Sabredenler Kulübü 2012 :)

kizlar hepinizden Allah razi olsun ins herkesin guzel haberlerini alicaz tek tek
cnm cin takvimine hic aldanma bnm hem cin hem rus takviminde kiz diyodu ama erkekmis

cnm Allah yar ve yardimcin olsun ins. Hayirlisiyla kavustursun bebegine asilama bahane olsun ins.

maşallah ona...
ben çok istiyordum bu ismi..sanırım bu gidişle olmayacak.

canım ben oğlum olursa 2 isim koyucam, aslında hiç sevmem 2 ismi, ama eşimin soyadı, yani soyadımız çok sık olan bir soyad. evlendikten sonra kendi soyadımı almadığıma pişman oldum. erkek çocuğum olursa 2 isimli olacak ki, isim benzerliği sıkıntısı çekmesin.
ben ömer ismini çok severim, hz ömer de adaletiyle bilinir duymuşsundur. bugüne kadar tanıdığım ömerler de akil adamlardı. o nedenle bir isim ömer. yanina ise, kaan,hakan,levent,kerim,kerem,nejat falan geçiyor kafamızdan. Ben berke tarzı çok modern erkek isimlerini beğenmem.

Kız olursa da, ela, defne, ipek, inci, elvin (en çok bunu seviyorum galiba) gibi birşeyler olabilir

maşallah ona...

cnm isim son ana kadar degisebilir. bence kesinlestirme hemenalisyorsun sonra esin yok diyor uzuyor seni. bn ilk kanama geldiginde dustu yine sanmistim acile gittik ve esim hz hamzayi vesile kilarak dua etti. sonra dusmedigini ogrendik ve esim erkek olursa hamza dedi oyle kaldi. simdi ikinci isim dusunuyoruz yanina

canlarım,
isimler çok güzel,benim de her isme bir kulup bulan eşim var,istediklerim arasında kerem de vardı.Ona bile birşey dedi.sinirlerim bozuk işte ne yapayım,isimsiz kaldı yine bebişim.

benim bolum siyaset bilimi...calismamayi ben de seviyorum lakin insallah okul biter de donersem isim rahat olacak, yard.doc'luk, ozel oda vs...yalniz sabahlari saat calmdan uyanmaya alismisim o ayri...esim sagolsun otomatik calar saat gibidir..sabahlari da kahvalti yapma aliskanligi olmadigi icin benim kalkmama gerek kalmiyor...oyle kapidan ugurlanma gibi takintilri da yoktur...
canim benim bildigim ozelde yaptiriyorsun zaten asilama ya da tup bebegi..tip fakultelerinde de yapiliyordur ama ozeller kadar ilgili olacaklarini sanmiyorum...raporla ozelde de tedaviyi yaptiribiliyorsun diger tum tedaviler gibi...en azindan ben oyle biliyorum...sen tup bebek topiklerinden bir sor bakalim eger sigortaniz ya da emekli sandiginiz varsa...

hayatım ben tüp bebeği devlet hastanesinde değil özel hastanede yaptırırım yaptırırsam..
Rabbim yokluğunu göstermesin ama istanbulda devlet hastaneleri hele ki eğitim araştırmalar gidilecek hastane deil kuzum ya..
kalabalık hijyen desen sıfır bakımsız, bi yatakta 2 kişi yatıyo.. bide ilgi yok. tüp bebek yapan bi kaç eğitim araştırma hastanesi var.
onlarda da zatn asistanlara yaptırıyo hocalar kendileri muayene bile etmiyolar..
tecrübe ile sabit yani..
bana kalsa aşılamayıda özelde yaptırırım ama işte o kadar parayı aşılama için vermem..
üzerine koyar özelde tüp yaptırırım..
Rabbimm sana da dileğini isteğini versin inşallah kısa zamanda..
hayırlısı ile cumartesi herşey iyi geçer inşallah..
ve kısa zaman sonra da bize o güzel haberi veririsin..

maşallah ona...

takma tatlım boşver..
bizim oralarda derler ki ad bi boncuk..
Rabbim sağlılı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin..

