Sabredenler Kulübü 2012 :)

eşim gelene kadar buraya bir bakayım dedim. azıcık yazılanları okudum, tek tek selam vermiyorum diye gücenmeyin hepiniz aklımdasınız!
ben eşimin bu temizlik konusunda ikna olacağına inanıyorum. şimdi biraz bol keseden konuşuyor gibi. benim daha önce bahsetmiştim bir de ms hastalığım var. çok şükür hamilelikte bir sıkıntım olmadı, inşallah sonrasında da olmaz ama gebeliğin son 3 ayı ve doğum vs. de ms atağını tetikleyebilecek şeyler. ms için yorulmayacaksın, stres yapmayacaksın gibi neredeyse imkansız olan tedbirler alman lazım. e ben şu anda zaten hemen yoruluyorum, stres yapmamak elimden gelmiyor Allah hepinize nasip etsin, hamileliğini öğrendiğin andan itibaren endişelenmeye başlıyorsun, artık bencillik bir kenara gidiyor emanet bir yavrunun iyiliği için sürekli diken üstündesin. Eşim kendisi de zaten bazen değil kadın almamak, her hafta, ya d agündelik gelecek birini alsak mı acaba der dururdu. Sanırım bu aralar tamirciler vs. gibi çalışanlardan yana şansımız yaver gitmediğinden, bir de benim de kadın ayarlamak için çok uğraşıp bir türlü denk gelmemesinden falan o da sinir oldu. Ben şimdi çok kafaya takmıyorum işte biraz daha doğuma yakın zamanda kendisi ile konuşurum, hastalığımı da hatırlatırsam o da kesin hak verir bana. kendim yaparım dese bile iştnen yorgun gelecek, ne kadar yapabilir. kendisini de yormasını istemiyorum bunu da söylerim pek tabi. anlayışsız biri değil sonuçta hak vereceğinden eminim. ama tabi erkek milleti sürpriz yaparsa bilemem
evet ruhsar dediğin gibi bir nevresim değiştirmek bile o kadar zor bir iş oluyormuş ki anlatamam. kendim yapıyorum yavaş yavaş aman Allah'ım yarım saate falan anca :)))
erken doğum riskin mi var? benim daha belirgin hiç sancım bile olmadı. bebişim akıllı akıllı bekliyor. çok şükür kanama vs gibi bir sıkıntım da yok. inşallah biz tamamlarız bu 40 hafta ya da 39 haftayı diyorum. Sen de mümkün mertebe tedirgin olmamaya çalış. korktukça tersine gidiyor. ben çok dikkat edeyim dediğim zamanlar iyice sıkıntı yaşıyorum hemen. inşallah doktor randevunuz da güzel geçer. bu sefer benimki yüzünü göstermedi. zaten çok merak içindeyim. rüyamdakinin aynısı gibi bir bebeğim olacak mı acaba? :)
sdtive, sabır göstermeyince kendimi yıpratıyorum sadece. bazen annemle konuşuyorum, sonra pişman oluyorum. çünkü anlık hislerimle söylediklerimden ben etkilenmiyorum ama annem belki de damadına kızıyor. bugün bu konuda da dua etmeye başladım. çenemi tutmalıyım diye. çünkü eşimle bir süre sonra anlaşamadığımız noktaları çözebiliyoruz, ikimiz de sakinleşiyoruz ya da karşıdakinin haklı olduğu noktaları görebiliyoruz vs. ama anneler babalar unutmuyor. bak evladıma zamanında şunu yapmıştı diye kafalarında tutuyorlar... ben de 2 sene oldu evleneli bunu bir türlü oturtamadım. eşimin bu konuda bana kızdığından eminim. adamın baştan beri benden en büyük isteği sorunlarımızı kendi içimizde halletmek idi. ama ben her seferinde bunu yapmıyorum. bugün şöyle bir düşündüm de anneme yansıttığım çoğu problem hiç yansıtmasaydım da çözülmüş. gereksiz yere konuşup sinirleniyorum elime bir o kar oluyor. gerçi annem yaş olgunluğu ile tavsiyelerde bulunuyor tabi ama yine de sonradan vicdanım huzursuz oluyor. sanırım evlilikte yavaş yavaş olgunlaşıyor, ben de tabii.
kendi evimde kalma konusunda ben de senin gibi düşünüyorum bebeğin alışması açısından ama konuştuğum arkadaşlar da şimdiki aklım olsa annemde kalırdım diyor :) durumlar ne gösterir bilemiyorum şimdiden. bakalım ne olacak?
herkese iyi akşamlar!

