Sabredenler Kulübü 2012 :)

sıkılmış, bunalmışsın kuzum sen. sanki memlekete gidip kafanı dağıtsan iyi olacakmış gibi geldi bana ama... eşinden de biraz uzak ol bakalım, bu belge nedeniyle ona da kızıyorsun çok. ki haklısın zaten. ama erkeklerin aklı akıl sır erdiremediğimiz bir saçmalıkta çalışıyor. ben eşimi psikoloğa gitmek için ne kadar zor ikna ettim. bazen garip davranabiliyorlar. eşin belki hala kendiliğinden çocuk olsun diye ayak asıyordur, kim bilir...

sen yine de yılmadan mücadele edeceksin fıstığım, bizim yapmamız gereken o çünkü

dediğin gibi bi şekilde görüyoruz boşver:)

ne yapıcaksın şimdi aşılama felan olucak mı,daha doğrusu bundan sonraki süreç ne olucak?benim aşılama yarın saat 12.00 da yapılacak ama hiç umudum yok çokta isteyerek yaptırmıyorum,beni asıl korkutan eğer aşılama da tutmazssa tüp bebek uygulaması,bana ağır geliyo,kendimi kısır gibi hissediyorum

doktora yapmana çok sevindim,bende y.lisans yapıyorum birazdan vize yerine geçicek ödev hazırlıcam.neyle uğraşırsak uğraşalım çocuk konusu hiç aklımızdan çıkmıcak( haktan hayırlısı olsun.

ya dün gece neler geldi başımıza çok fenaydı yaa.doktor dün yine çatlatma iğnesi verdi,gece saat 12de yapıcaksın demişti,iğnenin soğuk kalması gerektiği için akşama doğru alırım dedim,eşimle şehir dışına çıkmamız gerekti ikimizde unuttuk iğneyi.saat 22.30 da aklıma geldi ve yaşadığımız şehire 1.5 saat uzaktayız,derken nöbetçi eczanelerin bütün numarasını aldık aradık ve yoktu hiçbirinde biriside demez mi abla keşke 5 dak önce arasaydın sattık dedi,depocuda şimdi kapattı dedi,eşimin morali çok bozuldu suçlu hisstti kendini ben gayet iyiydim doktoru aradım yarım saa,bir saat geç yapabilirsin ama iğneyi perşembe yaparsan aşılama bir ay ertelenir dedi( benim memleketim maraş,antepte oturuyoruz antepte yok iğne,bizde maraşla antep arasında nurdağı diye biyerdeyiz maraştaki nöbetçi eczenelerin numaralarını aldık.4 tane vardı 1.sini aradım çocuk var abla dedi,tekrar maraşa döndük te aldık saat 12 ye beş vardı aldığımızda,yaptım iğneyide rahatladık:)))) arabanın içinde çok komikti ışıklar açık ben karnımı açmışım iğne yapıyorum artık görenler ne dediyse:)))

işte böyle canım yarını bekliyorum sabah saat 8 de eşim gidick bende saat 12.de orda olup aşılama yapılacak.bu aralar çok dua et canım,sende üzme kendini ben artık en kötüsüne bile alıştırıyorum kendimi neyse hayırlısı artık

dua ve muhabbetle canım

ne guzel bak kafani mesgul edecek birseyler var iste...ayni zamanda arastirma gorevlisi misin yoksa disardan mi yapiyorsun?
canim ben asilama bana anlamsiz geliyor...haaa, devlet karsiliyorsa masrafi OK, zaten tup bebekden once zorunlu, ama onun haricinde tutma olasiligi normalden cok farkli degil anladigim kadariyla...asilama ile ilgili topiklere gozatinca bunu farkettim, her yaptiran, gebelik testinde negatifi goruyordu 14 gun sonra...
insallah seninkisi tutar...sen raporla mi yaptiriyorsun yoksa kendiniz mi karsiliyorsunuz...raporla ise cok iyi, uc asilama sonrasi tupe geciliyo sanirim...
ilk catlatma ignesi maceraniz belki ugur getiri size
dualarim seninle ve bu topikdeki diger tum arkadaslarla...

Son düzenleme:
herkese merhaba,
bir süredir yoktum. geçmişi okumam mümkün değil vaktim yok.
doktora gittik kasım ortası- sonuna diyorlarherşey iyi şükür. biraz kordunu sarkmış mı dolanmış mı neyse efendim hareketlerini takip et dediler. o günden beri fıkır fıkır takip etmeme gerek bile kalmıyor :) geceleri hiç uyuyamıyorum. sol yanıma yatmaktan çürüdü galiba :))) sırt üstü ya da sağa dönüp yatmak ne nimetmiş bir bilseniz!
neyse ki artık az kaldı dayanıcaz mecbur.
kızlar bana dua edin. biz bayram sonrası gelir diye hesaplarken bu hafta sonu cam balkon takmaya geliyorlar. pazar da başka gün bulamadğımdan kadın çağırdım. kadınla ilk kez tanışcaz peşinden koşturmam gerekecek Allah kolaylık versin ne olur duada unutmayın.
neyse şimdilik bu kadar bu aralar pek gelemiyorum öyle olmaya devam edecek gibi. şimdiden herkese hayırlı bayramlar!

ben de onceleri asilama ve tup bebekten bahsedince esimden ayni tepkiyi aldim...onun derdi yapay olup olmamasi degildi gerci...''ben hic bilmedigim bir hastane odasina bir odaya girip afedersin bosalamam''demisti...bunun uzerine ne denirki, zorlamayla da olmuyor ki(

CANIM MERHABALAR...
çok az kalmış bebeğine kavuşmana,Rabbi'm hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.RAbbi'm seni ve yavrunu korusun...
İsim durumları ne alemde?İsmi var mı yavrunuzun?

