- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.321
tmm cnm içmem bundan sonranbr nasılsın
iyiyim canım,içim bulanıyor bugün biraz,çıkarmak ile çıkarmamak arasında gidip geliyorum.içim karıştı.
ikisini birlikte içince sütteki kalsiyum,pekmezde kanla ilgili demir vb.vitaminler birbirini götürüyormuş,sadece bir içecek gibi oluyormuş.etkileşime girince ölüyor kalsiyum,vitamin,demir.
ben de yeni öğrendim.
canlarım biraz daha iyiyim şimdi hafifledi gibi ağrım..biraz araştırdım böyle ağrılar oluyomuş rahim doğuma hazırlanıyomuş son ayda ama işte psikolojimi bozuyor :) eşim de delirdi benle beraber dün gece rüyasında doğuruyomuşum bugün 50 kere aradı :) sanki doğursam haber vermicem herife işte böyle bizimki bu ay ha geldi ha gelcek diye geçicek galiba :))
ya anlatamam perihancım, gerçekten o kadar kalben istiyorum ki daha az işte yıpranmayı, daha az vakit geçirmeyi. resmen hayatı kaçırıyormuşum gibi geliyor. zaten ömür ne kadar ki? İnşallah bir fırsat çıkar önüme. Resmen sabah 8 akşam 7 işteyim, 7-8 saat uyuyorsun. günün o kadar az vakti bana kalıyor ki. Şimdiki aklım olsa öğretmen olurdum... Artık kocam zengin olsun da çalışmıyım diye bekliyorum
inşallah dediğin gibi o bebek telaşlarını yaşarım. isteğim her geçen gün artsa da bebek olacağına inancım azalıyor
cnm valla öyle diyorlar ben de duydum ama ben içmeye devam edicem çünkü başka türlü pekmez tüketemiyorum :)
ne bileyim bir de kuzenimin doktoru tavsiye etmişti zararlı ya da faydası olmayan bişey olsa tavsiye etmez diye düşünüyorum :))
sen nasılsın buarada? bebiş nasıl?
valla öyle olacak sanırım,çünkü rahatsız hissediyorum kendimi.aslında çıkarsan rahatlarsın dedim ama hamılelerde nasıl olur bılmem Allah kolaylık versin
dün akşam ilk kez denemiştim,çok güzel gelmişti.ama öğrenince duruldum bir anda.kansızlık için pekmeze,kalsiyum demir için süte ihtiyacım var.ikisi bir arada çıkıyordu valla.
selamlarr kuzular
ikisini birlikte içince sütteki kalsiyum,pekmezde kanla ilgili demir vb.vitaminler birbirini götürüyormuş,sadece bir içecek gibi oluyormuş.etkileşime girince ölüyor kalsiyum,vitamin,demir.
ben de yeni öğrendim.
canım benim onlar vakit saatini bekliyor, haliyle bizi de bekletiyor yaramazlar... içini ferah tut, çok şükür eşinle her şey yolunda tatlım, sağlık sıkıntısı yok...
miniğin sana da süpriz yapacak bak gör
çok güzeeelllllllll yaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutlu oldum inan şimdi gördüm,çok teşekkür ederim güzide güzel arkadaşım.dün kan tahlili yaptırdım,buğünde idrar tahlili malesef negatif canım((( heralde hasta olucam buğün yarın (( inan çok fazla üzülmedim,çabuk toparladım saniyeler sürdü,hiç içime doğmuyodu,kendimi alıştırmıştım zaten en kötüsüne.
buğün kayınvaldemi doktora götürdüm,gittiğim doktorda o hastanede eşim ısrarla sor dedi buğün tahlil yapsak çıkarmı diye,tabi dün yaptırdığımdan haberi yoktu,doktor bile meraklı bi şekilde yaptırdınız mı,sonuç nedir diye sordu,inan benden meraklıydı:))) eğer adet olursan adetin 3.günü gel 2.aşılama yapıcaz dedi öğrenmiş oldum tüp bebeği 1.aşılamadan sonra yapar diye bekliyodum,ama bana yapabileceğini söyledi istersek,sence nasıl olur 2.aşılama yapılmadan tüp bebek yapmak???
ya biraz önce yine izledim haberleri ne olmuş öyle ya o nasıl bi kasırga,sizden uzak bi yerdir inşallah,gerçi uzaklaştığını söylüyolar ama sen yinede dikkat et.
dün gecede güzeldi bu arada eşim unutmuş d.günümü fırsat bu fırsat deyip yapmadığı şeyleri yaptı,yemekler,hediyeler,pastalar sis eşliğinde çok güzeldi yaaaa,keşke hep unutsa:)))
canlarım biraz daha iyiyim şimdi hafifledi gibi ağrım..biraz araştırdım böyle ağrılar oluyomuş rahim doğuma hazırlanıyomuş son ayda ama işte psikolojimi bozuyor :) eşim de delirdi benle beraber dün gece rüyasında doğuruyomuşum bugün 50 kere aradı :) sanki doğursam haber vermicem herife işte böyle bizimki bu ay ha geldi ha gelcek diye geçicek galiba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?