yazık sana yaaa...hemen bir çikolata takviyesi yap, sonra bir tarafına motor takılmış gibi çalışırsın

aynen şuanda dediğini yapıyorum mavi yeşil ligth çikolata var ya ondan yerim ..

ama ne faydaaaa kasığımdada acaip sancı varrr

işler bitmiyor yoksa erken eve giderdim az ortalığı toplardım ama çok boşladım işleri inananın en son hadi by diyip çıktığımdan beri yerimden kalmadan çalılştım pantolon kıçıma yapıştı desem yeridir... terledim birde nedense sıcak basıyor beni dünden beri acep büyüyen yumoşumdan mı öyle oluyor bilemedimde hiç olmadığı kadar sıcaklıyom ben yahuuu

maşallah ona...

Canım onca zahmeti, zorlukları biz çekiyoruz ne eziyetlerle onları dünyaya getiriyoruz bir de ismini koyma hakkını da sana vermiyor mu eşin. Allahtan benim eşim böyle birşey yapmadı ben ne dersem kabul etti. Eğer ki bu ismi çok istiyorsan acıtasyon yapacaksın görüyorsun neler çekiyorum bir de bu halde çalışıyorum kimbilir doğururken başıma neler gelecek falan filan diye başla lafa belki işe yarar

öyle yapmaz mıyım?yaptım ağladım hatta
ama bana senden Allah razı olsun ama ben de onun babasıyım,fikrim bu dedi.

canım bende özelde yaptıryom zaten adanada devlette tüp bebek yok ki... olsada gitmem allah muhtaç etmesin pisşlik içinde heryer..

özel ama sgk ile anlaşması var rapor çıkartıp ilçalrının bir kısmını ödüyor devlet iğneler pahalı aşılamamda aynı merkezde yapılıyor özel ankada tüp bebek merkezi ankara merkezli bi yer sakin hijyenik daha kapıdan girerken gloş falan filan acaip sıkılar...sgk ile anlaşmalı olmaları bir yandan iyi aşılamam ın masraflarını yazayım sana
150 tl muayenelerin tamamı için bir defa ödedim
50 tl kan tahlilleri için ödedim
50 tl eşimin sperm testi için ödedi
100 tl 5 adet iğne parası
60 tl çatlatma iğne parası
600 tl aşılama ücreti

ayrıca özel merkezde tüp bebek doktoru ve anestesi eşliğinde hsg çektirdim 650 tl

ama bunları yapmayım direk tüp yapsaydım 10 bin tl özelde.. raporda vermiyolar o zaman aşılamasız tüp bebeğe en azından bi kere yaparız dedi dr tutma ihtimali %15 çok küçük ama denemeye değer dedi hem rapor alman için lazım gelen bişi dedi..
tutmazsa aşılamam rapor alıp 3500-4000 tl ya yapacaklar tüp bebeği...
bende merkeze direk tüp yaptırma fikri ile gitmiştim kızlar biliyolar geçen cuma apar topar aşılamaya karar verdik hakkımızda hayırlısı seninde hakkında en hayırlısı en tez zamanda bebeğine kavuşturcak yolu izletsin rabbim...

amin kuzucumm aminn...
bende gittim bi tüp bebek merkezine öngörüşme için ..
ordaki doktorda eşimin tanıdığı hatta k.valide elimizde büyüdü dedi doktor için..
muayene etti..
bazı tetkikler istedi.. sonra tetkikleri götürdük bölüm başkanını çağırdı oda muayene etti..
sol tüpümde tıkanıklık var..
rahim filmi filan var bende hepsi
tüp tıkalı olduğu için ameliyat edelim dediler sonra 6 ay kendiniz deneyin olmazsa tüpe geçeriz dedler..
ama işte başka bi doktorundaha görüşünü aldık o tüpler açık dedi..
başka bi doktor yine kapalı dedi..
işte böle bi durumda bende önce aşılamayı denemek istiyorum ama işte oda evrak sıkıntısı..
o merkezinde bize çıkardığı fiyat ameliyat hariç 2000 euro işlem 1000-2000 arasıda ilaç tutuyormuş duruma göre..
ama doz tahlil sonuçlarına göre alçalıp yükselebiliyo..
ameliyat içinde 2000 lira istediler..bakalım..