Canım benim az kaldı yavruna kavuşmana umarım çookk kolay bir doğum geçirirsin rabbim yardımcın olsun. Sana da şimdiden hayırlı bayramlar.

bebek iyiymiş maaşallah
doğuma da az kalmış, fiziksel sıkıntıların geçecek demiyorum ama şekil değiştirecek rahatsızlıktan değil de bebeği emzirmek için uykusuz kalacaksın mesela cam balkonların bayramdan sonraya kalmaması iyi olmuş bence, inşallah çağırdığın kadın da güzelce temizler evini, anlaşırsınız. Ben de ilk defa geçen cumartesi kadın aldım ve çok memnun kaldım devamlı gelecek kısmetse, Allahım utandırmasın...

tekrar uğrayamazsan sana da hayırlı bayramlar şimdiden

benim eşim de sperm testini ilk vereceğinde öyle diyordu. şimdi çok alıştı vere vere
ben fikren tedavi ile çocuk sahibi olmaya uzaktım, ama şimdi o kadar uzak gelmiyor. Rabbim böyle nasip ettiyse ne yapabilirim. Varsın benim hayatımdaki zorluk da bu olsun, di mi ama? eşim de ben de sağlıklıyız, sadece fingirdemekle olmuyorsa, laboratuvarda olur ne yapalım sonuçta sağlıklı bir yavrum olsun da, nasıl olduğu önemli değil... tecrübelerim bu noktaya getirdi beni

kızlar delirmek üzereyim,çocuğum ismi eymen olacaktı.herkese de söyledik bu ismi.şimdi eşim vazgeçtiğini söylüyor.yalvarıyor,nolur koymayalım o ismi diyr.

Son düzenleme:

cok sukur ki tibbin ilerledigi bir donemdeyiz, bundan 30 sene once olsaydi daha stresli olurduk...simdi neyin ne oldugunu, saglikli sperm ve yumurtuya sahip oldugumuz surece cocuk sahibi olabilecegimizi biliyoruz, bu bile rahatlatiyor beni...
tedavi ile cocuk sahibi olmak kadar dogal birsey yok...tiroid hastalari, seker hastalari nasil saglikli bir sekilde devam etmek icin disardan mudahaleye ihtiyac duyuyorsa gerekirse bizde basvuracagiz...kaldi ki biranonce bebek sahibi olmak icin bu yola basvuruluyor, yoksa isi oluruna biraksak, bebek defterini kapasak sip diye olacak belki...annem beni 43 yasinda iken dogurmus...benden once 4 cocuk, hic aklina bile gelmemis tekrar hamile kama ihtimali o yasta...

kızlar delirmek üzereyim,çocuğum ismi eymen olacaktı.herkese de söyledik bu ismi.şimdi eşim vazgeçtiğini söylüyor.yalvarıyor,nolur koymayalım o ismi diyr.

en son mertali'de kalmışım ben... eymeni hatırlamıyorum, ama kuzum sizde de hata var. daha doğuma çok var, neden herkese söylediniz ki... insan bir ismi 2 hafta beğenir sonra beğenmez bu dönemde. ama neyse çok önemli değil bence millete ne dediğiniz. annesi babası sizsiniz sonuçta, isterseniz son gün bile değiştirebilirsiniz. ama bundan sonra kararlaştırdığınız ismi söylemeyin kimseye.

bu arada sen döndün mü eve ne yaptın merak ettim?

aynen öyle canım, şükür ki hem tıbbi hem de maddi imkanlar var... ben düşünüyorum bazen, ilk bebeğim tedaviyle olursa belki ikincisi kendiliğinden gelir... zaman ne getirecek belli mi olur

cnm allah kolaylıklar versin... ssk dan hizmet dökümünü almanız artık mümkün olmuyor e-devlet şifresi aldıysanız onunla girip ordan sen kendin dökeceksin..

çünki kredi çekerken biz bizdende ssk hizmet dökümü istediler kaçö yıllık ssk lı olğumuzu gösteriyor tüp bebek içinde aynı şey ona gerek yok yorma kendini başka diğer evkraklarınızla uğraş..

inşallh tez zamanda bebeğin seninle olur...

canım mertali hemencik ztn eledi benimki,her isme bir kalıp buluyor.eymen ismini çok araştırdım bu süreçte ve tamamdır bu isim dedi.söyleyelim herkes isim bekliyor dedi.kendisi söyletti.alay konusu oldum etrafa.bi de kalkmış bana ihsan olsun,erdem olsun,bahadır olsun diyor telefonda.
AYRICA BEN EYMEN İSMİNİ ÇOK İSTİYORDUM (

eve gittim canım,bişey olmadı,devirdim totomu yattım. konuşmadık yane.

