- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.281
slm kızlar...
dünden beri sancım var ne olduğunu anlayamıyorum kasıklarım belim kopuyor sanki bebeğin hareketleri bile canımı yakıyor..o da aksi gibi dünden beri sürekli hareketli hiç durmuyor..
sanırsam böyle giderse ben doğurucam.. çok korkuyorumm erken doğarsa diye
canım daha vaktin var yaa, biz bilmeyiz ama belki de normaldir arada böyle ağrılar. bir doktorunu falan ara istersen canım benim...
cnm valla bizimkinin zaten riski vardı erken doğum için o yüzden zaten tırsmaya başladım ama böyle ağrıların olabileceğini de duymuştum..bakalım geçmezse ararım olmazsa kontrole giderim diyorum..
cnm valla bizimkinin zaten riski vardı erken doğum için o yüzden zaten tırsmaya başladım ama böyle ağrıların olabileceğini de duymuştum..bakalım geçmezse ararım olmazsa kontrole giderim diyorum..
selamlarr okuldan geldim yorgun argın...
azıcık evimi toparlayacağım şimdi... işe koyulmadan bir bakayım istemiştim...
dua günümde Rabbim hepimize gönlümüzden geçeni nasip etsin tatlılarım çoook teşekkür ederim hepinize...
çoook özledim hepinizi
yoksa ilk miniğimiz teşrif mi edecek annesi
evet sdtivecim de demiş, baktın çok zorladı seni hemen arar ya da gidersin kuzum, sağlıkla kucağına alırsın inş.
heyecanlanmışsındır şimdi
evet canım ya eğer uzun sürerse ihmal etme sakın...
oh ya ne güzel bu saatte evde olmak. Nasıl imreniyorum bu koşullarınıza anlatamam
Bazen diyorum Rabbim bana hayırlı kapılar aç, daha az vaktim işte geçsin, aileme sevdiklerime ve hayata daha fazla zaman ayırabileyim
cnm valla daha çok korkuyorum diyelim..gelmesin biraz daha dursun orda :) dayanamayacağım gibi olursa mutlaka giderim zaten..
sen nasılsın cnm? bugün dua gününmüş allah gönlüne göre versin tez zamanda cnm..
canımm benimmm aminnnnn kıyamamm ama öyle yazmışsın ki canım benim... içim buruk oldu...
kalbimden duamı ediyorum ben de senin için...
hem yakında doğum izni, bebişini büyütme telaşların olacak, belki işini bile özleyeceksin ne dersin
tabi canım hayırlısı olsun her zaman en önemlisi oeşimin ailesinde de hep erkek çocuk oluyo,kız çok nadir,onun için bnm de içime erkek doğuyo ama kız da olsa fena olmaz hani
her zaman dualarım sizlerle canım benim,rabbim innnnşallaaaahhh hayırla ve sağlıkla tez zamanda yollar meleğini,ve pazartesi günkü muayenen çook güzel geçer,inşallah bişeycik çıkmaz eşinde de sende de,rabbim her zaman her konuda yar ve yardımcın olsun inşallah
selam kızlaaar..naber? benden iyilik namaz kıldım takılıyorum öyle..ruhsar bacııımmmm çok heyecanlandım vallahayırlısı olsun canım,az kaldı ama 3 hafta daha dururu inşallah...sağlık olsun biz de bekliyoruz seninle,dualarımız seninle,iyi hissettiğinde bizlere ses vermeyi unutma sdtiveciğim inşallah rabbim hayırlı kapılar açsın sana,gönlüne göre bi iş versin inşallah
sinhus hoşgeldin kız naber?
kız kalbe kalbe karşı sana alıntı yaparken sen gelmişsin hb diyim ama ben senden önce burdaydımAllah kabul etsin namazlarını cnm iyiyim buarada sen nasılsın keyıf yapıyormuşsun ohhhhhh
amin inşallahiyilik nolsun,takılıyorum bgn öyle :79: keyfime bakıyorum
valla ya az kaldı 3aya,ilk trimestrı tamamlıyoruz hayırlısıylabende takılıyorumgel beraber takılalım cnm zaten fazlada yorma kendını bak 2 haftan kaldı ondan sonra yorabılırsın bıraz 2 haftacık dayan
valla ya az kaldı 3aya,ilk trimestrı tamamlıyoruz hayırlısıylasonra da karnım çıksa yaa,çok istiyorum çok hevesleniyorum hamile kıyafetlerine falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?