Sabredenler Kulübü 2012 :)

çok şükür tatlım iyiyim accık ortalığın hastalığına tutulmuşum yat yat sıkıldım, sizi de özledim geldim ..

iyi yaptın cnmmm ama dinlenmeyi de ihmal etme buarada :) bende evden kaçtım anneannemdeyim :) işi gücü bıraktım kendi haline sanırsam bayramda kapatıp kapımı kaçıcam gelene evde yokuz dicem

cnm yaa hadi inşallah :) çifte bayram olur valla hepimize...ee 1 test daha yapıversene :):)

ay cnm benıde panık yaptırmayın yaaa yok kıss eloyada yazdım o zaman aşımına uğramış test hepsi bu buarada dun dedım eğer hamişsem hem bayram kese görmeye gittiğimiz gunde doğum gunu hediyem olur ne guzel olur dedim de hayal işte

tatlı kuzum benimmm bir test daha yap sen olmaz mı birden içim kıpır kıpır oldu

ay bebeğim benim akşama kdr olmazsam eşim test getircek olmasın kuzum alışkınım ben boyle çizgilere gölgeye bile acaba diorum ve bılıyorum artık benım tedavısız bebeişim olmucak alıştırdım ona kendımı ben

dur bakalım kuzum hiçç belli olmaz... belki de hayalin gerçek oldu bile

iyi yaptın cnmmm ama dinlenmeyi de ihmal etme buarada :) bende evden kaçtım anneannemdeyim :) işi gücü bıraktım kendi haline sanırsam bayramda kapatıp kapımı kaçıcam gelene evde yokuz dicem

ohhh iyi yaptın hamiş kadına bayramda misafir gelmesin zaten bana kmse gelmez küçüğüz ya biz gideriz zaten gezme programlarınıda yaptım hazır annenen yaşı kaç ne güzel ben yaşlıları cok severim en cokta babannemı ama o alzmeır herkesı unutmuştu babamı bıle bazen hatırlar bazen unutur ama benı unutmazdı artık benıde unuttu sen tadını cıkar annenenle olmanın

üzme beni öyle söyleyip de tatlı bacım benim...

canım ben de meraktan öğrendim, annem yapardı hep, elim de yatkınmış demek. senede 1 bayram yaparım. zaten normalde 7de evine gelen çalışan bir kadınım, böyle lükslrim yok ne yazık ki... ama bayramda annemle yapıyoruz birlikte. börek açmak kolay zaten, kalın açılıyor çünkü. baklava zor ama, onu ince açmak lazım. sen şimdi bebişin derdine düş, boşver bunları öğrenmeyi, sen de bana bebiş nasıl tutuuruluyor onu öğret

üzerinden çok zaman geçmiş testlere umut bağlanmaz ama şimgi müjdeli bir haber versen de nasıl güzel olur hayırlısı canım ya, inşallah gelmez kırmızılar

üzerinden çok zaman geçmiş testlere umut bağlanmaz ama şimgi müjdeli bir haber versen de nasıl güzel olur hayırlısı canım ya, inşallah gelmez kırmızılar[/QUOTE]

aynen öyle ben yaptım 5 10 dk bekleyın yazıo yaptım 5 dk bekledım tertemızdı gittim yattım inan bende bu ay olsun cok istedim cunku ben daha ultrasondan korkarken aşılamı tüp bebeği arastırdım gözum daha cok korktu cok istedim ama sağlık olsun bakalım

nerdeeeeeeeeeeeeee nysm ona ınanmak istemıyorum yoksa hayal kırıklığı yaşarım bayramda sen napcan bakem ilk kez memleketındesın ohhhh

sorma kuzum alışkın değiliz ya bayramlık şeker, kuruyemiş almaya, bir garip olduk

kayınvalidemde oluruz ilk gün etleri ayarlarız oradan annemlere geçeriz... derken 1. gün geçmiş olur... akraba ziyaretleri, sonra bize gelecekler olur... bazen düşünüyorum da hala

inanamıyorum... inan çok rahat oluyormuş, şimdi dışarıda olsak valiz hazırla kıyafet ayarla, yola düş, 3-5 gün yorul, eve gel yıka, ütüle kaldır, yerleş nöfff

ay eve anlatırken yoruldum giderken ayrı bir telaş gelınce yıka utule yerleştır ayrı bır telaş oooo valla Allah kalbıne göre verdi cnm tadını cıkar bu bayramın

annem bayramın 2.akşamı annesı var memlekette ona gitcek biz baklavayı o gitcek die yaptık yedik bile

iyiymiş

bende baklavayı anneannem verecek diye pek rahatım

bir de evde bulunsun diye kalburabastı yapayım diyorum... yarın dinç olursam

sinhusum kemiklerim ağrıyor kuzucum accık daha yatayım seni çoook öpüyorum hayırlı haberlerini bekliyorum...

sen de evini süpüreceksin kolaylıklar diliyorum kuzum :13:

cnm geçmiş olsun çok büyük bir sorun olmamasına sevindim cnm ama miyom da duyduğum kadarıyla ağrı yapıyor..inşallah rahat bir operasyonla kurtulursun miyomlardan sonra da bebişin gelir sana :)

benim 1 senedir var zaten başımda. eğer ameliyat olursa da açık ameliyat olacak sanırım

sinhusum kemiklerim ağrıyor kuzucum accık daha yatayım seni çoook öpüyorum hayırlı haberlerini bekliyorum...

sen de evini süpüreceksin kolaylıklar diliyorum kuzum :13:

oyyy cnm yat zaten cok gecmiş olsun bayrama dinç ol bırak kalburabastıyı baklava verırsın gelene bende son evımı süpüreyım bayram bıtene kdr süpüremem öptum senı kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…