Sabredenler Kulübü 2012 :)

ohh ne güzel ne şanslısın ya ben çok korkuyorum doğumdan sonra kendini salan kadınlardan olmaktan..dışarda nerde bebek görsem hemen annesine bakıyorum kilolarını verebilmiş mi diye o yüzden dikkatli beslenmeye çalışıyorum ben de çünkü bünyem müsait hemen kilo almaya..hergün 1 kupa pekmezli süt(sen dediğinden beri öyle içiyorum:),kahvaltımı güzel yaparım,öğlen sebze yemeği,akşam da öğlenden kalan sebze yemeği..pırasa,ıspanak,semiz otu allah ne verdiyese artık..haftada 2-3 gün bakliyat,2 gün de ızgara balık yiyorum..bi de sabah akşam 15 dk saatte 4km hızla yürüyorum yani günde 2 km yürüyorum,3lt su içiyorum,akşamları 1 elma,1 armut,1 havuç,1 salatalık,2 mandalina yiyorumbenim derdim kırmızı et,doktor haftada 2 gün ye dedi,ben daha ağzıma sürmedim,kurban bayramında bile sevmem çünkü onun için,ben de mercimek falan çok yemeye çalışıyorum dengelemek için..şimdilik böyle benim de..varsa tavsiyeler açığım kızlar artık yemek yemek işkence gibi değil,biraz daha iyiym,cevizden çok tiksindim,fazla yemişim,yiyemiyorum artık,napıyım

çook halsizim gribin son aşamalarındayım ... inş bununla kalırım bütün kış

benim obur balıklarım yemeklerini yerken bir gelip bakayım dedim kızçelerr

akşamları kasıklarıma bıçaklar saplanıyor, sanırım üşüttüğümden

aman dikkat et canım,inşallah bu son olur,grip geçse bile etkisi uzun sürüyo zaten..dikkatli giyin,kasıklarını üşütme

maşaallah kuzum gıdanı düzenli tutmuşsun

hepsi de yarasın miniğimize evet en güzelini yapıyorsun, düzenli olmak en iyisi bence, daha bunun ilerisi yani doğum sonrası var dediğin gibi...

canim sen bu spor olayini doktorunla konustun mu? tempolu yuruyorsun anladigim kadariyla ve bildigim kadari ile de ilk uc ay spor yasak...insallah doktorun okeylemistir,,,sen bir de temizlik yapiyorsun surekli...dikkat et kendine yahu, ilk uc ay cabucak gecer, merak etme...az otur, dinlen

maşaallah kuzum gıdanı düzenli tutmuşsun

hepsi de yarasın miniğimize evet en güzelini yapıyorsun, düzenli olmak en iyisi bence, daha bunun ilerisi yani doğum sonrası var dediğin gibi...
valla canım aynen daha doğum sonrası var..hayırlısı olsun bakalım hele bi o zamanlar gelse

önceden de yapıyodum spor evde koşu bandı,mekik aleti bi de twister var,onları hergün yapıyodum hamileliği öğrenince bıraktım sonra doktora gittim,doktor ben sormadan kendi söyledi yürüyüş,yüzme yapıyosan bırakma sakın dedi ben de 7.haftada başladım tekrar yürümeye,mekik falan çekmiyorum tabi bide en son geçen salı temizlik yapmıştım,yani 1 hafta oldu canım ben haftada bir yapıyorum,o 1 haftada da hiç bişeye elimi sürmüyorum evin geldiği hali tahmin edersin heralde

cnm valla süper gidiyosun beslenmen gayet iyi özellikle semiz otu ve ıspanak çok faydalı haftada 1'er gün bunları tüket mutlaka..cevize bende ara verdim hoş 1 hafta yedim sadece ama abartmışım koca 1 torba yedim şimdi hiiiç canım çekmiyo bikaç gün sonra tekrar başlayacağım :)
valla canım yeşil mercimek tüket et yiyemiyorsan ama balık ve tavuk yiyorsan o da iyi olur senin için ben de çok fazla et tüketemedim pek aram yoktur benim de ama şimdilerde yiyorum mecburen..
ya hatta inanamazsın ağzıma bile sürmediğim şeyleri yiyorum ya kelle paça, işkembe, haşlama et, kemik suyuna çorba..
kokusuna tahammülüm yoktu ama anneanne tavsiyesi büyüklerin vardır bi bildiği diyorum ve yiyorum :)
ama inanır mısın bunları yemeye başladıktan sonra 10 günde karnım biraz büyüdü..teyzemler fln farketmeye başladı büyüdü diyorlar gerçekten faydalıymış :)
sen de şimdiden yiyemediğin şeyler için kendini zorlama cnm şuan zaten o gereken gıdayı her türlü alıyor..düzenini kurman çok iyi ama sakın bırakma böyle devam et hem faydalı şeyler yiyorsun hem de bu yediklerinin kilo aldırıcı özellikleri yok çok fazla..
yürüyüşe gelince eğer bir tehlikesi yoksa devam et doğuma kadar hem doğumun da kolay olur..
heh muz ye bak o da çok iyiymiş hem nette okudum hem de minikgelinim söyledi..
bunların hepsini ye ye sonra topaç gibi bişey doğur sevelim :))
şimdiki aklım olsaydı en başından beri dikkat ederdim yediklerime ama o anlarımı hatırladıkça karnımı doyurabildiğime şükrediyrum mutfağpa yanaşamıyodum..
neyse bakalım kontrole gittiğimde belli olacak yarayıp yaramadığı..