aynen dün haberlerde izledim,Allaha emant olun canım ya,dikkat edin gavurlara olsunda size bişey olmasın:)))

kız hamile olduğumu öğrensem inan ki üzülürüm sen gelirsin aklıma,böyle ki garip bi insanım,hatta arkadaşın bitanesine dua ettim benden önce hamile kalsın diye o 3 yıllık evliydi 1-2 ay sonra hamile kaldı.inşallah aynı anda hayırlısıyla bu ay hamile kalırız AMİN AMİN AMİN:))

aynen dün haberlerde izledim,Allaha emant olun canım ya,dikkat edin gavurlara olsunda size bişey olmasın:)))

kız hamile olduğumu öğrensem inan ki üzülürüm sen gelirsin aklıma,böyle ki garip bi insanım,hatta arkadaşın bitanesine dua ettim benden önce hamile kalsın diye o 3 yıllık evliydi 1-2 ay sonra hamile kaldı.inşallah aynı anda hayırlısıyla bu ay hamile kalırız AMİN AMİN AMİN:))

canim yarin senin hem dogumgunun hem de test gunun degil mi?
oncelikle yeni yasin kutlu olsun. yarin hem bebege hem de yeni mutluluklara gebe ol insallah...
ama olur da olumsuz bir sonuc alirsan uzulmek yok...1-2 daha dener ve tup bebege gecersin,,hem bakarsin ikizin hata ucuzun olur seker...
senin icin en hayirli olacak olan haberlerle gelmen dilegi ile...
not: 2013 temmuz anneleri topiginde bulussak tadundan yenmez

Son düzenleme:
dileklerin için çok teşekkür ederim güzide güzel arkadaşım,inşallah aynı anda hamiş kalırız ya sende bu ay kalma ihtimalin var mı?benim bat 4 kasım ama aşılamadan sonraki 14. gün ayın 2 si oluyo gülüm ben doğum günüm diye belki en güzel hediyem olur diye kan tahlili yaptırıcam.31 ekim aşılamadan sonraki 12.gün oluyo canım belki belli olur,doğru diyosun canım sonucu ne olursa olsun herşeyin bi zamanı var der çıkarım işin içinden fazlada üzülmem,biliyosun alıştırmıştım kendimi.

ya yine izledim haberleri ne olmuş öyle,sen hangi eyalettesin.iki yere çok kötü vurmuş tayfun,inşallah saglam yerdesindir,sakın bi yere çıkma canım sakinleşene kadar hatta elektrik felan da kesilmiş çok korkarım ben ya,çatlarım heralde bide panik atakta var:))) Allaha emant olun canım ya,,,

kız hamiş kaldığımızda bizde bi topik açarız:))) 2013 ün en güzel,en sempatik,en akıllı anneleri diye:))) hayallerde birer duaymış canım..!!!

Günaydınlarrr hanım kızlarrr

Aleynacım bebişin odasını gördüm,çok güzel olmuş,hayırlısıyla Allah o güzel günleri yaşatır hepimize inşallah...Çok beğendim.
Ruhsar_86 ve raavis doğumlara sayılı haftalar kalmış sizlerin,Rabbi'm kurtarsın,yavrularınızı sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza alırsınız inşallah.

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]15 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]8 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]9 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]30 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]31 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]1 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sinhus (sinem) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

egemn'cim yeme listeni okudum hayran kaldım,ben de pek dikkat edemiyormuşum gibi geliyor yediklerime.Abur cubur yemiyorum ama ıspanak,pırasa türü sebzeleri de tüketmiyorum.daha çok et,tavuk,köfte tüketiyorum.Ve çorbalar.hazır olmayan her türlü çorbayı pazar hariç her sabah içiyorum.cevizi aklıma geldikçe yiyorum,çünkü ben de tiksinti kurbanı oldum o konuda.peynir,yoğurt vb ürünleri 1 ayı aşkındır tüketiyorum.ondan önce istifra ettiğim için hiçbirisini yiyemiyordum.Sütü de aklıma geldikçe içiyorum.Ama son zamanlarda daha da fazla tüketmek lazım sanırım,bugünden itibaren ben de pekmezle deneyeyim bakalım.yeşil mercimek dahil kuru fasülye,nohut gibi baklagilleri de hafta birer kez yiyorum.balık tüketimim az benim,çok sevmeme rağmen yemiyorum,yiyemiyorum.

topiği baştan sona gezerken farkettim,nildevrim de hamişmiş.alttaki çizelgesinde 9.hafta yazıyordu.çok sevindirik oldum,bilmiyordum.

