Sabredenler Kulübü 2012 :)

aaleynaa canım tebrik ederim ne güzel sevindirmişsin herkesi

darısı bize inş. harika bir duygu olsa gerek

Ne güzel dua ettin.
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmm...
Siz nasıl dua ediyorsunuz hoşuma gidenleri ekliyorum duama dua çok önemli gerçekten...

Hm anladım bende mi alsam bu testten hamilelikte çift çizgiyi göremedik ovulasyon tetsinde görürüz artık.Uykum geliyor göğüslerim acıyor akıntım var,başım dönüyor nolur hamile olayım nolurrrrr nolur psikolojik olmasın nolurrrrr

canım kurban olurum sana Allah şifanı tez zamanda versin inşallah.bu ay olur inşallah hepimizin.niye olmasın ki her ay yüzlerce belki binlerce kadın hamile kalıyor bu ay da kontenjan bize ayrılmıştır belki ha ne dersin?

inş hamişssidirde gerek kalmaz almaya.. ama olaki hamile kalmassan al cnmmm en azından nezamanlar yumurtladıgını görürsün.çift çizgiyi görmeye gelince hep görceksin ovulasyon testlerinde ikinci çizgi hep silik çıkıyor:)

süpersin yaaaa öldüm gülmekten. işi özet geçmişsin resmen

tabi balım durum aynen budur,sen de eğer bat yaklaştıkça böyle hissediyorsan capcanlı renkte bir huni alıyorsun famusay ablanın peşine takılıyorsun:)))

Ayyy inanki gülmekten gözümden yaş geldi eşim noldu kız diyor.Benim hunim yeşil seninki ne renk?

ne güzel yazmışsın canım... kontenjann eveettt

tabi balım durum aynen budur,sen de eğer bat yaklaştıkça böyle hissediyorsan capcanlı renkte bir huni alıyorsun famusay ablanın peşine takılıyorsun:)))

hissetmezmiyim bana kalsa her ay hamileyim de olmuyor işte gene adet oluyorum :)) evde vardı huni bir dahaki bata peşindeyim.

tızlar tızlar ben çıkıyorum azcık uzanayım dinleneyim:)uykum geldii :)acep hamilemiyim niye uykum geldii hunimi takayım en iyisi ben

ne güzel yazmışsın canım... kontenjann eveettt

e tabi,bak balım biz birkaç deli buradan önce"umudumuz aralık ay"topiğindeydik ve ben topiğin ablasıydım.muhtemelen burada da ablayımdır yaşım 32.benden büyük olan varsa sussun:))))çünkü abla benim ben ne dersem o olur:))))

bende 15 aydır aynı şeyleri yaşıyorum.... dr randevu gününü sabırsızlıkla bekliyorum büyük bi yumurtam olucak diye ama olmuyo işte...

ben pudra pembe bir huni aldım takıcam 2 hafta sonra. ahh gazım var, ahh başım ağrıyor hamilemiyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…