Son düzenleme:

bence isim mevzusunu bir süreliğine rafa kaldırım, çünkü aklınız çok karışmış. Hani önceden belirlediğiniz 3-5 isim olsa da arasından seçemiyor olsanız neyse diycem, aklınızda bir sürü farklı isim var.
ama laf aramızda eymen koymadığın iyi olmuş, bu kk'da çok duydum bu sıralar. 2010 ve sonrası doğan erkeklerin çoğu eymen olacak bu gidişle şaka tabii, ne istiyorsan ne içine siniyorsa onu koyacaksın.
benim mesela aklımda kız için erkek için isimler var. Rabbim nasip ederse onlar arasından seçmek istiyorum...keşke sizinde bebişten önce ortak düşündüğünüz isimler olsaymış

2010'dan sonra patladığını biliyorum,anlamı çok güzel.
aklımızda isimler vardı,uçtu gitti....anlamlarını araştırınca iyi çıkmadı.detaya indikçe battık.
nedir aklındaki isimler canım,paylaşabilir misin?*

öğretim görevlisi olamadım daha canım beklemedeyim eşimde aynen y.lisans yapıyo ama onun amacı belli askerlik:)))

rapor olayı kafama takıldı devlet hastanelerinde belki vardır ama gittiğim hastane özel rapordan felan bahsedilmedi iğneyi alırkende 68 tl ödedik,oda raporla alınıyomuş ama özelden dolayı alamıyoruz galiba,yarın ektra bi ücret ödicemizi biliyorum ama ne kadar olduğunu bilmiyorum,görücez bakalım.

sen hangi bölümdeydin ya,merak ettim belki meslektaş çıkarız,gerçi hoş şuan ev hanımlığı yapıyorum,ama çok rahatım çalışmamak bence çok güzel:)))

anladım tatlım..
ama sıkıntı şu sskdan onaylı isteniyor bu hizmet dökümü..
o yüzden ssk ya gidilmesi gerekiyor..
daha aşılama safhasına bile geçememişken tüp bebek denemesi sanırım biraz daha uzak.
ben devlet hastanesinde yaptırıcam aşılamayı..
ve devlet hastanesi bu belgeyi istiyo malesefki..

cnmbenim sizde çift isimli yapın bebekinizi bir isim sen bul bir isim kocişin olsun çift isim..

bizde hep kociş kız olursa yağmur olsun kızımız yağmur olcek ismi derdi daha nişanlıyken çok severmiş o ismi sülalesindede yok bu isim bende bilge ve aytolu ismini pek severim.

erkek olursa kociş oğuz diyor amaa ben semih diyom kocişin dayısının ismi genç yaşta vefat etmiş allah rahmet etsin.. 1 aylık evliymiş öldüğünde çoksevilirmiş semtlerinde hemde herkes çok sevrmişakıllıymış öğretmenmiş zaten kendisi herkes ondan bahseder ben tanımadım ama tanımadan sevdim o yüzden oğluşum olur ise ismi semih olcek yanınada efe yiğit falan uydururuz öyle zaten çift ismi severim ben itiraz etmem ..

amannnn banada bak hele olduda isim kaldı desenize nerdesye kendimel kavga edecem isim yüzünden

ayyy eymennn..
eşimin kuzeninin oğlunun ismi eymen ..
ve emin ol ben bu kadar sevimli bu kadar yaramaz ve bi o kadarda akıllı bi çocuk görmedim..
Maşşallaahhh sıpa kendini öle bi sevdiriyorki..
şimdi yeni yeni de konuşmaya başladı..
bi sevimli bi sevimli sorma..
inşallah rabbim herkese böle çocuklar nasip edr:))))

sen biliyorsan ssk binasını o dökümü sen çıkart pc den götür imzalasınlar.. giderken yanında evlilik cüzdanı götür hiç itiraz etmezler.. muhasebeci olduğumdan her işin hilesini öğrendik şükür..

ama şimdi boşver tüp bebeği bence aşılama yapınca tutabilir.. belkide o evraka hiç gerek kalmaz aşılama yapmadan tüp bebek yaparsan bu evraka gerek yok çünki devlet ödemiyor katkı payını bende geçen hafta tüp bebeğe gittim heveslendim hemen tüp bebek yapak diye ama olmaz dedi doktor size 10 bin tl mal olur dedi devlet aşılamasız tüp ödemez dedi neyse hakkında hayırlısıolsun cnm bak biz pat diye aşılamaya başladık dün hsg çekindim sabah kontrolde yumoşum büyümüş dendi bu gece göbekten iğnemi yapacam c.tesiyede sabah eşim gidip sperm verip gelecek 1,5 saat sonra ben gidecem aşılamam yapıalacak kısmetse öyle birde bakarsın olaylara sürklenir gider kocan itiraz edemez sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…