Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm bnm hep dua ediyorum senin için inş en kısa zamanda olsun diye ama inan ki en doğru zamanda geliyor yaramazlar..senin o zamanın inş çok yakındadır..çok iyi biliyorum sabretmesi çok zor ama sen gerçekten sabırlısın..ben dayanamamıştım 5 ay kendi haline bırakabildim sonrasında müdahale istedim..nitekim klomen ve çatlatma iğnesiyle geldi bu sıpa..
şimdi o günlerimi düşünüyorum, bazen kaybettiğim bebeğimi...adet olduğum zamanki yaşadığım hayal kırıklığını..hepsi çoook gerilerde kalmış sanki..hatırladıkça içimi ufacık sızlatıyor sadece..
bunları niye anlattım sana çünkü sen de yaşayacaksın cnm bu günler geçecek ufak bir tebessümle hatırlanacak sadece :) burdaki herkes çok bekledi sabretti ama sen daha da hakettin anne olmayı cnm bu süreçte bir sürü sorunlarala mücadale ettin..
sadece senden istediğim olmamasına alışma sakın..üzerine gitmeye devam et..gerekirse doktor müdahalesine başvur..yeter artık bizde duyalım güzel haberlerini :))

bebeğe karşı özlemim isteğim hiç azalmıyor tatlım ama artık olmaması şaşırtmıyor beni. daha az yıkılıyorum. tedavi sürecine başlayacağım ben de ama ocak ayından sonra. belki aralık ayında bir rahim filmi çektiririm diyorum, bakalım...aslında yaz bebeği istemiyordum, temmuz ağustostan ziyade eylül ve sonrası, hatta kış ayları daha sempatik geliyor bana. kısmet artık, ne zaman hamile kalacağım kim bilir. eşim benden hevesli zaten, gidelim aşılama yaptıralım diyor. hatta ikiz olur mu ki telaşında. ben de ona aslında aşılamanın da çok yüksek ihtimal olmadığını kabul ettirmeye çalışıyorum, kesin olur gözüyle bakmasın diye. şu 1-2 ay eşimin işleri çok yoğun benim de. ikimizin de hem yurtiçi hem yurtdışı görevleri var. o nedenle ocak sonrası tedavi için daha uygun bize

yaz bebeği daha zor olur gerçekten hele ki hamileliğin son ayları yaza denk gelince sen de çok zorlanırsın son aylar zaten yanıyosun resmen ateş basıyor bütün vücuduna..ama yine de gelsin de ne zaman olursa olsun diyor insan :)
valla senin için ne zaman uygunsa o zaman git doktora cnm işlerin yoğunluğu allah korusun hamileliğini etkileyebilir o yüzden daha rahat bir zaman seçmen en iyisi gerçekten..
inşallah herşey gönlünüzce olur cnm belki de tamam bu ay doktora gidelimn dediğin ay bir bakmışsın gerek kalmamış :)

merhaba kızlar, gelemem diyorum yine geliyorum :)
yorucu bir bayramdan sonra bugün evimdeyim. dün doktora gittim miniğim iyiymiş. artık kasım ortasından sonuna kadar 38.-40. haftalar olduğu belli yani yaklaşık 15 gün 1 ay içinde bebişim gelebilir. ben de 38'i bitirmek için dua ediyorum. hatta 39 da bitebilir. erken gelmesin. 38. haftada babamızın mecburi şehir dışına gitme olayları var. annemlerde kalacağım ama yine de eşim yanımdayken doğsun istiyorum. hastaneye falan o götürsün. annemler de panik olurlar sonra yaşlılar ne olsa.
artık ufak tefek eksikliklerle birlikte hemen hemen herşeyim tamam. bebeğe bebek yağı, şampuan almadım. hastane bavuluna kendime sabahlık koymadım bunun gibi minik şeyler. biraz da oyalanıyorum, galiba daha vaktim var psikolojisi yaşamak adına. doğum işini hiç düşünmemeye çalışıyorum. korkuyorum. internetten hiç seyretmedim. seyretmeyi de düşünmüyorum. sadece dua ediyorum. doktorum da beni rahatlatıyor. kolay olacak inşallah diyor. Allah ters getirmesin ben de öyle niyet ediyorum. epidurale bile gerek olmadan hop yapayım doğumu diyorum. hala daha isim konusunda kararsızım. miniğimin ismi yok gibi birşey :)))
havalar ankara'da iyice soğumaya başladı özellikle geceleri. şimdilik yakmadık ama sanırım yavaştan kalorifer yakarız ki ev ısınsın, beyfendi üşümesin.ilk günlerde kendi evimde mi annemlerde mi kalacağımı bilemiyorum. akışına bırakacak gibiyim. psikolojim çok değişik. herşeye hassasiyetim arttı. gücüm yetmediğinden yapamadığım herşey beni çok eziyor. acizliğimi iyice farkedip Allah'a sığınıyorum. insan normalde yaparım dediği işleri yapamaz hale gelince çok zorlanıyor hakikaten.
evim de kirli kaldı , eşimle bayramdan önce ortalığı şöyle bir toparladık, o sırada en son yapılan temizlikteki eksik yönleri görünce, tabii çok da yoruldu, erkekler hemen işten yoruluyor ya, çok sinirlendi. para veriyoruz, nazlarını çekiyoruz doğru düzgün yapmıyorlar diye. şimdi eve kadın gelmesini istemiyor. umarım fikrini değiştirir. kendim yaparım ben diyor ama biliyorum ki yapamaz. ben de çok kafaya takmamaya karar verdim. biraz zaman geçsin fikri değişir inşallah diyorum. doğuma yakın şekilde kadın gelip evi temizler diyorum. zaten dediğim gibi psikolojim tuhaf bir de etrafımdaki insanların böyle nazlarını idare ediyorum. sanki ben değil onlar hamile. hepsi bebişimle birlikte düzelecek inşallah diyorum sabrediyorum.
neyse... herkesin geçmiş bayramlarını tebrik ederim. tekrar görüşmek üzere!

