- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.081
benimki tatlım cırtlak sarııııı ama cıpcırtlak öyle böyle değil haa:))))minikgelinin mor cırtlak mor,ecntrk'nin fosforlu yeşil:)))
Eki Görüntüle 325397 Eki Görüntüle 325397 işte benim hunimmmmm
tatlı dinlenmeler canım... birazdan sana katılırım ben de
e tabi,bak balım biz birkaç deli buradan önce"umudumuz aralık ay"topiğindeydik ve ben topiğin ablasıydım.muhtemelen burada da ablayımdır yaşım 32.benden büyük olan varsa sussun:))))çünkü abla benim ben ne dersem o olur:))))
hissetmezmiyim bana kalsa her ay hamileyim de olmuyor işte gene adet oluyorum :)) evde vardı huni bir dahaki bata peşindeyim.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah bir aksilik çıkmaz değerim düşük çünkü 3 gün sonra tekrar yaptırmam gerekiyormuş Eşim havalara uçtu patikleri görünce evin içinde hoplaya zıplaya koşuşturdu sarılıyor öpüyor beni çok sevineceğini düşündüm ama bu kadar büyük tepki inanın beklemiyordum avaz avaz bağırdı yaaa inanamıyorum
ben pudra pembe bir huni aldım takıcam 2 hafta sonra. ahh gazım var, ahh başım ağrıyor hamilemiyimmm
gel annem gel hunililerin listesi uzun zaten sen de gel.arkama da bir salça kutusu bağlayacam şıngırtısı dikkat çeksin:))))
Git dürt herifini kıızz uyutma sakınayyyy böyle olunca insan güç alıyor aslında daha sağlam durabiliyor paylaşınca
kociş de yorulmuş, uyumuş kalmış koltukta garibimm
fermi'cim tablon süperrr...İnşallah hepsinde "DUALARIMIZ KABUL OLDU" YAZAR...
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah bir aksilik çıkmaz değerim düşük çünkü 3 gün sonra tekrar yaptırmam gerekiyormuş Eşim havalara uçtu patikleri görünce evin içinde hoplaya zıplaya koşuşturdu sarılıyor öpüyor beni çok sevineceğini düşündüm ama bu kadar büyük tepki inanın beklemiyordum avaz avaz bağırdı yaaa inanamıyorum
o zaman benim huni de kırmızı olsun tam deli rengiiiiii .benim rengimmmmmm
o halde susayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?