Sabredenler Kulübü 2012 :)

tüm sevdiğim renkler kapılmış.O zaman benimki kayferengi.

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]Adı[/TD]
[TD]Huni Rengi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk[/TD]
[TD]Pudra pembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay[/TD]
[TD]yeşil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD]mor

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Anotolya 20 Turkuaz mavi

canım benim yaaaa hala topiğin ablası diyorsun ya bayılıyorumbuna sağol,Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.

bu listeyi uzatır gidermişim hahahahahahaha

benim huni altın sarısı olsun yaldızlı falann

bacım rengine bayıldım pek bi afillisin
hahaha ayyyyyy ne güldüm kız ömrün uzun olsun emii

siparişelri ben alıyorum canım pembe tamadır bat ne zamansa o zamana kadar takıp geziyoruzzz sloganımızı duydun mu."sevişe sevişe kazanacağız,sevişe sevişe kazanacağız....

süper sloğaaaaaannn koysalarda önümüze bariyer bebekde yaparız kariyerdeee

harikasın arkadaşım yaa;yarıldım resmen...
süpppersiniz...

delüüüüüüüüüü:))))yerim seniiiii:)))))totonu da yerümmmmmmm:)))))direksyon çok iyi fikir o zaman sen en önden git yol göstericimiz olursun:)))))))

bacım sen harikasın yaaaa vallaha bayıldım

evt evt herkes manyamış durumda bacım:):):)
hele ben tam manyadım burda böle deli gibi bebek istiyorum ya etrafımda tek tük kişi bilir genelde biz istemiyoruz yaza kdr diyorum halbuki ölüyorum bebiş diye

bende deli gibi istiyorum ama çevremdeki herkes biliyo bebek istediğimi

delüüüüüüüüüü:))))yerim seniiiii:)))))totonu da yerümmmmmmm:)))))direksyon çok iyi fikir o zaman sen en önden git yol göstericimiz olursun:)))))))

bende senü yerüm ha:):):): ozaman arabayı ben kulanırım ama sen apla oldugundan yanıma sne otur geri kalan ahali arka koltuga geçsin:):):)

sus kız saçını çekerim haaaaaaaaaaa:)
famusay aplaaa fermiyi tek ayakta durma cezası ver:)
ya bana ne niye tek ben ceza alıyom kiiii :26: famusay ablaaaaaaaaaaaa burda bana tehdit vaarrrrr çok korkuyoommm karantina altına alınıp muhafaza edilmek istiyorum kisme bana ellemesin
aman allahım sapıttım galiba
al benden de o kadar

tuttuğun yerden yakala

Canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah;duanı,umudunu eksik etme canım.

her zaman dua ediyorum dilimden düşmüyo rabbim vermek için zamanını bekliyo... kısmet artık ne diyelim yaş oldu 29 3 yıl oldu evleneli eşimde çok istiyo ama ben üzülemyim diye bişe demiyo bazen çekyatı açıp yanyana uzanıyos film izliyos diyoki şimdi bi minik eloş olsaydı (benim ismim elif ya kızımızza eloş diyo) aramızda yatar izletmezdi diyo çok üzülüyorum evin tek oğlu eşim keşke benim gibi sorunlu birine denk gelmeseydi diyom bazen... kurban olduğum rabbim kaldrımayacağımız yükü vermez inşallh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…