cnm ne güzel anlatmışsın aynı sıkıntıları inan ki ben de yaşıyorum..ben eve hiç kadın sokmadım annemle eşim yaptılar büyük temizliği ama eşim sanki ev bir kere temizlendikten sonra hep öyle kalacak sanıyodu galiba şimdi yine dağıldı ama anlatamıyorum adama bir de misafir de geldi bayramda nevresimler tekrar yıkanacak ütülenecek ev toplanacak ve ben bunların hiçbirini yapamıyorum..tezgahım biraz alçak o yüzden inan ki bulaşıkları bile toplayamıyorum eğilmem gerekiyor biraz o da çok ağrı yapıyor ki zaten ağırım :) ve bu durum beni çok mutsuz ediyor evin bu halini gördükçe çıldırıyorum eşime sorsan ev tertemiz hiçbişey yok kendi yapacak ya..kadın tut dediğimde ben yaparım diyodu şimdi yapıyo az çok ama söyleniyor da..o söylendikçe ben sinirleniyorum kalkıp ben yapmaya uğraşıyorum sonuç sancıdan ölüyorum..
son aya girdik hayırlısıyla nedense benim içime en başından beri kasımın ortasıyla sonu arasında bi tarihte gelecek gibi doğuyodu zaten o kadar stres yaptım ki şu erken doğum olayına her sancımda acaba geliyo mu diyorum..gerçi bebişler iyi olsun da gerisi hiç önemli değil biz çekeriz her sıkıntıyı..

şimdi merakla kontrolü bekliyorum gelişimi nasıl sağlıklı mı diye :) sen ne güzel görmüşsün bıdığını benim daha var kontrole..ama bugün rapor almak için hastaneye gidicem kendi doktorum değil ama belki orda da bi görürüm miniğimi fırsat olursa :)

slm canlar nasılsınız ben geldim hadi sizde gelin uzun zaman oldu çene çalmayalı bayramı bıtırdım hiç evde durmadık off cok yorgunum ama annem annememin yanına gitti babama gel bu akşam dedim yemek ve evi süpürmem lazım evde olmayınca evde fazla kirlenmedi ama azcık sohbet etmekde istiyorum p.tesi doktora gitcem aklıma geldikçe karnım ağrıyor hafiften hem tırsıyorum hemde gidip neyim var öğrenmek istiyorum inşallah muayene olabılırım pazar gunu doğum günüm 29 olcam ve bi kaç sene 29 da kalcam sanırım ve inşallah bidahaki doğum günüme bebişimi doğurmuş yada hamiş olmak istiyorum bi düşündümde ulennn yaş kemale ermiş bende halen tık yok artık bedenim kalbim beynim tamamen bebek istiyor dışarı çıkınca bebek görunce kalbimiz sızlıyor artık Allahım kimseyi evlatsızlıkla sınamasın inşallah gercekten ne kadar zor ve acıymış......nysm bu psikolojıyı atıp raravis cnm hayırlısıyla bir avazda doğurursun inşallah ilk hamişimizi burdan uğurlamak heyecanlandırıyor benı friedman hoşgeldin cnm 60 gelsinim egemnim elosercoyu da merak ediyorum uzun zamandır sessiz olan topiği canlandırır inşallah ve aşılamaya karşı umutlanırız betsel sdtive recsn de yok uzun zamandır ruhsar aleyna aklıma gelmeyen herkeslerrrrrrrrrrrrrrrr kocaman

