Sabredenler Kulübü 2012 :)

4.ayda çıkıyomuş az kaldı tabi canım biraz şekillensin bebeğin de fotolarını koyarım,şimdi hani aşağıda hamilelik takvimi var ya aynı soldaki fotoğraf gibi,kalbi çook hızlı atıyo

4.ayda çıkıyomuş az kaldı tabi canım biraz şekillensin bebeğin de fotolarını koyarım,şimdi hani aşağıda hamilelik takvimi var ya aynı soldaki fotoğraf gibi,kalbi çook hızlı atıyo

hadi ya ayy ne güzel o kalbını yerim ben kuzu herkesin karnı bir değil karnın içinin büyüklüğüde önemli benım arkadaşın 5.ayda hiç karnı yoktu ya ne zaman büyücek bu derdim cnm bak işte burda falan karnına bakıyodum benımkı ondan coktu

evet o da olabilir benim de vardı bi arkadaşım öyle,hele bide kış hamileysiydi kalın giyinirdi asla farketmezdi kimse hamile olduğunu..ben öyle olmuyım yaa az da olsa çıksın hemen ben en çok kilo almaktan korkuyorum yani tabi alcaz da maximum 10 kg almak istiyorum şimdilik gidişat iyi daha çok erken ama bayramda bi arkadaşımı gördüm 12.haftasındaymış 10 kg almış

evet o da olabilir benim de vardı bi arkadaşım öyle,hele bide kış hamileysiydi kalın giyinirdi asla farketmezdi kimse hamile olduğunu..ben öyle olmuyım yaa az da olsa çıksın hemen ben en çok kilo almaktan korkuyorum yani tabi alcaz da maximum 10 kg almak istiyorum şimdilik gidişat iyi daha çok erken ama bayramda bi arkadaşımı gördüm 12.haftasındaymış 10 kg almış

oyyyy oyyyy 3 ayda 10 kılo 9 ayda 30 kılo anammm kesın bende öyle olurum zaten kilo almaya musait gerci biraz da naz yapmak istiyorum cnm sunu istedi falan sende yapıyormusun başladın mı şunu istiyorumlara başlamadıysanda başla asıl keyif öyle cıkar ama arkadaşımın 7 aylıkdan itibaren başladı dığumuna 10 kala gördum en son sadece karnı vardı bırazda elı kolu yuzu şişmişti ama hamıle olduğu bariz belliydi elinde sonunda karnın burnuna geliyor yani ve doğumdan sonra normal kılosuna döndu bebekte 3kıloyu geckinti ama ben uzun süredir beklediğim için ne bulsam yıcem alcam kıloyu banane banane bebeğide altın kafese koycam öyle büyütcem

evet başladım eşime,anneme,kayınvalideme herkese başladım naz yapmaya..anneme mantı yaptırdım,eşime börek aldırdım,daha neler neler çok zevkli ya kardeşlerim de diyolar ki yanlışlıkla ters bişey söylersek bize söyle biz alınmayız bazen eşime kızıp da söyleyemediğim şeyler oluyodu mesela dün akşam masanın üzerinden ilaçlarını istedi ben de kalktım hazırlıyorum. yanlış bi ilaç verme dedi eskiden olsa içimden derdim çok biliyosan kendin al diye şimdi hamileyim ya rahat rahat söyledim kusura bakma da o zaman kendin al dedim..yüzüme baktı güldü,öptü tamam dedi sen yeterki sinirlenme ama zaten insan gergin oluyo benim sürekli baş ağrım var adet olamamak çok kötü bişeymiş,ergenler gibi sivilcelendim

canın cekmesin gerci çekcek seyler değil ama taze fasulyeyle makarnam var babam gelirse bide dolma bide cacık yapcam yeter ohh sen yapabılıyormsn yemek falan

tabi canım çok rahatım maşallah 6.haftada oldu bulantı sonra geçti şimdi hiç bişey yok akşama balık yapcaz karar verdik,bizim burda aldığın yer ızgara yapıyo istersen,eşime söyledim yaptırcak evde yapmıyorum hem kokuyo hem de kızartma sağlıklı değil,ızgara daha iyi 2 kişiyiz zaten..afiyet olsun canım size de

cnm senınde canın hep hamur işi istemiş arada sebze falanda ceksin ohhh iyi demişin yap kız elınden gelenı insan su hayatta kaç kere doğurur ki helede ilk sultan gibi gez ortalarda baş ağrın varmı bende alttanki yazını okudum baş ağrıları içim soğuk sıcak kompleks uygulayın yazıyordu dedim ohh ağrımıyor galıba hatta ayakları dili falan anlatıyor ddım başla ne alakası var acaba demek adet olamamaktan ağrıo oyyy kıyamam ne yapıyon gecmesi için ağrı kesıcı falan verıyorlarmı

hımmm evet bızım burdada var bıkaç kez söylemıştık gelene kdr soğuyo bıraz bende dıyordum hamıle kalırsam balık işini naparım bak guzel fıkır ılık mılık idare ederim artık fikir cokta icraat yok bende du bakalım bol bol ye bide yeşillik yanına ohh afiyet bal loplop et bebeğe kan can olsun

canlarım biraz daha iyiyim şimdi hafifledi gibi ağrım..biraz araştırdım böyle ağrılar oluyomuş rahim doğuma hazırlanıyomuş son ayda ama işte psikolojimi bozuyor :) eşim de delirdi benle beraber dün gece rüyasında doğuruyomuşum bugün 50 kere aradı :) sanki doğursam haber vermicem herife işte böyle bizimki bu ay ha geldi ha gelcek diye geçicek galiba :))

canım vallahi benim işlerim öyle yoğun kiiii... gelemiyorum buraya pek. kızların da bir kısmının işleri çok yoğun, bir kısmı doğurmak üzere diğerleri de tembellik ediyor herhalde

selamlar canım,yalnızca sen yanıtlamışsın,teşekkür ederim canımm,eski topik dostum,diğerlerine ise selam yolluyorum

bu arada bi konu geçmişti pekmezli süt diye.onun hiçbir faydası olmuyormuş,komşu topikte konusu geçti,o şekilde içiyorsanız uyarayım dedim nacizane.

evet cnm arkadaşıma öyle oluyordur bak gectiğine göre senınde son ayın öyle olcak alış korkma boşuna demıyorlar kadınlar 1 erkekler 9 doğuruyor dıye yapsın azcık panık

yok almıyorum hiç ağrı kesici falan,ben de soğuk kompres yapıyorum zaten biraz rahatlatıyo tabi canım hamielelik çok özel bi durum insan ömrü hayatında kaç kere yaşayabiliyoki tadını çıkarıyorum ben debenim kendi annemlerin ilk torunu,kayınvalidemlerin 3.olcak inşallah onun için kendi annemler daha heyecanlı evet kilo almak istemiyorum bide ama valla canım hep hamur işi istiyo sohbet çok güzeldi bacım kafa dağıttım çok iyi oldu allah razı olsun senden..ben çıkıyorum şimdi eşim gelir birazdan mutfağım dağınık dualarım seninle,hepinizle her zaman asla bebeği bekleyişi unutamam

içme tatlım soğukla gecıyorsa benımde annemlerın ilk olcak olursa da babam benden ümidi kesmiş sanırım anneme diomuş oğlana tek diyeceğim hemen cocuk yapın daha yazın düğünü olcak kardeşimde olduuu dio ayy cnm senınde sohbetın cok guzeldı Allah sendende razı olsun bir avazda kurtarsın inşallah ben cıkcam gidim dolmamı yapım babam gelirse yemeğim hazır olur gelmezse yarına kalıröptm cnm senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…