- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.121
kırmızılarım geldi...acaba yarın doktorlar calışıyor mu acaba
anaaam ben çok severim kız pekmezi,direk içebilirim bilecnm valla yakında mööleyeceğim artık..2 bardak az değil cnm ben ara ara içiyodum son 10 güne kadar şimdi bebiş biraz zayıf olduğu için daha çok içmeye başladım özellikle pekmezli sütü..
ben pekmezi hiç sevmem normalde hatta midem kalkıyo içince ama bebeğime yarasın diye içiyorum cnm bak sana da tavsiye ederim benim kuzenime doktoru önermiş hem bebeğin gelişi hem de doğumu kolay olması için..ve resmen tosun doğurdu 4,300 20 dk normal doğum yaptı :)
o bana söylerdi de ben pek sallamazdım bu durum başıma gelince netten de araştırdım biraz pekmezli sütü öneriyor herkes sende şimdiden kendini alıştır 1 bardak içmeye çalış günde..
bilmem sever misin ben ağzıma sürmezdim ama haşlama kemikli et de çok faydalıymış özellikle o kemik suyu bebeğin kemiklerini geliştiriyomuş..aklında bulunsun cnm özellikle 16 haftalıktan sonra bu tür şeylerle beslenmen faydalı olacaktır :) ben geç kaldım söz dinlemek için ama yine de yiyorum artık :)
doğuma gelince hakkımızda hayırlısı olsun cnm inan ki göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman sen de bir bakmışsın bu telaşları yaşamaya başlamışsın :) buarada sen nerde oturuyordun cnm?
yardıma ihtiyacın varsa ben gelimmm keseyeeşimdiden sıhhatler ossunnn
merhaba kızlar,
yine bir selam vermeye geliverdim. bu balkoncular beni sinir etmeye devam ediyor. şimdi evdeler ve bakalım ne zamana bitirecekler. zaten neye benzedi derseniz ah ki ne ah! neyse bari kullanırken sıkıntı çekmemeyim de estetiği unuttum artık. rezil adamlar güya bir de tanıdık. geçen geldiklerinde malzeme eksikliğinden bitirememişlerdi güya. bugün pişkin pişkin geldiler ve aynı malzemeden yine getirmemişler. eşim çok sabırlı adamdır o bile artık sinirlendi. düşünün bir de beceremedikleri heryeri silikonla kapıyorlar. inşallah bu silikonlama sonradna başımı ağrıtmaz ama hiiiiç ümidim yok. silikon dediğin nedir ki? Allah böyle yapanların müstehakını versin. işini doğru dürüst yapmadığı gibi bir de beceriksizliklerini kapamak için ağızlarında laf geveliyorlar. Ah işte ne bilelim. tanıdığın evinde iyi yapmışlar, memnunlar diye bunlara yaptırdık. tanıdıklara da söyledik zaten adam da sinirlendi. nasipte bu varmış ama işte can sıkılıyor.
evi temizletemediğim gibi perdelerim falan da çok kirli. artık eşimle yıkamaya başlayacağız mecbur. kadın da ayarlamakta zorlanıyorum nihayetinde. bayramdan sonra ne zaman nasıl ayarlayacağım belli değil...
neyse bunları geçelim olan oldu...
dün doktora gittim. bebiş iyiymiş. kilosu da 2-2200 civarı. normal yani. deli gibi yemediğime seviniyorum. az kilo aldım ama bebişim zayıf falan değil çook şükür. haftaya yine randevum var. bu doktorlar içimi rahatlattı inşallah normal yaparsın sen, herşey yolunda gider diye söylüyorlar. kasım ortası 38 kasım sonu gibi olur falan dedi. ben de 38. haftayı geçirmeyi çok istiyorum 39-40 bana daha iyi olacak :)
dualarınızda unutmayın hayırlı günler!
ay sormuşsun ama söylemeyi unutmuşum ben istanbulda oturuyorum
bende istanbuldayım cnm bebek alışverişi için sordum cnm birkaç yer duydum fabrika satış mağazası hiç gitmedim ama kuzenim gitmiş markalı ürünler çoook ucuza almış ben de biara gitmeyi düşünüyorum..alışverişe çıktığında sana da yardımcı olurum cnm
günaydınn herkesebgn kimseler olmaz buralarda herkesin işi var hepinize kolay gelsin kızlar
kpss önlisans açıklanmış 71 almışım,bi halta yaramaz,çalışmamıştım da zatennerde millet yaa gelin iki laflayalım kızlar
doktora icin gelmistim, burs kazaninca geldim, sonra burda esimle tanistim, sonra evlendikne geziyon kız orda:))) evlilikten dolayımı ordasın?hakkında hayırlsı olsun canım mutlu,huzurlu,sağlıklı olda bitek ailenden uzakta ol.
ha şöyleee biraz kafa dağıt ya boşver takıntılı hayatı,hatta eczanedeki çocuğun gözlerinin içine bak sanada lazım mı de,hatta çocuğa ısmarla bitane:)))
benim yerimede ye pasta,karamelli severim:))
bayramda rutin geçer bizde kaynana,kocan,görümce felan işte,yemek faslı felan,2.gün babamlara gideriz memlekete maraşa,ondan sonra kaldığımız yerden devam.
dua ve muhabbetle canım,şimdiden iyi bayramlar protein ihtiyacını bol bol karşıla gerçi orda kesebiliyomusunuz burdaki gibi bilmiyorum ama sen yinede et al ye:)))
tekrardan bayramın kutlu olsun canım...
aamiin canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahgünaydın kuzumm
evet gün içinde bende uğrayamayabilirim o yüzden selam vereyim sizlere
bugün az daha iyiyim
bu mübarek günde dualarımızın kabul olması dileğimle...
ilk hedef 91 artik demek ki...ama sonrakine girebilecek misin? bebis kac aylik olacak? ...
ahh canım niye öyle oldu senin bu cam işi yaa,hakkaten çok sinir bozucu ama sen boşver eşin uğraşsınaz kilo alman çok iyi olmuş,bebek de iyi maşallah 1 ay kaldı yani,hadi bakalım hayırlısı,inşallah herşey yolunda gider,dualarımız seninle
şükür cam işi bitti. olduğu kadarı ile tabi silinmiyor 1-2 gün beklenecekmiş. zaten ev pis balkon da pis olsun umrumda değil... neyse şimdi bir iki lokma birşeyler yiyorum. sonra eşim yardım edecek, evi süpürüp sileceğiz işte bayramlık ne kadar olursa. zaten bende hayır yok. o ne yaparsa :)
bebişim biraz ufak gibi. yani benimle bir hamiş olanların bebeklerine nazaran, ama şişko bebek doğurmak çok daha zor. bu inşallah hemenceceik gelsin dünyaya. sütüm de olursa Allah'ın izniyle toparlar ne olacak :)
herkese hayırlı bayramlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?