aaaaaa cnm mrb senınde az kalmış yahu ben senın daha var sanıyordum anammm gunler ne cabuk gecıyor ya ayyy sende bır avazda kurtulursun inşallah cnm sancı çekerken bize dua etmeyi unutmayın bide hamişler neler yedınız nasıl beslendınız kaç kılo aldınız bu aşamalara kdr yazsanıza bıze benım kociş sen hele bi hamıle kal 30 kılo aldırcam herseyı yedırcem sana dio laf anlatamıyorum sımdı onada o zaman dinlemem korkmaya başladım adam kafayı yedı yeterki hamıle kalayım siz anlatın bıze yol göstericimiz olun vee doğumdan sonra 2 dklığına uğrayıp yazın lütfennnnnnnnnn

vallahi maşallah sana sabrın anlayışın çok güzel.
hazırlıkların da bitmiş, kalan ufak tefek eksiklerin de kolayca hallolacak şeyler zaten.
temizlik konusunda şanssızmışsınız, aslında eve gelecek bir kadın işini iyi yapsa sizi çok rahatlatır. ben de 2 buçuk seneden sonra artık kadın almaya karar verdim. temizliğini ilk gelişinde beğendim, inşallah Rabbim utandırmaz. bence sen yine eşini ikna etmeye ve işini iyi yapan bir kadın bulmaya çalış. eşinin temizlik çabasıyla olmazmış gibi geliyor bana.

doğum zamanı eşin burda olsa da olmasa da kendi evinde kal bence, annenler sende kalsın, evinde olmaya alış, bebiş de o ortama alışsın. sonra eve gitmek daha zor olurmuş gibi geldi bana öbür türlü.

inşallah gönlüne göre olur da bebişin zamanını bekler kendine iyi bak, yine gel

hoşgeldin...
doktordan korkup da daha ortada hiçbir şey yokken kendini sıkıntıya sokma. eminim kolayca geçecektir muayene.
ben de aralık ayının sonunda bitiriyorum 28 yaşımı ve 29dan gün almaya başlayacağım. ben kendi planlarıma göre 2012 içinde doğurmuş olacaktım ama vermedi Rabbim. inşallah 30 yaşımı doldurmadan önce bir bebeğim olur senin de yeni yaşın inşallah sana bebiş getirir

hoşgeldin...
doktordan korkup da daha ortada hiçbir şey yokken kendini sıkıntıya sokma. eminim kolayca geçecektir muayene.
ben de aralık ayının sonunda bitiriyorum 28 yaşımı ve 29dan gün almaya başlayacağım. ben kendi planlarıma göre 2012 içinde doğurmuş olacaktım ama vermedi Rabbim. inşallah 30 yaşımı doldurmadan önce bir bebeğim olur senin de yeni yaşın inşallah sana bebiş getirir [/QUOTE]

hoşbulduk cnm yaşıtdaşım galiba biz bu yaş yüzündende sıkıntı yapar olduk sanırım biz sandık hemen olcak olmayıncada afalladık strese girdik vs. bizim istememizle olmuyormuş onu anladım bakalım zaman bize ne göstercek ay inşallah bu sene olur bir sene daha beklersek psikolojımız açısından kötu olur inşallah Rabbim bekletmez ya bişey diyim mi bu korku yarı vajınusmusmuş okudukça daha tırstım dedım muayene olamadan dönmekde var işin ucunda kas gevşetici falan içiçem bakalım

inşallah bekletmez tatlım yaaa...

hiç öyle muayene olamadan dönerim falan deme...o kadar kolay birşey ki, ilişkiden kat kat kolay geliyor bana inan. kendini rahat bırakacaksın, yapman gereken tek şey o. zaten 2 dakika ya sürüyor ya sürmüyor, hiç endişe etme o yüzden. böyle kafanda kurarsan korkutursun kendini yok yere.

hamişlerimize Rabbim kolaylıklar versin, dualarımız sizinle

friedmanım hoşş geldinn özlemiştik

sinhusumm inş çok kolay geçecek muayenen, ve birşeyin de çıkmayacak inş. canım benim hep senin yanındayım

diğer arkadaşlarım nasıllar, sdtivecim inş bu ay son gelişleri olur bu kırmızıların kuzum... zamanını bekliyoruz değil mi..

ben de evdeyim, yeni geldim... azıcık dinlenip, akşam yemeğinin planını yaparım artık

bat a 1 haftam var telaşlı bekleyişim başladı... hayırlısı artık

kuzular ben geldimama hemen geri çıkıyorum diğer pc de fatura kesmem lazım oda nete bağlı deil 2 dk fırsat bulup buraya oturdum özledim

bacılarım tatil bitmiş birbir düşmüşsünüz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..

