- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.881
aman yareeebbbiiiiiiiiimmmmmmm sankim ben yaşıyom bunları uleyn içim nasıl kıpır kıpı roldu anlatamam haa
var mı uleyynn bizim topik gibim candan ciğerden başka topik vallaaa çok pis iştaha geldim haaaaa topiğimiznen gurur duyuyom aslında sizlernen gurur duyuyom maşallah rabbim daim etsin burda olmaz belkim obuuurr tarafda güzel komşuluklar virsinbize laavalla burda olanlar bana sanki hiç sanal değil bildiğim tanıdım insanlarla yazışmak gibi geliyo çok mutluyum ya la ben bugünn biraz önce sulara sövüyodum koştur koştur bulaşık yıkadım daha sabahın bulaşığını bile yıkamadan sular gittim gidiyom dedi sini roldum makinada çamaşır bir ton bulaşık allahtan yıkadım bulaşığı yerlere bir bez gezdirdim makinamda azcık gelen suyla cebellşip duruyo sonraaa sövmem geçti eloş beni çok pis gaza getirdi çok mutlu oldum
haaa bu arada sen kahve ısmarlamışsın yaa tesadüfe bak ki ben desabah kahvemi yaptım içiyodum o sıra
valla öle oldu sövesöve hepsini bitirdim sonra aldım kaffemi içtimoh hanımefendiye bak sen,sulara söve söve iş yapıyor,ondan sonra da kahve keyfinden geri kalmıyorya ben türk kahvesini çok severim ama türk kahvesinin yanında en iyi giden şey muhabbet,yanında arkadaşların olunca tadı bi başka oluyor canımmmmm
allah kolaylık versin bebeeem su işi zor bizimde şebekeler değişirken olmuştu allahtan çalışıyorumda akşama su geliyordu ben eve gelmeden komşularım hep şikayetçiydi şimdi çok şükür ki geçti artık ..
afiyet olsun cnm işte o iştiğin kahve benden sana gelsin heheheh ben ısmarladım say
cidden bu topik başka başka topiklerede takıluıyorum arada slm veriyom eski arkadaşlalara ama burdan kopamıyom gizli kaçak olsam gene giriyommalum dikizleniyorum ya arada
maşallah topikimize nazar değmesin
ne garip gelecektir şimdi size dışarı şeyetme işiama tabi lazım, eskilerini atın ki yeni spermenler gelsin yerine
ben de o doktorun söylediği kasık ağrısını hep hissederdim 3-4 ay öncesine kadar. bir süredir hiç hissetmedim. hatta bir seferinde doktora adetin başında gittim, o ay yine hissetmemiştim, doktor dediki 20mmlik yumoşun var çatlamamış, bu adetle atılıri atılmazsa takip edelim dedi. sonra gitti adetle. bu ay ufak ufak hissettim ama eskisi gibi değildi. belki yine büyümüş ama çatlamamış olabilir. kasımdan sonra yumoş takibi yaptırıyım diyorum 1-2 ay, olmazsa rahim filmi+aşılama...göreceğiz zaman ne getirecek.
Allah hepimizden razı olsun tatlım. İnşallah sağlıklı hamilelik haberini alınca asıl sevincimizi yaşayacağız. burda alınan-verilen her iyi haber diğerlerine umut oluyor. inşallah güzel haberlerimiz hep devam eder
canım ben de çok az yağda omlet yaptım, protein yemiiş olmak için. düyetisyene gidiyorum ya, verdiği listeye uymaya çalışıyorum. inanmazsın patlıcan salatası almak geldi aklıma, ama güvenemedim markete. sen hangi marka alıyorsun? denediğin varsa onu alıyım ben de..
bu arada kızçeler öğlen yemeğine çıkıyorum, yine gelirim.
çoook öpüldünüz
uleyynn içime rıfkımı kaçtı niyy bağırasım var böle sağa sola zıplayasım yerimde hiç durmayasım var
salam mı rıfkıyı üzerinize
he ya o dışarı şey etme işi nasıl olcek bilmiyorum...
alışık değiliz dediğin gibianam pek utanmaz oldum valla..
bu arada hemşirem bana dediki çok tatlı çok sevimli güzel yüzlüsün çok sevdim kız ben seni dedibu muhabbeti ederken ben kıkırdadım azcık utanır gibi yaptım
canım ben de çok az yağda omlet yaptım, protein yemiiş olmak için. düyetisyene gidiyorum ya, verdiği listeye uymaya çalışıyorum. inanmazsın patlıcan salatası almak geldi aklıma, ama güvenemedim markete. sen hangi marka alıyorsun? denediğin varsa onu alıyım ben de..
bu arada kızçeler öğlen yemeğine çıkıyorum, yine gelirim.