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

canım benim de bir arkadaşımın sol tüpü tıkalı çıkmıştı sonra laparoskopi yaptırdı meğer tüpü tıkalı değilmiş. ama laparoskopi de yaptırmak kolay değil hem maliyetli bir de sonuçta bir ameliyat.moralini bozma belki de tıkalı değildir hem tıkalı bile olsa gebeliğe engel değil sonuçta sağ tüp açık.

aman bizim de her şey normal olmayınca olmuyor biz de haziranda tüp bebek yapacağız

selamlarrrr

bendeniz geldi.. bugün topantımız vardı. eve gel yemek ye, dinlen mutfafı toparla derken ancak gelebildim

nasılsınız bakalımm okudum geçmişii maşallah

elosercemm çook güzel haberler verdin bize çook sevindim bu ay bebiş gelecek inş

seldammm tatlı mı tatlı, şirin mi şirin bir bebişin olsun

sweet kuzum çook tebrik ederim

CANIM MERHABALAR...
çok az kalmış bebeğine kavuşmana,Rabbi'm hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.RAbbi'm seni ve yavrunu korusun...
İsim durumları ne alemde?İsmi var mı yavrunuzun?

bahsetmiştim bir isim belli diye.kayınpeder hiç bana demedi ama eşime hep soruyor, kendi babasının isminin koyulmasını çok istiyor. galiba bizim oğlandan başka soyismini devam ettirecek kimse yok diye. benim sevdiğim bir isim ancak yakın akrabalarda olduğundan elemiştik. şimdi mecbur koyacağız. adam her seferinde dile getiriyormuş. koymasam çiğlik olacak. ama diğer isim belli değil. bir türlü karar veremiyorum. rüya görsem diyorum isim olsa ama maalesef. hatta rüyad aiki isim birden görsem de tümden çözülse bu iş :)
neyse belli değil sonuçta azıcık da zaman kaldı bakalım ne olacak. buraya ismini yazmaktan çekiniyorum sanki tanıdık biri gelip okursa kim olduğumu anlar gibi içime his doğuyor ben de pek istemiyorum bunu...
neyse rüya demişken bu gece rüyamda ilk kez bebeğimi gördüm. çok şirindi. aldığım bir body vardı. onu giydirmişim. 1 aylık olmuş. kucağıma aldım uyusun diye. sıcaklığını hissettim. minik bebek tutanlar bilir, ilk başlarda çocuklar kafayı kaldıramaz, omzunuza dayanır kedi gibi olurlar. öyleydi işte. çok güzel bir histi. Rabbim gerçeğini hepimize yaşamayı nasip etsin!
bu saatte yatmadım ben de işte bir daha burayı kontrol ettim. gece oldu. yine nasıl uyuyacağım stresi bastı beni. bir de şu hafta sonunu atlatabilsem! annemin de hali yok ki gelsin yardıma. anca kendini zor topluyor. 40'ım çıkana kadar ne yapacağım bilmiyorum. kendi evimde kalmayı istiyorum, anneme de zor olur diye emin de olamıyorum belki onlarda dururum bir süre. off Allah ayarlasın. Herşeyi Allah'a havale ediyorum iyice acizliğmi anladım artık. şu hafta sonu da kolay olsun diye dua edip druyorum. bir yandna da belki cumartesi yağmur yağar balkonu takamazlar o zaman ben de kadını iptal ederim eşime yaptırırım biraz temizlik bayramı geçiştiririm diyorum. hoş ondan sonra iyice beter ağırlaşırım bayram sonrası ya. dediğim gibi Allah ayarlasın inşallah. kadın iyi biri çıksın. 8-5 mesai gibi çalışıyormuş. 5 oldu diye işi ortada bırakıp giden biri falan olmasın inşallah. dua edin!
iyi geceler herkese!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…