- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.101
herkese gelmişler de gitmiyecekler sanırımmmmmmm
Merhaba arkadaslar bir haftadır kasıklarımda hafif ağrılar var ama sürekli ağrıyor adetime 3 gün olmasına rağmen Dayanamayıp test yaptım negatif çıktı sizce erken yaptıgım icin test yanılmış olabilirmi hamile olduğuma inandım gibi sankide lütfen yorum yapinizzzzzz
:))) çift çizgiyi gördünmü görmedim:=)))))ehuheu süpermiş bak kuşu gördünmü bakkk:):): hayır görmedim:) bende görmedim:)
güldüm yav akşam aşkam:)
adetim yeni bitti---> aslıda üstüne görmeydi o adet değildisorma bende de aynı sık sık tuvalete gidiyorum(çok çay içtim aslında ama ben yine de hamileliğe bağlayayım de mi)uykum da çok(sabha namazından sonra uyumadım ama yine de hamileliğe bağlamalı böylesi daha iyi)göğüslerime de dokunamıyorum(kazaktan olabilir mi çok kalın da ama yok yok onu da hamileliğe bağladıııııım)huninin rengi de pek seksiymiş anaaam pudra pembe vay canınaaaaa:)))etkilendimmmmmmmm
herkese gelmişler de gitmiyecekler sanırımmmmmmm
Ayyyy inş hamileyimdir.Ve bekleyen herkesde hamiledir inş. Bu ay olmazsa aşılama yapcaz randevuyu aldık bile....inş hamişssidirde gerek kalmaz almaya.. ama olaki hamile kalmassan al cnmmm en azından nezamanlar yumurtladıgını görürsün.çift çizgiyi görmeye gelince hep görceksin ovulasyon testlerinde ikinci çizgi hep silik çıkıyor:)
benimki tatlım cırtlak sarııııı ama cıpcırtlak öyle böyle değil haa:))))minikgelinin mor cırtlak mor,ecntrk'nin fosforlu yeşil:)))
Bak kokoşlar huni renginden bile belli ediyorlar kendileriniben pudra pembe bir huni aldım takıcam 2 hafta sonra. ahh gazım var, ahh başım ağrıyor hamilemiyimmm
Canım bende bir huni yedek var resmini koydum ya istersen verebiliirm.canımsınn...!!
ben hunimi yedeğe aldım;ovulasyondan sonrqa adete 2-3 varken takcam;parlatmaya yolladım,cila boya fln.
Gerçekten çok zevkli ya inanki stresim dağıldı sankim.Gülmekten bütün kaslarım gevşedi.sohbet öyle keyifliki tam çıkcam diyorum yorumlarınıza cvpvemeden duramıyorumbu arada moru varsa benim ha unutma:)
Salça kutusu olmaz ya apartmanda yaşayan için sıkıntı olur.Takarım sessiz sessiz hunimi otururum ben.gel annem gel hunililerin listesi uzun zaten sen de gel.arkama da bir salça kutusu bağlayacam şıngırtısı dikkat çeksin:))))
Merhaba arkadaslar bir haftadır kasıklarımda hafif ağrılar var ama sürekli ağrıyor adetime 3 gün olmasına rağmen Dayanamayıp test yaptım negatif çıktı sizce erken yaptıgım icin test yanılmış olabilirmi hamile olduğuma inandım gibi sankide lütfen yorum yapinizzzzzz
Arkadaslar lütfen cevap verin yardımınıza ihtiyacım var
tamam sakın unutma bak salça kutularını. benim huni kırmızı olcak amaaaaaa.
hoş geldin bacımm sensiz olmuyorr yahu
gel hunimizi biz de seçelim renk belirleyelim
hoş geldin bacımm sensiz olmuyorr yahu
gel hunimizi biz de seçelim renk belirleyelim
gel annem gel hunililerin listesi uzun zaten sen de gel.arkama da bir salça kutusu bağlayacam şıngırtısı dikkat çeksin:))))
kırmızıya hayır kırmızıya hayır.....
heeeeeeeeyyyyyyyyyy millet ben de istiyom huni yaa mor yada pembe olsunşiparişleri kim alıyoo
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Adı[/TD]
[TD]Huni Rengi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk[/TD]
[TD]Pudra pembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay[/TD]
[TD]yeşil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD]mor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
alınn size tablooo :))))))))) listeye uyalım lütfenn
[TR]
[TD]Adı[/TD]
[TD]Huni Rengi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk[/TD]
[TD]Pudra pembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay[/TD]
[TD]yeşil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD]mor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:))) çift çizgiyi gördünmü görmedim:=)))))
adetim yeni bitti---> aslıda üstüne görmeydi o adet değildi
akıntım var---> ama hamilelik akıntısı o ovulasyon falan değil
gaz var---> kuru fasülye yemedim bugün
başım ağrıyor---> gece 4 saat uyumadım
ayağım üşüyor---> kaloriferi yanlışlıkla ben kapatmadım :)))))))
pembe hunimin üstüne birde dantel ekledim şimdi :)))))))))
[TR]
[TD]Adı[/TD]
[TD]Huni Rengi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk[/TD]
[TD]Pudra pembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay[/TD]
[TD]yeşil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD]mor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?