- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.441
üzülmem dediysemde çok üzüldüm.. meğer ne çok umut bağlamışım anlatamam... telefonda öğrendim sonucum 0.6 çıktıduramadım kötü oldum kocişe beni hemen eve götür dedim anladı
şimdi evdeyim eşim kızdı üzüldüğüm için zaten tüp bebek öncesi rapor için yapmıştık biz bu aşılamayı dedi neden bu kadar üzüldün dedi ama eşlmde değil gözyaşlarıma hakim olamıyorum sanırım 2.5 yılın acısını çıkarıyor gözyaşlarım
üzülmem dediysemde çok üzüldüm.. meğer ne çok umut bağlamışım anlatamam... telefonda öğrendim sonucum 0.6 çıktıduramadım kötü oldum kocişe beni hemen eve götür dedim anladı
şimdi evdeyim eşim kızdı üzüldüğüm için zaten tüp bebek öncesi rapor için yapmıştık biz bu aşılamayı dedi neden bu kadar üzüldün dedi ama eşlmde değil gözyaşlarıma hakim olamıyorum sanırım 2.5 yılın acısını çıkarıyor gözyaşlarım
ilk kez bağıra çağıra ağlamak isytedim ... telefonum susmuyor... açamıyorum konuşamıyorum ki kimseyle...
insanın geleceği dair planları olur ya a planı tutmaz ise b planı işte ben yaptığımız planlar azaldıkça üzülüyorum şimdi tüp bebek denemekten başka çare kalmadı yada bilemiyorum
allahtan ümidimi kesmiyorum ama yinede hiç ummadığım kadar umut bağlamışım içten içe gizli gizli bütün heyecanım bir anda yok oldu yılıp kalacaktım depo da
neyse sizinde canınızı daha fazla sıkmayayım nasipde yokmuş ne yapalım olduğu kadar olmadığı kader...
bazen buraya geldiğimde hamile olduğum için sizlere karşı mahçup hissediyorum kendimi..Hani bebeğimin durumunu,hamilelikle ilgili konuşurken garipsiyorum kendimi,siz üzülürsünüz diye.O yüzden çoğu zaman burda olsam da yorum yazamıyorum.
bazen buraya geldiğimde hamile olduğum için sizlere karşı mahçup hissediyorum kendimi..Hani bebeğimin durumunu,hamilelikle ilgili konuşurken garipsiyorum kendimi,siz üzülürsünüz diye.O yüzden çoğu zaman burda olsam da yorum yazamıyorum.
canım kendine iyi bak,dediğin gibi toparlan birazcık.kendini ev işlerine ver.temizlik gerçekten iyi geliyor.Rabbi'm inşallah en en en yakın zamanda senin de yüzüne güler inşallah.hadi ben kaçıyorum kızlar bi sigara yakim bi kahve yapim efkarımı dağıtayım sonrada işlerimi halledim evim berbat hamileyim hevesine kapıldım ne çamaşır ne ütü ne ev süpürmesi hepsini yapimde hırsımı sinirimi temizlikle atayım.... hepinizi öpüyorum hepinizden tektek rabbim razı olsun.... destek olduğunuz paylaştığınız ve dua ettiğiniz için .... rabbim hepinizin gönlüne göre versin hayırlıyla tez zamanda...
bak şimdi bu üzüntülü halimle kızdırdın beni.... neden öyle hissediyorsun kuzum sizlerle sohbet ettikçe ben daha çok umut ediyorum daha çok dua ediyorum... sakın öyle bişeyi aklından geçirme sende geçtin bu yollardan kuzum... sizleri görmek bizi mutlu ediyor...
kaderin cilvesi bu olsa gerek ki annaannem pco hastasıymış ikiz ikiz doğurmuş bende pco hastasıyım daha bi tane bile olmadı... rabbimin imtihanı işte.....
hadi ben kaçıyorum kızlar bi sigara yakim bi kahve yapim efkarımı dağıtayım sonrada işlerimi halledim evim berbat hamileyim hevesine kapıldım ne çamaşır ne ütü ne ev süpürmesi hepsini yapimde hırsımı sinirimi temizlikle atayım.... hepinizi öpüyorum hepinizden tektek rabbim razı olsun.... destek olduğunuz paylaştığınız ve dua ettiğiniz için .... rabbim hepinizin gönlüne göre versin hayırlıyla tez zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?