Son düzenleme:

günaydın herkese!
Kahvaltımı yaparken yine buradayım. Evet hayalimduam haftalar kaldı, son haftalar yavaş geçiyor haberiniz olsun. Eğer doğum için kesin bir tarihiniz yoksa acaba bugün mü yarın mı diye düşünmeye başlıyorsunuz. Bu beslenme konusuna en az dikkat eden benim kesinlikle anladım:) ama oğlum pazartesi gittiğimde 2450 olmuştu. gidişat iyi yani. ben de çok kilo almadığımdan keyfim yerinde. gerçi bu sıralar çikolata düşkünlüğüm var. Arada fazla kaçırıyorum, sonra biraz kontrol etmeye çalışıyorum çünkü gereksiz kilo olacak.
Dün biraz buraya yazmış, dertleşmiştim ya, kızlar eşim akşam eve gelince bana hediye alarak gelmiş, seni hamilelikte yalnız bıraktım kırdım diyerek. Çok hoşuma gitti. Seviyorum ulen Onun bazı zamanlar hiç anlayış göstermediğini düşünsem de aslında öyle biri olmadığını bilmek beni çok mutlu ediyor. Mutlaka telafi etmeye çalışıyor olması çok güzel. Kırıp döküp öylece de bırakabilirdi. Sağolsun. Ben de dün aldığım kararın ne kadar yerinde olduğunu bir kere daha anlamış oldum. Bundan sonra annem de dahil çok fazla çene çalıp eşim şöyle yaptı böyle etti demeyeceğim. Zamana bırakınca bir güzel çözülüyor. En güzeli Allah'a dua etmek. Hemen hallediyor :)

Neyse kızlar bugün hiç yemek yapasım yok. Evde bir tek patlıcan var sebze olarak. markete tek başıma gidemem. Araba sürmek istemiyorum yürüyerek de kabus gibi olur elimde eşyalarla dönemem bile. Ne yemek yapacağımı hiç bilmiyorum. Karnıyarık yapsam diye düşünüyorum ama evde maydonoz bile yok. bayram boyunca annemlerdeydik ya doğru dürüst alışveriş yapılmadı. artık bugünü geçiştirecek bir şeyler bulmam lazım. bir bulgur pilavı falan mı yapsam ne?

kızlar geldim miniğimi gördüm çok tatlıııı kocaman olmuş,artık insan şekli almış kolları,bacakları herşeyi görünüyo 9.haftadayız şimdi..12.haftada bi daha çağırdı 2li test yapcakmış,2 li test normal çıkarsa 4lü test yapmıcakmış..hayırlısı bakalım,3 hafta geçse de bi daha görsem şimdi işim var görüşürüz kızlar

merhabaaaa cancanlarımmm!!!!

sancılarım arada arada şiddetleniyor ya adet sancısı bu yada bebek

dün akşam takvimi elime aldım başladım kendi kendime konuşmaya bu aşılama eğer tuttu ise bebeğim karnımda ise oğlum teyzesi ile aynı tarihlerde doğacak belki aynı gün belkide 1-2 gün olacak arasında dedim ilk kez sesli hayal kurdum sonra kendi kendime çokgüldüm yatakta yalnızdım kitap okuyordum kociş duştaydı öyle nedense ilk çocukum oğlan olcak gibi geliyor dünde kocişle kıxımız olursa isim ne olur tartışması yaptık güldük ortada çol yok çocuk yok falan diye ben gökçe yada ayça olur birde yanına sen isim sölersin oda yağmur olcek dedi sonra ilk kimin koytduğu isim sölensin 2. kimin ismi sölnsin diye kargaşa yaşadık sonrası nedense yatakta bitti neyse öyle işte...

