- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.741
aynen kuzum kaç kere kopyalamış yazdıklarımıgörüntü kirliliği yaptım kızlar
hadi hallet bakalım işlerini kuzum, ben tahmin ediyorum şimdi sen hsgden sonra buraya " kızlarrrr, hiç birşey anlamadım, uyudum uyandım ki bitmiş" yazacaksın, hatta bir iki de smiley koyarsın şunlardan,bizi habersiz bırakma sakın
hiiiiii
olmaz! CEVAP VERMEM! BEN DE ADIMA ÖZEL SORU İSTERİM
iyiyiz çok şükür tatlım ya, çalışıyoruz işte iş güç
sende ne var ne yok?
hahahahahçok güldüm hatta kahkaha attım dükkanda[/QUOTE
sevındım dedım tek gulen benmıyım dıyebuarad o kuzen hsg cektırdı cnm anestezıyle bende yanında gittim çıkarken ağlayarak çıktı hiç korkulcak bişey yokmuş hiç duymadım dedi sende duymıcaksın emın ol ve temız cıkcak zaten ben bılıyorum hiç gitme bilem tertemız rahım dedı dersin
aleyna ve perihan hoşgeldiniz canlarım
ben orucum bozulmadan çıkayımşaka bi yana başım ağrıyo açlık başıma vurdu galiba,eloş hastaneden çıkınca beni de al bereber gidelim yemeğe
hayırlı haberlerle gel inş eloşcum,bugün olmazsa yarın sabah bizi haberdar et olur mu..
hadi öptüm hepinizi cancağızlarım grşrz
çatal kaşık bıçak muhabbeti yapılmışşş ailenin deneyimli çataldaşı geldiiii
ay inşallah tatlım bi atlatsam belkıde dicem hiç korkulcak bişey yokmuş da işte bilmeden korkusun ya bişey diyim mi eşimde dio belkı bu ay tutarda doktora ilk keseye görmeye gideriz dedim nerde bizde o şans bu kdr süre olmadıda şimdi bu ay mı olcak onuda gectım de inşallah uzun soluklu tedavı gerektirmez
uleeynnn çatallarımızın kaşıklarımızın sesi çok duyuluyo mu dışardanhani çok duyuluyosa sessiz sessiz konuşalımda duyan gelmesin biliyon birileri biz böle topanıncık hep gözetliyo bizi
ay inşallah tatlım bi atlatsam belkıde dicem hiç korkulcak bişey yokmuş da işte bilmeden korkusun ya bişey diyim mi eşimde dio belkı bu ay tutarda doktora ilk keseye görmeye gideriz dedim nerde bizde o şans bu kdr süre olmadıda şimdi bu ay mı olcak onuda gectım de inşallah uzun soluklu tedavı gerektirmez
son 10 dk eşyaları toplayayaım ilçalarımı yanıma alayım eve gidip değiştireyim üztümü başımı şu iş bitsende karnımı douyrsam o derece unuttum filmi ağrıyı sızıyı
açım aççç benim sülalem aççççç
hadi hallet bakalım işlerini kuzum, ben tahmin ediyorum şimdi sen hsgden sonra buraya " kızlarrrr, hiç birşey anlamadım, uyudum uyandım ki bitmiş" yazacaksın, hatta bir iki de smiley koyarsın şunlardan,bizi habersiz bırakma sakın
hiiiiii
olmaz! CEVAP VERMEM! BEN DE ADIMA ÖZEL SORU İSTERİM
iyiyiz çok şükür tatlım ya, çalışıyoruz işte iş güç
sende ne var ne yok?
hahahahahçok güldüm hatta kahkaha attım dükkanda[/QUOTE
sevındım dedım tek gulen benmıyım dıyebuarad o kuzen hsg cektırdı cnm anestezıyle bende yanında gittim çıkarken ağlayarak çıktı hiç korkulcak bişey yokmuş hiç duymadım dedi sende duymıcaksın emın ol ve temız cıkcak zaten ben bılıyorum hiç gitme bilem tertemız rahım dedı dersin
inşllah cnm rabbim duysun seni.... hepimizi..
yalnız ağlayarak çıktı kısmı beni ürküttü nede ağladı kihem korkulacak bişi yok demiş hem ağlamış nasıl oluyor bu durum bu ne yaman çelişkidir böyle breee moreee
hadi ya herkes dağılsın dedim ki 13.30 çıkcam saat 3 oldu yaa daha kapı silcem ya bennn
dur bakalım belli mi olurinş dediğin gibi ki bende de öyle dua ediyorum şimdi sana kuzum, kesesini görmeye gidersininiz inş miniğinizin...
doğru yaşanmayınca soru işareti oluyor ama içini ferah tut, kolay geçecek
hadi ya herkes dağılsın dedim ki 13.30 çıkcam saat 3 oldu yaa daha kapı silcem ya bennn
filmden çıkınca eve yada iş gelecem her nereye gidersem gideyim eğer sorunsuz çıkarsam yani yatacak kadar ağrım sızı olmaz ise yazarım nasıl geçtiği muhahhak sizden başa paylaştığım kimim var ki cadılar....
ay cnm benım cok sğl salı gunu adetim bakalım adamda die die umutlandırdı benı uleenn acaba olurmu ki diorumda yok kısss 1 seneyı gecti illaki yatcam o çatala nys sağlık olsun hakkımızda hayırlısı olsun senınde hayırlı olsun cnm yaşadığın acıları tekrar yaşamazsın hayırlı zamanda gelir bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?