balık ve tavuk güzel tüketiyorum eti de dediğin gibi yeşil mercimekten telafi etmeye çalışıyorum..haşlama et,suyu evet çok faydalıymış kayınvalidem de dedi bana da inşallah ilerleyen zamanda yiyebilirim inşallah hepimizinkini sağlıkla doğurmayı sevmeyi nasip etsin inşallah muz yemiyodum bak yiyim,çok da severim aklıma gelmedi alıyım bari bulantı varken zor valla ben 6.haftada çok kötü oldum 1 hafta sırf çorba içtim bulantım olcak diye korktum ama geçti çok şükür sen de elinden geleni yapmışsın canım,bebeğinin de maşallahı var yan,haksızlık etme,yeter ki sağlıkları yerinde olsun kilo falan verirlir allahın izniyle

cnm bulantı zor seni zorlamasına sevindim..ben bulantıdan kurtulmak için kilolarca salatalık yemiştim bir tek o iyi geliyordu bulantıma :)
aynen öyle cnm sağlıklı olsunlar yeter ki allaha şükür şimdilik bi sıkıntımız yok sağlıktan yana..allah sağlıklıca kucağımıza almayı da nasip eder inş :)
ayın 12sinde kontrolüm var artık bundan sonra daha sık çağıracakmış doktor öyle demişti bakalım az kaldıkça zaman geçmiyor sanki...inşallah hiçbir sorun çıkmadan atlatırız bu kontrollerimizi sonrasında da kucağıma alırım inş :)

hamilelelerimiz toplanmış, bulantılardan doğumdan bahsediyor ne güzel bu topik de bugünleri gördü ya maaşallah inşallah günün birinde buraya uzun süredir yazan herkesin hamile olduğunu görebiliriz

aman allahım mükemmel bi oda miniğin çok şanslı ben de yapcam inşallah böyle bi oda yavruma,harika olmuş,ellerinize sağlık,güzel günler de kullansın inşallah,sağlıkla büyüsün

aman allahım mükemmel bi oda miniğin çok şanslı ben de yapcam inşallah böyle bi oda yavruma,harika olmuş,ellerinize sağlık,güzel günler de kullansın inşallah,sağlıkla büyüsün

teşekkür ederiz teyzesiii daha güzelleri sizin olur inşallah.. Oyuncak sandığımızı getirmemişler bir de portatif alt açma yaptırmıştık beşiğin üstüne ölçüsü yanlış alınmış kısa geldi tekrar yapılacak, 2 tane daha raf yapılacak aksesuarları dizmek için onlar da oldu mu tamamdıırrr 2,5 ay sonra bu odanın dolacağına inanamıyorum şaka gibi

hamilelelerimiz toplanmış, bulantılardan doğumdan bahsediyor ne güzel bu topik de bugünleri gördü ya maaşallah inşallah günün birinde buraya uzun süredir yazan herkesin hamile olduğunu görebiliriz

aminn kuzum inş. aynı temennilerdeyim

hatta bebeklerimizi büyütürken de sohbetlerimiz devam eder inş.

aleynacım harika olmuş...

çok şirin bir oda

Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin kuzum, genç odalarını da hazırlamayı nasip etsin inş. o zaman büyür ve kendisi de fikrini söyler...

bak şimdiden kocaman oldu bile annesi

çok beğendim..

Canlarımmmm çookkk çookk teşekkür ederim rabbim bu duyguları yaşamayı size de nasip edecek inşallah. Allahım gönlünüze göre versin.
Artık genç odasını da kendisi beğenir bizi karıştırmayacağına eminim
Dört gözle bekliyoruz canım evet çabuk geçsin şu 2,5 ay

ben geldimmmmmm mmmmm mmmmm
ama ne geliş anlatayım size hemencik çıkmam lazım çünkü. çok güzel bir bayram tatilinden sonra annemlerden eve döndüğümde akşam evin kapısını açtım ilk burnuma bir küf kokusu geldiği ışığı yaktığımda ne göreyimm apt.nın altındaki gider borusu tıkandığı için benim evi su basmış mutfaktan apartmandaki ne kadar kirli su varsa eve dolmuş. halılar batmış bir sürü masraf çıktı. dün geceye kadar temizledik bugün eşim işe gidince ben devam ettim halen temizliyorum yemek molası verdim. çok yoruldummmmmm
daha bir sürü şey var da özet geçeyim selam vereyim dedim

canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…