eşim çok umutlu %80 ihtimal bence tutcak diyor ben bişey hissedemiyorum

inşallh bu sancıların sebebi minik mercimektir sıkı sıkı tutunmuştur

kolay gelsin kuzum dikkat et kuzucuğuna... inş bütün testler tahliller sorunsuz geçer gider..

düşünüyorumda kimyasal gebelk yaşadığında yazışmıştıkda sana gelecek aya kesin hamilesin demiştim... keşke kendim içinde söyleyecek bişeyim olsaydı bazen çok üzülüyorum bu son 1 haftasır acaip duygusalım her halta ağlar oldum hatta gülmeyin ama arka sokakların fragmanını izlerken ali vuruluyor ya o 2 dk lık fragmanı her gçördüğümde bi ton ağladım yeşil çam izleyip ağladım falan filan ... dayanamam çok ağlarım diye izlemedim arka sokaklareı bu hafta kaçırmam hiç normalde...

bende kafayı sıyırmaya başladım sanırım

cnm sana msj atarken pc çıldırdı sanırım boş msj gönderdi..
ya umutlandırmak istemem ama bebişin yarattığı sancı adet sancısıyla aynı resmen..hatta ben heh şimdi adet oldum diye diye tuvalete taşındım bikaç gün..öğrendikten sonra da aynı ağrılar devam etti.nedense sende bebiş var gibi geliyor bana 3 kasımı bende heyecanla bekliyorum o yüzden..
inşallah hislerim doğru çıkar ve bebişin senle olur..eşler bu konuda daha hisli oluyorlar genelde..hislerine güvenmek lazım bnm eşim de hamile kaldığım ay bu sefer oldu diyodu :)
ayy ne bileyim güzel şeyler hissediyorum senle ilgili cnm umutlandırmış olmak istemem ama durum böyle inşallahhhhh allahım da duyar sesimizi:)

inşallah canım inşallah evet sen kesin demiştin bana,ben yine de ümitli değildim insan kendiyle ilgili öyle konuşamıyo ki,ben de heyecanlıyım senin adına,tutmasını inan en az senin kadar istiyorum,rabbim büyük inşallah tuttu,inşallah hasretli bekleyiş son buldu az kaldı bugünü sayma,test yapılcak günü de sayma 2 gün hemen sabahın köründe yaptır testi buraya yaz bide hemen,merakta bırakma bizi

ayy cnm aslında bende umutlanmak istemesemde okuyorum sabahtan beri eski arşivleri falan benim normalde adet başlayınca sancım başlardı bir gün önce başlardı bu arada arada alt kasığımda oluyor netten bakıp pco lu olup ilk aşılamada tutan çok kişiyide görünce deminden beri sırıtarak bakıyorum etrafıma ..

evet bende 3 gündür adte geldi sanıp tuvalete koşuyom cebimde pedle geziyorum hazırlıksız yakalanmayayaım diye

hayırlısı olsun cnm çok sağol rabbim dularımızı hepimizin kabul etsin.. sabrımın mükafatını verecek rabbim ondan asla umudumu kesmedim kesmemde.... çok dua ediyorum evlilik yıldönümüne kadar bebeğim karnımda olsa ne güzel olurdu

neyse görecez bakalım mevlam neylerse en güzelini eyler..

kuzu c.tesiye geliyor nerde yaptırırm ki testi c.tesi birde hemen çıkmıyorsanırsam sonucu c.tesi gidip kan versem bile p.tesi çıkacak sonucum ama evde idrar testi yaparım bu arada

adetim gelemzse tabi insan kendisi ile ilgili ümitlenmekten çok korkuyor değil mi? yerinde olsam bende korkardım o durumda ama ben gerçekten senin o gebelikin ardından hamile kalacağını biliyordum hem içime doğdu hemde tıbben hep böyle şeylerle karşılaşıyoruz demişti doktorum dedimya bende kimyasal gebelik yaşadım bir dahada gebe kalamdım pco lu olduğum için doktor kontrolünde olmam gerekiyordu o zamanlar başlasaydım tedaviye ooooo neyse kısmette evliliğimin 4, yılı içinde çocuk sahibi olmak vardır belkide ne yapalım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…