bende bi değişiklik yok kasık sancım devam ediyor onada takılmıyorum c.tesi kan verip sonucu görcez bakalım sabırsızlanmıyorum heyecan yok ve günlerin geçmemesi gibi bi durumda hissetmiyorum nedense acaip sakinim...

neyse hadi allah a emanet olun.. öpüyorum hepinizi..

selam kızlar
çok yoruldum,temzilik bitti çok şükür..

kız sinhus bacım ne korkuyon bu kadar yaa,valla büyütüyosun yok bişey,doktordan gel bak buraya yazcaksın bu kadar boşuna korkmuşum diyehamileler allah kolaylık versin inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim hayalimduam canım inşallah herşeyi iyidir bebişinin,benim de var yarın kontrolüm,15 gündür görmüyorum özledim miniğimi 60gelsin inşallah meleğin gelmiştir hemencik ve diğer arkadaşlarım kendinize iyi bakın ben çok yoruldum dinlencem şimdi öptüm hepinizi

mrb cnmcım :) hepinize bir bir dua edicem mutlaka aklımdasınız ama bir ricam var kızlar bana gerçek adlarınızı msj atar mısınız isimlerinizle dua etmek istiyorum o anda..sezeryanda olsam normal de olsa yine de doğuma girerken dua edicem size..

valla cnm ben tam bi pis boğazdım ama 7. aya kadar 13.5 kilo aldım..gerçi 1.80 boyunda 60kgdım hamile kalmadan çok zayıftım şimdi normal bir seviyeye geldim..küçük top gibi bir karnım var sanki bi basket topu koymuşum oraya gibi duruyor o yüzden bende çok etkisi olmadı kilo olarak hatta tanıdıklar sakın zayıflama doğumdan sonra böyle kal diyorlar :)
yediğime içtiğime ben çok dikkat etmedim cnm ya onun sıkıntısı da var aslında 7 aya kadar normalde ne yiyorsam öyle beslendim meyve fln ağzıma sürmedim normalde de çok aram yok zaten süt aklıma geldikçe içerdim..hatta evde yemek yapamıyodum rahatsızlığım vardı eşim hazır bişeyler yapmaya çalışıyordu hiç sağlıklı beslenemedim desem yeri..ama 7.aydan itibaren özellikle bebeğin biraz zayıf olduğunu öğrendikten sonra çok dikkat ediyorum..ona yarayacak şeyler tüketmeye çalışıyorum..meyve yiyorum..günde yaklaşık 1lt süt içiyorum 1 bardağını pekmezli içmeye çalışıyorum ama o hrgün olmuyor çünkü pekmezden nefret ederim sürekli içince öğürüyorum :)
valla cnm abartmadan sağlıklı şeyler yersen çok kilo almıyorsun..ben ilk aylar abur cuburu fazla abarttım ağzım durmuyodu o da bana kilo yaptı bebeğe değil..6-7 ay arasında abur cuburu kestim tatlı da tüketmemeye başladım şeker çıkmıştı dengede tutmak için ve sadece 1 kilo aldım o da bebeğe yaramış zaten alması gereken kiloyu almış..
sen de öyle yap her bulduğunu yeme elbette canın bişeyler isteyecek ama abartma..bebeğe faydalı yiyecekleri tüketmeye çalış ki onlar gerçekten sağlıklı yiyecekler ve insanda çok kilo yapmıyor :)

doğumdan sonra inş fırsat bulursam mutlaka yazarım..ama biraz zor olur benmki büyük ihtimalle sezeryan olucak çünkü :)

Selam kuzucuklarim yine telden giriyorum.kimin dua günü ise dua edip cikayim dedim benim dua günummus allah dua eden edemeyen herkes den razı olsun dualarımızı kabul eylesin.hepinizi çok özledim görüşmek üzere

ohh süper böyle devam edelim az kaldı zatenhayırlısı olsun canım dualarım seninle

Selam kuzucuklarim yine telden giriyorum.kimin dua günü ise dua edip cikayim dedim benim dua günummus allah dua eden edemeyen herkes den razı olsun dualarımızı kabul eylesin.hepinizi çok özledim görüşmek üzere

ahh düşünceli arkidişimiz bizim hiç yalnız bırakmaz rabbim inşallah hayırla ve sağlıkla tez zamnada yollar bebeğini,hemencik tedaviniz yanıt verir ve daha fazla bekletmez rabbim cümlemizi inşallah

canım benimm hoş geldin biz de seni çook özledik, inş toplaşır da şöyle bir kaynatırız..

Rabbim dualarımızı kabul eylesin, tez zamanda miniğinizi size nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…