çoook öpüldünüz
uleyynn ne ç kağıtçısıınnn kadını kandırıklıyon hem tatlı ve sempatikim hemide utangacım diyiveriyon uyanııkk seniiii
yermiyiz uleyn biz
yok bacım sok rıfkıyı yerine kalsın uyusun o
kuzular ben acıktım yemek yiyim dün bu satlerde meliyordum açım aççç diye şimdik keyfini çıkarcam..
sonrada önümdeki dünya kadar yığılı işlerimi bitireyim.. gerçekten işlerimi görseniz akşam 10 a kadar çalışsam ancak biterama ben burda laf beli kırmayı daha çokseviyom
hadi dağılalım o zaman yoksam ben de yarına yetişemicem
kuzular ben acıktım yemek yiyim dün bu satlerde meliyordum açım aççç diye şimdik keyfini çıkarcam..
sonrada önümdeki dünya kadar yığılı işlerimi bitireyim.. gerçekten işlerimi görseniz akşam 10 a kadar çalışsam ancak biterama ben burda laf beli kırmayı daha çokseviyom
yaw bacılar o değil de,haftaya bugün bayrambayramlık ciciler aldınız mı kendinize? ben hiç bişey bulamıyorum ya yok böyle bişey
normalde netten çok alışveriş yapardım,nette de çarşıda da güzel hiç bişey bulamıyorum ve bu da beni sinir ediyorrrrrben de mi bi tuhaflık var yoksa tekstil sektörü iflas mı etti
ben alalı çook oluyo üç beş ay oluyo diyebilirimnetten uzun kollu bir tunik buldumdu kaçırmadan aldım ben kolay kolay uzun kollu tunik bulamadığım için bulduğumu kaçırmıyom hemen alıyom yani benim cicişler hazır bilem valla senin iş zor kıyafet bulamamak sıkıntı çünkü ben de çok yaşadığım için o sorunu kötü oluyo şimdide ayakkabı sıkıntısı çekiyom ben şöyle hafifi topuklu ayakkabı arıyom am abulamıyom koca koca topuklu giyemiyom zati boy bir seksen hem herifden uzun olıuyom giyersem ama hafif topukda güzel oluyo ayakkabıda nette bazen denk geliyo ayakkabı hiç almadım netten kıyafet aldım da o nasıl olur hiç bilmiyom
ee hadin size kolay gelsin o zaman,görüşmek dileği ve ümidiyle hoş ve esen kalın,bizi özleyin anacığımmmmmmmm
he ya o dışarı şey etme işi nasıl olcek bilmiyorum...
alışık değiliz dediğin gibianam pek utanmaz oldum valla..
bu arada hemşirem bana dediki çok tatlı çok sevimli güzel yüzlüsün çok sevdim kız ben seni dedibu muhabbeti ederken ben kıkırdadım azcık utanır gibi yaptım
cnm ben bimde közlenmişpatlıcan varya ondan lıyorum bi kavanoz hatta közlenmiş biberde var kırmızı bazen onla birlikte karıştıyom üzerine bi domates bi salatalık doğruyom birde dereotu doğrayıp ekşiliyom bazen kuru nane sumak koyuyuom 1 kavanozla 3-4 kere de yapıyom yetiyor kocişle bana
kocişte pek seviyor..
o közlenmiş patlıcanı süzme yoğurtlada yapıyom bak oda süper oluyor..
hazırını alma yapılmış mezeleri pek sevmiyorum ben güvenemiyorum
afiyet olsun canım,kızlar ya hazır közlenmiş patlıcan alacağınıza kendiniz yapsanız.patlıcanı fırına attın mı közleniyor zaten,gerçi bizim burda her iki adımda bir pide fırını var.oraya veriyorum odun ateşinde 15 dakikada hazır oluyor.ama evde normal fırında da közleniyor.hatta patlıcan mevsimi geçmeden o şekilde közleyip,soyup buzluğa koyunca da kışın da çok rahat oluyor,benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?