına girdikten sonra yavaş yavaş hissetti sağlıklıdır bebek kafana takma kuzu herşey yolundadırve bata göre 21.haftama girdim,hala bebeği hissetmiyorum,endişeliyim.
kıss gelmem mi hamişsin ya sen friedmanından kolundan tutar alır gelir yaparız
bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?