Sabredenler Kulübü 2012 :)

allah kolaylık versin bebeeem su işi zor bizimde şebekeler değişirken olmuştu allahtan çalışıyorumda akşama su geliyordu ben eve gelmeden komşularım hep şikayetçiydi şimdi çok şükür ki geçti artık ..

afiyet olsun cnm işte o iştiğin kahve benden sana gelsin heheheh ben ısmarladım say

cidden bu topik başka başka topiklerede takıluıyorum arada slm veriyom eski arkadaşlalara ama burdan kopamıyom gizli kaçak olsam gene giriyom malum dikizleniyorum ya arada

maşallah topikimize nazar değmesin

uleyynn içime rıfkımı kaçtı niyy bağırasım var böle sağa sola zıplayasım yerimde hiç durmayasım var
salam mı rıfkıyı üzerinize

valla öle oldu sövesöve hepsini bitirdim sonra aldım kaffemi içtim valla en güzel muhabeetle içilen kahvedir ama uhabbet edecem kisme yok ama genelde burda olduğum için pek sıkıntı çekmiyom mu o konuda niy ama keşke karşımda olsanız da size bol köpüklü kahvemden yapıp içirsem

ne sayacam beee hem ısmarlıyo ısmarladım farzet diyo allah allah yaa senin ısmarladığını içmekde ayrı gözelmiş haa

valla ben de başka topiklere yazınca ısınamıyom muu onlar mı bana ısınamıyo anlamıyom ki olmuyo hacı burdan başkası olmuyo aneeemmm aşıkmı olduk la yoksa burya :26:

he ya o dışarı şey etme işi nasıl olcek bilmiyorum...

alışık değiliz dediğin gibi anam pek utanmaz oldum valla..

bu arada hemşirem bana dediki çok tatlı çok sevimli güzel yüzlüsün çok sevdim kız ben seni dedi bu muhabbeti ederken ben kıkırdadım azcık utanır gibi yaptım

cnm ben bimde közlenmişpatlıcan varya ondan lıyorum bi kavanoz hatta közlenmiş biberde var kırmızı bazen onla birlikte karıştıyom üzerine bi domates bi salatalık doğruyom birde dereotu doğrayıp ekşiliyom bazen kuru nane sumak koyuyuom 1 kavanozla 3-4 kere de yapıyom yetiyor kocişle bana

kocişte pek seviyor..

o közlenmiş patlıcanı süzme yoğurtlada yapıyom bak oda süper oluyor..

hazırını alma yapılmış mezeleri pek sevmiyorum ben güvenemiyorum

uleyynn ne ç kağıtçısıınnn kadını kandırıklıyon hem tatlı ve sempatikim hemide utangacım diyiveriyon uyanııkk seniiii
yermiyiz uleyn biz

afiyet olsun canım,kızlar ya hazır közlenmiş patlıcan alacağınıza kendiniz yapsanız.patlıcanı fırına attın mı közleniyor zaten,gerçi bizim burda her iki adımda bir pide fırını var.oraya veriyorum odun ateşinde 15 dakikada hazır oluyor.ama evde normal fırında da közleniyor.hatta patlıcan mevsimi geçmeden o şekilde közleyip,soyup buzluğa koyunca da kışın da çok rahat oluyor,benden söylemesi

uleyynn ne ç kağıtçısıınnn kadını kandırıklıyon hem tatlı ve sempatikim hemide utangacım diyiveriyon uyanııkk seniiii
yermiyiz uleyn biz

hepsini yesenizde utangaçlık kısmını yemeniz mümkün değil.... uheueheu ama kızcağız beni beğendi ardından bu dışarışey etme olayından bahsettiya ben o zaman utandım gııııııııı

uehueehu

kuzular ben acıktım yemek yiyim dün bu satlerde meliyordum açım aççç diye şimdik keyfini çıkarcam..

