Sabredenler Kulübü 2012 :)

aleyna ve perihan hoşgeldiniz canlarım

ben orucum bozulmadan çıkayım şaka bi yana başım ağrıyo açlık başıma vurdu galiba,eloş hastaneden çıkınca beni de al bereber gidelim yemeğe
hayırlı haberlerle gel inş eloşcum,bugün olmazsa yarın sabah bizi haberdar et olur mu..
hadi öptüm hepinizi cancağızlarım grşrz

benim afacanları eğitmekle geçiyor günler, öğleden sonra rahatım bugün

bu ay heyecanla karışık korku da var işte kem küm malum çalışmalr başladı bizde :26: ama beklemiyorum beynimi kapattım

balıklarımız çok vaktimizi alıyor, 60- 70 litrelik bir akvaryumdalar kuzularımm tam karşımdalar sizleri öpüyorlarr

kuzumm benimm geçmiş olsun, Allah kabul etsin kuzum...

inş bende başlayacağım kazalarımı tutmaya...

çatal kaşık bıçak muhabbeti yapılmışşş ailenin deneyimli çataldaşı geldiiii

uleeynnn çatallarımızın kaşıklarımızın sesi çok duyuluyo mu dışardan hani çok duyuluyosa sessiz sessiz konuşalımda duyan gelmesin biliyon birileri biz böle topanıncık hep gözetliyo bizi

son 10 dk eşyaları toplayayaım ilçalarımı yanıma alayım eve gidip değiştireyim üztümü başımı şu iş bitsende karnımı douyrsam o derece unuttum filmi ağrıyı sızıyı

açım aççç benim sülalem aççççç

dur bakalım belli mi olur inş dediğin gibi ki bende de öyle dua ediyorum şimdi sana kuzum, kesesini görmeye gidersininiz inş miniğinizin...

doğru yaşanmayınca soru işareti oluyor ama içini ferah tut, kolay geçecek

uleeynnn çatallarımızın kaşıklarımızın sesi çok duyuluyo mu dışardan hani çok duyuluyosa sessiz sessiz konuşalımda duyan gelmesin biliyon birileri biz böle topanıncık hep gözetliyo bizi

İÇİME DOĞDU...BOŞLUK ZAMANINDA Bİ BAKTIMMM....abooo süpper buralar kimse dağılmasın sakkınn

hiiç düşünme kuzu herşey çok güzel olcek senden de güzel haber alıcaz hem belli mi olur belki bu ay gelir kuzun orasını bilemeyiz

hadi bakalım son rutuşları yap sonraa git güzelcee doktor amcan sana bişi yapmicak korkma sonrada ye uleyn yeee sabaha kaddem hatta sana burdan pasta börek bilem yollarım o kaddem üzüldm durumuna yani anla artıkım

filmden çıkınca eve yada iş gelecem her nereye gidersem gideyim eğer sorunsuz çıkarsam yani yatacak kadar ağrım sızı olmaz ise yazarım nasıl geçtiği muhahhak sizden başa paylaştığım kimim var ki cadılar....

hadi ya herkes dağılsın dedim ki 13.30 çıkcam saat 3 oldu yaa daha kapı silcem ya bennn

oğlum bak git aaa dellendirme beni kapıda niymiş kaçmıyo ya ama bak şimdi tek tek kaçacaz ben biliyom mesela yani kendimden biliyom iki dakka daha sabret sonra kapılar senin sil uleyn sabahlara kaddem

ay cnm benım cok sğl salı gunu adetim bakalım adamda die die umutlandırdı benı uleenn acaba olurmu ki diorumda yok kısss 1 seneyı gecti illaki yatcam o çatala nys sağlık olsun hakkımızda hayırlısı olsun senınde hayırlı olsun cnm yaşadığın acıları tekrar yaşamazsın hayırlı zamanda gelir bebişin

ay kuşum benim yaa, minikserçem, bizi bu konulardan birbirimizden iyi kimse anlayamaz zaten...
hadi gazan mübarek olsun

amin cümlemize inş

evet ayaklarım ağrıyorr ben hiç oturmayınca okulda, bitkin geliyorum minik minik dinlenmeye geçerim birazdan

kızmayın bana

eloserce kuzum güzell haberlerini bekliyoruzzz

allahım sohbetin en dadlı yerinde 2 lafın belinini en acımasızca kırıldı anda neden ben gitmek zorundayım nedennnn nedennnnnnnnnn

sizi özliycem anacım bayyyyyy hadi allaha emanet olun... benim popo yusuf yusuf etmeye başladı valla aama neyse allah emanetim bende haydi dua edin bana öptüm sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…