- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.101
çok şükür tatlım iyiyim accık ortalığın hastalığına tutulmuşum yat yat sıkıldım, sizi de özledimgeldim ..
cnm yaa hadi inşallah :) çifte bayram olur valla hepimize...ee 1 test daha yapıversene :):)
tatlı kuzum benimmmbir test daha yap sen olmaz mı birden içim kıpır kıpır oldu
ay cnm benıde panık yaptırmayın yaaayok kıss eloyada yazdım o zaman aşımına uğramış test hepsi bu buarada dun dedım eğer hamişsem hem bayram kese görmeye gittiğimiz gunde doğum gunu hediyem olur ne guzel olur dedim de hayal işte
iyi yaptın cnmmm ama dinlenmeyi de ihmal etme buarada :) bende evden kaçtım anneannemdeyim :) işi gücü bıraktım kendi haline sanırsam bayramda kapatıp kapımı kaçıcam gelene evde yokuz dicem
ay bebeğim benim akşama kdr olmazsam eşim test getircek olmasın kuzum alışkınım ben boyle çizgilere gölgeye bile acaba diorum ve bılıyorum artık benım tedavısız bebeişim olmucak alıştırdım ona kendımı ben
nerdeeeeeeeeeeeeee nysm ona ınanmak istemıyorum yoksa hayal kırıklığı yaşarım bayramda sen napcan bakem ilk kez memleketındesın ohhhhdur bakalım kuzum hiçç belli olmaz... belki de hayalin gerçek oldu bile
valla herkes aynı telaş içinde ne güzel :)) ben de çamaşırlar birikti kaç makina oldu bilmiyorum onları yıkamam lazım..sonra ütü yapmam lazım evi silip süpürüp toplamam lazım..tüm bunları yapacak kadın nerde :)) kendimi kaldıramıyorum resmen yumurta dayandı dayanacak...ama senin kadar maharetli değilim cnm ya baklava işine girişemem hamur açmaktan acizim:)
keşke öyle becerilerim olsa bana da öğretsene cnm yaa :))
gecmişi okuyamadım ne var ne yok ya c.tesi elosercoyu telden takip ettim yoldaydım cnm hadi hayırlı olsun
benım bugun batım azcık cene calım de bi evi süpüreyim karnım başlamadan dedim aslında ne oldu biliyormusun sabah 9 da kalktm testi yaptım yattım bişey yoktu şimdi gölgeli çizgi var ama inanmıyorum sadece inşallah doğrudur demeden de edemıyorum benden böyle
üzme beni öyle söyleyip de tatlı bacım benim...
nerdeeeeeeeeeeeeee nysm ona ınanmak istemıyorum yoksa hayal kırıklığı yaşarım bayramda sen napcan bakem ilk kez memleketındesın ohhhh
sorma kuzum alışkın değiliz ya bayramlık şeker, kuruyemiş almaya, bir garip olduk
kayınvalidemde oluruz ilk gün etleri ayarlarız oradan annemlere geçeriz... derken 1. gün geçmiş olur... akraba ziyaretleri, sonra bize gelecekler olur...bazen düşünüyorum da hala
inanamıyorum... inan çok rahat oluyormuş, şimdi dışarıda olsak valiz hazırla kıyafet ayarla, yola düş, 3-5 gün yorul, eve gel yıka, ütüle kaldır, yerleş nöfff
annem bayramın 2.akşamı annesı var memlekette ona gitcek biz baklavayı o gitcek die yaptık yedik bile
iyiymiş
bende baklavayı anneannem verecek diye pek rahatım
bir de evde bulunsun diye kalburabastı yapayım diyorum... yarın dinç olursam
cnm geçmiş olsun çok büyük bir sorun olmamasına sevindim cnm ama miyom da duyduğum kadarıyla ağrı yapıyor..inşallah rahat bir operasyonla kurtulursun miyomlardan sonra da bebişin gelir sana :)
ama canım siz çok yoğun çalışıyosunuz ben istediğim zaman gidiyorum işe,ve işim ağır değil,onun için rahat yapıyorum temizliğimi ama yarın elini çabuk tutsan iyi olur,erken kalk bi an önce koyul işe
anladım canım hayırlısı olsun,peki laporoskopi falan mı olcan,nasıl alıncak miyom:26: inşallah ondan sonra hayırlısyla gelir bebiş
sinhusum kemiklerim ağrıyor kuzucum accık daha yatayım seni çoook öpüyorumhayırlı haberlerini bekliyorum...
sen de evini süpüreceksin kolaylıklar diliyorum kuzum:13:
benim 1 senedir var zaten başımda. eğer ameliyat olursa da açık ameliyat olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?