sonrada önümdeki dünya kadar yığılı işlerimi bitireyim.. gerçekten işlerimi görseniz akşam 10 a kadar çalışsam ancak biter ama ben burda laf beli kırmayı daha çokseviyom

yaw bacılar o değil de,haftaya bugün bayram bayramlık ciciler aldınız mı kendinize? ben hiç bişey bulamıyorum ya yok böyle bişey
normalde netten çok alışveriş yapardım,nette de çarşıda da güzel hiç bişey bulamıyorum ve bu da beni sinir ediyorrrrr ben de mi bi tuhaflık var yoksa tekstil sektörü iflas mı etti

hadi dağılalım o zaman yoksam ben de yarına yetişemicem

hadi dağılalım o zaman yoksam ben de yarına yetişemicem

ee hadin size kolay gelsin o zaman,görüşmek dileği ve ümidiyle hoş ve esen kalın,bizi özleyin anacığımmmmmmmm

ben alalı çook oluyo üç beş ay oluyo diyebilirim netten uzun kollu bir tunik buldumdu kaçırmadan aldım ben kolay kolay uzun kollu tunik bulamadığım için bulduğumu kaçırmıyom hemen alıyom yani benim cicişler hazır bilem valla senin iş zor kıyafet bulamamak sıkıntı çünkü ben de çok yaşadığım için o sorunu kötü oluyo şimdide ayakkabı sıkıntısı çekiyom ben şöyle hafifi topuklu ayakkabı arıyom am abulamıyom koca koca topuklu giyemiyom zati boy bir seksen hem herifden uzun olıuyom giyersem ama hafif topukda güzel oluyo ayakkabıda nette bazen denk geliyo ayakkabı hiç almadım netten kıyafet aldım da o nasıl olur hiç bilmiyom

ohhh ne güzel,güya bu defa benden erkenden alıcaktım ama bu zamana geldim daha bişey alamadım
ay canım hiç deme ayakkabı da ayrı bir dert,dediğin gibi boyum kadar topuk yapıyorlar şimdilerde.ben de aynı sorun var boy uzun olunca topuklu giyemiyorum pek,ben de kocişten uzun oluyom o zaman
dediğin gibi netten ayakkabı sorun oluyor,bir kere aldım tam numaramı almıştım ama,kalıbı çok tuhaf çıktı,bir küçük no giyene bol oldu bana küçük,ara bi numaraydı galiba kalıbı.onun için çok dikkatli olmak gerek

Son düzenleme:

tatlı kızsın tabi ama bu numaraları biz yemeyiz, biz bilmez miyiz senin ne olduğunu

bir daha bime uğrarsam bakıyım canım ona, bir deniyim...

ben ev tipi fırında yapılanı sevmşyorum canım, sanki haşlanıyormuş gibi pişiyor. ateş görmesi lazım güzel olması için. pide fırınlarına verdiğin çok iyi oluyordur eminim ama evdeki öyle değil. benim bir közleme makinem var, elektirkli, kırmızı biberleri onsa közledim. ama 2 patlıcan için de onun ısınmasını beklemek işime gelmiyor. öyle işte...

derryyaaacım sen mi burdasın?

öyle bakınıyordum renkdaşım..
geçmişi okudum bi şöle..
friedmanın dediği gibi tonla işim var.

memlekete gidip gitmemem konusunda krarasızım..
çok özledim ailemi..
ama kırgınlıklarım da var onlara..
eşim git dio..
kurbanda var.. ben gidersem nasıl halledicek etleri onuda bilemiyorum..
işte böle karmaşıkım..
başka başka bissürü sıkıntı..
bebek meselesi..
eşimin umursamazlığı..
2 aydır sskdan alamadığımız hizmet döküm belgesi filn filan işte..
ssk dan kaynaklı değil yalnız tamamen eşimden kaynaklı..
bisürü tahlil yaptırdım bi evrak bekliyorum tam 2 aydır..
ama umursamaz kocam..
şimdei herşey silbaştan olucak onca çektiğim eziyet sıkıntı hepsi çöpe gidecek..
istanbul gibi bi yerde koşturup duruyorum..
tahlilin birini yapıyosa hastane diğer ikisine yapmıyo bikaç ayrı yere tahlil verdim geçen seferde..
yine aynı işlemler olacak..
ve sonuçlar kimi 2 günde geliyo kimi 15 günde oooff oooofffffff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…