Sabredenler Kulübü 2012 :)

herkese gelmişler de gitmiyecekler sanırımmmmmmm

evt evt herkes manyamış durumda bacım:):):)
hele ben tam manyadım burda böle deli gibi bebek istiyorum ya etrafımda tek tük kişi bilir genelde biz istemiyoruz yaza kdr diyorum halbuki ölüyorum bebiş diye

Arkadaslar lütfen cevap verin yardımınıza ihtiyacım var

ehuheu süpermiş bak kuşu gördünmü bakkk:):): hayır görmedim:) bende görmedim:)
güldüm yav akşam aşkam:)
:))) çift çizgiyi gördünmü görmedim:=)))))

adetim yeni bitti---> aslıda üstüne görmeydi o adet değildi
akıntım var---> ama hamilelik akıntısı o ovulasyon falan değil
gaz var---> kuru fasülye yemedim bugün
başım ağrıyor---> gece 4 saat uyumadım
ayağım üşüyor---> kaloriferi yanlışlıkla ben kapatmadım :)))))))
pembe hunimin üstüne birde dantel ekledim şimdi :)))))))))

Ayyyy inş hamileyimdir.Ve bekleyen herkesde hamiledir inş. Bu ay olmazsa aşılama yapcaz randevuyu aldık bile....
benimki tatlım cırtlak sarııııı ama cıpcırtlak öyle böyle değil haa:))))minikgelinin mor cırtlak mor,ecntrk'nin fosforlu yeşil:)))

ben pudra pembe bir huni aldım takıcam 2 hafta sonra. ahh gazım var, ahh başım ağrıyor hamilemiyimmm
Bak kokoşlar huni renginden bile belli ediyorlar kendilerinisenin huninde kesin tüyde vardır.
canımsınn...!!
ben hunimi yedeğe aldım;ovulasyondan sonrqa adete 2-3 varken takcam;parlatmaya yolladım,cila boya fln.
Canım bende bir huni yedek var resmini koydum ya istersen verebiliirm.
sohbet öyle keyifliki tam çıkcam diyorum yorumlarınıza cvpvemeden duramıyorum bu arada moru varsa benim ha unutma:)
Gerçekten çok zevkli ya inanki stresim dağıldı sankim.Gülmekten bütün kaslarım gevşedi.

gel annem gel hunililerin listesi uzun zaten sen de gel.arkama da bir salça kutusu bağlayacam şıngırtısı dikkat çeksin:))))
Salça kutusu olmaz ya apartmanda yaşayan için sıkıntı olur.Takarım sessiz sessiz hunimi otururum ben.

Canım biz acaba hamilemiyim grubu olarak kafamıza huni takıp bekliyoruz istersen sende aramıza katıl.İnş hamilesindir, hamileyizdir....

canım inşallah hamilesindir çok isteriz o haberi senden duymayı ama eğer hamile değilsen bir huni rengi beğen al gel bizimle:)))

hoş geldin bacımm sensiz olmuyorr yahu

gel hunimizi biz de seçelim renk belirleyelim

geldim canım geldim herif bilgisayarı vermiyor bana yürü git ders çalış diyo ben de ne yapim çalışmam da lazım ama buraya girmeden de edemiyorum bıraktıydı kaptım bilgisayarımıı

ben pembe ve mora bayılıyorum renklerimi seçtim sen de seç sipariş mi vercez yoksam topiğimizin ablası huni dağıtacak bize nasıl olacaksa renklerimizi bilsinler

gel annem gel hunililerin listesi uzun zaten sen de gel.arkama da bir salça kutusu bağlayacam şıngırtısı dikkat çeksin:))))

yahu deli karııııııııııııı sus susssss gülmekten kalkamıyorum yerimden salça kutusu demek hele nerden aklına geldi manyakk:) ozman bende direksiyon alcam elimeee salça kutusunuda totoma takar şıngırı mıngırı gezerim:):)): dütttt düttttttt korna seside çıkarmam lazım dabi:)

Son düzenleme:
heeeeeeeeyyyyyyyyyy millet ben de istiyom huni yaa mor yada pembe olsun şiparişleri kim alıyoo

siparişelri ben alıyorum canım pembe tamadır bat ne zamansa o zamana kadar takıp geziyoruzzz sloganımızı duydun mu."sevişe sevişe kazanacağız,sevişe sevişe kazanacağız....

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Adı[/TD]
[TD]Huni Rengi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk[/TD]
[TD]Pudra pembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay[/TD]
[TD]yeşil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD]mor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
alınn size tablooo :))))))))) listeye uyalım lütfenn

yaa yetişemiyom yavaş olun azcıkk famusay ablaaaaaaaaaaaaaaa sustur şunları yaa herkes parmak kaldırarak konuşsun yaaaaa

benimki turkuaz mavisiii

kızlar bizim sonumuz iyi deil benden sölemesi

Son düzenleme:

aha bu da süper yemin ederim,tüy diktin ohhhhhh:)))))

benimki altın sarısı şöyle yaldızlısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…