- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.121
tüm sevdiğim renkler kapılmış.O zaman benimki kayferengi.[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Adı[/TD]
[TD]Huni Rengi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk[/TD]
[TD]Pudra pembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay[/TD]
[TD]yeşil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD]mor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
alınn size tablooo :))))))))) listeye uyalım lütfenn
yaa yetişemiyom yavaş olun azcıkkfamusay ablaaaaaaaaaaaaaaa sustur şunları yaa herkes parmak kaldırarak konuşsun yaaaaa
tabi balım durum aynen budur,sen de eğer bat yaklaştıkça böyle hissediyorsan capcanlı renkte bir huni alıyorsun famusay ablanın peşine takılıyorsun:)))
yaa yetişemiyom yavaş olun azcıkkfamusay ablaaaaaaaaaaaaaaa sustur şunları yaa herkes parmak kaldırarak konuşsun yaaaaa
benim huni altın sarısı olsun yaldızlı falann
geldim canım geldim herif bilgisayarı vermiyor bana yürü git ders çalış diyoben de ne yapim çalışmam da lazım ama buraya girmeden de edemiyorum bıraktıydı kaptım bilgisayarımıı
ben pembe ve mora bayılıyorum renklerimi seçtim sen de seç sipariş mi vercez yoksam topiğimizin ablası huni dağıtacak bize nasıl olacaksa renklerimizi bilsinler
benim huni altın sarısı olsun yaldızlı falann
hahaha ayyyyyy ne güldüm kız ömrün uzun olsun emiiyahu deli karııııııııııııı sus susssss gülmekten kalkamıyorum yerimden salça kutusu demek hele nerden aklına geldi manyakk:) ozman bende direksiyon alcam elimeee salça kutusunuda totoma takar şıngırı mıngırı gezerim:):)): dütttt düttttttt korna seside çıkarmam lazım dabi:)
siparişelri ben alıyorum canım pembe tamadır bat ne zamansa o zamana kadar takıp geziyoruzzz sloganımızı duydun mu."sevişe sevişe kazanacağız,sevişe sevişe kazanacağız....
(( ama ama (( tamam o zaman turkuaz mavisi de benim huni olsun. kocişin en sevdiği renk belki uğur getirir.
harikasın arkadaşım yaa;yarıldım resmen...:))) çift çizgiyi gördünmü görmedim:=)))))
adetim yeni bitti---> aslıda üstüne görmeydi o adet değildi
akıntım var---> ama hamilelik akıntısı o ovulasyon falan değil
gaz var---> kuru fasülye yemedim bugün
başım ağrıyor---> gece 4 saat uyumadım
ayağım üşüyor---> kaloriferi yanlışlıkla ben kapatmadım :)))))))
pembe hunimin üstüne birde dantel ekledim şimdi :)))))))))
Tamam geliyorum rengimi siz belirleyin bana her türlü uyar
yahu deli karııııııııııııı sus susssss gülmekten kalkamıyorum yerimden salça kutusu demek hele nerden aklına geldi manyakk:) ozman bende direksiyon alcam elimeee salça kutusunuda totoma takar şıngırı mıngırı gezerim:):)): dütttt düttttttt korna seside çıkarmam lazım dabi:)
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Adı[/TD]
[TD]Huni Rengi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk[/TD]
[TD]Pudra pembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay[/TD]
[TD]yeşil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD]mor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
alınn size tablooo :))))))))) listeye uyalım lütfenn
tamam altın sarısı bayıldım bu renge kıızzzzz:))tüy de dikelim seninkini üstüne hani sen de fahri ablasın yaaa:)))farkın olsun
evt evt herkes manyamış durumda bacım:):):)
hele ben tam manyadım burda böle deli gibi bebek istiyorum ya etrafımda tek tük kişi bilir genelde biz istemiyoruz yaza kdr diyorum halbuki ölüyorum bebiş diye
delüüüüüüüüüü:))))yerim seniiiii:)))))totonu da yerümmmmmmm:)))))direksyon çok iyi fikir o zaman sen en önden git yol göstericimiz olursun:)))))))
ya bana ne niye tek ben ceza alıyom kiiii :26: famusay ablaaaaaaaaaaaa burda bana tehdit vaarrrrr çok korkuyoommmsus kız saçını çekerim haaaaaaaaaaa:)
famusay aplaaa fermiyi tek ayakta durma cezası ver:)
al benden de o kadar
Canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah;duanı,umudunu eksik etme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?